ne etiCanim telf.acik kalmis yani ben grlmefim aksam Ohhhh ya heralde ay sonuna kadar sayfalar çiçek çiçek diye diye dolacak sayende Ama kalbim buna nekadar dayanir bilemiyorum.Ben en iyisi hediyemi hemen gonderim.Acikliyorummmm,burada hayvancilik ysygin fiye sana en yagsiz yerinden bir kilo kusbasilik et,e hadi gonlumden koptu 1 kilo da kiyma.Nasil sevdinmi
ah canım ya kıyamam çok üzüldümSelam kızlar iyi haftalar
Yoğun ve yorgun geçen haftasonumuz sonu hüsranla bittidün akşam kayınpederlere yemeğe gittik,eve gel Mira'yı yıka derken
saat 12 oldu,bizim yatağa emzirmek için birlikte yattık ve salak ben kızımdan önce uyumuşum,eşimde yan odada çalışıyordu
bizimki de yarı uykulu yatakta dönerken düştüDaha kötüsü düşerken komidinin kulplarına çarpmış kulağının arkası mosmor oldu anında ve sabah gözünün etrafına sıçramıştı morluk sanırım yanağını da vurmuş eşimde sabaha karşı konyaya gitti tabi birbirimize girdik beni suçladı durdu,çocuğu öldürecekmiymişim hakarete bakın diyecek laf bulamıyorum
giderken özür diledi ama nafile kaba saba lafları söylerken düşünecektiBişey olmaz dimi kızlar şaşılık falan olmasın diye uyutmadım hemen,baya buz yaptım kendimi affedemiyorum
ay ne güzel ya demek akvaryumu ve balıkları çok sevdiSelam güzel anneler
Hafta sonumuz çok keyifli geçti.. Dün oğlumu Akvaryuma götürdük.. Mutluannemin tavsiyesini dinledim ve hafta sonu fırsat varken götürdük.. Allahım nasıl sevindi nasıl anlatamam.. Her balığın başında ayrı sevindi.. Yüzünden gülücükler eksik olmadı.. koşturdu çığlıklar attı.. Köpekbalıklarına dil çıkardı :)) Camlara yapışıp balıklara gel gel dedi.. Ayy onu öyle mutlu gördükçe ben 10 kat daha mutlu oldum.. İstanbuldaki ve yakınındaki arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.. Mutlaka 1 kere bile olsa bıdıkları akvaryuma götürün...
Şimdi eve küçük bir kavanozda balık almayı düşünüyorum.. Hergün onun yemini versin izlesin konuşsun.. bakalım sevecek mi?
sen benim küflü çökelegimi begenmiyormusunYılbaşı çekilişi adı üstünde,yılbaşına kadar göndeririz
Bu arada yineliyorum çekiliş annelere bir minik hatıra...
Babyceren hanım lütfen mesajı iyi okuyun "annelere hatıra" anne mutfağına hatıra değil
Küflü çökelek falan yollamaya kalkarsan onu kızıma yeririm,hani benim hediyem diye forumun altını üstüne getirirrim
Azraece whatsapptan adresini yolla please
kız sen artık annesin,bide saçını mora,pembeye boyayıpmı gezecenne güzel. ben de cok istiyorum ama bi turlu kısmet olmadı.. azimliyim yapıcam bi gun
kızlar dun sacımı kestirdim. şimdi şu sprey sac boyalarından almak istiyorum. (yıkayınca çıkanlardan) istediğim an istediğim renk yapmak için.. kullanan memnun olan ve marka tavsiye edecek olan var mı?
yine benmi suçluyum:18:yarın elifte gelir yine ben suçluyum:18:banane canım gidin şekersizin bogazına yapışıngelelimm bize
cuma eşim pc yi götürdü araya nöbet girdi dün kavuştum pc me
evet çekilş olmuş sizi birbiriniz kadar yakın tanımasamda sanırım bende katılabiliridm.hep o baby nin suçu ceza olarak çiçeğin gönderdiği kuşbaşıyı bana göndercen . Baby artık bi siftah yapta bi can gönder okadar oyuna giriyon yollasana bacım ne bekliyon ?
şimdi oğluşumu beslicem uyutcam sonra kurunun gazını aldım ocağa koycam prinç ısladım pilav yapıcam turşum var bide tarhana çorbam alsana 2 günlük menü bereket versin.anacımsiz yemek yapmıyonuzmu yazın menüleri hergün aynı düşünce ne pişirsem
hııı birde dün şu doktor kadir tuğcu ona mail attım cvp 20 dk geldi kim yazdı bilemem okadar çabuk neyse bu adamın adını duydum lakin tanımam bilgim yok
soruyu ve cevabı kopyalıyorum .ayyy ne yapayım cevap beni tattmin etti çiğneme konusunda inatlaşınca yada aç bırakınca çok hırçın oluyor ve sinirimiz yıpranıyor ikimizinde dayanımıyorum bağırıyorum ne yapayım yesinde karışık yesin baş edemiyorm akıl verin
soru
19aylık oğlum var.blendır hiç kullanmadım buna rağmen çiğnemeyi bilmiyor kaşıkla besleniyoruz ve direk yutuyor.elinde hiç bir şey yemek istemiyor tatlarına bile bakmıyor.sadece çubuk kraker ısırıp yiyiyor.ne yapmam lazım aç bırakmak öğün atlamak çözüm olurmu
cvp
1-Blendir veya mikserlerin, cigneme ile hicbir alakasi yoktur. Duyduklarinizin tumu; bazi aptallarin uydurmalaridir.
2- Cigneme; "bilinecek" bir husus degildir. Zamanla, GELISEN bir fonksiyondur. Ogretilemez, zorlanamaz, bilinemez.. ICGUDUSEL olarak; "ZAMANLA" gelisir. Disardan hicbir etki ile de, erkene alinamaz. Tedavi edilebilir veye tadavisi gereken bir husus degildir. "-Tedavi ederiz-" diyen bazi sarlatanlari biliyorum, onlardan uzak durun..
3- Zamanla her sey hallolacak. SABIR
hay allahım ... ben de kuafördeydim. senin sesin geldi arkadan herhalde sen varsın yanında diye düşündüm. sonra anladım ki gizli arıyo sıpa kapattım... :)
ay kıyamam ya. istersen beykozun yerine seni yazalım bambucum... (diğer arkadaşlar için de bi mahsuru yoksa) aniden geliştiği için oldu sanırım..
:) allah iyiliğini versin... süper fikir. et pahalı diye yakınıyodu beybi
vayy güzel laf
canım ya kıyamam cok geçmiş olsun. çok üzüldüm inan hiç bilmiyorum bugun hemen doktora götür belki de aramışsındır bile.. en iyi bilgiyi ondan alırsın.. geçmiş olsun kuzuma.. eşini boşver. takma bile.. maalesef arada böyle odun olabiliyolar
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar hala kendime gelemiyorum çok üzüldüm çok
Bu arada evet dr.u gece gece aradım morarması iyi olmuş dedi,müşahadede tutun istersen hastaneye götür dedi,ama röntgen falan isterler diye göze alamadım
bakıcı teyzemizle işe geldiğimden beri 3kez konuştum bir problem yok kızım çocuklar böyle büyür dedi ama gel sen benim içime anlat..evet sadaka vermeyilim hemen Allahım koru sen yavrularımızı...
Bu arada beykozum geçmiş olsun canım,iyi haberlerini bekliyoruz...
Baby sende dişinin ağrılarından kısa sürede kurtulursun inşallah...
İlkimcim ailecek geçmiş olsun hepinize...
Bambucanım hiçbişey için geç değil beykozum hastalık dolayısıyla katılamıyor yerine sen katıl zincir devam etsin...
Sonuçta hayatımızda bir renk olsun güzellik olsun diye yaptık bunu, isteyen herkes katılır ve bu paylaşım böyle devam eder...
Selam kızlar iyi haftalar
Yoğun ve yorgun geçen haftasonumuz sonu hüsranla bittidün akşam kayınpederlere yemeğe gittik,eve gel Mira'yı yıka derken
saat 12 oldu,bizim yatağa emzirmek için birlikte yattık ve salak ben kızımdan önce uyumuşum,eşimde yan odada çalışıyordu
bizimki de yarı uykulu yatakta dönerken düştüDaha kötüsü düşerken komidinin kulplarına çarpmış kulağının arkası mosmor oldu anında ve sabah gözünün etrafına sıçramıştı morluk sanırım yanağını da vurmuş eşimde sabaha karşı konyaya gitti tabi birbirimize girdik beni suçladı durdu,çocuğu öldürecekmiymişim hakarete bakın diyecek laf bulamıyorum
giderken özür diledi ama nafile kaba saba lafları söylerken düşünecektiBişey olmaz dimi kızlar şaşılık falan olmasın diye uyutmadım hemen,baya buz yaptım kendimi affedemiyorum
oğlan uyudu kahvemi yaptım sohbete geldim :)
geçen süpürgem bozuldu bize ne demeyin valla yokluğunun bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi.önce elektirikçiye verdik adam yaparız demiş 10 gün kaldı.sonra baktım yapmaya niyeti yok geri aldım dedim eşime servise götür.servisi aradık siz getirmeyin biz geliyoz dediler
iyi dedim gelin bakalım.süpürgenin akıbeti 5 yıl önce çeyizlik aldım sanki evlenirken süpürge bulamıyacam neyse 5 yıl önce bosh tan 350 tl aldım.2,5 yıl dır kullanıyorum şuan 500 tl miş fiyatı ne özelliği var derseniz hiç sadace bosh çekiş gücü yüksek halı yıkama felan değil o parayı o zaman nasıl verdim niye verdim tamamen salaklıktan.neyse servis geldi baktı motoru yanmış dedi 140 tl kablosunu sarmıyordu bide o aparat 60 tl = yani nurtopu gibi 200 tl maliyet çıkarttı garantisi 2 yılmış bitmiş. 20 tl gelme parası aldı bye dedi gitti süpürgesiz olmuyır 20 gün komşuydu şarjlıydı geçirdik emanet nereye kadar gittik baktık toz torbasız alıyım dedim o bu şu derken 1 hafta geçti en son eşim aradı bak şu marka netten bak alıp geleyim dedi philips ti sanaırım 280 tl miş dedim dur yarın beraber bakarız bi sesini felan duyayım yakından göreyim dedim.demeseydim keşke al gel desene işte
neyse eşim geldi dedi ben bu süpürgeyi yaparım yok artık dedim servis geldi motor yanmış dedi 200 lira dedi sen nasıl yapcan yaparsın yapamassın adam gecenin 2 sinde oturdu başına tabi ben hiç yanına gitmiyorum yapamaz nasıl yapacak felan derken gece 3 sularında baktım mutfağı süpürüyor pişkin pişkin heee ne oldu diyor hani yapamazdım ne bileyim servis sonuçta bu işin ehli motor yanmış diyo nasıl yaptı anlamadım demekki yanmamış 20 tl gitti boşa ya yaptırsaydım 200tl boşuna bide süpürge alyıdum 280 tl neyse bosh artık hayatımdan çıktı evdeki herşey bosh sanırım garantileri bitince onlarda boş olucaklar.bide baktım benimki sevinmiş ohh para cepte kaldı diyo altta kalırmıyım madem yapacaktın niye 1 ay dır bakmadın diye çemkirdim bu sefer
Oooo çekiliş sonuçları hemencecik belli olmuşDilberegeciğim merhaba canım,yılbaşı hediyeni alıp göndermeyi sabırsızlıkla bekliyorum Ne alsam ne alsam:26:Yılbaşı...yılın başı...kırmızı... hımmm acaba kırmızılı bi şey mi olsaaaa neyse daha zaman var bi düşüneyim arkadaşım Dilberciğim özelden adresini yazcan mı canım?
MUTLUM,Miracığım mı düşmüş?Allah beterinden korusun,sen gözünden bile sakınırsın annesi, hiç boşuna babacığı söylenmesinÇok geçmiş olsun arkadaşım.
Beykozcuğum sana da çooook geçmiş olsun canım.Bu arada pek de güzelmişin
Ne yani beybiceren hanım. Anne olduk ddiye sacımızı rengarenk yapamaz mıyız? Alla allaaa... Keserim de boyarım da. Hıh.
Ayrıca ben tek basıma mı aldım bu kararı. Kimse bişey demedi çektik. acaydınız kollarınızı Çekme diyeydiniz... Ona da hıh... Öneri: cekilişe katılmak isteyen ve yılbasına kadar gelecek olanlar da kendi arasında bi cekiliş yapsın. Nolcak ki?? Olmaz mı? Maksat hedayelesmek değil mi???
Neyse siz bilirsiniz anacım ben karışmam. Ben hediyemi aldım yarın annezeynebe göndericem. Hıhhh
kızlar benim gögüslerim cok sızlıyor ve sıkıca tuttuguda bazı yerleri agrıyor
hani sütten desem dolsa anlarım :26:
beze olusmus olabbilirmi :26:
babycim senin nasıl uneler
büyüme var azcık bende :26:
eskisi gibi olamazlar ama ona yakın olsalar öpüp basıma koycam onlarııı
Minyatür CNm benim sana çıkmam nasıl oldu senin için sıkıntı olurmu eğer olursa buradaki sitelerden birşey seçme olagını düşünebilirsin çünkü bende öyle yapıcam galiba
Resim işi tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?