Benim de regli dönemim yaklaştı acayip hassas ve gerginim.. Patlamaya hazır bomba gibiyim.. herşeye kızıyorum
Hele bu aralar sürekli " işin nasıl gidiyor" sorusuna kıl kaptım.. ya iki günde bir de sorulmaz ki..
Dün patladım artık annem, babam, eşim .. iyi gitmiyor memnun değilim ama gidip geliyorum işte dedim.. sorupdurmayın sürekli dedim.. Ama gerçekten sürekli sürekli de sorulmazki yaa..
Bende burada hiç mutlu değilim bakıyorum başka yerler bulduğum an bırakacağım.. Alışamadım buraya
dostum, isterseniz hep beraber size gönderelim. biri öğretmenler günü, biri yılbaşı, biri de Burkina Faso'nun düşman işgalinden kurtuluşu kutlaması olsun
not: hediye göndermek konusunda ciddiyim
bi'not daha: Burkina Faso diye bir memleket gerçekten var
sağol canım. sen de akşam mis kokusunu çekeceksin demek.. ayy iki kız bi erkek de güzelmişMaşallah bebişinize..Hoşgelmiş.. annesini babasını sevenlerini hep mutlu etsin kendi de daha mutlu bir ömür yaşasın inşallah..
Benim de yarın arkadaşım doğruyor.. 3. bebeğini ilk ikisi kız 3. sü erkek.. heyecanlılar yarın iş çıkışı bende bebeiş görmeye gideceğim :)
Lazımlığı bana kuzenim verdi. Böyle koltuk gibi olanlardan Kaan da aynı Defne gibi onu banyodan salona kadar sürüklüyor.. eviriyor çeviriyor arada üstüne oturuyor ama henüz aktif olarak kullanmaya başlamadı bende hiç ısrar etmiyorum yaza alışır nasıl olsa
Ahh ahh şu çalışmak olmasa bende o kadar çok özlüyorum ki oğlumu.. bu sabah ben çıkarken uyuyordu öptüm kokladım bol bol...
Akşamı zor ediyorum ben eve gider gitmez bir sarılıyor bana öpüyor bazen öpmeye yetiştiremeyip ısırıyorsaçlarımı seviyor gülüyor.. Eğer Allah kısmet eder de ikinciyi doğurursam kesinlikle bir yaşa kadar kendim bakacağım.. 3-4 yaşına kadar en azında..
Teşekkürler canım.. çok önemli değil ama işaret parmağı iç taraftan su topladı bayağı derin yanmış.. o su birikintisi de dün patladı( sürekli krem falan sürüyoruz.. arada bir yere değidiğinde acıyor herhalde uff ufff diye geliyor yavrum ama çok şükür Allah beterinden saklasın
evet kızım buyudu de abla oldu valla. daha dun değil miydi kundaktaki günler...Sağol canım sizin de gözünüz aydın maşallahDefneye birsürü arkadaş geliyor desene
Bu arada ben senin hediyeni gördüm yani sana gelecek hediyeyiAzraeceden Onu kastettimdi
Uff Defnenin sabah hallerini hayal ettimdeÖp benim yerine kuzumu
Listeyi vaktin olunca yine geç istersen sanırım karışıklık oldu netlik kazandıralım kim kime alıyor...
Çiçekçim ne güzel faaliyet yapmışsınız
Bambucanım bence eşine aldırış etmeSonuçta baskıcı bir anne değilsin, akıllı bıdık Azra öğreniyor işte ne güzel
Zaten biz bebklerimize bişey öğretirken bile onlara oyun oluyorAkşam bizde çay setimizle oynadık,kızımın elinden çay içeyim dedim ama o bana kaaaveeee dedi meğer ben yanlış şey içmişim
of işinde mutsuz olmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.. inşallah dilediğini bulursun canımBenim de regli dönemim yaklaştı acayip hassas ve gerginim.. Patlamaya hazır bomba gibiyim.. herşeye kızıyorum
Hele bu aralar sürekli " işin nasıl gidiyor" sorusuna kıl kaptım.. ya iki günde bir de sorulmaz ki..
Dün patladım artık annem, babam, eşim .. iyi gitmiyor memnun değilim ama gidip geliyorum işte dedim.. sorupdurmayın sürekli dedim.. Ama gerçekten sürekli sürekli de sorulmazki yaa..
Bende burada hiç mutlu değilim bakıyorum başka yerler bulduğum an bırakacağım.. Alışamadım buraya
günaydın güzel annişlerr
uzun bi müddet giremedim tarık buğranın bu kez rahatsızlığı uzun sürdü göğsündeki hırıltı çok geç geçti
çok şükür şu anda yavrum iyi
odası için antibakteriyel halı aldık çok içime sindi
çekiliş yapılmış kaçırdımbende artık kim kime ne almış heyecanla resim beklerim
bu gün tarık buğraya ablam bakıcak bende sinemaya gidicem oğlum olmadan ilk defa kendim için bi şey yapıcam:)
ya kızlar tarık buğra 2 yaş sendromuna girdi galiba
iştahsız,inatçı,sürekli mızmızlanan,çığlık atan,elindeki nesneleri fırlatan asi bi bebek oldu:)
diğer kuzularda durumlar nasıl:26:
ayrıca şu karıştırma huyuda hala geçmedi çok karıştırıp dağıtıyo evi o kadar yoruluyorum ki
2 gündürde gece çok geç uyuyo alt köpek dişleri geliyor..
bu yorgunluğmun ve koşturmacamın en güzel tarafı kilo veriyo olmam:)
benim yaramaz sıpamın yüzünden annem ve ablamda artık bizi evlerine kabul etmiyolar
koltuk kenarlarında dans etmesi,masa üstünden uca kadar gelerek hoplamaya kalkması ve koltuktan yere takla atması sebebiyle çığlık çığlığa bağırıyolar bi süre sizinle görüşmeyelim dediler
mutlum;kuzumun parmağı yanmış çok geçmiş olsun öperim onun minik parmağını
çiçekçim;ne güzel yerler bembeyaz olmuştur orda canım kar çekti:)masalı ve seni öptüm
beybim;ceren nasıl oldu?öptüm fıstıklarını ve tabiki senide:)
geçmiştende çok haberim yok umarım tüm anneler ve bebişler iyilerdir
Kızlar sanirim bugun size yazma gunumdeyimSinifim ile yaptigim etkinligi paylasmak istiyorum sizinle ,umarim beceririm
hoşgeldin canımsınkızlaaarrrrrrrr ben geldim
hepinizi kocaman öpüyorum özledim be aklım hep sizde
oğlum tam bir afacan oldu her yeri karıştırıyor,her yere giriyor çok meraklı damacana ve çöp kutusu favorisi
peçete gördüğü an yırtmaya hala devam tak aşkı kumandası
birde oğluşum lüle lüle saçları gitti saçlarını 2 numaraya vurduk çok rahatsız ediyordu yavrumu uzun süre alışamadık ama
şimdi diyorum iyi ki kestirmişiz saçlarını yüzü gözü açıldı,ama saçları uzunkenden çok sevimliydineyse uzar nasıl olsa yeniden
hediye çekilişi yapılmış kaçırdım malesef:26:
edacck yeni hamişlerimizden Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mutlu anne,beykoz,ilkim,şekersiz,azraece,chihiro,babyceren,meleğim,turuncu,dilberege ve adını unuttuğum diğer sevgili arkadaşlarım hepiniz iyisiniz inş kuzularla beraber
b12 ler sana fedaolsun canım:)dur bakıyım evde varsa bende sana yollıyım:)nasıl bişey o neye benziyo:)eskiden yapmamış olsaydım şimdi yapardım ben yokken ne çeneniz düşmüş 1500 sayfa yazıcam derdim ama diyemem:)) altıüstü oturmaya gittim ayıp ayıp hanımlar( mutlum valla varsa öle bişey al kız bana çok hora geçer yanmayan tencere:)) artık buraya yazmaya utanıyorum ama geçen hafta 2 yemek yakma vukuatım daha oldu ( hep b12 eksikliğinden oluyor benim x seni b12 manyağı yapıcam deyip nette araştırıp nede varsa bana yedirmeye çalışıyor bu aralar:))
demek 14ocak:26:hadi hayırlısı olsun canım..dualarım seninlekızlar bugun doktora gittim 14ocakta kısmetse ameliyatımı olacagım :18:
eneste bu hafta acile gitmiştik igne yemişti sonra kontrole getirin demişti biraz gecmiş
bu yuzden antibiyotık kullancak ahhh bir gitmedi su hastalık
kızlar capitole ugradık ortada su akan yerin üstüne süs renkli avize tarzı seyler takmıslar
keske cekseydim:26:
aynı sarkık memeler gibi
tam bizlik
çok güzelolmuş canım ellerine saglıkKızlar sanirim bugun size yazma gunumdeyimSinifim ile yaptigim etkinligi paylasmak istiyorum sizinle ,umarim beceririm
doğur canım doğur:)sen 3 degil 5 bile yaparsın:)bebeginiz hayırlı olsun ailesine,milletine hayırlı evlat olsun inşallah..günaydınnnnnnnnnnnn...
çok mutluyum... Dün kuzenim doğum yaptı. sabah videosunu yolladı kardeşim. nasıl bişeymiş ya. unutmuşum. gözlerim şişti.. çok çok çok doğurasım geldiiii
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
defnoşa lazımlık aldım. "anne kaka" diyor bi süredir kakası gelince. ama çişte bişey yoknasılsa kullancaz diye aldım basit bişey. hiç yanaşmadı ilk başta yanına. sonra yavaş yavaş alıştı ama hala oturduğu söylenemez. odadan odaya taşıyıp duruyor sadece oyun hamuru ve boya yapmayı çok seviyor. en çok da gizli gizli ağzına atmayı tam bi cadı oldu. ellerinizden öper..
off valla içim bir tuhaf oldu en korktugum şeylerden biridir ütüCanım hadi hayırlısıEnes de inşallah çok kısa sürede iyileşir
Selam cicimÖzlettin kendini Yine uzar saçları yakışıklımın Her hali güzel Bizimkide karıştırıyor ne meraklı bebeler doğurmuşuz
Maşallah 7 diş bir anda çıkmışGelişimi derken neyi kasttettin canım?olanı biteni yazıyoruz aslında,oyun yada aktivite için montessori topiğimiz de var,kitap ismi öneriyoruz,bebeklerin boyu kilosu söyleyebildikleri konuşuluyor yine burda. Ama extra merak ettiğin şeyler varsa sende sor hatta katıl konuşalım hep beraber...
Herkese mutlu sabahlar
Dün eve giderken aradım bişey lazımmı dedim bakıcı teyzede bir telaş bir telaşEvde de temizlikçi vardı Mira ütünün üstüne koşmuş eli yanmış Hemen eczeneye falan gitmişler eczacı bişey olmaz hametan yeter demiş...Eve gittim kızım parmağını gösteriyor ütü ütü diyordu Neyseki sadece baş parmağının içi çok az değmiş ütüye su toplamıştı,bakıcı ve temizlikçi de ruh gibiydi hatta bakıcı teyze öyle üzülmüşki gözleri dolu doluydu Tamam dedim insanlık hali olan olmuş ama daha fazla dikkat edelim,akşam aradı bişey varmı diye tabi Mira çoktan unutmuştu...Gece eşim geldi,, tabi bizim zilli koşa koşa kapıya ütüüü üttüü diye gösterdi hemen
Eşim çok kızdı,sakın dedim bişey söyleme Allah beterinden korusun
Bu sabah bir baktım bakıcı teyze elinde tuz şeker ekmek almış,kızın başından çevirip sadaka verecekmiş...
Neyse kızım iyi çok şükür teyzeleriHepinizi öperiz
benimde regl yaklaştı inan bende biraz gerginim:)gerçi benim her zaman ki halim demiBenim de regli dönemim yaklaştı acayip hassas ve gerginim.. Patlamaya hazır bomba gibiyim.. herşeye kızıyorum
günaydın güzel annişlerr
uzun bi müddet giremedim tarık buğranın bu kez rahatsızlığı uzun sürdü göğsündeki hırıltı çok geç geçti
çok şükür şu anda yavrum iyi
odası için antibakteriyel halı aldık çok içime sindi
çekiliş yapılmış kaçırdımbende artık kim kime ne almış heyecanla resim beklerim
bu gün tarık buğraya ablam bakıcak bende sinemaya gidicem oğlum olmadan ilk defa kendim için bi şey yapıcam:)
ya kızlar tarık buğra 2 yaş sendromuna girdi galiba
iştahsız,inatçı,sürekli mızmızlanan,çığlık atan,elindeki nesneleri fırlatan asi bi bebek oldu:)
diğer kuzularda durumlar nasıl:26:
ayrıca şu karıştırma huyuda hala geçmedi çok karıştırıp dağıtıyo evi o kadar yoruluyorum ki
2 gündürde gece çok geç uyuyo alt köpek dişleri geliyor..
bu yorgunluğmun ve koşturmacamın en güzel tarafı kilo veriyo olmam:)
benim yaramaz sıpamın yüzünden annem ve ablamda artık bizi evlerine kabul etmiyolar
koltuk kenarlarında dans etmesi,masa üstünden uca kadar gelerek hoplamaya kalkması ve koltuktan yere takla atması sebebiyle çığlık çığlığa bağırıyolar bi süre sizinle görüşmeyelim dediler
mutlum;kuzumun parmağı yanmış çok geçmiş olsun öperim onun minik parmağını
çiçekçim;ne güzel yerler bembeyaz olmuştur orda canım kar çekti:)masalı ve seni öptüm
beybim;ceren nasıl oldu?öptüm fıstıklarını ve tabiki senide:)
geçmiştende çok haberim yok umarım tüm anneler ve bebişler iyilerdir
benm yaramaz beni 5 buçukta uyandırdı kendi uyumaya devam ediyor ben de zonbi gibi kaldım uyuyamadım.:))) 7 dişi bir ayda çıkarmaya çalışması bizi bayağı yordu ama şimdi gayet iyiyiz gece uykuları düzene girmeye başladı. 15 dişimiz oldu. devamlı sizi takipteym her gün okuyrm ama yazamıyrm fırsat bulup. ama çocukların gelişiminden çok az bahsediyrsunuz sanki::)( herkese bebişleriyle güzel bir gün diliyrm.
slm kızlarrrr buzz gb bir ankara günü ayaz alıyoruzzz
Talaycım bir kaç gündür çok göremedim seni hayırdır inş.. işler yoğun galiba ..sen nasılsın CNm .musab bîlal nasıl ..
Bana ayrıca özelden adres ve isim bilgileri gönderirsen çok sevinirim ok ..unutma ama bem her an birşey alıp yollayabilirim malum uzaktayız posta geç gelebilir ...
benm yaramaz beni 5 buçukta uyandırdı kendi uyumaya devam ediyor ben de zonbi gibi kaldım uyuyamadım.:))) 7 dişi bir ayda çıkarmaya çalışması bizi bayağı yordu ama şimdi gayet iyiyiz gece uykuları düzene girmeye başladı. 15 dişimiz oldu. devamlı sizi takipteym her gün okuyrm ama yazamıyrm fırsat bulup. ama çocukların gelişiminden çok az bahsediyrsunuz sanki::)( herkese bebişleriyle güzel bir gün diliyrm.
buarada bir arkadas fazla bebeklerden bahsetmedigimizi sölemiş
canım burda herseyden bahsetmek için varız
yedikleri yemedikleri
uyudukları uyumadıkları
kiloları kilosuzluk ve iştahsızlıkları
hastalıkları saclarını kesmemize kadar paylasmaya calısıyoruz
yaptıkları etkinliklere kadar paylasıyoruz
izin verinde biraz fingirdeşelim be hayatımmm
bizde annelerimizin gözünde bebegiz
kendi gelişimizi kilolarımızı
sarkık unelerimizi
sıkıntılarımızı gelen reglileri
yorgunluklarımızı yazmayakmııı
canım gel sende yaz bebişini hep devletten beklemeyin canım
Dodi dodiçok acil meleğim mesaj kutun doluymuş arkadaşım.sanırım boşaltman gerekiyo.
kim o size özel mesaj yazanneyse amacım ortamı germek degil yanlış anlamayın,daha önce bu tarz özel bir mesaj almıştım dedim yine bu laf banaysa cevap veriyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?