2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

szizi üzmek değild, amacım. sadece bir paylaşımda bulundum(43:

ay çok güldüm "ilk mesajının bu olması"na :) ne oldu sonucu bildir bari.. hapisteysen de haber yolla :)

bu bizim bildiğimiz ıspanakın pirinç yerine bulgur konmuş hali.. kıymalı cok güzel olur.. mmmmhh canım istedi...

mutlucum çok sanslısın sekerim. beybinin hedayeleri süpermiş.. en cok kovayı beğendim öptüm ikinizi de...

günaydın annnişler. foruma taze kan gelmiş ne güzel.. ben de dun akşam mutfağa girdim. makarna ve pirzola yaptım solemesi ayıp onları atese koyar koymaz bitter çikolatalı puding yaptım. onu da yaptıktan sonra hızımı alamadım et doğradım. kabak havuç ve patlıcan attım içine. oldu mu sana bi çeşit yemek daha.. ohh.. en azından bugun dusunmicem ne yapsam diye.. yasasın...

günaydın sabah hediyeleri görmek moral oldu.sanki bana gelmiş gibi içim açıldı hepsi çok güzel ne iyi etmişizde hediyeleşmişiz.inş. bu sözcükleri hediyemi gönderdikten sonra pınardada söyler ben meleğim için çoktan söyledim bile.
yemek olarak dünden kalanları yedik.bu akşam fırında makarna ve eşimi kandırıp içirebilirem kremalı yer elması çorbası yapmayı düşünüyorum ama ana yemek ortada yok.Allahtan bugün pazar belki pazara uğrarım.burası çok soğuk sabah yüz felci geçiriyordum az kalsın.

Günaydın güzel anneler

Dün eve 1kova hediyeyle gidince kuzum çok sevindiHepsini açtı sonrada kovayla oynadı
Kitabı yeni oldugu icin degisik geldi baya calistik aksam,eşim gelince hemen gösterdi baba kız oynadılar biraz.

Sonra Miroşu yıkadım ama banyodan çıkmayı hiç istemiyorresmen gözünün yaşıyla ağlıyor
Genellikle diş fırçasıyla kandırıyordum "hadi şimdi diş fırçalamamız gerekiyor" diye ama artık o numarayı da yemiyor

Eltime bugun yüklü bir misafir gelecek,yardımım olsun diye akşam ona incirli tatlı yaptım sevindi...
Yarın da Amerikadan oğlu geliyor muhtemelen bütün aile onlarda oluruz..

Gece de köfte yoğurdum nasipse bugun fırında köfte var yanına da arpa şehriye pilavı yapıcam

Hediyeleri beğenmenize ve duygularımı paylaşmanıza sevindim kızlarHerkese mutlu günler

çok benzer bir olay benim de başıma gelmişti:

1) 8,5 aylık hamileyim, gece 12 civarı ve yukardan tangır tungur sesler geliyor. çıkıp, kocaman karnımı göstererek "buna birşey olursa bir sonraki gelişim polisle olur" demiştim

2) yukardan inanılmaz derece yüksek müzik sesleri geliyor. Orhan Cemal uyuyor. uyanması an meselesi. yukarı çıktım. delikten baktıktan sonra müziği kapattılar ama kapıyı açmadılar. uzun uzun çalıp, açmak zorunda bıraktım onları. "ben gelince neden müziği kapattınız ki biz zaten aşağıdan dinliyorduk şimdiye kadar günlerden pazar, gece 11 ve benim uyuyan bir oğlum var. bilmem anlatabildim mi devam ederseniz bir sonraki gelişim polisle olur bu arada o kız arkadaşınıza söyleyin çok kötü kahkaha atıyor biz ona başka birşey kahkahası deriz " demiştim.

size tavsiyem, uyanmış kızınızı da yanınıza alıp, kapılarına dayanıp, hiç eğilip bükülmeden verin mesajınızı

herkesin hamaratlığı tutmuş. ben de sabah karalaha sarması yapıp gelirken pide fırınına verdim. akşam giderken alacağım akşam da belkim kek yaparım pazarda 2 liraya çorap seçerken ellerim dondu, o yüzden uzun yazamıyorum.

karnı aç olan yaşı genç olan benimle yemekhaneye gelsin

hoşta kalınız tezce geliniz.

selam millet
depresyonun en dibinden herkese öpücükler:)yine depresyonumu üşüttüm
sabah komşum geldi,ne kafa kaldı ne bişeysanki benim az derdim var 1 saat kocasını anlattı durdu
çağla geç uyudu yemegide hazır degildi uyudu kaldı çocukinşallah fazla uyumazyemek yemeden yatınca içim hiç rahat etmiyo
geçen mutlu miranın en sevdigi şarkıyı yazmıştı ya bende yazacaktım unuttum:)
çağla bu aralar hadiseden''evlenmeliyiz''i çok seviyoklibini açıyoruz oynuyo:)
cerende hülya avşardan''bana bir koca lazım''ı seviyo
sanırım 18 olmadan evlenecekler:))aman Allah korusun
bende her zamanki gibi ajdardan çikita muzu dinliyorum:)
çağla ablası ne yaparsa onu yapıyo:26:ceren resim yapıyo o da kagıt defter alıp karalıyo:26:ceren wc ye gidiyo çağlada ''bebisss aççç''diye bagırıyo:26:cerenin saçı toplanıyo o da toplattırıyo:26:ceren terlik giyiyo çağlada gidip giyiyo:))
ablasını örnek alıyo ve çok seviyoah bide kavgaları olmasa ne güzel olurdu

akşam ki menüm arap kebabı ve patates püresiaslında yanına pilavda gider ama daha dün yediler yapmıycam..
zaten 5 te yemegim hazır olmalı eşim gelecek çocuklara yemek yedirecek bende dişçiye gidecem
artık tedaviye devam mı edecek yoksa çekecekmine yaparsa yapsın çok sıkıldım
3 haftadır ne kadar ilaç içtigimi bilmiyorum2 kutu antibiyotik 2 kutu agrı kesici midem haşat oldu

talaycım sana nar ekşisi yollayacam adres ver dedim cevap bile vermedinyarım kilo yetmezmi idare etyenisi yapılsın istiyosan yine yollarımver adresini
çikocum demek ellerin dondu:))çok güldüm:)bu kadar cimri olma git magazadan tanesi 3 liraya al giybenimde çoraba ihtiyacım var:)burda bir yer var hem uygun hemçok güzel gidip cumartesi hem çocuklara hem kendime alayımgerçi mutlunun ayagına olmassa geri gönder ben giyerim dedim de ses çıkmadı kesin çorabı sündürerek giymiştir

şekersiz demek kovayı çok begendinver adresini hemen sanada bir kova yollıyım:))

gerçi mutlunun ayagına olmassa geri gönder ben giyerim dedim de ses çıkmadı kesin çorabı sündürerek giymiştir
Hanııııım hanııımHem bi kere benim ayağım 32 numeroHerkes çok beğenir ayaklarımı ayyy ne tatlı ne küçük derler
Hoşşş biliyorum zaten Sen bakma benim ayağıma dost yüze düşman ayağa bakarmış Bana ayak yapma ayrıca çorap benimdir yollamasaydın

32 nomeromubileydim cerenin çoraplarından yollardım sana:)cerende 30 giyiyo zaten:)
hani sen boylu poslusun yaondan dediydim belki ayagına küççük gelir diye şey ettiydim
tmm canım çorap senin olsungüle güle kirletçok kirlenmeden sakın yıkama1 hafta giy öyle makinaya at
çorap uzun ömürlü olsun:))

Ne var canım insan boylu poslu olup 32 giyemez migiyemez haklısın Çorap hatıra diye ben 1 hafta giyerim,
sonra nasıl çıkar yada çıkarmı onu bilmiyorum:117:
Ya ne oldu bize böyle habire depresyon depresyonBiri duysun sesimizi,devlet bize sahip çıksın:95:
Depresyon kadında şöyle ilerlermiş;
Bunalim...Bunaalim ...Bunu alim...Bunu alayım...Bunu da alayım..Bunu al bunu...Al bunu da ..Bunu da bunu da...))))))

Son düzenleme:
yarın akşama misafirim varkızlı -erkekli degil,sadece kızlı-çocukluerkekler yarın serbest nereye giderlerse gitsinler
yogun istek üzerine yine muhallebili kadayıf yapacamherkes tarifi istiyo veriyorum ama kimse evinde yapmıyo efendim ben daha güzel yapıyomuşum bana yaptırıyolaryoksa bunlar beni kandirıyomu
yanına ne yapsamoff kafa bir milyondüşünemiyorum bile,bide başım agırıyo
ay bende ne mızmızmışım:))
yarın çocukların aşısı varçocuk felci agızdan 2 damla 2. dozu ama yaptırmsammı yaptırmasammı kararsızım:26:
geçen birşey daha duydum ama dogru degilmi bilmiyorum:26:yine bir salgın varmış ama ne unuttum yine aşılanacakmış çocuklarsinirlenmemek elde degil

benim bir arkadaşım var sanırım boyu 1,90 falan ayak numarası 36çok komik hatta kız bazen dengesini kaybediyo:)
ama senin durum daha vahimmiş mutlucum:)32 offf
ben 39 giyiyorumama ayagım incedir
evet devlet bize sahip çıksın,hepimize bir ayakkabı kutusu dagıtsın
birde o bunalımın erkek versiyonu var canım şöyle:bunalım,bunalımdan çıkayım,çıkayım,bunla çıkayım,bununlada çıkayım

insan ufak tefek olup da, 39 giyemez mi bendeniz ne zaman ayakkabı baksam (ki 5 yılda bir bakarım) görevli 37 numara filan getirir 39 veya 40 giyiyorum desem de illa o 37 numarayı denettirecek. inandıramıyorum ne zamanki, ayaktan ziyade palete benzeyen patilerimi görüyor, o zaman "haklıymışsınız " deyip paşa paşa 39'umu veriyor

bir de bulanım konusu var tabi :44: bunalınca ne yaparım :44: yok, hayatta alışveriş yapmam, sevmem. ihtiyacımı alıp çıkarım. bunalımdayken (ki pek olmaz) yemek denerim sanırım :26:uzun zamandır bunalıma girmediğim için hatırlayamıyorum sanırım :26:
ama yine de biri bize sahip çıksın bu kadar hareketli, samimi ve nadir bulunan türden bir topik, kesinlikle korumaya alınmalı. ne bileyim, yemeklerimiz yapılıp, çamaşırlarımız yıkanabilir ve çocuklarımıza bakılabilir. böylelikle topiğin sürekli aktif olması sağlanabilir. yetkililere sesleniyoruuuuzzz :95:

ilaç firmaları için söylenen bir söz vardır: "hastalığa ilaç bulmaktansa, ilaca hastalık bulurlar" bendeniz de, bakanlığın elinde fazla aşı olduğu için, aşıya salgın uydurulduğunu düşünmeye başladım :26:

2 hafta önce dayanamayıp gece fırladım kapılarına.. açıldı kapı "çok ayıp yaşınıza da vermiyorum artık" dedim.. sonra bi baktım kapıyı 90 yaşındaki nineleri açmış:) "kusura bakma teyzecim" dedim kaçtım.. kadının kulağı da duymuyor ödü koptu.. 30yıldır aynı apartmandayım öyle sakin ve sessizdiki.. tabi bu ergenler istila edene kadar.. her uyarışımda aynı mahçup tavırla "özür dileriz" diyorlarki daha da bişiy diyemiyor insan.. ama sabrım taşmak üzere.. yakında psikopat gülümseyerek her zamanki sakin tavrımla kendilerini sınav dönemlerinde davul çalmakla tehdit edeceğim.. bakalım:):):) sevgiler..

dostum sadelein, üst kat ergenlerde durum nedir, bizi bilgilendiriniz

yada kızınızın adını filan söyleyiniz ay ne bileyim işte, yazınız birşeyler de tanıyalım sizi. topik olarak, birbirimizin elti veya görümce sayısını bile biliriz

Ben geldim. Haberle ii değil ama en azından elimizde net bişeyler var. Kaanın sonuçları çıktı, yüksek derecede yumurta düşük olarak da süt alerjisi çıkmış. Ocak sonunda yumurta yüklemesi yapılacak. Hasta değilse kesin sonuçlar için deri testi yapılacak. Ondan sonra da süt alerjisine bakılacakmış. Neyseki gıda alerjileri geçiciymiş. İnşalah bizimki de geçer

Sadece ablasını öpüyor o da uyurken, dökmediğim dil kalmadı ama yok.
Benim kız 5 yıldır çekyat tepelerinden inmez kaan da öğrenmiş çekyattan çekyata atlamayı, benim yüreğim ağzıma geliyor, onun daha çok hoşuna gidiyor. Oğlum dur kızım yapma derken zaman nasıl geçiyor, bugün günlerden ne hiççç haberim olmuyor :)

Kaan haftasonundan beri anne sütü almıyor, geçen gece huysuzlandı 11 gibi biraz daldı hemen uyandı. Herkes uykuda olduğu için ikimiz oynadık. montessori uygulamalarında bir türlü başarılı olamıyordum. Dikkatini toplayamıyordu, nedenini buldum. Evdeki karmaşadan etkileniyormuş. Kaanla ilgilenince kızım onun dikkatini çekecek bi oyun uyduruyor, Berayla ilgilenince de Kaan dikkat çekmek için yaramazlık yapıyor. 3 saat boyunca çok güzel vakit geçirdik, resimli masal kitaplarını okuduk, tek tek bütün nesneleri sordu ben cevapladım. Biraz eşleştirme kartı oynadık. Onları arka arkaya dizdi, tren yaptı. Hep evde onun yaşıtı biri olduğu için şanslı olduğunu düşünüyordum, ne kadar yanıldığımı anladım. Bundan sonra ikisiyle de ayrı ayrı vakit geçiriyorum. Benim işim varken birlikte oynasınlar.

çok tatlısınız:) az önce bilgi verdim üst kattaki ergen dehşeti ile ilgili:)

ben seda. 30 yaşındayım. eğitim koçuyum. istanbuldayım. kızım feride 18,5 aylık. belli saatler çalıştığım için kızıma kendim bakıyorum.. 3 görümcem var:) hepsi birbirinden şeker:) eltim yok:) :)

Of öğrenci iken burda çok geldi başıa, sabah 8den akşam. 12 ye kadar yapan yapar ama çok şükür yaşadığımız yer çok sessiz ..umarım çok büyük sorunlara ulaşmaz ..

Aramıza hoşgeldin . Hayırlı uğurlu olsun tipik inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…