Pştt selamuğrayamaz oldum. Bi de ben geliyorum kimse olmuyo küstüm. Gecen gun kahve alıp geldim kimse yok ühühüüü
Neyse şaka şaka :) hmmm gediyeler acıklansın artık yaa.... Bu haftasonuna coğunu öğreniriz herhlde
bende bugün kızartma yaptım melegimceren ne zamandır istiyodu dedim yapıyım çocugum istemiş:)yanına mercimekli bulgur yaptım ama yemediler
olsun olsun:)yakışıklı olacak bellisen benim kızı bi ara mahire istiyodun demi canım:)verdim gitti
zaten x damadım tarık bugrayı besteye kaptırmıştık
selamevet yeni yıl geliyo ama ben hiç sevinemiyorum çünkü 1 yıl daha bitmiş oluyo ömrümüzden gidiyo:)
oğluşun nasıl sen nasılsınhiç ugramaz oldun bizide ertelemiş olmayasın:)zaman su gibi akıyo hiç bir şeyi ertelemeyelim:)
çocuklar uyudu ama benimde pilim bitti resmenbugün herşey için kavga edip durdular bagırmaktan bogazım şişti
ceren neyi alsa çağla ister,çağla neyi alsa ceren ister
bide banyo faslımız vardıo yandım der o dondum der kafamı nerelere vurayım:))
tmm cnm başlık parasını aramızda hallederiz:)küflü çökelek,zeytinyagı ve nar ekşisi yollarım idare et kız hayat çok pahalı:)Tamam ÇAğlayı aldım gitti fakat oğluma yüklü başlık parası isteriz :)) CNm ÇAğlayı oğluma uygun görmüşsün ya bu bizim için büyük onur seve seve adayım kızımıza
Aynen CNm evin içinde dört dönüyorum Mahir'in sayesinde ; bugün yeni bîr saklanacak yer keşfetmiş o kadar komikki görünce öldüm gülmekten gitmiş mutfak dolabın kapağını açıp kendisini kapatır gibi yapmış , Eki Görüntüle 899525 ayaklar gözüküyor kapak yarı açık vaziyette ilahi mahir anneyide güldürdün bu kadar Rabb'inde seni daim mutlu etsin âmin
tmm cnm başlık parasını aramızda hallederiz:)küflü çökelek,zeytinyagı ve nar ekşisi yollarım idare et kız hayat çok pahalı:)
yerim o sıpayı ben:))ya inanmıycaksın çağlada aynı hareketi günde 5 defa yapıyodedigin gibi vücudunun yarısı dişarda ama aklı sıra saklanmış küçük hanım:)bak melegim ne kadar ortak noktaları varmış bizim kuzuların
çok iyi anlaşacaklar
Hıışt küçük hanım,hışşt küçük hanım!...(Çalıkuşu'ndan bir replik ve de ben bu sahneden korkmuştum o aralar)
Kızlar size sesleniyorum nasıllarmış canlar
Öyle yorgunum ve uykusuzum ki..Neden mi,çünkü yarın okulda pasta börek sırası bende.Menüde ıspanaklı bööörek,ağlayan pasta ve tahinli kurabiye var.Canım çıktı hazırlayana kadar.Bakmayın öyle biliyorum kolay menü fakat hiç yanımdan ayrılmayan adeta paçama sürekli yapışık şekilde yaşadığım kızıma rağmen yaptım bunları.Üstüne bir de bir mızmız ki bugün sormayın.2yaş sendromuna girdik bence:26:
ben dilberciğime hediyemi belirledim,adresi özelden alayım da yollayayım dedim.E artık hediyeyi Dilberciğim açıklar sizeÖpüldünüz canlaaar...
Selam kizlar yilbasi geliyor ve ben yine çocuklar gibiyim seviyorum su yilbasi öncesini. Ben de islerimle cebellesiyorum. Toparlamak mumkun degil. Aman neyse zaten ne toparlanan ne de duzelen hic bir sey yok. Zaten evlilik sonrasi kendimi toparlayayim derken 4 yil erteledim cocugu. Kissadan hisse ne yapacaksan yap zaman su misali akip geciyor. Sonuc yanima tatli mi tatli bebeğim kar kaldi. öpüyorum sizi ve tatli bebislerinizi
selamünaleyküm gençler :)
ve aleyküm selam "bacım"
bacım dedim de aklıma biangel_kujum geldi öhüüüü
işe gitmeden kızıma bulgurlu ıspanak yemeği yaptım ... bayılarak yiyeceğine eminim neden mi obur da ondan. kendi kızıma nazar edeceğim de mi
işe gitmeden kızıma bulgurlu ıspanak yemeği yaptım ... bayılarak yiyeceğine eminim neden mi obur da ondan. kendi kızıma nazar edeceğim de mi
Biraz önce işe gelirken bi kargonun önünden geçtim.bilin bakalım ne gördüm yeşil bi varil hemde paket şeklindeydi.gözlerime inanamadım ve bikez daha baktım.:111:sonra kendime bi bayb gördüm sanki dedim.kafamın etrafında dolaşan kuşları gönderip bi daha baktım :122:ve varilin üzerinde bp yazdığını gördüm.görmeseydim baybnin kargosu sanıp paketi açabilirdim merakım o derece yani
bu arada hamileliğimden itibaren 1 kilo almışım kızlar sanırım oğlum gibi bende yiyipte kilo almayanlar kervanına katıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?