şekersiz demek kovayı çok begendinver adresini hemen sanada bir kova yollıyım:))
ah canım düşünceli arkadaşım. söylemen yeter. öptüm seni
çok tatlısınız:) az önce bilgi verdim üst kattaki ergen dehşeti ile ilgili:)
ben seda. 30 yaşındayım. eğitim koçuyum. istanbuldayım. kızım feride 18,5 aylık. belli saatler çalıştığım için kızıma kendim bakıyorum.. 3 görümcem var:) hepsi birbirinden şeker:) eltim yok:) :)
çalıkuşu ferideee :) çok tatlıymış adı. eğitim koçu derken? bu arada aynı yaştayız.. yani 7 gun sonra 30 olcam :) şeker görümcelerini öperim
Ben geldim. Haberle ii değil ama en azından elimizde net bişeyler var. Kaanın sonuçları çıktı, yüksek derecede yumurta düşük olarak da süt alerjisi çıkmış. Ocak sonunda yumurta yüklemesi yapılacak. Hasta değilse kesin sonuçlar için deri testi yapılacak. Ondan sonra da süt alerjisine bakılacakmış. Neyseki gıda alerjileri geçiciymiş. İnşalah bizimki de geçer
Sadece ablasını öpüyor o da uyurken, dökmediğim dil kalmadı ama yok.
Benim kız 5 yıldır çekyat tepelerinden inmez kaan da öğrenmiş çekyattan çekyata atlamayı, benim yüreğim ağzıma geliyor, onun daha çok hoşuna gidiyor. Oğlum dur kızım yapma derken zaman nasıl geçiyor, bugün günlerden ne hiççç haberim olmuyor :)
Kaan haftasonundan beri anne sütü almıyor, geçen gece huysuzlandı 11 gibi biraz daldı hemen uyandı. Herkes uykuda olduğu için ikimiz oynadık. montessori uygulamalarında bir türlü başarılı olamıyordum. Dikkatini toplayamıyordu, nedenini buldum. Evdeki karmaşadan etkileniyormuş. Kaanla ilgilenince kızım onun dikkatini çekecek bi oyun uyduruyor, Berayla ilgilenince de Kaan dikkat çekmek için yaramazlık yapıyor. 3 saat boyunca çok güzel vakit geçirdik, resimli masal kitaplarını okuduk, tek tek bütün nesneleri sordu ben cevapladım. Biraz eşleştirme kartı oynadık. Onları arka arkaya dizdi, tren yaptı. Hep evde onun yaşıtı biri olduğu için şanslı olduğunu düşünüyordum, ne kadar yanıldığımı anladım. Bundan sonra ikisiyle de ayrı ayrı vakit geçiriyorum. Benim işim varken birlikte oynasınlar.
çok geçmiş olsun. bi an önce atlatsın kuzu... yasları farklı olduğu için ayrı zaman geçirmek de önemli tabi... kıyamam ya demek kıskanmış kuzum..
şöyle bir düşündümde 20 yıl sonra hala buraya yazıyomuşuz:))
mesela:
melegim:ah kızlar mahiri biliyosunuz çok çapkın oldu,ingiliz gacıları peşini bırakmıyo ne yapacagımı bilemiyorumokulunu bitireydi bari:)
azraece:kızlar şuan yoldayımanneme gidiyorumbenim x beni sinir etti aldım eceyi yollara düştüm:)ecede koca kız oldu sıkılmasın diye 1000 lik puzzle aldım onu yapıyo:))
babyceren:kızlar yine depresyonumu üşüttüm,moralim çok sinirli:))cerenin okulu bitmek üzere şu kıvanç hala peşindeçağla hanımda okullu oldu ama hiç söz dinlemiyo,eskiden herşeye amamm diyen kızım şimdilerde natamamm diyo:))
mutluanne:kızlar görümcem hala ölmedi yaşıyomira okullu oldu ama hala banyoya giriyo çıkmıyo hayır yani ayda 300 lira su faturasını sanki kendi ödüyo
çikoazardan geliyorum çok ucuza don aldım:))don alırken nerdeyse donma tehlikesi geçiriyodum..orhan cemal okulunu bitirip aşçı olmaya karar verdi,zaten bebekliginde çok kek yapmışlıgı vardı böyle olacagı belliydi:))
şekersiz:kızlar bugün defnenin bebeklik kreşine gittim pöfff çok duygulandım zaman su gibi akıyo pöfffff:))ha birde sırtıma dövme yaptırmaya karar verdim:)
kujum:selam datluşlar tavşanım okulda,işlaa az kaldı okul bitecek beni x menin elinden kurtacak:)
beykoz:gacılar unelerin son durumu nedir
ayy devam edemiycem yine dişim tuttu:))))neyse bunu saymıyorum sonra yine yazacam:))
iyi gecelerrrr
koptum. allah seni ne etmesin. o değil de; yeni dövmemin yerini belirledim. şeklini de belirledim sayılır ama tam karar vermiş sayılmam... 20 yıl sonra defnenin dövmelerini anlatıyor olurum muhtemelen.. :)
kimsecikler kalmamış. malum saat farkı olsa gerek. bu günlerde çok gerginim. kızımm 1 haftadır hasta. orta kulak iltihabı olmuştu. tam iyileşti derken dün gece sabaha kadar ağladı iç uyumadı uyutmadı. ağzında vücudunda döküntüler çıktı. sabah dr. götürdük. ağzının içide yara olmuş bir virüs salgını varmış..... emzik bile ememmiyor. su içemiyor. yemek olayı zaten yok 2 gündür aç geziyor anne mama diye ağlıyor kuzum ama yiyemiyor ...ilaçca başladık ne kadar süree ilmem artık.
meleğim bu gün senin postanı gönderdim. bende baby gibi eş maduru oldum eşim postaya götürdü telaşta. yeni yıl kartını ve hediye paketimizi yani ambalajını nutmuş kusurumuza bakmazsın artık. oysa kızım seçmişti onları vini poo lu hediye kutusu sankim alibabanın çifliğini andıran kartımız. neyse canım burdan söyleyeyim. yeni yılınız kutlu olsun tüm ailene sağlık mutluluk ve bereket getirsin. hiç görmesek de birbirimizi hiç tanımasakda inan bir kardeş bir dost yakınlığı var aramızda bazen daha ötesi....umarım hediyeni beğenirsin kafamdakişeyleri yapamadım lorinin hastalığı planlarımı alt üst etti. kızım 1 haftada 300 gr vermiş. ben onu iki ayda zor aldırıyordum. bakalım ne olacak. bu arada ölçülerimiz şöyle kilo 10.600 boy 82.5cm normal sınırlarda yeter bana.
geçmiş olsun. kilosuna takılma bence gayet güzel maşallah. benim kızım 80 cm 10 kg idi gecen ay. bu cumartesi yine kontrol var bakalım öğrencez... sağlıklı olması önemli. sıkma canını