2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şekersiz demek kovayı çok begendinver adresini hemen sanada bir kova yollıyım:))

ah canım düşünceli arkadaşım. söylemen yeter. öptüm seni

çalıkuşu ferideee :) çok tatlıymış adı. eğitim koçu derken? bu arada aynı yaştayız.. yani 7 gun sonra 30 olcam :) şeker görümcelerini öperim elti yoksa o da güzel.. bende ne elti ne görümce var. ohh kafa rahat... bi kv var o da olsun yani.. sağolsun...

çok geçmiş olsun. bi an önce atlatsın kuzu... yasları farklı olduğu için ayrı zaman geçirmek de önemli tabi... kıyamam ya demek kıskanmış kuzum..

koptum. allah seni ne etmesin. o değil de; yeni dövmemin yerini belirledim. şeklini de belirledim sayılır ama tam karar vermiş sayılmam... 20 yıl sonra defnenin dövmelerini anlatıyor olurum muhtemelen.. :)

geçmiş olsun. kilosuna takılma bence gayet güzel maşallah. benim kızım 80 cm 10 kg idi gecen ay. bu cumartesi yine kontrol var bakalım öğrencez... sağlıklı olması önemli. sıkma canını

gunaydınnnn

defne dun akşam düştü kafası morardı hafif ama çok şükür sabaha bişeyi kalmadı.
ikimiz de çok korktuk ama...

neyse; bugun cuma enseyi kapa esprisini yapmicam

hepinize kocaman güzel bi gun diliyorum.. muahhh

mutluanne:kızlar görümcem hala ölmedi yaşıyomira okullu oldu ama hala banyoya giriyo çıkmıyohayır yani ayda 300 lira su faturasını sanki kendi ödüyo
Sabah sabah koptum
Canım bende ortaokul nomeromu yazmış olabilirim Uzakdoğudan akrabam olmaz mı hiç,eşim Siirtli
Sabah sabah iltifatın başımı döndürdü güzel arkadaşım:111: Bende 38,5 giyiyorum çok saçmasapan bir ayağım var
38 tam gelir 39 büyük,anneminde aynı ona çekmişim

Herkese güzel sabahlar kızlar
Dün gece uyuyakalmışım koltukta hemdeYoğurt mayalayamadım kuzuma Banyodaki tekneden su geliyor bugün tesisatçı gelecek sanırım Mira biraz fazla kaldı yineNeyseki bugün evde temizlik var,umarım ben gitmeden herşey biter
Herkese çok güzel bir gün diliyorum

Canım ya geçmiş olsun çok şükür bişey kalmamış
Bende dün akşam salonda emzirerek uyuttum,odasına geçiririrken kafasını kollarken uyuyan çocuğumun ayağı kapıya
çarptıuyandı tabi ağladı neyseki bişey yok bizde de
Evet yaa cuma bugünHaftasonu da hemen geçiyo çok bereketsiz

deliksiz bir uyku çektm çok mutluyum. 19 ay sonra ilk defa:)) çok iyi geldi. darısı diğer gecelere:))) .mama sandalyesinin altına birşey seriyomusunuz ben sermiyrm çok batıyo devamlı silme kırıntılıları süpürme halindeym. bardaktan bardağa su, ayran aktarımı yapmak suretiyle her yer ıslanmaca:))

mama sandalyesi kullanmıyorum. sofra bezi sermek suretiyle yer sofrasında yiyiyoruz hayır, çocuk olduğu için değil. evlendiğimizden beri böyle yiyiyoruz.

bardaktan bardağa ne varsa aktarıyor bizim oğlan da. büyükçe bir tepsi koyuyorum bardakların altına fekat elinde dolu bardakla evin çeşitli yerlerine giderken bazen döküyor
örtü sersem de, sıvılar hep örtünün altına geçiyor. halılarım çay-kahve-süt-ayran lekeleriyle yeniden desenlenmiş durumda şuan
halıları yıkatacağım ama, halılar yıkamadayken diğer bütün odaların halılarını da toplasam ve sersem salonu kaplayamıyor

amma sigaralı bir mesaj oldu yok hayır, sigara kullanmıyorum normalde

sabah hava durumuna baktım. 5-6 derece ve haftasonu dahil hergün "az bulutlu"ydu tam oğlanla haftasonu dışarda gezeriz derken, ne olduysa oldu haftasonu dahil hergün "sisli"ye döndü hem de gündüz sıcaklılarını 2-3'e düşürmüşler

bu işin arkasında avm lobisi var dışarlarda gezmeyek de alışveriş yapak diye meteorolojiye baskı yapmışlar

şekersiz: kızlar Defne iyice değişti. tutturmuş sırtıma dövme yaptıracağım diye. "kızım bir heves yaptırırsın. pişman olursan nasıl sildireceğiz" diyorum ama dinlemiyor kimde görür bilmem ki dövmeyi filan :44:

sekersiz: kızlar defne yeni dövmesini poposuna yaptırmak istiyor. hayır bende de yok ki nerden gördü acaba... omg yoksa biseksüel mi :)

ya da

kızlar defne bi tane daha dövme yaptırmış. sizinkiler de yaptırsın bence çok güzel olmuşşş

Ejderha dövmeli kız kitabı aklıma geldi siz dövmelerden bahsedince ama kitap bana göre değil o ayrı konu.
Oğluşuma öğlen arası etkinlik için ıvır zıvır aldım kendime yemek ısmarladım,şimdi houseyi seyrediyorum herkeze selam

Ejderha dövmeli kız kitabı aklıma geldi

siz böyle yazınca benim de aklıma "kürk mantolu madonna" geldi kürk mantomuz da yok be "yaf" havyarın kilosu olmuş bilmem kaç bin dolar, bu pahalılıkta kahvaltıda yemeye havyar bulamıyoruz ki sırtımıza kürk alalım geçen yıldan kalma çoban kepeneğine talim edeceğiz artık

Sekersizyeşilçay geçmiş olsun CNm demek dün düşme günleriydi bıdıkların ; bizimkide yatakta güreşirken düştü ama hiç banamısın demedi oyuna devam etmek istedi .,

Mira kuzumada uf olmuş çok geçmiş olsun inş son kazaları olur ..

ece ile başım dertte( dün akşam babasıyla odasını toparlıyordu bende meyvesini hazırlayım dedim. hazırladım odaya geçtim eşime soruyorum ece nerde o da senin yanında değilmi diyor. evde deli gibi aramaya başladık çocuk yok. bi baktım küçük tuvaletin kapısı azcık aralık bi girdimki klozet yıkama fırçasınla oynuyor temizlik hastası eşim benden daha çok çıldırdı tifo olcak bu çocuk diye hemen yıkadık:) o zamanda böyle sinirimden gülüyordum eşimle tartıştık bu yüzden o tuvaleti misafir kullanıyor hiç açmıyoruz kapısını 2 dakikada nasıl girdi bide karanlık orası aklım almıyor. bu zamana kadar hiç yapmadığı zarar verecek şeyleri yapıyor. illa mutfakta levyenin önünde duran sarı bezimi alacak sonra sağa sola sürecek ağzını silecek ıslak ıslak(( dün tv ünitesine çıkmış onu bırakın tvnin arkasına girmiş koca poposunu sokamıyor diye de söyleniyor ben mutfaktayım bakayım niye kızdı dedim tv sallanıyor ha düştü düşecek ödüm koptu( oyuncaklarına hiç yüz vermiyor. bütün gün ayakkabılıktan bulduğu ayakkabılarla atta atta diye geziniyor ay içim şişti size anlatayım dedim

Oy hocam kıy parana al şöyle âlâsından bir kaban malum şimdi çarşıdan olmayalım derken evdekinden olmayın mazallah hasta olursunuz sonra kim deneyleri yapacak işiniz aksamasın dimi

Oy oy Ece kızımız iş başında .. CNm öncelikle tv işini sağlama alın eğer LC ise duvara monte edin yada değişse başka bir çözüm arıyın çünkü çok tehlikeli Allah göstersin ..
Mahir'inde aynı olduğunu söylememe gerek yok herhalde nerde kablo varsa çıkarıp takma hastası . Sehpaların üzerinden inmiyor bizimkide fırsa delisi bulsa affetmez ..mutfaktaki bütün hırdavat salonun ortasına gelir onları saçmaya bayılıyor :)) deli bunlar ya o kadar güzel oyuncakları var ama nerde yok bunlar bir değişik tipler anlamadım gitti ..

anlattıkların gözümde canlandı bizdede durum aynı yaramazlıklarına bende sinirden gülüyorum sonra başlıyoruz eşimle tartışmaya geçen 2 haftamız nerdeyse böyle geçti.eşim başlıcam senin montesorinden başlıyo benim yüzümden böyle olduğundan hayır demediğimden çıkıyor.noktayıda musab bilali ben ömer tuğruluda o yetiştirecekmiş aradaki farkı görecekmişiz.sanırım bizimkilerin yaramazlıkları yeni başlıyor ecemi öpüyorum annesini çok üzmesin onu yine oyuncaklarının ve puzzlerının başına bekliyoruz

Geçmiş olsun inş en yakın zamanda tamamen düzelir kızımız Lorin ., hediye konusunda sorun yok yani paket ve kart olmasada sorun değil benim için.. düşünüp bunu söyleme inceliğini göstermen bile yeter CNm .. Hediyem yolda demek inş vakitli gelir bazen evde olmuyoruz .. Hım merak ettim acaba nedir nedir ???

tuvalet fırçası zamanı gelmiş sanırım. defne de her fırsatta ona gidiyo :) kapıyı açık görmesin...
sağol meleğim

iyi de, hem çocuklar hem de yetiştirenler farklı olunca, görülecek fark nerden kaynaklandı bilinemezki :26:iki çocuğu da siz yetiştirirseniz, fark çıkarsa çocuk tipi farkına, olmazsa yetiştiriciye bağlanabilir

yaramazlık olayına tepkiler ise çok farklıymış. bizim oğlanı görenler "ay bu kadar hareketli çocuğa sinir dayanmaz azizim" diyorlar. hatta arkadaşım açık açık "sen sıradışısın chihiro. çok rahat ve sabırlısın" dedi ama nedense bana yaramazlık gibi gelmiyor çocukların yaptıkları. makarnalar dökülüyor, alet çantası salonun ortasına boşaltılıyor ama yapa yapa öğrenecekler diye düşünüyorum. ev tamamen dağılıyor, sonra beraber topluyoruz, ne olacak ki hiçbir dolaba kiit vurmadım hatta salonda komidinde yemek takımları durur. sürekli kurcalar, tabakları çıkarır, tekrar yerleştirir ve bunu durmadan yapar. şimdiye kadar sadece 2 tabağım kazara kırıldı. ben izin verdikçe daha dikkatli oluyor ve bir amaca yönelik olarak kurcalıyor gibime geliyor :26:evet halılartım biraz lekeli ama dökmeden taşımaya çok çabalıyor. ben de kızmıyorum. ben kızmadıkça sanki güvenimi boşa çıkarmaktan korkuyor gibi daha dikkatli taşıyor. dökünce de hemen silmeye kalkıyor

bugünler nasıl olsa geçecek, halılar kirlense de, tabaklar kırılsa da geçecek ama bu günleri anneye güvenerek, korkmadan atlatırlarsa onlar adına büyük kazanım olacak sabır ve şefkat olduğu sürece sorun yoktur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…