2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

İstemeyerek çalışmak çok kötü bir durumİnsanın bütün günü işte geçiyorİnşallah içine sinen seni mutlu edecek bir yer bulursun canım Akıllı kızsın bulursun tabiHiiiiç tatlı canını sıkmaHiçbir iş senden değerli değil unutma

sağol canım. sen de akşam mis kokusunu çekeceksin demek.. ayy iki kız bi erkek de güzelmiş ben de 3 istiyorum kısmetse deli miyim neyim
tuvalet işine yazın başlamayı düşünüyorum zaten ben. ama kaka deyince şimdiden yavaş yavaş hasır nesir olsun bakalım diye aldım. yoksa oturmuyor bile içini çıkarıp oyun oynuyo :)
ben akşam kreşten almaya gittiğimde bana bi koşuşu var ki görmeyin.. yüzümü okşuyor elleriyle sarılıyor. of off
evet kızım buyudu de abla oldu valla. daha dun değil miydi kundaktaki günler...
demek hediyemi gördün. ayy cok merak etiim bak...
aslında listede karışıklık yok tatlım. beykozun yerine çiko gircekse (ilkim ve çiçek için sorun yoksa; hediyelerini almadılarsa veya düşünmedilerse) ilkim çikoya çiko çiçeğe alcak... yok eğer çiko girmeyecekse ilkim çiçeğe alacak ve olay bitecek...
ben beykozun mesajını görmemişim taramama rağmen. benim öküzlüğüm. kusura bakmayın lütfen...
ama çekilişe katılmak isteyenlerin sayısı arttı. dudu; bambucan, gönülsayfam var... isterseniz bi çekiliş daha ayarlanabilir yani..
of işinde mutsuz olmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.. inşallah dilediğini bulursun canım

günaydın güzel annişlerr
uzun bi müddet giremedim tarık buğranın bu kez rahatsızlığı uzun sürdü göğsündeki hırıltı çok geç geçti
çok şükür şu anda yavrum iyi
odası için antibakteriyel halı aldık çok içime sindi
çekiliş yapılmış kaçırdımbende artık kim kime ne almış heyecanla resim beklerim
bu gün tarık buğraya ablam bakıcak bende sinemaya gidicem oğlum olmadan ilk defa kendim için bi şey yapıcam:)

ya kızlar tarık buğra 2 yaş sendromuna girdi galiba
iştahsız,inatçı,sürekli mızmızlanan,çığlık atan,elindeki nesneleri fırlatan asi bi bebek oldu:)
diğer kuzularda durumlar nasıl:26:
ayrıca şu karıştırma huyuda hala geçmedi çok karıştırıp dağıtıyo evi o kadar yoruluyorum ki
2 gündürde gece çok geç uyuyo alt köpek dişleri geliyor..
bu yorgunluğmun ve koşturmacamın en güzel tarafı kilo veriyo olmam:)
benim yaramaz sıpamın yüzünden annem ve ablamda artık bizi evlerine kabul etmiyolar
koltuk kenarlarında dans etmesi,masa üstünden uca kadar gelerek hoplamaya kalkması ve koltuktan yere takla atması sebebiyle çığlık çığlığa bağırıyolar bi süre sizinle görüşmeyelim dediler

mutlum;kuzumun parmağı yanmış çok geçmiş olsun öperim onun minik parmağını
çiçekçim;ne güzel yerler bembeyaz olmuştur orda canım kar çekti:)masalı ve seni öptüm
beybim;ceren nasıl oldu?öptüm fıstıklarını ve tabiki senide:)

geçmiştende çok haberim yok umarım tüm anneler ve bebişler iyilerdir

Miniklerden Mira ve Kaan ın parmakları uff olmuş geçmişler olsun teyzesi öpsün geçer inş ..

Çok geçmiş olsun CNm üzülüyorum valla çoçukların sürekli hasta olmasına ..bir kereye hasta olmayı görsünler Allahhh iyileşmeleri bir türlü tam olmuyor ..bizde öyleniz CNm yani milli olduk ..
Şekerin. Mahir ben bildim bileli yaramaz yani senin Dediklerinin hepsi ve daha ala olanları var .. Bizde baba çok evhamlıdır ben o kadar a düştü a gitti demiyorum çok büyük tehlikeli şeyler yapmıyorsa ..yani annen ile kardeşin çok haklı dayanamıyorlar demek

Talaycım bir kaç gündür çok göremedim seni hayırdır inş.. işler yoğun galiba ..sen nasılsın CNm .musab bîlal nasıl ..
Bana ayrıca özelden adres ve isim bilgileri gönderirsen çok sevinirim ok ..unutma ama bem her an birşey alıp yollayabilirim malum uzaktayız posta geç gelebilir ...

hoşgeldin canımsınoğluşun yaramazlık yapıyomuş ne güzel yapsın işte:)ok akıllı diye hava atıyodun bize:))
saçlarıda çokyakışmıştır kuzucuga öp yerimize
b12 ler sana fedaolsun canım:)dur bakıyım evde varsa bende sana yollıyım:)nasıl bişey o neye benziyo:)
demek 14ocak:26:hadi hayırlısı olsun canım..dualarım seninle
enes paşaya da geçmişolsun demek daha iyleşmemiş:26:acil şifalar diliyorum..

Kızlar sanirim bugun size yazma gunumdeyim Sinifim ile yaptigim etkinligi paylasmak istiyorum sizinle ,umarim beceririm
çok güzelolmuş canım ellerine saglıkögrencilerin çok şanslı ne güzel bir ögretmenleri varhem güzel hem akıllı
hemde cömert
doğur canım doğur:)sen 3 degil 5 bile yaparsın:)bebeginiz hayırlı olsun ailesine,milletine hayırlı evlat olsun inşallah..
bizim cadıda çişini söylüyo kakasını söylemiyo:)bebiss bebiss diyo:)bibişmiş:))
off valla içim bir tuhaf oldu en korktugum şeylerden biridir ütüneyse ki önemli bir yanık degilmiş canım
bu kız nazara geldi ben sana söyliyimbakıcıda çok üzülmüştür tabi insanlık hali ama bir daha dikkatli olması konusunda uyarmanda iyi olmuş
benimde regl yaklaştı inan bende biraz gerginim:)gerçi benim her zaman ki halim demi
işinde mutlu degilsen bencede başka biriş bak canım,bütün günün orda geçiyo
kaanında eli uff olmuş inan benimde gözümden kaçmış,çok geçmiş olsun..

biz iyiyiz kuzum sagolasın,ceren iyi çok şükür ama güzel bir doktora göstermeden içim rahat etmiycek,,sanırım mayıs veya haziranda istanbuldaki mutlumun tavsiye ettigi doktora götürecem..burda alerji uzmanı yok..adanada varmış ama dedim boşver en iyisi hangisiyse o olsun..halı alman çok iyi olmuş ama hiç birşey açmamak en iyisiymişnası lolacako iş bilmiyorum..benim ev parke degil bildigin taş buz gibi..
x damadıma geçmiş olsun çok öpüyurum canım

dişleriniz hayılı olsun bizim 5 aydır dişimiz çıkmadı ama hepsibir patlıycak çok şişmiş..
gelişiminden az bahsediyorsunuz ne demek anlayamadım?dişi çıkınca yazıyoruz,yeni kelime ögrendiginde paylaşıyoruz,yaptıkları yaramazlıkları yazıyoruz,yedikleri yemekleri yazıyoruz daha ne yazalım anlamadım?montessori topigide var..
boyunu kilosunuda paylaşıyoruz:26:merak ettiginiz özel bir bilgimi var mesela kol,bacak uzunlugu gibi?yada kafa ölçüsü falan mı?
bebek harici konuşulan çogu şeyi ben yazıyorum rahatsızmı oldunuz?veya rahatsız olanlarmı var lütfen bildirin bir daha gevezelik yapmam..
sizde okumaktan ziyade biraz daha çok bilgi paylaşın bizde bilgilenelim..
neyse amacım ortamı germek degil yanlış anlamayın,daha önce bu tarz özel bir mesaj almıştım dedim yine bu laf banaysa cevap veriyim..

slm kızlarrrr buzz gb bir ankara günü ayaz alıyoruzzz

buzzz gibbbbiiii birrrrr Ankarrrra günündennnn size dddddeee merhabbbaaaa

cumartesi gündüz 9, pazar gündüz -1 derece olacakmışız dostum :18: eve yeterince un ve makarna stokladınız mı? belkim bütün gğn evde hapis kalırız :18:

not: Babyceren dostum da mesajınızı çok beğenmiş. pöhhh "Anteke" nin sıcak ikliminde yaşayan biri uzaktan uzaktan tabi beğenir. kendisini güzel şehrimizin kışında 1 hafta yaşamaya davet ediyorum

ÇOK SAĞOL MELEĞİM EVET BİRAZ YOĞUNUM AY SONU İŞLERİM YOĞUNLAŞIYO BİDE BU GÜNLERDE MİDE BULANTILARIM ARTTI.HEMEN ADRESİMİ YOLLUYORUM SEN NE GÖNDERİRSEN GÖNDER EMİNİM ÇOK ZEVKLİ OLACAKTIR.
CHİRİCO GELMİŞ SEVİNDİM.MİRAYA VE DİĞER KAZA GEÇİREN BEBEKLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.ŞEKERSİZ AİLENİZ GENİŞLEMİŞ NE GÜZEL.
BAMBUCAN AZRA O KADAR AKILLI Bİ BIDIK Kİ EMİNİM AKTİVİTELERİNİZDEN ODA ZEVK ALIYORDUR SEN NE KADAR ZORLARSAN ZORLA BU YAŞLARDA İSTEDİĞİNİ YAPTIRAMIYORSUN HELEKİ AZRANIN YAPTIKLARINI.ONU ZEVKLE VE İMRENEREK İZLİYORUM MAŞALLAH SUBHANALLAH

kızlarrr yanlıs tarih yazmısım yaaa 14aralık olcaktı kafam dalgın :26:
10gün sonra yani nasipse

mutlucum gecmiş olsun beterinden korusun rabbim
öp o ütüüüü olan yerini benim yerimeee annesiii

sekersizim tebrik ederim bebişiniz saglıklı huzurlu mutlu büyür inş
3ay sonra teyze olacagın için şimdiden hayırlı olsun tebrikklerrrr canımcımmm
darısı basınaaaa

regl olacaklar agrısız regl olsa ne güzel olur yavvvv
bende yakındır olacagımmm

buarada bir arkadas fazla bebeklerden bahsetmedigimizi sölemiş
canım burda herseyden bahsetmek için varız
yedikleri yemedikleri
uyudukları uyumadıkları
kiloları kilosuzluk ve iştahsızlıkları
hastalıkları saclarını kesmemize kadar paylasmaya calısıyoruz
yaptıkları etkinliklere kadar paylasıyoruz
izin verinde biraz fingirdeşelim be hayatımmm
bizde annelerimizin gözünde bebegiz
kendi gelişimizi kilolarımızı
sarkık unelerimizi
sıkıntılarımızı gelen reglileri
yorgunluklarımızı yazmayakmııı
canım gel sende yaz bebişini hep devletten beklemeyin canım

15 diş mi dostum, o kadar dişle bebeğiniz herbirşeyi yiyebilir artıkın ne güzel. darısı, 8 dişte kalan bizim oğlana
çocukların gelişiminden çok az bahsetme konusunda haklı olabilirsiniz fekat bütün bütün de haklı değilsiniz. şöyleki: başlarda yada en azından ben yeni başladığımda çocuklarımızdan çok bahsediyorduk. zaman geçip de birbirimizi tanımaya başlayınca, akşama yapacağımız yemekten tutun, kapıcının gıcıklığına, iş arkadaşımızın kıskançlıklarından tutun çıkmayan nar lekelerine kadar herşeyi paylaşıp konuşuyoruz tabi bazen günlük hayattan konular çok konuşulurken bazen çocuklarla ilgili konular zirve yapabiliyor. siz hep, günlük hayat konularına denk geliyorsunuz sanırsam :26:

Dodi dodi çok acil meleğim mesaj kutun doluymuş arkadaşım.sanırım boşaltman gerekiyo.

kelimesi kelimesine katılıyorum

bi_angel_kujum olsaydı "sarkık cücü" derdi. çok özledim kujuuuummm

neyse amacım ortamı germek degil yanlış anlamayın,daha önce bu tarz özel bir mesaj almıştım dedim yine bu laf banaysa cevap veriyim..
kim o size özel mesaj yazan bütün topiğe yazsaydı ya eleştirisini, kozlarımızı paylaşsaydık

bu arada ben de çevremden çok eleştiri almıştım: "ayyy, kadınlar kulubu müüüü!!! ne geyik bir yer ya, nasıl konuşabiliyorsun onlarla" denmişti. "2012 mayıs doğumlu bir oğlum var. 2012 mayıs anneleriyle değil de, çoluğu çocuğu olmayan, kedi besleyen, ayda kazandığı 20 bin lirasını nerde harcayacaığını bilmeyen seninle mi konuşacağım çocuğumu" diyemedim ya :18:
"hıh, hepimiz 2012 mayıs-nisan annesiyiz ve çok faydalı buluyorum" dedim

neyse, konu neydi? hah, evet, çocuklarımızla ilgili konuları çok konuşmuyoruz diyen arkadaşım çocuklarla ilgili paylaşımlarda bulunsa da biz de aydınlansak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…