2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugun doktora gittim 14ocakta kısmetse ameliyatımı olacagım :18:
eneste bu hafta acile gitmiştik igne yemişti sonra kontrole getirin demişti biraz gecmiş
bu yuzden antibiyotık kullancak ahhh bir gitmedi su hastalık

kızlar capitole ugradık ortada su akan yerin üstüne süs renkli avize tarzı seyler takmıslar
keske cekseydim:26:
aynı sarkık memeler gibi
tam bizlik

Bu B12 vitaminin eksikliğine inanırım..bende son günlerde çok unutkanım ama yemek yakmadım genelde tencereyi ocaktan alıp altını kapatmayı unutuyorum birde dün yanmaya ramak kalmış bir yemeğim oldu yaaa

Hadi hayırlısı ile atlatırsın inş..Enes paşamda en yakın zamanda iyileşsin ve bir daha uğramasın hastalık ..
Bende merak ettim keşke çekseydim :))

Biz iyiyiz çok şükür sağol CNm ..
Gamzelim demek afacan oldu annesi ..bak şu yaramaza bendensin sende CNm yalnızlığını bu konuda paylaşıyorum ..saçlara hiç üzülme bile hemen geliyorlar yani iyi yapmışşınız keşke yazın kestirseydinïz üşümesin Aras efendi

Canım sağlıkla atlatırsın umarım ameliyatını kuzuma da çok geçmiş olsun. Hastalıklar terk etsin inşallah sizi. Öpüyorum ikinizi de

Ay yerim o afacanı ben. Bizimki de koltuk sandalye tepelerinde cambaz olacak sanırım.
Seni ve kuzunu öpüyorum canım

Evet cicim. 24 gun sonra benim doğumgunum :)
Facede cook eskiden kurduğumuz bi grup var. Sonra sadeleştirmeye gittik az ve öz devam ediyoruz baska da yok. Ama bi sürü grup var bildiğim :)
tabiki zenginlikle ilgisi yok bende zaten şaka yapmıştım:)
iş neydi canım?daha önce belki yazmıştın kusura bakma hatırlamıyorum
ama facede bir grup var dedigim gibi şekersiz biliyogeldiginde cevap verir

Listeyi yeniden hatırlatıyım dedim soran oluyor epey ...
Ilkim sen çiçeğe alıyorsun hediye ok
Hay gözünü sevdiğim :)
Nerden gördün yaa???
Valla fikir harika slıgan müthiş. Neden olmasın. Düşün sen bunu beyb
Senin benimle uğraşasın gelmiş bu ara herhalde :) sayemde instagramla tanıştın yine de bik bik yapıyosun
Benim için sorun yok. Zincirdeki arkadaslar yanıtlasın arkadaşşşşş... bbana heryer paris :) Ben çekilişi yaptım sadece :).
İyiyiz çok şükür yerim o gamzelimi ben
Ay cok guldum :)) b12 manyağı :))) boşver yaa oluyo öyle yanmalar kömürleşmeler :) onun tadı da ayrı :)
Gecmiş olsun. Bi an önce bitsin inşallah

Kızlar kızlar yuregım sızlar. Masallah bu ne yaa... Bi toplantıya girdim. Sonra bi daha girdim. Bütün gun döktürmüşsünüz.
Arkadaslar cekilişe katılmak için lütfen benden izin istemeyin. Ben belirlediğimiz vakte kadar katılırım diyenleri kurayla belirledim sadece. İlkim ve çiçek için sıkıntı yoksa cikiroko beykozun yerine girebilir tabii ki de... Sonucta onlar hediye düşündüler mi aldılar mı bilmiyorum onlara sormak lazım.

benm yaramaz beni 5 buçukta uyandırdı kendi uyumaya devam ediyor ben de zonbi gibi kaldım uyuyamadım.:))) 7 dişi bir ayda çıkarmaya çalışması bizi bayağı yordu ama şimdi gayet iyiyiz gece uykuları düzene girmeye başladı. 15 dişimiz oldu. devamlı sizi takipteym her gün okuyrm ama yazamıyrm fırsat bulup. ama çocukların gelişiminden çok az bahsediyrsunuz sanki::)( herkese bebişleriyle güzel bir gün diliyrm.

Günaydin guzel anneler ve minisler ise gitmeden bir slm verim dedim.

MUTLUANNE,canim cok gecmis olsun okadar uzuldumki inan bir kac dk dir nasil ifade edecegimi dusunuyorum,icim cizz etti.Allahtan ciddi bir sey olmamis guzeller guzeli prensesimize.

TALAY,canim kar yagip yagmadigini sen sormustun sanirim hatlar karisti ama affet, evetttt kar yagdi hemde tekrarlayarak devam etmekte,soylediklerine gore daha nisan sonuna kadar asfalti goremezmisiz :18: Herkes korkutsada cok guzel gorunuyor hertaraf bemmmbeyaz Cocuklar gibi ilk jar yaginca sinifimla beraber kostuk disari

BABYCIM,dusundumde kuzum sirf dilinden dusmemek adina hediyemi en son gondermeye karar verdim

Kızlar son olarak kafam cok karisti İlkimemi ciktim Bambucanami derken ilkimin ozel msjiyla durum netlesti bilgilerimi gonderdim simdi bir baktim chirikonunda olma olasiligi var Ama kizlar hic kendi aranizda kavga etmeyin madem beni paylasamiyorsunuz hepiniz gonderebilirsiniz bence bir sakinca yok

Kızlar sanirim bugun size yazma gunumdeyim Sinifim ile yaptigim etkinligi paylasmak istiyorum sizinle ,umarim beceririm

Eklentiler

• $20131203_141947.webp
    8 KB · Görüntüleme: 47
günaydınnnnnnnnnnnn...

çok mutluyum... Dün kuzenim doğum yaptı. sabah videosunu yolladı kardeşim. nasıl bişeymiş ya. unutmuşum. gözlerim şişti.. çok çok çok doğurasım geldiiii

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

defnoşa lazımlık aldım. "anne kaka" diyor bi süredir kakası gelince. ama çişte bişey yok nasılsa kullancaz diye aldım basit bişey. hiç yanaşmadı ilk başta yanına. sonra yavaş yavaş alıştı ama hala oturduğu söylenemez. odadan odaya taşıyıp duruyor sadece oyun hamuru ve boya yapmayı çok seviyor. en çok da gizli gizli ağzına atmayı tam bi cadı oldu. ellerinizden öper..

ha bi de artık ayağımda sallayarak uyutuyorum. yastığı alıp geliyor uykusu olduğunda hemen dalıyo yatmadan 200 cc süt içiyo. gece de bi kere 200 veriyorum.. ve sonra yanımda yatırıyorum. nasıl güzel uyuyoruz birlikte :) sabah öpücükleriyle uyandırdı beni... daha ne isterim işte ben. dünyanın en buyuk mutluluğu bu olsa gerek. tabi genelde ben onu uyandırıyorum sabahları görseniz. pijamasını body sini çıkarıyorum değiştirmek için. sadece bezle kalıyo ya. bi kaçışı var benden. kaçıp babasının yastığına yatıyo beziyle. üstü çıplak.. bütün etlerini mıncırasım gıdıklayasım geliyor.. :):):) bi de şebelek şebelek gülüyo of kızımı özledim ben. çok duygusalım bu sabah..

kısmetse 3 ay sonra da teyze oluyorum.. iyice saykoya bağlarım herhalde :) ardından da ben doğurcam nasipse

Canım hadi hayırlısıEnes de inşallah çok kısa sürede iyileşir
Selam cicimÖzlettin kendini Yine uzar saçları yakışıklımınHer hali güzelBizimkide karıştırıyor ne meraklı bebeler doğurmuşuz
Maşallah 7 diş bir anda çıkmış Gelişimi derken neyi kasttettin canım?olanı biteni yazıyoruz aslında,oyun yada aktivite için montessori topiğimiz de var,kitap ismi öneriyoruz,bebeklerin boyu kilosu söyleyebildikleri konuşuluyor yine burda. Ama extra merak ettiğin şeyler varsa sende sor hatta katıl konuşalım hep beraber...

Herkese mutlu sabahlar
Dün eve giderken aradım bişey lazımmı dedim bakıcı teyzede bir telaş bir telaşEvde de temizlikçi vardı Mira ütünün üstüne koşmuş eli yanmışHemen eczeneye falan gitmişler eczacı bişey olmaz hametan yeter demiş...Eve gittim kızım parmağını gösteriyor ütü ütü diyordu Neyseki sadece baş parmağının içi çok az değmiş ütüyesu toplamıştı,bakıcı ve temizlikçi de ruh gibiydi hatta bakıcı teyze öyle üzülmüşki gözleri dolu doluyduTamam dedim insanlık hali olan olmuş ama daha fazla dikkat edelim,akşam aradı bişey varmı diye tabi Mira çoktan unutmuştu...Gece eşim geldi,, tabi bizim zilli koşa koşa kapıya ütüüü üttüü diye gösterdi hemen
Eşim çok kızdı,sakın dedim bişey söyleme Allah beterinden korusun
Bu sabah bir baktım bakıcı teyze elinde tuz şeker ekmek almış,kızın başından çevirip sadaka verecekmiş...

Neyse kızım iyi çok şükür teyzeleri Hepinizi öperiz

günaydııınnnnnnn...
mutlucum canım çok ama çok geçmiş olsun.. Allah birdaha yaşatmasın ve acil şifalar versin inş.. kadir tuğcu özellikle kulak üzeri düşmenin sakıncaları olabileceğini yazar hep düşmeyle ilgili sorulara.. o yüzden içim cız etmişti okuyunca şimdi çiçeğin birşey çıkmamasına çok sevindim yazısını görünce bi o kadar mutlu oldum..azrayı bende yanımda çok uyutuyorum, rabbim esirgesin..:18: kuzumu çok öpüyorum..

beykozum inş kolay ve çok başarılı bir ameliyat geçirip tüm sıkıntından kurtulursun canım..

çiçeğim günaydın canım.. çok başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.. geçen msjına dönemedim ama çok mutlu oldum..
en kısa zamanda arıcam canım arkadaşım...

şekersizim valla çok imrendim yazını okuyunca..
bu sabahta azra benim yanıma geldi tabi ben yarı uyur yarı uyanığım. anneeaa diye beni dürttü. bide gözümü açtım ne göriim, bez-ıslak mendil-alt açma bezi üçlüsünü almış kucağa hadi diyor herkes aynaya benm kız konyaya ama niyeyse ben çok mutlu oldum onu öyle görünce..

montessoriye biraz off verdik. eşim öyle dedi. bırak çocuk birazda gönlünce oynasın dedi. ama ben birşey öğretirken hiç zorlamıyorum, sıkıldığı yerde bırakıyorumki dedim.. 'ee çok güzelya öğrenme kapasitesi var, demekki sorun yok! bırak kareyide gelecek ay öğrensin' dedi. bende tamam dedim el mecbur...
1-2 hafta moladayız ama çaktırmadan bişeyler yapar mıyım bilemem

hay allah yaa. gelince üst üste geliyor. çok geçmiş olsun kıyamam

ne güzel işte.. titiz kız

aman boşver eşin ne anlar eğer azra eğleniyorsa sorun yok. ama ben de aşırı yüklemeden kaçınıyorum genelde. çünkü biraz daha büyüyünce hiç bişey yetmeyecek gibi geliyor. bi arkadaşımın oğlu 4 yaşında. o da bizim gibi sayıları şekilleri vs öğrenmiş. sonra yetmemeye başlamış yavaş yavaş sindire sindire :) ben genelde kreş programına paralel gidiyorum. mesela ilk önce kırmızıyı öğrendiler öbür ay mavi şimdi de sarıyı. şekil olarak daireyle başladılar. her ay yeni bir sey öğreniyolar. bak iyi oldu bunu konuşmamız. ben bloga yazı olarak gireyim bu bilgileri...

Son düzenleme:

Çiçekcim hoş geldin.. özlettin kendini.. daha sık gel olur mu? KArsatki günlerin nasıl geçiyor onlardan bahset bize.. Çok öptüm

Kızlar sanirim bugun size yazma gunumdeyim Sinifim ile yaptigim etkinligi paylasmak istiyorum sizinle ,umarim beceririm

Çoook güzel olmuş ellerine sağlık

Maşallah bebişinize..Hoşgelmiş.. annesini babasını sevenlerini hep mutlu etsin kendi de daha mutlu bir ömür yaşasın inşallah..
Benim de yarın arkadaşım doğruyor.. 3. bebeğini ilk ikisi kız 3. sü erkek.. heyecanlılar yarın iş çıkışı bende bebeiş görmeye gideceğim :)

Lazımlığı bana kuzenim verdi. Böyle koltuk gibi olanlardan Kaan da aynı Defne gibi onu banyodan salona kadar sürüklüyor.. eviriyor çeviriyor arada üstüne oturuyor ama henüz aktif olarak kullanmaya başlamadı bende hiç ısrar etmiyorum yaza alışır nasıl olsa

Ahh ahh şu çalışmak olmasa bende o kadar çok özlüyorum ki oğlumu.. bu sabah ben çıkarken uyuyordu öptüm kokladım bol bol...
Akşamı zor ediyorum ben eve gider gitmez bir sarılıyor bana öpüyor bazen öpmeye yetiştiremeyip ısırıyor saçlarımı seviyor gülüyor.. Eğer Allah kısmet eder de ikinciyi doğurursam kesinlikle bir yaşa kadar kendim bakacağım.. 3-4 yaşına kadar en azında..

dilberim ben kaçırmışım alıntılarda gördüm. geçmiş olsun kaanın parmağı yanmış

Teşekkürler canım.. çok önemli değil ama işaret parmağı iç taraftan su topladı bayağı derin yanmış.. o su birikintisi de dün patladı ( sürekli krem falan sürüyoruz.. arada bir yere değidiğinde acıyor herhalde uff ufff diye geliyor yavrum ama çok şükür Allah beterinden saklasın

Canım geçmiş olsun.. Bu bıdıklarla günler böyle geçecek artık her gün acaba bugün ne vukuat işlediler diye soracağız.. Bizimki hafta sonu babasıyla beraberken hatta babasının kucağındayken yaktı parmağını... Yani diyeceğim o ki ha bakıcı teyzenin yanında, ha anneannenin ha annenin ha babanın.. olacağı varsa oluyor.. ben çok fazla takılmıyorum küçük kazalar olur geçer öyle büyücekler..

Benimki evde ne kadar süs eşyam varsa kırıyor mesela.. dün masa üstüne koyduğum güzel bir tabağımı (Üstelik hediyeydi) kırmış.. banyomda ve salonda 2 adet büyük vazoyu kırdı.. mutfakta bardaklarımı ohooo sayısını unuttum.. Canları sağolsun onlara bişey olmasın da geri kalan her şey telafi edilir..

hay allah yaa. gelince üst üste geliyor. çok geçmiş olsun kıyamam
Sağol canım sizin de gözünüz aydın maşallahDefneye birsürü arkadaş geliyor desene
Bu arada ben senin hediyeni gördüm yani sana gelecek hediyeyiAzraecedenOnu kastettimdi
Uff Defnenin sabah hallerini hayal ettimdeÖp benim yerine kuzumu
Listeyi vaktin olunca yine geç istersen sanırım karışıklık oldu netlik kazandıralım kim kime alıyor...

Çiçekçim ne güzel faaliyet yapmışsınız

Bambucanım bence eşine aldırış etmeSonuçta baskıcı bir anne değilsin, akıllı bıdık Azra öğreniyor işte ne güzel
Zaten biz bebklerimize bişey öğretirken bile onlara oyun oluyorAkşam bizde çay setimizle oynadık,kızımın elinden çay içeyim dedim ama o bana kaaaveeee dedimeğer ben yanlış şey içmişim

Benim de regli dönemim yaklaştı acayip hassas ve gerginim.. Patlamaya hazır bomba gibiyim.. herşeye kızıyorum
Hele bu aralar sürekli " işin nasıl gidiyor" sorusuna kıl kaptım.. ya iki günde bir de sorulmaz ki..
Dün patladım artık annem, babam, eşim .. iyi gitmiyor memnun değilim ama gidip geliyorum işte dedim.. sorupdurmayın sürekli dedim.. Ama gerçekten sürekli sürekli de sorulmazki yaa..

Bende burada hiç mutlu değilim bakıyorum başka yerler bulduğum an bırakacağım.. Alışamadım buraya

dilberege ve mutlum kuzucukların parmaklarımı yandı,nedir bu talihsizlik.. çok büyük geçmiş olsun. geçende ben azraya eşelştirme kartı yaparken pvc kaplamıştım ütünün fişini çektim kesiyorum kartları.. gözümün önünde birden basiretim bağlanmış gibi gitti parmağını deydi. sonra bi ütüye bi bana baktı ve bastı çığlığı.. Allahtan bişi olmadı hemen yıkadım ,ki azra kucağıma gelir gelmez sustu

şekersizim aslında eşimde sindire sindire olsun istiyor.. zaten 4-5 yaşına gelince anaokulu derken maraton başlayacak şimdi karalasın boyasın düşsün kalksın dedi.. hak verdin mi de? verdim aslında ama içimdeki montessori canavarınada engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…