2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evliya celebi özledik seni yollar seni bizden daha çok görüyor ama :)) annende aldı ümrenin tadını tabiki gitmek ister oralar insanı mühtala eder çok normal tekrar gitmek istemesi .. Rabbim güle güle gidip gelmeyi nasip etsin inş ..

ay söylemeyi unutmuşum bayb hakiki nar ekşisi bana yollayabilirsin bayılırım ama çok pahalı senin karun kadar zengin gönlünden kopar eminim.ama öyle 1 kilo falan olmasın gönderdiğine deysin
canım ne yazmışsın tünelemi girdin mesajın okunmuyookuyamıyorum çok cızırtı var
tabi yollarım tatlım ama bu sene kaynanamlar bize 2 kilo nar ekşisi verdihakkımız buymuşaz nar varmış neyse ben yarım kilosunu anneme verdim,birazda mutluya gönderdim,elimde 1 kilo kaldı yarı yarıya paylaşabiliriz sen bana adresini yolla ama kargoya karışmam bilesin:))istersen mutlunun şirketine yollıyım nasılsa beleş sen ordan gider alırsınkardeşimede kargo göndermem lazım kocaeli de onuda mutlunun şirkete yollıycam ordan bi zahmet mutlu tekrar kargoya versin:))
şaka bi yana hemen adresini ver yarım kilo gönderecem,bana yarım kilo yeter zaten çok kullanmıyorum..
selamünaleyküm gençler :)
ve aleyküms selam
canım biliyosun ki bazen konuşmaları 2 yaşı bulabiliyo hatta 3 yaşa kadar konuşmayan bebişler var canını sıkma..
yine bir örnek veriyim bizim doktorun kızı 2 yaşında yürümüş,3 yaşında konuşmuş ama şimdi tıp okudu bitirdi doktor oldu
adı da ceren:)inşallah benim kızımda doktor olur
aha benim varil olmasındemek bu kadar merak ediyosunuz bugün mutludan ses çıkmadı ama yarın kesin elinde olmuş olur:)
hoşgeldin cicim valla eceyi yollarda büyüttün:)şöförlerin hakkını nasıl ödeyecen bilmiyorum:)
annene de hayırlı yolculuklar Allah kabul etsin,özel birşey istesem annene söylesene benim için dua etsinanladın sen..

Son düzenleme:
selam millet,nasılsınız,,
cereni okula yolladım bende kendimi dişarı attım arkadaşıma gittim,2 haftadır evdeyim bunaldım,biraz konuşup sohpet ediyim dedim..
çağlada çocuklarla oyun oynadı,üzmedi beni..uykusu gelincede kalktık pazara ugradım eve geldim..zaten yolda uyudu..
kızlar ben iş buldum ama eşim izin vermiyo:26:saatleri çok ters,part time,saat 5 ten 10 akadar:26:akşam:26:
avmde ama eşim bana çok kızdıo saatte ne işim varmışdedim sen evde çocuklara bakarsın zaten akşamları 5 buçuk ta eve geliyo,bende çalışıyım en azından market masrafımız çıkarotur oturdugun yerde dedi
aslında düşününce haklı adam saatleri kötü ama benim gündüz çalışma imkanım yok,çocuklara bakacak kimse yok..
bakıcı tutsam bütün parayı ona vermem lazım,ee ne anladık bu işten..hem ben daha önce hiç çocugumu bırakmadım ya içim rahat etmez gibi:26ff yine çalışma hayellerim suya düştü..
gece taksiye falanmı çıksam

sabah alişanla çağlanın programını izledimizleyen varmıprof dr ahmet maranki vardı
çok güzel tarifler verdi aklımda 2 tanesi kaldı anlatayımgerçi daha öncede bunları duymuştum ama adam anlatınca daha bir kafama yattı
öksürük,grip,üstsolunum yolları hastalıklarına dogal antibiyotikbagışıklık güçlendiriyomuşalerji içinde çok iyiymiş..
1 litre kaynamış sogumuş suya 1 baş sarımsak atıyoruz ama kabuklarıyla,elimizle yada havanla biraz ezip atıyoruz,
1 tane limonu 5-6 parça yapıp yine kabuguyla suya atıyoruz(limonu bi gece önceden sirkeli suda bekletiyoruz çünkü ilaç kalıntısı kalmasın diye) işte bu karışım cam kavanozda agzı sıkıca kapalı şekilde 1 hafta bekliyo,hatta folyoyla sarıyoruz ışık geçmiycek
1 hafta sonra tülbentle suyu süzüyoruz,2 yaşından küçüklere 1 çay kaşıgı sabah akşam veriyoruz..2 yaşla 7 yaşarası 1 tatlı kaşıgı,bizler içeceksen 1 yemek kaşıgı..hastaykende iyiykende verebiliyoruz öksürügü kesiyomuş..

diger tarifte şu:siyah turpun içini oyuyoruz ve içine hakiki kestane balı koyuyoruz,turpu alttan biraz kesiyoruz ama delik açmıyoruz ve sonra bir bardaga oturtuyoruz..gece yaparsak sabah bardagın içinde 1 fincan kadar turp bal özü çıkmış olacak,,onuda yine 1 çay kaşıgı her gün veriyoruz..

çok faydalıymış,ben pazardan gittim siyah turp aldım ama kestane balım yok onuda yarın alacam yapacam..
limonlu karışımıda yapacam..

otur oturdugun yerde dedi
ne güzel demiş

evde durup 2 çocuğa bakmanız, yemek ve temizlik yapmanız, akşamları da eşinizi "güleryüzle" kapıda karşılamanız zaten aile bütçesine büyük bir katkı. diğer türlü, dediğiniz gibi tüm para bakıcıya temizlikçiye gidecek :44:
yok hayır, benim yardımcım filan yok. tüm para cebime pardon kocamın cebine gidiyor

galiba cevap hakkı doğdu bana, ama ne yazık ki ben de sizleri hep merak edip okuyan ama yazamayan ziyaretçilerden oldum, neden böyle oldu bilmiyorum, ama bir çocukla bu kadar dağılan ben 2 ve 3 çocuk sayısıyla ne yapardım bilmem, azıcık hantallıkta var ben de ne yalan söyleyeyim, bir işi iyi yaparım, 2. işe az vakit ayırırım, 3. işte de bocalıyorum galiba, daha yaşım genç toparlarım herhalde...
benim küçük adam iyi paytak paytak yürümeye, jandarma gibi evde dolaşmaya devam, 3-5 kelime konuşabiliyor hala anne diyemiyor, arada nanne diyor ama o kadar, memeye devam ediyor, gece uyanmaları full devam,
rabbim tüm evlatlarımıza sağlıklı ve hayırlı ömür versin, büyüyorlar işte...

Birkaç zamandır yaşadığım olumsuzlukların üzerine; Bugünü en mutlu günlerimden ilan etmemi sağlayan "BABYCEREN"cim;
Tatlı mı tatlı,komik mi komik,yazılarıyla forumumuzu ışıldatan, telefonda sesi ışıldayan güzeller güzeli arkadaşım
2 çocuk annesi olup fiziken çocuğu yokmuş gibi görünen Hataylı Sindy'm
Ruhuma iyi gelen kadim dostum Çok ama çok teşekkür ederim Zarif yüreğine,zevkli seçimine,beni çok mutlu eden
notları yazan ellerine sağlık
İyiki varsın senÇok iyi bir zamanda çok iyi geldin bana Hediyeler elime ulaştı kızlar Öncelikle çok merak ettiğimiz
kargomun gelişini paylaşıyorum(nerdeyse kargocuyu da çekicektim size göstermek için) +

Kızlar hediyelerimi açmam yarım saat sürdü size anlatmamda sürebilir haberiniz olsun
Hayır size resimleri de alta eklicem ama yine de yazayım

Mira için; Çok çok güzel büyük bir kitap NET yayınları sözcükleri öğrenelim,
Mira için; Ne zamandır almayı düşündüğüm muhteşem bir bebek albümü
(sırf albüm alamadığım için fotoğrafçıya baskı almaya uğrayamamıştım ne zamandır)
Mutlu ev için; Aşırı güzel ferforje ayaklı bir aynaHemde En güzelini seçmiş benim canım arkadaşım
Mutlu baba için;Anteke yöresel nar ekşisi ve zeytinyağı
Mutlu için; Baktıkça Baby ile birbirimizi hatırlamaya söz verdiğimiz bir el aynası:13:
veeee sandıktan çıkarılmış ama adeta bugünün çizgilerinde bir çift çorap
Veeee Mutlu aile için bonus olarak bir kovamız oldu

2014 yılı sayende evime bereketiyle geliyor Babycim:124:Çok teşekkürler
Resimleri buyurun kızlar

Ay doğruymuş kova bu yaw :)) ilahi baby yani eşin... çok yaşayın hemi :))

Son düzenleme:

Hepsi çok güzel mutlu güle güle kullan CNm .. Baby bu işi biliyor ona çıkmak lazım

mutlucum canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle inan çok mutlu oldumbirazda utandımazcıkta şımardım:))
güzeller güzeli arkadaşım sen daha iyilerine layıksın,begendiysen ne mutlu bana
iyiki varsın,iyiki senin gibi güzel yürekli birini tanıdım

Son düzenleme:
anamm yine dişim tuttubu gece yine bana uyku yokneyse yarın dişçiye gidiyorum şu lanet dişten kurtulurum inşallah
kızlar uyuyunca ev çok sessiz oluyoAllahım esirgesin onları..
bugün yemekten sonra kazandibi yaptım cerenle çağla çok seviyoneyse koydum yiyolar ceren dediki''anne sen çok iyi bir annesin''
ayy içimin yagları eridi resmenbir kazandibi için aldıgım iltifata bak sen:))
yarında pudink yap anne diyoalttan gazı veriyo sonra istegini söylüyoçok uyanık bu ceren:))
4 buçuk yaşında ama okula gittiginde bile onu özlüyorumservis gelecegi zaman aşagıda onu beklerken heycanlanıyorum:))
ay ben aşıkmıyım neyim:))
çağlada öyle deli gibi seviyorum:))
bazen kafamı çekip öpüşüne mest oluyorum,haşin ve gaddar kızım benim:))
yılbaşına ne yapıyosunuz kızlaryemegemi gidiyosunuz evdemisinizkim müsait kimde daha çok yemek varsa ona gelelim:))
pazar günü kaynanamlara gitmiştik kayınbabam diyo ki yılbaşına yemege gidelimiçimden dedim oturun oturdugunuz yerde yaşlı başlı insanlarsınız neyinize yılbaşı2 rekat namaz kılın sonrada uyuyun gitsin
sonra kayınbabam dediki ben ısmarlıycamyine içimden dedimki''tabi canım eglenmek onlarında hakkı:))yani yaşlı insan yemege gidip yılbaşı kutlayamazmıne kötüyüm ya
bakalım ne yapacaz belki yemege gidebiliriz

bu gecede kimse yok :26:ne anlatsam acaba:)
ya haberleri izledinizmi yuhhh o ayakkabı kutularından ne paralar çıktı agzım açık kaldı
haram zıkkım olsun..#direnayakkabıkutusu
neyse bu konular bizi aşar boşverin parayı doları euroyu:111:gözü olanın gözü çıksın:111::111:
aaa bugün beni çikocum aradıçok uyanık bir kızsın sen biliyomusunneyse seni ispiyonlamıycam:))
başka başka
sanırım başkada birşey yokbugün akşam yemegim pilav ve tavuktuyarın ne yapacam bilmiyorum
geçenlerde bende eski sayfalara göz atıyodum baya iilerlemişim bir baktım pınarda sulu patates yemeginin resmini koymuş
valla çok canım çekti hemen yaptımbirde kocalarımızın resmini koymuşuz ne çok gülmüştük yine güldüm

Ay CNm yemek deme bana artık yapmaktan nefret ettim hele bugün düşün düşün en sonunda taze fasulye ile bulgur pilavına karar kıldım ve onunyaptım .. Iyi etmişmiyim :))

Bende bende çok özlüyorum .. Uyusun biraz nefes alıyım diyorum sonra uyuduğunda acayip arar oluyorum hatta birgün çok öpesim geldi az daha gidip uyundıracaktım :)) Mahir'in de deli annesi var işte ne yaparsın ., yakında delilklerimden isyan bayrağı çeker

merhaba ben de mayıs 2012 annesiyim ama birazdan olmayabilirim artık.. üst katımızda yaşayan ergenler yine kavgaya tutuştu.. eşyalar havada uçuşuyor.. kızımı bir daha uyandırırlarsa naparım bilmiyorum.. ilk mesajımda böyle oldu :) kısmet..

Ay CNm yemek deme bana artık yapmaktan nefret ettim hele bugün düşün düşün en sonunda taze fasulye ile bulgur pilavına karar kıldım ve onunyaptım .. Iyi etmişmiyim :))
ah melegim benim kadar yemek yapmayı sevmeyen yoktur heralde:)bütün evi temizle de ama yemek deme:))
ama mecbur haftanın 6günü yapmaya çalışıyorum bazen dişardan yedigimizde oluyoo kadar da olsun artık demi
fasulye yapmakla iyi etmişsin cnmhelede zeytinyaglıysa bayılırım

merhabahoşgeldin
aman diyim sakin ol canım ergenle ergen olma:))ama kızınıda uyandırırlarsa hiç acıma

yine geç oldu tükkanı kapatıyorum haydi herkes yataga
hemen uyuyunçağlaya diyorum kapat çabuk gözlerini canım benim eliyle göz kapaklarını kapatıyo:))
neyse dişim agıriyiii ilaç içip yatacam konuşacak halim yok

herkese iyi geceler

walla bıktım.. kaç kere konuştum.. ne zaman konuşsam süt dökmüş kedi gibi "piki ablacım haklısın ablacım" demiyorlar mı bi de:) çıldırıyorum..

[MENTION][/MENTION]
Maşallah kuzuna .. CNm şu ispanaklı bulgur U nasıl yaptın bir tarif etsen ilginç bir yemeğe benziyor ..

canm soğanı tancerede kavuruyorsun sonra salçayı kavurup doğranmış ıspanakları ekleyip kavuruyoruz ıspanaklar suyunu salıp çekmeye başlayınca yarım çay bardağı bulduru ekle biraz daha kavur. ıspanaklar görünecek şekilde çok az sıcak su ekle kısık ateşte bulgurlarr pişene kadar pişir afiyet olsun. istersen kıymada koyaabilirsin bu tarife.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…