He hehe bu yollarin ustasi gozlerinizin hastasiyim:) malum dustuk yollara evli evine koylu koyune . Sevgili anacim yine umreye gidecek ocakta takti kafasina ya iyi dedik gule gule git. Benim ergenin telinden okudum sizleri bende yolladim yesilcayimin hediyesini umarim begenir
canım ne yazmışsın tünelemi girdin mesajın okunmuyoay söylemeyi unutmuşum bayb hakiki nar ekşisi bana yollayabilirsin bayılırım ama çok pahalı senin karun kadar zengin gönlünden kopar eminim.ama öyle 1 kilo falan olmasın gönderdiğine deysin
ve aleyküms selamselamünaleyküm gençler :)
canım biliyosun ki bazen konuşmaları 2 yaşı bulabiliyo hatta 3 yaşa kadar konuşmayan bebişler var canını sıkma..Merhaba annişler. Bebişleriniz iyidir inşallah. Benim oğlum da fena değil yemesi ama hala bişey söylemiyo. Sizinkiler nasıl konuşuyolar mı? Sadece cici diyordu bu aralar onu da pek söylemiyo. 3 haftadır işe başladığım için annem bakıyo ve pek ilgilenemiyorum, akşam trafik yüzünden çok geç gidiyorum. Yavrum nasıl özlüyo anneyi gidince sarılıyo kucağımdan inmiyo bi süre. Renkli masal kitaplarını alıyorum ordaki hayvanları nesneleri gösteriyorum ama pek ilgilenmiyo, beni dinlemiyor sanki. Biliyorum bazı çocuklar geç konuşuyor ama bir kaç kelime söylese içim rahatlıyacak.
aha benim varil olmasınBiraz önce işe gelirken bi kargonun önünden geçtim.bilin bakalım ne gördüm yeşil bi varil hemde paket şeklindeydi.gözlerime inanamadım ve bikez daha baktım.:111:sonra kendime bi bayb gördüm sanki dedim.kafamın etrafında dolaşan kuşları gönderip bi daha baktım :122:ve varilin üzerinde bp yazdığını gördüm.görmeseydim baybnin kargosu sanıp paketi açabilirdim merakım o derece yani
bu arada hamileliğimden itibaren 1 kilo almışım kızlar sanırım oğlum gibi bende yiyipte kilo almayanlar kervanına katıldım.
hoşgeldin cicim valla eceyi yollarda büyüttün:)şöförlerin hakkını nasıl ödeyecen bilmiyorum:)He hehe bu yollarin ustasi gozlerinizin hastasiyim:) malum dustuk yollara evli evine koylu koyune . Sevgili anacim yine umreye gidecek ocakta takti kafasina ya iyi dedik gule gule git. Benim ergenin telinden okudum sizleri bende yolladim yesilcayimin hediyesini umarim begenir
ne güzel demişotur oturdugun yerde dedi
Birkaç zamandır yaşadığım olumsuzlukların üzerine; Bugünü en mutlu günlerimden ilan etmemi sağlayan "BABYCEREN"cim;
Tatlı mı tatlı,komik mi komik,yazılarıyla forumumuzu ışıldatan, telefonda sesi ışıldayan güzeller güzeli arkadaşım
2 çocuk annesi olup fiziken çocuğu yokmuş gibi görünen Hataylı Sindy'm
Ruhuma iyi gelen kadim dostumÇok ama çok teşekkür ederim Zarif yüreğine,zevkli seçimine,beni çok mutlu eden
notları yazan ellerine sağlık
İyiki varsın senÇok iyi bir zamanda çok iyi geldin bana Hediyeler elime ulaştı kızlar Öncelikle çok merak ettiğimiz
kargomun gelişini paylaşıyorum(nerdeyse kargocuyu da çekicektim size göstermek için ) +Eki Görüntüle 900564
Kızlar hediyelerimi açmam yarım saat sürdü size anlatmamda sürebilir haberiniz olsun
Hayır size resimleri de alta eklicem ama yine de yazayım
Mira için; Çok çok güzel büyük bir kitap NET yayınları sözcükleri öğrenelim,
Mira için; Ne zamandır almayı düşündüğüm muhteşem bir bebek albümü
(sırf albüm alamadığım için fotoğrafçıya baskı almaya uğrayamamıştım ne zamandır)
Mutlu ev için; Aşırı güzel ferforje ayaklı bir aynaHemde En güzelini seçmiş benim canım arkadaşım
Mutlu baba için;Anteke yöresel nar ekşisi ve zeytinyağı
Mutlu için; Baktıkça Baby ile birbirimizi hatırlamaya söz verdiğimiz bir el aynası:13:
veeee sandıktan çıkarılmış ama adeta bugünün çizgilerinde bir çift çorap
Veeee Mutlu aile için bonus olarak bir kovamız oldu
2014 yılı sayende evime bereketiyle geliyor Babycim:124:Çok teşekkürler
Resimleri buyurun kızlar
Eki Görüntüle 900578 Eki Görüntüle 900577 Eki Görüntüle 900579
bu gecede kimse yok :26:ne anlatsam acaba:)
ya haberleri izledinizmi yuhhh o ayakkabı kutularından ne paralar çıktı agzım açık kaldı
haram zıkkım olsun..#direnayakkabıkutusu
neyse bu konular bizi aşar boşverin parayı doları euroyu:111:gözü olanın gözü çıksın:111::111:
aaa bugün beni çikocum aradıçok uyanık bir kızsın sen biliyomusun neyse seni ispiyonlamıycam:))
başka başka
sanırım başkada birşey yokbugün akşam yemegim pilav ve tavuktu yarın ne yapacam bilmiyorum
geçenlerde bende eski sayfalara göz atıyodum baya iilerlemişim bir baktım pınarda sulu patates yemeginin resmini koymuş
valla çok canım çekti hemen yaptımbirde kocalarımızın resmini koymuşuz ne çok gülmüştük yine güldüm
anamm yine dişim tuttubu gece yine bana uyku yok neyse yarın dişçiye gidiyorum şu lanet dişten kurtulurum inşallah
kızlar uyuyunca ev çok sessiz oluyoAllahım esirgesin onları..
bugün yemekten sonra kazandibi yaptım cerenle çağla çok seviyoneyse koydum yiyolar ceren dediki''anne sen çok iyi bir annesin''
ayy içimin yagları eridi resmenbir kazandibi için aldıgım iltifata bak sen:))
yarında pudink yap anne diyoalttan gazı veriyo sonra istegini söylüyo çok uyanık bu ceren:))
4 buçuk yaşında ama okula gittiginde bile onu özlüyorumservis gelecegi zaman aşagıda onu beklerken heycanlanıyorum:))
ay ben aşıkmıyım neyim:))
çağlada öyle deli gibi seviyorum:))
bazen kafamı çekip öpüşüne mest oluyorum,haşin ve gaddar kızım benim:))
yılbaşına ne yapıyosunuz kızlaryemegemi gidiyosunuz evdemisiniz kim müsait kimde daha çok yemek varsa ona gelelim:))
pazar günü kaynanamlara gitmiştik kayınbabam diyo ki yılbaşına yemege gidelimiçimden dedim oturun oturdugunuz yerde yaşlı başlı insanlarsınız neyinize yılbaşı 2 rekat namaz kılın sonrada uyuyun gitsin
sonra kayınbabam dediki ben ısmarlıycamyine içimden dedimki''tabi canım eglenmek onlarında hakkı:))yani yaşlı insan yemege gidip yılbaşı kutlayamazmı ne kötüyüm ya
bakalım ne yapacaz belki yemege gidebiliriz
ah melegim benim kadar yemek yapmayı sevmeyen yoktur heralde:)bütün evi temizle de ama yemek deme:))Ay CNm yemek deme bana artık yapmaktan nefret ettim hele bugün düşün düşün en sonunda taze fasulye ile bulgur pilavına karar kıldım ve onunyaptım .. Iyi etmişmiyim :))
merhaba ben de mayıs 2012 annesiyim ama birazdan olmayabilirim artık.. üst katımızda yaşayan ergenler yine kavgaya tutuştu.. eşyalar havada uçuşuyor.. kızımı bir daha uyandırırlarsa naparım bilmiyorum.. ilk mesajımda böyle oldu :) kısmet..
Maşallah kuzuna .. CNm şu ispanaklı bulgur U nasıl yaptın bir tarif etsen ilginç bir yemeğe benziyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?