2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

TÜNAYDINNNN MİLLET
meleğim ====== o kadar hazırlık yaptın misafirin gelmemiş at dolaba sarmaları ihtiyaç anında camı kırarsın :)
baby====== dişin nasıl oldu cuma gittinmi dişçiye ? hadi gene iyisin çiçekten kapmışsın kuşbaşı ve kıymayı löp löp et olsun sana
paraya kıymış hemde 1 kg göndercekmiş.
mutluanne =====çok geçmiş olsun canım oluyor böyle şeyler olmasa keşke ama biranlık bişey hepimizin başında.eşin belki o panikle demiştir ama zaten biz o an kopuyor bide bıdı bıdı bıdı geçmiş olsun canım iyiyimiş meleğin.sadaka ver birde oku canım fıstığını allahım hepsini korusun
dilberege ===== sizde güzel hafta sonu geçirmişsin akvaryumu gezmişsin ne güzel eğlenmişsiniz ohhh sefanız olsun

gelelimm bize
cuma eşim pc yi götürdü araya nöbet girdi dün kavuştum pc me
evet çekilş olmuş sizi birbiriniz kadar yakın tanımasamda sanırım bende katılabiliridm.hep o baby nin suçu ceza olarak çiçeğin gönderdiği kuşbaşıyı bana göndercen . Baby artık bi siftah yapta bi can gönder okadar oyuna giriyon yollasana bacım ne bekliyon ?
şimdi oğluşumu beslicem uyutcam sonra kurunun gazını aldım ocağa koycam prinç ısladım pilav yapıcam turşum var bide tarhana çorbam alsana 2 günlük menü bereket versin.anacım siz yemek yapmıyonuzmu yazın menüleri hergün aynı düşünce ne pişirsem

hııı birde dün şu doktor kadir tuğcu ona mail attım cvp 20 dk geldi kim yazdı bilemem okadar çabuk neyse bu adamın adını duydum lakin tanımam bilgim yok
soruyu ve cevabı kopyalıyorum .ayyy ne yapayım cevap beni tattmin etti çiğneme konusunda inatlaşınca yada aç bırakınca çok hırçın oluyor ve sinirimiz yıpranıyor ikimizinde dayanımıyorum bağırıyorum ne yapayım yesinde karışık yesin baş edemiyorm akıl verin

soru
19aylık oğlum var.blendır hiç kullanmadım buna rağmen çiğnemeyi bilmiyor kaşıkla besleniyoruz ve direk yutuyor.elinde hiç bir şey yemek istemiyor tatlarına bile bakmıyor.sadece çubuk kraker ısırıp yiyiyor.ne yapmam lazım aç bırakmak öğün atlamak çözüm olurmu

cvp

1-Blendir veya mikserlerin, cigneme ile hicbir alakasi yoktur. Duyduklarinizin tumu; bazi aptallarin uydurmalaridir.
2- Cigneme; "bilinecek" bir husus degildir. Zamanla, GELISEN bir fonksiyondur. Ogretilemez, zorlanamaz, bilinemez.. ICGUDUSEL olarak; "ZAMANLA" gelisir. Disardan hicbir etki ile de, erkene alinamaz. Tedavi edilebilir veye tadavisi gereken bir husus degildir. "-Tedavi ederiz-" diyen bazi sarlatanlari biliyorum, onlardan uzak durun..
3- Zamanla her sey hallolacak. SABIR

ne etine kuşbaşısıyok yok istemem:))daha kurbandan kalan etim var istersen ben sana yollayım:))

ah canım ya kıyamam çok üzüldümanne olarak sen zaten kendini suçlamışsın birde eşinin öyle demesi kötü olmuşama mesela eşim çağlayla ilgileniyo ve yanındayken çocuk düşüp kafasını çarpıyo bende o an sinirle eşime kızabiliyorumsanırım o anki korkudan oluşan bir refleksayrıca hiç korkma canım bişeycik olmaz,cerende bebekken beşikten yüzüstü düşmüştü ve yüzüne oyuncak batmıştı tamda gözünün yanına bende çok korktum çocuk kör oldu sandımgünlerce kendimi yedim bitirdim çokşükür birşey olmadı,,miranında birşeyi yoktur hem olsaydı anında anlardın canım..
ay ne güzel ya demek akvaryumu ve balıkları çok sevdibizim burda bir hayvanat bahçesi bile yokakvaryum desen o hiç yokçocuklarım hayvan göremeden büyüyo:))canım çok sıkılıyoarada eşimin köyüne gitmesek hiç hayvan göremeden büyüyecekler:)))
sen benim küflü çökelegimi begenmiyormusunzaten istesemde gönderemem kargo kabul etmez:)o kokuya kimse dayanamaz
diyelim ki kabul etti,yolda polis çevirse bu koku ne diye bomba imha uzmanlarını çagırabilir:))
olan benimküflüye olur yazık kıyamam:)
ne hediye istiyosun söyle bakıyımözel bir istegin varsa:18:söyle:18:çekinme:18:
kız sen artık annesin,bide saçını mora,pembeye boyayıpmı gezecengit kuaföre sarı bir röfle yaptır
dikkat et tam para ödeme:))yarım saç parası verecen:))
yine benmi suçluyum:18:yarın elifte gelir yine ben suçluyum:18:banane canım gidin şekersizin bogazına yapışın
o çekti benmi çektimcigerim valla fırsat olmadı yoksa facede bir sürü kişi var hepsine haber verebilirdim
al kuşbaşı senin olsun afiyetle ye şekerim:)

ben ben sana söyliyim eger cevapta,aptal,salak,gerizekalı,şarlatan gibi kelimeler varsa bu kesin kadir tuğcudur
içinde şüphe kalmasın

benim sesim gelmesi normal canım
eşim bana anlatıyor bak napıyor diye
bende enes ver kimi aradın diyorum
eşim aldı teli elinden ama kapamıstı
senmişsin bende diyorum bu güzel ses kimin
eşimde diyor bak ogluna ne haltlar yiyo
sekersizi ayartmaya calısıyor moklu

mutlucum cok gecmişşşş olsun ayyy o anki vicdan azabını düşünmek bile istemiyorum
inş bir daha olmaz cok üzüldüm kıyamam
sende artık yorgunluktan halmi kalmıstır canım
kendini suclama hem calıısıyorsun hem evle ugrasıyorsun hem bebekle kaliteli zaman gecirmeye gayret ediyorsun
bir beden sonucta seninki Allah yardımcın olsun ve yardımcısı olsun tüm calısan annelere ...

oğlan uyudu kahvemi yaptım sohbete geldim :)
geçen süpürgem bozuldu bize ne demeyin valla yokluğunun bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi.önce elektirikçiye verdik adam yaparız demiş 10 gün kaldı.sonra baktım yapmaya niyeti yok geri aldım dedim eşime servise götür.servisi aradık siz getirmeyin biz geliyoz dediler
iyi dedim gelin bakalım.süpürgenin akıbeti 5 yıl önce çeyizlik aldım sanki evlenirken süpürge bulamıyacam neyse 5 yıl önce bosh tan 350 tl aldım.2,5 yıl dır kullanıyorum şuan 500 tl miş fiyatı ne özelliği var derseniz hiç sadace bosh çekiş gücü yüksek halı yıkama felan değil o parayı o zaman nasıl verdim niye verdim tamamen salaklıktan.neyse servis geldi baktı motoru yanmış dedi 140 tl kablosunu sarmıyordu bide o aparat 60 tl = yani nurtopu gibi 200 tl maliyet çıkarttı garantisi 2 yılmış bitmiş. 20 tl gelme parası aldı bye dedi gitti süpürgesiz olmuyır 20 gün komşuydu şarjlıydı geçirdik emanet nereye kadar gittik baktık toz torbasız alıyım dedim o bu şu derken 1 hafta geçti en son eşim aradı bak şu marka netten bak alıp geleyim dedi philips ti sanaırım 280 tl miş dedim dur yarın beraber bakarız bi sesini felan duyayım yakından göreyim dedim.demeseydim keşke al gel desene işte
neyse eşim geldi dedi ben bu süpürgeyi yaparım yok artık dedim servis geldi motor yanmış dedi 200 lira dedi sen nasıl yapcan yaparsın yapamassın adam gecenin 2 sinde oturdu başına tabi ben hiç yanına gitmiyorum yapamaz nasıl yapacak felan derken gece 3 sularında baktım mutfağı süpürüyor pişkin pişkin heee ne oldu diyor hani yapamazdım ne bileyim servis sonuçta bu işin ehli motor yanmış diyo nasıl yaptı anlamadım demekki yanmamış 20 tl gitti boşa ya yaptırsaydım 200tl boşuna bide süpürge alyıdum 280 tl neyse bosh artık hayatımdan çıktı evdeki herşey bosh sanırım garantileri bitince onlarda boş olucaklar.bide baktım benimki sevinmiş ohh para cepte kaldı diyo altta kalırmıyım madem yapacaktın niye 1 ay dır bakmadın diye çemkirdim bu sefer

İnan içim yandı of kıyamam mavişime çok geçmişler olsun inş birşeyi kalmaz miniğimin ..eşinde alem yani sanki sen mi onu yataktan ittin bu adamları anlayamıyorum birşey olsa hemen bizi suçluyorlar ee kolay ya ondan hemen yağ gibi suyun üstüne çıkıverirler

Ben Bosch tan çok memnunum canavar gibi valla kullandıklarım hatta teni bir süpürgen çıkarmış hiç ses çıkarmadan çalişiyor bozulursa onu alıcam herhalde çok beğeni var netten yorumları okudum kullananlar çok övmüş ..
Sizede gözünüz Aydın paralar cepte kaldı gerçekten iyi olmuş eşinin yspması helal olsun enişteye ..
Şu servistekilere düşmeye gör adamın kanını emer baksana sağlam motora yanmiş diyorlar yanan motor nasıl çalişsın ki sonradan pöff yani

Oooo çekiliş sonuçları hemencecik belli olmuşDilberegeciğim merhaba canım,yılbaşı hediyeni alıp göndermeyi sabırsızlıkla bekliyorumNe alsam ne alsam:26:Yılbaşı...yılın başı...kırmızı...hımmm acaba kırmızılı bi şey mi olsaaaa neyse daha zaman var bi düşüneyim arkadaşımDilberciğim özelden adresini yazcan mı canım?

MUTLUM,Miracığım mı düşmüş?Allah beterinden korusun,sen gözünden bile sakınırsın annesi, hiç boşuna babacığı söylenmesinÇok geçmiş olsun arkadaşım.

Beykozcuğum sana da çooook geçmiş olsun canım.Bu arada pek de güzelmişin

Bu arada TURUNCU ARKADAŞIMIZ DA GELDİ AKLIMA,O DA KATILMAZ MI ACABA?TEL.İ YOK BENDE ÇÜNKÜ.Aynı zamanda kujum,alyel,mybayblove,tatlıcadı,planner de vardı...Ay kızlar belki de arkadaşlar listede eklidir ben unuttum sanırım,unuttuysam pardon.Ben iyisi mi listeye bi bakayım.

Son düzenleme:

saol hayatım tesekkür ederim
bu ikinci yazdıgınada cokkkk tesekkür ederim bebegim o senin güzelligin

Ne yani beybiceren hanım. Anne olduk ddiye sacımızı rengarenk yapamaz mıyız? Alla allaaa... Keserim de boyarım da. Hıh.

Ayrıca ben tek basıma mı aldım bu kararı. Kimse bişey demedi çektik. acaydınız kollarınızı Çekme diyeydiniz... Ona da hıh... Öneri: cekilişe katılmak isteyen ve yılbasına kadar gelecek olanlar da kendi arasında bi cekiliş yapsın. Nolcak ki?? Olmaz mı? Maksat hedayelesmek değil mi???
Neyse siz bilirsiniz anacım ben karışmam. Ben hediyemi aldım yarın annezeynebe göndericem. Hıhhh

tabiki saçını kesersinde boyarsındabişeymi dedikmor yapacakmış yok yavruagzı yapacakmışolmadı narçiçegi yap
hem röflede renkli bir saç degilmibanane ya istersen maviye boya
ben sana çekme demedim miama yok asi kız söz dinlermibendende sana hıhhh
bu arada ne hediye aldın kız söylesene:)çok merak ettim:)
kız ben mutluya ne alacam valla düşünüyorum bulamıyorumbi akıl verin
evde açılmamış bir çiftçorap olurmu dersinmutluanne mutlu olurmu

kızlar benim gögüslerim cok sızlıyor ve sıkıca tuttuguda bazı yerleri agrıyor
hani sütten desem dolsa anlarım :26:
beze olusmus olabbilirmi :26:
babycim senin nasıl uneler
büyüme var azcık bende :26:
eskisi gibi olamazlar ama ona yakın olsalar öpüp basıma koycam onlarııı

selamişçiye gittim dişim bir türlü uyuşmadı:44:ne dişmiş anlamadım:26:
belki 7-8 defa igne yaptıçok acıdı çokbiraz oydu dişimi ama tedavi yarım kaldısanırım 10 defa daha gidip gelirim
bugün çağla ögle uykusunda tam 3 saat uyuduçok uzun zamandır böyle uyku çekmemiştikeşke bende uyusaydım

sütten kestigimden beridir gögsümü hiç ellememiştimşimdi elledim yok canım bir sertlik falan yok
belki süt bezesidir onlar beykozum:26:bi süre bekle geçer ama geçmesse bi doktora danış canım..
benim uneler çok küçüldü beykozeskiden 85 giyerdim,emzirmeyi kestigimde 95 e kadar çıktı
ama şimdi75 le 80 arasında ama sarkma yok
neyse inşallah benimkilerde biraz büyür
eskisine yakın olurlar kız merak etme

bugün sinirimden yazamadım buraya. saat 10 gibi komşular yürüyüşe çıkalım dediler iyi dedim gittik geldik ecenin küpesinin biri yok:2: bu 2. olacak hemde bu kız kardeşimindi evde bakındım bulamadım sinirimden bütün gün hiçbişey yapmadan oturdum ece ile uyudum sonra eşim geldi koltuğun altında buldu küpeyi çok sevindim valla

yeşilçayım bu ne hız kız bende senin hediyeni seçtim valla ama hemen yollayamam ayın 15 ini beklicen mecbur:)) mutlum da bana oyuncak annesinden alacakmış

Minyatür CNm benim sana çıkmam nasıl oldu senin için sıkıntı olurmu eğer olursa buradaki sitelerden birşey seçme olagını düşünebilirsin çünkü bende öyle yapıcam galiba

aaa hiç problem değilde sen bana mı çıktın ben yanlış anlamışım anne zeynep bana çıktı sandım iyiki yazdın. yoo burdan da alırım. annelere alıyoruz değilmi. bilmiyorum ki neyden hoşlanırsın biraz tiyo versen diyom. ben sana ulaştırırım. postada olur burda çok arkadaşım gidiyor sürekli ingiltereye eşimin teyzeleri kuzenleri falan londra da oturuyorlar ama şu sıralar gitmeyi düşünmüyoruz. yani ben pek istemiyorum. 20 yıldır evliyim birkez sormadılar şimdi kıymete bindik ondan hiç içimden gelmiyor onun için gitmemem eşimde huyumu bildiğinden birşey demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…