ya kızlar tarık buğra 2 yaş sendromuna girdi galiba
iştahsız,inatçı,sürekli mızmızlanan,çığlık atan,elindeki nesneleri fırlatan asi bi bebek oldu:)
diğer kuzularda durumlar nasıl:26:
ayrıca şu karıştırma huyuda hala geçmedi çok karıştırıp dağıtıyo evi o kadar yoruluyorum ki
2 gündürde gece çok geç uyuyo alt köpek dişleri geliyor..
bu yorgunluğmun ve koşturmacamın en güzel tarafı kilo veriyo olmam:)
günaydınnnnnnnnnnnn...
çok mutluyum... Dün kuzenim doğum yaptı. sabah videosunu yolladı kardeşim. nasıl bişeymiş ya. unutmuşum. gözlerim şişti.. çok çok çok doğurasım geldiiii
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
defnoşa lazımlık aldım. "anne kaka" diyor bi süredir kakası gelince. ama çişte bişey yoknasılsa kullancaz diye aldım basit bişey. hiç yanaşmadı ilk başta yanına. sonra yavaş yavaş alıştı ama hala oturduğu söylenemez. odadan odaya taşıyıp duruyor sadece oyun hamuru ve boya yapmayı çok seviyor. en çok da gizli gizli ağzına atmayı tam bi cadı oldu. ellerinizden öper..
Benim de regli dönemim yaklaştı acayip hassas ve gerginim.. Patlamaya hazır bomba gibiyim.. herşeye kızıyorum
Hele bu aralar sürekli " işin nasıl gidiyor" sorusuna kıl kaptım.. ya iki günde bir de sorulmaz ki..
Dün patladım artık annem, babam, eşim .. iyi gitmiyor memnun değilim ama gidip geliyorum işte dedim.. sorupdurmayın sürekli dedim.. Ama gerçekten sürekli sürekli de sorulmazki yaa..
Bende burada hiç mutlu değilim bakıyorum başka yerler bulduğum an bırakacağım.. Alışamadım buraya
benm yaramaz beni 5 buçukta uyandırdı kendi uyumaya devam ediyor ben de zonbi gibi kaldım uyuyamadım.:))) 7 dişi bir ayda çıkarmaya çalışması bizi bayağı yordu ama şimdi gayet iyiyiz gece uykuları düzene girmeye başladı. 15 dişimiz oldu. devamlı sizi takipteym her gün okuyrm ama yazamıyrm fırsat bulup. ama çocukların gelişiminden çok az bahsediyrsunuz sanki::)( herkese bebişleriyle güzel bir gün diliyrm.
BAMBUCAN AZRA O KADAR AKILLI Bİ BIDIK Kİ EMİNİM AKTİVİTELERİNİZDEN ODA ZEVK ALIYORDUR SEN NE KADAR ZORLARSAN ZORLA BU YAŞLARDA İSTEDİĞİNİ YAPTIRAMIYORSUN HELEKİ AZRANIN YAPTIKLARINI.ONU ZEVKLE VE İMRENEREK İZLİYORUM MAŞALLAH SUBHANALLAH
benm yaramaz beni 5 buçukta uyandırdı kendi uyumaya devam ediyor ben de zonbi gibi kaldım uyuyamadım.:))) 7 dişi bir ayda çıkarmaya çalışması bizi bayağı yordu ama şimdi gayet iyiyiz gece uykuları düzene girmeye başladı. 15 dişimiz oldu. devamlı sizi takipteym her gün okuyrm ama yazamıyrm fırsat bulup. ama çocukların gelişiminden çok az bahsediyrsunuz sanki::)( herkese bebişleriyle güzel bir gün diliyrm.
BAMBUCAN AZRA O KADAR AKILLI Bİ BIDIK Kİ EMİNİM AKTİVİTELERİNİZDEN ODA ZEVK ALIYORDUR SEN NE KADAR ZORLARSAN ZORLA BU YAŞLARDA İSTEDİĞİNİ YAPTIRAMIYORSUN HELEKİ AZRANIN YAPTIKLARINI.ONU ZEVKLE VE İMRENEREK İZLİYORUM MAŞALLAH SUBHANALLAH
bi türlü gönderemedi sandımdı meğer göndermiş..
biraz görüntü kirliliği yapmışım, e artık olsun okadar sorry..
hem beni unutanlar daha çok görsün ki ders olsun
bi türlü gönderemedi sandımdı meğer göndermiş..
biraz görüntü kirliliği yapmışım, e artık olsun okadar sorry..
hem beni unutanlar daha çok görsün ki ders olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?