çok tatlısınız:) az önce bilgi verdim üst kattaki ergen dehşeti ile ilgili:)
ben seda. 30 yaşındayım. eğitim koçuyum. istanbuldayım. kızım feride 18,5 aylık. belli saatler çalıştığım için kızıma kendim bakıyorum.. 3 görümcem var:) hepsi birbirinden şeker:) eltim yok:) :)
Ben geldim. Haberle ii değil ama en azından elimizde net bişeyler var. Kaanın sonuçları çıktı, yüksek derecede yumurta düşük olarak da süt alerjisi çıkmış. Ocak sonunda yumurta yüklemesi yapılacak. Hasta değilse kesin sonuçlar için deri testi yapılacak. Ondan sonra da süt alerjisine bakılacakmış. Neyseki gıda alerjileri geçiciymiş. İnşalah bizimki de geçer
Sadece ablasını öpüyor o da uyurken, dökmediğim dil kalmadı ama yok.
Benim kız 5 yıldır çekyat tepelerinden inmez kaan da öğrenmiş çekyattan çekyata atlamayı, benim yüreğim ağzıma geliyor, onun daha çok hoşuna gidiyor. Oğlum dur kızım yapma derken zaman nasıl geçiyor, bugün günlerden ne hiççç haberim olmuyor :)
Kaan haftasonundan beri anne sütü almıyor, geçen gece huysuzlandı 11 gibi biraz daldı hemen uyandı. Herkes uykuda olduğu için ikimiz oynadık. montessori uygulamalarında bir türlü başarılı olamıyordum. Dikkatini toplayamıyordu, nedenini buldum. Evdeki karmaşadan etkileniyormuş. Kaanla ilgilenince kızım onun dikkatini çekecek bi oyun uyduruyor, Berayla ilgilenince de Kaan dikkat çekmek için yaramazlık yapıyor. 3 saat boyunca çok güzel vakit geçirdik, resimli masal kitaplarını okuduk, tek tek bütün nesneleri sordu ben cevapladım. Biraz eşleştirme kartı oynadık. Onları arka arkaya dizdi, tren yaptı. Hep evde onun yaşıtı biri olduğu için şanslı olduğunu düşünüyordum, ne kadar yanıldığımı anladım. Bundan sonra ikisiyle de ayrı ayrı vakit geçiriyorum. Benim işim varken birlikte oynasınlar.
Hanııııım hanııımHem bi kere benim ayağım 32 numero Herkes çok beğenir ayaklarımı ayyy ne tatlı ne küçük derler
Hoşşş biliyorum zatenSen bakma benim ayağıma dost yüze düşman ayağa bakarmış Bana ayak yapma ayrıca çorap benimdir yollamasaydın
yarın akşama misafirim varkızlı -erkekli degil,sadece kızlı-çocuklu erkekler yarın serbest nereye giderlerse gitsinler
yogun istek üzerine yine muhallebili kadayıf yapacamherkes tarifi istiyo veriyorum ama kimse evinde yapmıyo efendim ben daha güzel yapıyomuşum bana yaptırıyolar yoksa bunlar beni kandirıyomu
yanına ne yapsamoff kafa bir milyon düşünemiyorum bile,bide başım agırıyo
ay bende ne mızmızmışım:))
yarın çocukların aşısı varçocuk felci agızdan 2 damla 2. dozu ama yaptırmsammı yaptırmasammı kararsızım:26:
geçen birşey daha duydum ama dogru degilmi bilmiyorum:26:yine bir salgın varmış ama ne unuttum yine aşılanacakmış çocuklarsinirlenmemek elde degil
39 muinsan ufak tefek olup da, 39 giyemez mibendeniz ne zaman ayakkabı baksam (ki 5 yılda bir bakarım) görevli 37 numara filan getirir 39 veya 40 giyiyorum desem de illa o 37 numarayı denettirecek. inandıramıyorum ne zamanki, ayaktan ziyade palete benzeyen patilerimi görüyor, o zaman "haklıymışsınız " deyip paşa paşa 39'umu veriyor
bir de bulanım konusu var tabi :44: bunalınca ne yaparım :44: yok, hayatta alışveriş yapmam, sevmem. ihtiyacımı alıp çıkarım. bunalımdayken (ki pek olmaz) yemek denerim sanırım :26:uzun zamandır bunalıma girmediğim için hatırlayamıyorum sanırım :26:
ama yine de biri bize sahip çıksınbu kadar hareketli, samimi ve nadir bulunan türden bir topik, kesinlikle korumaya alınmalı. ne bileyim, yemeklerimiz yapılıp, çamaşırlarımız yıkanabilir ve çocuklarımıza bakılabilir. böylelikle topiğin sürekli aktif olması sağlanabilir. yetkililere sesleniyoruuuuzzz :95:
yaparsın canım çok basit hemen anlatayımTatlı konusunda hep başarısız çalışmalarım oldu bu dediğini yapabilirmiyim acaba evde kadayıf da var .. Bana gönder şu tarifi deniyim bir inş olur
Babycerenim tatlim ozel msj attim ama gitmedi sanirim msj kutun dolu olabilirmi.Bugun hediyemi gonderdim de onu haber vermistim
39 mumaşallah maşallah:)seni gören 33 falan giyiyo sanır:)
evet topigimizi korumaya alsınlar,en başta seni korusunlar topigin nadide,zarif hatunusun
türünün son örnegide diyebiliriz:)))
yaparsın canım çok basit hemen anlatayım
malzemeler:400 gr kadayıf,1 su bardagı şeker,1 su bardagı tereyagı,1 su bardagı ceviz..
krema malzemesi:4 su bardagı süt,1 su bardagı su,vanilya,3 kahve fincanı un,1 buçuk su bardagı şeker,ve kremşanti..
önce kadayıfı şeker ve yagla kavuruyosun,sürekli karıştıracaksın hiç bırakma,ortalama 20 dakika sürüyo,kolların acıyabilir:))
kızarmaya başlayınca cevizide at içine ama dikkat et yanmasın çok kötü kokar..çıtır oldugunda altını kapat tepsiye dök sogusun..
sonra kremasını yap,kremşanti hariç diger malzemeleri karıştır pişir,piştikten sonra ayrı bir kapta kremşantiyi hazırla ve yaptıgın kremanın içine dök karıştır..
son olarak bir tepsiye veya borcama kadayıfın yarısını dök ve düzleştir,araya kremayı dök ve en son kadayıfın diger yarısınıda üstüne dök düzelt ve dolaba atohh misss 2 saat sonra ye afiyet olsun
anlamadıgın bir yer olursa sor canım..
mesajını aldım canımhediyemi sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim canım
günaydın sabah hediyeleri görmek moral oldu.sanki bana gelmiş gibi içim açıldı hepsi çok güzel ne iyi etmişizde hediyeleşmişiz.inş. bu sözcükleri hediyemi gönderdikten sonra pınardada söyler ben meleğim için çoktan söyledim bile.
yemek olarak dünden kalanları yedik.bu akşam fırında makarna ve eşimi kandırıp içirebilirem kremalı yer elması çorbası yapmayı düşünüyorum ama ana yemek ortada yok.Allahtan bugün pazar belki pazara uğrarım.burası çok soğuk sabah yüz felci geçiriyordum az kalsın.
Sagol CNm tarif için ama zormuş ben becerebilirmiyim bilmem çok kötüyüm tatlı yapmada :))
Hocamın ayakları maşallah gerçekten büyükmüş :)) deve tabanı gibi desene :))
Benim gönderdiğim gelir gelmez haber et ok çok merak ediyorum ulaşıp ulaşmıyacağını .. Türkiye'de bazen yurtdışından gelen paketleri içinde belki para vardır diye açıp göndermiyorlar bu yüzden biraz endişeliyim .. Zamanında benim Hollanda'dan mektup arkadaşım vardı debora ne yolladıysa gelmedi deli olmuştum ., gerçi imza karşılığı gönderdim ama yinede tr de herşey mümkün baksana dünya kadar para çıkıyor ayakkabı kutusundan :))
dişçiye gittim yine bir şey yapmadan gönderdi benisinirimden aglıycaktım hala iltihaplıymış ya nasıl olur 2 kutu antibiyotik içtim ilaç koydu dişime gönderdi beni,ya bu adam benle dalgamı geçiyo çarşamba bir daha gidecem,off offff..
annesi,kaynanası çocuklarına bakanlar ne şanslısınız maşallah yaçok büyük bir lüks kıymetini bilin..
bakınız ben bir dişçiye gidecem eşimişten erken geliyoda çocuklara bakıyo anca çıkabiliyorumannemde var kaynanamda ama malesef ikiside çok bencil yengeme bırakırım bakar ama çok acil bir şey olmadıgı sürece bırakmıyorum..valla yine moralim sinirlendi
dişçide 5 dakika kalıp çıkınca dedim ne zamandır bir arkadaşımı görmüyorum evide çok yakın hadi gidiyimde rahatça bir kahve içeyim
çocugu yok,kocasıda daha gelmemişti ev çok sessizkendimi uzayda boşlukta hissettim:))
dedikodu yaptım ama hiç zevk almadım,hiç heycanlı degildiçocuklar olunca ona dur ona yapma diye bagırınca laf kesiliyo sonra daha heycanlı anlatılıyo sonra tekrar lafa çocuklar giriyo böylece dedikodu uzadıkça uzuyo ya işte öylesi daha zevkliymiş
hatta sesten birşey anlamıyosun daha bagırarak anlatılıyo ohh valla dedikodu dedigin öyle olur demi
arkadaşa dedim bunu saymıyorum,bana gel öyle devam edelim
neyse sonra koştum minübüse bindim eve gidiyorum minübüste çok kalabalıkben ayaktayım şöför bir frene bastı yallahhhhh öndekinin sırtına yapıştım arkadakide bana yapıştı Allahtan bayandı
şaka bir yana nerdeyse kaza oluyodu:18:zor atlattık sadece öndekinin tamponu aşagı indi o kadar:18:
bugün bizim evdeki ayakkabı kutularına baktımda hiç para yoktuhepsi eski ayakkabılarla dolu:)
ya hadi parayıda geçtim keşke yeni bir çift ayakkabı çıkaydı iyiydi
bu arada melegim ne hediye gönderdinbana söylemek istermisin özelden yazabilirsin:)))
canım ya neden öyle dedin hediyenin büyügü küçügümü olurmuş,eminim sen benden daha zevklisindirDur kız kendimi zor tutuyorum zaten biri sorsun diyemi bekliyorum ne ! CNm haftaya eline ulaşır o zaman talaycım uygun görürse söyler ben karışmam :)) hediye benden çıktı artık sahibindir :)) sadece şunu söyleyebilirim senin kadar zengin bir hediye içeriğim olmadı maalesef .. Post ile gönderim olduğu için alacaklarım biraz kısıtlı oldu.. Sorry talaycım inş içine sinen şeylerdir alacakların ..
Baby bugün kulağın çınladımı .. Oğlumla dişarı çıktık shopping centre ye gittik ayy heryer ana baba günü millet Christmas alışverişi yapıyor harıl harıl .. Neyse eşimin iş yerinden arkadaşlarıda Mahir'e çok güzel oyuncaklar almışlar oğlum çok sevdi .. Ay ne diyordum senin şu rumel olayın geldi aklıma hatta baby nasıl sever diye sesli söylendim haberin olsun.. Gerçekten varmı özel kullandığın bir şekil .. Veya marka ?
canım ya neden öyle dedin hediyenin büyügü küçügümü olurmuş,eminim sen benden daha zevklisindir
daha önce gönderdiklerin hala aklımda:))inşbi gün banada çıkarsın:)
evet kulagım degil ama dişim çınladı melegimdemek sen beni düşünüyodun yerim seni ham diye yutarım
evet cnm özel kulladıgım bir rimel varadı ''ucuz ama çaktırmayan'' yok kız ne bulursak sürüyoz işte:))
en son avondan almıştım fena degil idare ediyoz işte:))
canım sen sakın bana alma çok utanırım istememmmmmçok ayıp kızzz almaaaaaa
şöyle bir düşündümde 20 yıl sonra hala buraya yazıyomuşuz:))
mesela:
melegim:ah kızlar mahiri biliyosunuz çok çapkın oldu,ingiliz gacıları peşini bırakmıyo ne yapacagımı bilemiyorumokulunu bitireydi bari:)
azraece:kızlar şuan yoldayımanneme gidiyorumbenim x beni sinir etti aldım eceyi yollara düştüm:)ecede koca kız oldu sıkılmasın diye 1000 lik puzzle aldım onu yapıyo:))
babyceren:kızlar yine depresyonumu üşüttüm,moralim çok sinirli:))cerenin okulu bitmek üzere şu kıvanç hala peşindeçağla hanımda okullu oldu ama hiç söz dinlemiyo,eskiden herşeye amamm diyen kızım şimdilerde natamamm diyo:))
mutluanne:kızlar görümcem hala ölmedi yaşıyomira okullu oldu ama hala banyoya giriyo çıkmıyo hayır yani ayda 300 lira su faturasını sanki kendi ödüyo
çikoazardan geliyorum çok ucuza don aldım:))don alırken nerdeyse donma tehlikesi geçiriyodum..orhan cemal okulunu bitirip aşçı olmaya karar verdi,zaten bebekliginde çok kek yapmışlıgı vardı böyle olacagı belliydi:))
şekersiz:kızlar bugün defnenin bebeklik kreşine gittim pöfff çok duygulandım zaman su gibi akıyo pöfffff:))ha birde sırtıma dövme yaptırmaya karar verdim:)
kujum:selam datluşlar tavşanım okulda,işlaa az kaldı okul bitecek beni x menin elinden kurtacak:)
beykoz:gacılar unelerin son durumu nedir
ayy devam edemiycem yine dişim tuttu:))))neyse bunu saymıyorum sonra yine yazacam:))
iyi gecelerrrr
kız olurmu öyle şey ben takılmıştım zaten senin elinde ne kalmış hz. süleymanın hikayesindeki yarasa gibi elinde ne varsa göndermene yüreğim dayanmaz.cimcimeler yesin şifa olsun biz mesela zeytine limon yerine nar ekşisi koyarız çok lezzetli olur.:
talaycım sana nar ekşisi yollayacam adres ver dedim cevap bile vermedinyarım kilo yetmezmi idare et yenisi yapılsın istiyosan yine yollarım ver adresini
çikocum demek ellerin dondu:))çok güldüm:)bu kadar cimri olma git magazadan tanesi 3 liraya al giybenimde çoraba ihtiyacım var:)burda bir :))
Ben geldim. Haberle ii değil ama en azından elimizde net bişeyler var. Kaanın sonuçları çıktı, yüksek derecede yumurta düşük olarak da süt alerjisi çıkmış. Ocak sonunda yumurta yüklemesi yapılacak. Hasta değilse kesin sonuçlar için deri testi yapılacak. Ondan sonra da süt alerjisine bakılacakmış. Neyseki gıda alerjileri geçiciymiş. İnşalah bizimki de geçer
Sadece ablasını öpüyor o da uyurken, dökmediğim dil kalmadı ama yok.
Benim kız 5 yıldır çekyat tepelerinden inmez kaan da öğrenmiş çekyattan çekyata atlamayı, benim yüreğim ağzıma geliyor, onun daha çok hoşuna gidiyor. Oğlum dur kızım yapma derken zaman nasıl geçiyor, bugün günlerden ne hiççç haberim olmuyor :)
Kaan haftasonundan beri anne sütü almıyor, geçen gece huysuzlandı 11 gibi biraz daldı hemen uyandı. Herkes uykuda olduğu için ikimiz oynadık. montessori uygulamalarında bir türlü başarılı olamıyordum. Dikkatini toplayamıyordu, nedenini buldum. Evdeki karmaşadan etkileniyormuş. Kaanla ilgilenince kızım onun dikkatini çekecek bi oyun uyduruyor, Berayla ilgilenince de Kaan dikkat çekmek için yaramazlık yapıyor. 3 saat boyunca çok güzel vakit geçirdik, resimli masal kitaplarını okuduk, tek tek bütün nesneleri sordu ben cevapladım. Biraz eşleştirme kartı oynadık. Onları arka arkaya dizdi, tren yaptı. Hep evde onun yaşıtı biri olduğu için şanslı olduğunu düşünüyordum, ne kadar yanıldığımı anladım. Bundan sonra ikisiyle de ayrı ayrı vakit geçiriyorum. Benim işim varken birlikte oynasınlar.
ay meleğim inş. sağsalim gelir bana ayakkabı kutusu gelse inan içi boş olur bizde nerde o şans.aman Rabbim haramdan uzak tutsun,yiyeninde boğazından fitil fitil getirsin haram zıkkım olsun.Benim gönderdiğim gelir gelmez haber et ok çok merak ediyorum ulaşıp ulaşmıyacağını .. Türkiye'de bazen yurtdışından gelen paketleri içinde belki para vardır diye açıp göndermiyorlar bu yüzden biraz endişeliyim .. Zamanında benim Hollanda'dan mektup arkadaşım vardı debora ne yolladıysa gelmedi deli olmuştum ., gerçi imza karşılığı gönderdim ama yinede tr de herşey mümkün baksana dünya kadar para çıkıyor ayakkabı kutusundan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?