2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hoppp selam:)niye ugrayamıyosun şekerimsen gelince kimse olmuyosa kime küstün cicim:)olmayan arkadaşlaramıyoksa olanlaramıyoksa çikoyamı:))
neyse şaka şaka :)benim hediyem yarına yetişmeyebilir ama perşembe açıklanır merak etmetabi mutlu açıklarsa

Tamam ÇAğlayı aldım gitti fakat oğluma yüklü başlık parası isteriz :)) CNm ÇAğlayı oğluma uygun görmüşsün ya bu bizim için büyük onur seve seve adayım kızımıza

Aynen CNm evin içinde dört dönüyorum Mahir'in sayesinde ; bugün yeni bîr saklanacak yer keşfetmiş o kadar komikki görünce öldüm gülmekten gitmiş mutfak dolabın kapağını açıp kendisini kapatır gibi yapmış , ayaklar gözüküyor kapak yarı açık vaziyette ilahi mahir anneyide güldürdün bu kadar Rabb'inde seni daim mutlu etsin âmin

Tamam ÇAğlayı aldım gitti fakat oğluma yüklü başlık parası isteriz :)) CNm ÇAğlayı oğluma uygun görmüşsün ya bu bizim için büyük onur seve seve adayım kızımıza
tmm cnm başlık parasını aramızda hallederiz:)küflü çökelek,zeytinyagı ve nar ekşisi yollarım idare et kız hayat çok pahalı:)

yerim o sıpayı ben:))ya inanmıycaksın çağlada aynı hareketi günde 5 defa yapıyodedigin gibi vücudunun yarısı dişarda ama aklı sıra saklanmış küçük hanım:)bak melegim ne kadar ortak noktaları varmış bizim kuzuların
çok iyi anlaşacaklar

Hıışt küçük hanım,hışşt küçük hanım!...(Çalıkuşu'ndan bir replik ve de ben bu sahneden korkmuştum o aralar)
Kızlar size sesleniyorum nasıllarmış canlar
Öyle yorgunum ve uykusuzum ki..Neden mi,çünkü yarın okulda pasta börek sırası bende.Menüde ıspanaklı bööörek,ağlayan pasta ve tahinli kurabiye var.Canım çıktı hazırlayana kadar.Bakmayın öyle biliyorum kolay menü fakat hiç yanımdan ayrılmayan adeta paçama sürekli yapışık şekilde yaşadığım kızıma rağmen yaptım bunları.Üstüne bir de bir mızmız ki bugün sormayın.2yaş sendromuna girdik bence:26:
ben dilberciğime hediyemi belirledim,adresi özelden alayım da yollayayım dedim.E artık hediyeyi Dilberciğim açıklar sizeÖpüldünüz canlaaar...

Deme çağlada demek deve kuşu gibi :)) bu çoçuklar alem ya daha çok şeylerini görüyoruzda herşeyi paylaşmıyoruz yoksa burası kikirik olurdu :))

Küflü peynir ok dir anlaştık :))

Bilmezmiyim hiç ayağında yapışık bir ufaklık varken birşeyler yapmanın zorluğunu ah ah ..CNm afiyet olsun eminimki çok güzel olmuşlardır ..
Hediye ne söyleseydin merak ediyoruz bana özelden de yazabilirsin söz kimseye söylemem sadece buradaki anneler bilir o kadarcık

günaydınnn geç oldu ama bende dünkü menümü yazıyım.söylemesi ayıp güveç kabında pastırmalı barbunya,bulgur pilavı,nohutlu tarhana çorbası ve salata.bugünde aynı şeyleri yicez.oğluşumada mantarlı ve kıymalı buzluk böreği yapıp attım.bunları yaparken babayla bıraktım.yine birbirlerine girmişler offf off miniğimizde olunca ben ne yapıcam 3 erkek bebekle bilmiyorum.inş. çokk güzel bi gün geçiririz.öptümmm.

ay söylemeyi unutmuşum bayb hakiki nar ekşisi bana yollayabilirsin bayılırım ama çok pahalı senin karun kadar zengin gönlünden kopar eminim.ama öyle 1 kilo falan olmasın gönderdiğine deysin

accasia hanım nerelerdeydiniz dostum, hoşgeldiniz bir sonraki girişiniz 2014'ün sonunda mı olacak acaba :26:

işe gitmeden kızıma bulgurlu ıspanak yemeği yaptım ... bayılarak yiyeceğine eminim neden mi obur da ondan. kendi kızıma nazar edeceğim de mi

işe gitmeden kızıma bulgurlu ıspanak yemeği yaptım ... bayılarak yiyeceğine eminim neden mi obur da ondan. kendi kızıma nazar edeceğim de mi

ben de lab.a gelmeden tavuk haşladım. suyuna pilav yaptım. bulaşık makinasındaki bulaşıkları çıkarıp, tekrar ve en fazla bulaşığı en etkili şekilde yıkayabileceği bir düzene koyarak çalıştırdım. çamaşırları serdim. evi topladım. l öğle yemeğinden sonra pazara gidip, çeşitli sebzeler aldım. akşam eve gidince güveçte etli sarma yapacağım. sabah lab.a gelirken pide fırınına verip akşam çıkışta alacağım

bu arada, topikte iştahsız veya iştahlı olmasına rağmen kilo almayan çocuk anneleri var yaramıza tuz basmayınız dostum

Merhaba annişler. Bebişleriniz iyidir inşallah. Benim oğlum da fena değil yemesi ama hala bişey söylemiyo. Sizinkiler nasıl konuşuyolar mı? Sadece cici diyordu bu aralar onu da pek söylemiyo. 3 haftadır işe başladığım için annem bakıyo ve pek ilgilenemiyorum, akşam trafik yüzünden çok geç gidiyorum. Yavrum nasıl özlüyo anneyi gidince sarılıyo kucağımdan inmiyo bi süre. Renkli masal kitaplarını alıyorum ordaki hayvanları nesneleri gösteriyorum ama pek ilgilenmiyo, beni dinlemiyor sanki. Biliyorum bazı çocuklar geç konuşuyor ama bir kaç kelime söylese içim rahatlıyacak.

Biraz önce işe gelirken bi kargonun önünden geçtim.bilin bakalım ne gördüm yeşil bi varil hemde paket şeklindeydi.gözlerime inanamadım ve bikez daha baktım.:111:sonra kendime bi bayb gördüm sanki dedim.kafamın etrafında dolaşan kuşları gönderip bi daha baktım :122:ve varilin üzerinde bp yazdığını gördüm.görmeseydim baybnin kargosu sanıp paketi açabilirdim merakım o derece yani
bu arada hamileliğimden itibaren 1 kilo almışım kızlar sanırım oğlum gibi bende yiyipte kilo almayanlar kervanına katıldım.

He hehe bu yollarin ustasi gozlerinizin hastasiyim:) malum dustuk yollara evli evine koylu koyune . Sevgili anacim yine umreye gidecek ocakta takti kafasina ya iyi dedik gule gule git. Benim ergenin telinden okudum sizleri bende yolladim yesilcayimin hediyesini umarim begenir

Bende olsam merak edip açmak isterdim :)) o ne yaw varil ) baby nin varili acaba vardımı mutluya gelsede söylese ne olduğunu dimi çok olay olucak ve yıla damgasını vurucak gibi :))

Evt CNm 1kg az almışsın ye biraz şöyle hamileliğin tadını çıkar gerçi mide bulantısı çok büyük etken ama sen yinede beslenmene ağırlık ver CNm .. Ömer inş iştahlı kilo alan sağlıklı çoçuk olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…