ben de lab.a gelmeden tavuk haşladım. suyuna pilav yaptım. bulaşık makinasındaki bulaşıkları çıkarıp, tekrar ve en fazla bulaşığı en etkili şekilde yıkayabileceği bir düzene koyarak çalıştırdım. çamaşırları serdim. evi topladım. löğle yemeğinden sonra pazara gidip, çeşitli sebzeler aldım. akşam eve gidince güveçte etli sarma yapacağım. sabah lab.a gelirken pide fırınına verip akşam çıkışta alacağım
bu arada, topikte iştahsız veya iştahlı olmasına rağmen kilo almayan çocuk anneleri varyaramıza tuz basmayınız dostum
merhaba ben de mayıs 2012 annesiyim ama birazdan olmayabilirim artık.. üst katımızda yaşayan ergenler yine kavgaya tutuştu.. eşyalar havada uçuşuyor.. kızımı bir daha uyandırırlarsa naparım bilmiyorum.. ilk mesajımda böyle oldu :) kısmet..
[MENTION][/MENTION]
canm soğanı tancerede kavuruyorsun sonra salçayı kavurup doğranmış ıspanakları ekleyip kavuruyoruz ıspanaklar suyunu salıp çekmeye başlayınca yarım çay bardağı bulduru ekle biraz daha kavur. ıspanaklar görünecek şekilde çok az sıcak su ekle kısık ateşte bulgurlarr pişene kadar pişir afiyet olsun. istersen kıymada koyaabilirsin bu tarife.
merhaba ben de mayıs 2012 annesiyim ama birazdan olmayabilirim artık.. üst katımızda yaşayan ergenler yine kavgaya tutuştu.. eşyalar havada uçuşuyor.. kızımı bir daha uyandırırlarsa naparım bilmiyorum.. ilk mesajımda böyle oldu :) kısmet..
ay çok güldüm "ilk mesajının bu olması"na :) ne oldu sonucu bildir bari.. hapisteysen de haber yolla :)
bu bizim bildiğimiz ıspanakın pirinç yerine bulgur konmuş hali.. kıymalı cok güzel olur.. mmmmhh canım istedi...
mutlucum çok sanslısın sekerim. beybinin hedayeleri süpermiş.. en cok kovayı beğendimöptüm ikinizi de...
günaydın annnişler. foruma taze kan gelmiş ne güzel.. ben de dun akşam mutfağa girdim. makarna ve pirzola yaptım solemesi ayıponları atese koyar koymaz bitter çikolatalı puding yaptım. onu da yaptıktan sonra hızımı alamadım et doğradım. kabak havuç ve patlıcan attım içine. oldu mu sana bi çeşit yemek daha.. ohh.. en azından bugun dusunmicem ne yapsam diye.. yasasın...
Hanııııım hanııımgerçi mutlunun ayagına olmassa geri gönder ben giyerim dedim de ses çıkmadı kesin çorabı sündürerek giymiştir
Hanııııım hanııımHem bi kere benim ayağım 32 numero Herkes çok beğenir ayaklarımı ayyy ne tatlı ne küçük derler
Hoşşş biliyorum zatenSen bakma benim ayağıma dost yüze düşman ayağa bakarmış Bana ayak yapma ayrıca çorap benimdir yollamasaydın
32 nomeromubileydim cerenin çoraplarından yollardım sana:)cerende 30 giyiyo zaten:)
hani sen boylu poslusun yaondan dediydim belki ayagına küççük gelir diye şey ettiydim
tmm canım çorap senin olsungüle güle kirlet çok kirlenmeden sakın yıkama 1 hafta giy öyle makinaya at
çorap uzun ömürlü olsun:))
Ne var canım insan boylu poslu olup 32 giyemez migiyemez haklısın Çorap hatıra diye ben 1 hafta giyerim,
sonra nasıl çıkar yada çıkarmı onu bilmiyorum:117:
Ya ne oldu bize böyle habire depresyon depresyonBiri duysun sesimizi,devlet bize sahip çıksın:95:
Depresyon kadında şöyle ilerlermiş;
Bunalim...Bunaalim ...Bunu alim...Bunu alayım...Bunu da alayım..Bunu al bunu...Al bunu da ..Bunu da bunu da...))))))
benim bir arkadaşım var sanırım boyu 1,90 falan ayak numarası 36çok komik hatta kız bazen dengesini kaybediyo:)
ama senin durum daha vahimmiş mutlucum:)32 offf
ben 39 giyiyorumama ayagım incedir
evet devlet bize sahip çıksın,hepimize bir ayakkabı kutusu dagıtsın
birde o bunalımın erkek versiyonu var canım şöyle:bunalım,bunalımdan çıkayım,çıkayım,bunla çıkayım,bununlada çıkayım
yarın çocukların aşısı varçocuk felci agızdan 2 damla 2. dozu ama yaptırmsammı yaptırmasammı kararsızım:26:
geçen birşey daha duydum ama dogru degilmi bilmiyorum:26:yine bir salgın varmış ama ne unuttum yine aşılanacakmış çocuklarsinirlenmemek elde degil
çok benzer bir olay benim de başıma gelmişti:
1) 8,5 aylık hamileyim, gece 12 civarı ve yukardan tangır tungur sesler geliyor. çıkıp, kocaman karnımı göstererek "buna birşey olursa bir sonraki gelişim polisle olur" demiştim
2) yukardan inanılmaz derece yüksek müzik sesleri geliyor. Orhan Cemal uyuyor. uyanması an meselesi. yukarı çıktım. delikten baktıktan sonra müziği kapattılar ama kapıyı açmadılar. uzun uzun çalıp, açmak zorunda bıraktım onları. "ben gelince neden müziği kapattınız kibiz zaten aşağıdan dinliyorduk şimdiye kadar günlerden pazar, gece 11 ve benim uyuyan bir oğlum var. bilmem anlatabildim mi devam ederseniz bir sonraki gelişim polisle olur bu arada o kız arkadaşınıza söyleyin çok kötü kahkaha atıyor biz ona başka birşey kahkahası deriz " demiştim.
size tavsiyem, uyanmış kızınızı da yanınıza alıp, kapılarına dayanıp, hiç eğilip bükülmeden verin mesajınızı
çağla ablası ne yaparsa onu yapıyo:26:ceren resim yapıyo o da kagıt defter alıp karalıyo:26:ceren wc ye gidiyo çağlada ''bebisss aççç''diye bagırıyo:26:cerenin saçı toplanıyo o da toplattırıyo:26:ceren terlik giyiyo çağlada gidip giyiyo:))
ablasını örnek alıyo ve çok seviyoah bide kavgaları olmasa ne güzel olurdu
dostum sadelein, üst kat ergenlerde durum nedir, bizi bilgilendiriniz
yada kızınızın adını filan söyleyinizay ne bileyim işte, yazınız birşeyler de tanıyalım sizi. topik olarak, birbirimizin elti veya görümce sayısını bile biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?