2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bahsettim mi bilmiyorum,Doğa yaklaşık 1,5 aydır annesine aşırı derecede bağlı,hatta bağımlı diyebilirim.Bu durum beni çok yoruyor.Özellikle okuldan eve geldiğimde daha kapıdan girer girmez elinden tutmamı ve sürekli gezdirmemi-yürütmemi istiyor.Yalnız bu yürütme işlemi saatlerimi alıyor artık başım dönüyor biliyor musunuz...Ben de arada-maalesef-sinirlenip oturuyorum Doğa bu kez ağlama krizine giriyor.Tabi dediğini yaptırmak için belli.E bu defa sürekli ağlaması alışkanlığa dönüşmüş durumda.Geriliyorum fakat yansıtmamaya çalışıyorum.Doktor yürütmede zorlamayın bırakın kendi zamanı gelince yürüyecektir demişti.Bu arada doktora göstermiştik bir şeyciği yokmuş kuzumun.ANLAYACAĞINIZ ÜÇ BEŞ ADIM HARİCİNDE PEK İLERLEME OLMAMAKLA BERABER ANNESİNİN ELİNİ TUTUP SÜREKLİ EVİ turlaması en büyük zevkleri arasında.İşin kötüsü kimsenin elini tutumak istemiyor(babası,teyzesi...)sadece ben tutacakmışım.çOK YORULUYORUM ÇOOOOOK...

SAĞOL TATLIM ZAHMET ETME ZATEN BAŞIN KALABALIK BİR DE BİZLE Mİ UĞRAŞCANyEMİŞ GİBİ OLDUK TATLIM,BİR GÜN OLUR DA ORALARA GELİRSEK YANINA BİR DE ÇAY KOYARSIN BİR GÜZEL YERİZ,OH MİSSSTEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM BEYBİM.

Ay kızlar geçen çok mutlu olduğum bir şey oldu,ne zamandır taba rengi bot arıyordum derken markafonide bir baktım harika bir botfakat 37 no.su sepetteben de sepette olanını takibe aldımvakit gece yarısıbir baktım bi de ne göreyim benim bot sepetten çıkmış hemmmmmen satın alıverdimhem de ne kadara biliyor musunuz,380 den 79 a inmiş(miş)sevinçten havalara uçtum,çünkü burada bulamamıştım.işte aldığım bot:

:26::26:ne desem bilemedim:26:az kaldı bi yürüsün sana bagımlılıgı geçecektir canım yani öyle ümid ediyorum çünkü cerende bebekken böyleydi 1 dakika nefes aldırmazdı bide çarşıya falan çıktıgımızda araba durmaz illa kucak isterdi ama sadece beni ve ben çok yorulurdum,maşallahıda vardı çok kiloluydu:)ama zaman geçtigitti unuttum bile..
birde çağla yürümeye başladıgında hatrılarsan 1 ay boyunca dizlerimin üstünde hep peşinde gezdim çok yorucuydu,bende sinirleniyodum ama o günlerin geçecegini bildigim için sabrettim..
sende az sık dişini cigerim:)az kaldı az..:)

Kaşar peynirine talibim :)) CNm çiçekcim ne güzel hediyeler yollamış öyle cebine bereket bayıldım valla hele penire bittim :))
Güle güle kullan bayb .. GüZel günlerin olsun inş .

Oh kızım bilgisayar demeyide öğrenmiş artık yere gelmez baksana şıkıdım şıkıdım oynamışts :)) maşallah güzel çağlama )
Şu temizlikten ev eskiyecek anacım :))
Çoçukları sevindirmek çok güzel iyi etmişsin oyuncak vermekle.,
Cicilerin hayırlı olsun CNm, şimdi çiçeğin aldığı ile beraber üç kazakcık oldu sanırım inş sıcacık tutar ..

Eminim çok güzellerdir .. Güle güle kullansın Dilberege ..

Çok iyi ya demek nasibinmiş, güzel günlerde kullan CNm Bot ama çok şık sanki ayakkabı gibi duruyor bana çok zarif göründü ..

Doktorun dediği çok doğru CNm zamanı gelince pıtır pıtır yürüyecek .. Mahir de yürüme öncesi aynıydı sürekli elimden tutup beni kaldırıyordu ve sonrası geldi yani Doğan'ında yakındır yürümesi an meselesi diyebilirim ..

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzeller yaramaz tatlı kuzular
hediyeler geliyor benim hüznüm artıyor nasıl kaçırdım ben bu hediye çekilişini ya 14 şubatta da mı yapsak acaba
hepinizin kesesine bereket kızlar iyi günlerde kullanın hediyelerinizi inşallah
benim oğluşumda yaramaz çocuklar kervanına katıldı biliyorsunuz sabahtan akşama kadar onun peşindeyim ki daha yürümediği halde böyle demek yürüse böyle olucamsağlıklı olsun da kuzum başka bişey istemem,2 gün boyunca burnu akıyordu yavrumun ve yeni dişler geldi oğlum geleneğini bozmadı ve yine dişlerini burun akıntısıyla karşıladı sonrasında geçti şükürler olsun
acayip bir salgın varmış,aman dikkat kızlar yavrularımıza uğramasın inş

talaycım oğlun olucakmış hayırlı olsun isminide düşünmüşsünüz çok güzel ismiyle büyüsün kuzucuk inşallah

pınardacım uzun zamandır görüşemedik demek Doğacımda yürümüyor daha Aaras Eymende daha yürümüyor aynı Doğa gibi o da yürütün diyor beni ama kendi başına yürümüyor hep destek istiyor bende üstüne gitmiyor,benim sıpada tam tersi tam bir babacı acayip düşküün ben umrunda değilim pekbu arada botların çok hoş tam benim tarzım iyi günlerde kullan canım

beykozcum ameliyat olucaktın oldun mu nasılsın tatlım

bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklarım

iyi geceler bebekler sayfaları atlayarak geçmişe baktım olumsuz bi şeye rastlamadım umarım tüm annelerin ve bebeklerin keyfi yerindedir
hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın şekerler yöresel lezzetlerde paketlere girmiş ne güzel olmuş afiyetle yiyin inş

bu arada bi kaç gün önce burdaki tüm anneleri rüyamda gördüm..kapalı bi mekanda tarık buğranın doğum gününü kutluyoduk yalnız hediyeler tarık buğraya değil bana gelmişti çekilişe katılamadım ya içime dert oldu galiba
topikten biri hamileydi..esmer siyah ve kısa saçlı biriydi..o anneye görünce kendi kendime bu kimin annesi acaba ne kadar güzelmiş şimdiye kadarda hiç resim koymadı kendini bizden nasıl sakladı diye düşünüyodumsiyah kısa saçlı olarak şekerim şerbetim ve şekersiz var aklıma gelen.. hadi kızlar hamile kalırsınız inş
o hamile kişi ve mybabylove bana şal almıştı ama ikiside aynı renk aynı model

bizde kuzumla biraz evde biraz teysesinde kalıyoruz tarık buğra için iyi oluyo süt kardeşiyle arası çok iyi birbirlerini pataklayıp duruyolar:)
bi kaç gün önce onlar bizdeydi akşam önce onların karınlarını doyurduk sonra biz yemeğe geçtik.baktık ikisindende ses soluk çıkmıyor wcye girmişler klozetin içine ellerini daldırmışlar nasıl zevkle oynuyolar
tarık buğra tek elini sokmuş diğer eliyle diğer yavrumun kafasına patlatıyor çok marifetli:)
o anda çok sinirlendim ama sonrasında gülmekten karnıma ağrılar girdi çok komik gözüküyolardı birbirlerine anlamsız bi şeyler söylüyolardı hararetleAllah acılarını göstermesin yavrularımızın
hemen ikisini birden soyduk yıkadık aynı anda yıkanınca çok eğlendi şebekler birbirlerini öpüp durdular:)

yavrumun iştahsızlığı devam ediyo alt köpek dişinin birinide patlattı bi kaç güne diğeride çıkar bi süre rahatlarız artık
boyuda uzamaya devam ediyo ve artık ayakları arabadan yere değiyor danamın
bu gün düğüne gittik ve zaptedemedik en sonunda masanın üstüne çıkardık ellerini kıvırarak oynamaya başladı 10 dk rahat nefes aldım çok hareketli çok

yaptığınız yemekleride paylaşmaya başlamışsınız ne iyi olmuş..ben dün sulu köfte ve sebzeli makarna yaptım,bu gün düğün çorbası ve karışık dolma,yarın ablamda balık yiycez ertesi güne Allah kerim

şimdilik hepinizi öptüm kızlar

Beykoz'um hep soruyum diyorum unutuyorum sen nasıl oldun ağrın varmı CNm .,

melegimcim ve hejarcım saolun iyiyim ama tam nefes almam 1hafta sonra
suan iyileşmeye devam ediyorum inş gecti gitti
tekrar ameliyat olmak korkuttu ama rahatlama ignesi yapmıslar
ben ameliyat boyunca erdinc beye burnuma estetik yapın ucunu kaldırın
burada burunları okuya okuya kafayı sıyırcam bilinç altımda kalmıs
doktorda bir el atmamıs insaniyet namına
nese nefes alıyım yeter orijinal burnumu bozmak istemem

Herkeze günaydın öncelikle baybim hediyelerin çok güzelmiş hele kars kaşarı ohh afiyet olsun.pınardaya ben alıcam hediyeyi kısmetse bugün göndericem inş. Yılbaşı gelmeden ulaşır.
Pınardacım taba rengini bende botta ve çantada çok beğeniyorum güle güle paralansın ayağında.doğacımda en kısa zamanda desteksiz yürür musab bilalde inan herşeyi benimle yapmak istiyor sürekli kucağımda yüksek yerlere çıkmanın peşinde ama hamile olunca artık bende çok çabuk yoruluyorum geriliyorum.
Kızlar hayatımızda çok önemli değişiklikler oluyo öncelikle inş. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.tayin istedik ilk tercihimiz antalya konyaaltı memleketim ama 10 sene dışarıda olunca yabancı gibi oldum burası küçük bi ilçe ve büyük şehir korkutuyo öncelikle bakıcımız ailemizden bi üye gibi ondan ayrılmak şimdiden eşimle beni çok üzüyo onun gibi birini bulabilecekmiyiz bilmiyorum.
2. Düşündüren şey ulaşım burda 5 dakikada evde oluyordum ama büyükşehirde ulaşım sorun olacak çocuklarımın vaktinden çalacakmışım gibi geliyo
3, düşündüren şeyde eşim ve ben işimizde çok rahatız istediğimiz gibi gelip izin alabiliyoruz ama herşeye yeniden başlıcaz kendimizi yeniden ispatlamaya çalışıcaz.bunları düşündükçe sevincim kursağımızda kalıyo.
Ama öte yandan hayalini kurduğumuz organik hayatı kurabilicem ailemize yakın olucaz memleketimin avantajlarıda çok.kura 23 ocakta açıklanacak ama biz o zamana kadar kurdeşen dökücez galiba.
Bugün kısmetse eşim evimizi satıyo içim bi buruk tayinimiz çıkıncaya kadar içinde kiracı kalıcaz çok şükür.ne olur hayır dualarınızı eksik etmeyin kızlar desteğe ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınız bütün endişem bebeklerim için.

Selam arkadaşlar nasılsınız?

Hiç geçmişe bakmadan önce hızlıca yazmak istedim.. Sonra da hızlıca gidip geçmişe bakacağım :))
Ay inanılmaz yoğun bir hafta ve hafta sonu geçirdim... Kardeşim geldi yurtdışından.. Annem bi ona bi bize koştururken sonunda olan oldu.. Perşembe akşamı evine gitmişti .. Cuma sabah bana gelmek için evden çıktığında merdivenden kaymış ve ayağını çok fena burkmuş.. Ayak şişmiş davul gibi.. Ağrıdan kıvranıyor.. ona rağmen yine babamla bana geldiler.. onu o halde görünce hemen doktora git dedim.. ben bugün izin alırım.. İzin aldım cuma işe gitmedim.. Büyün gün oğlumla vakit geçirdim.. ooooh çok iyi geldi valla.. Annemde çok şükür kırık yok.. 3 gün dinlendi bugün mecbur yine ona bıraktım.. Babam da evde artık beraber idare edecekler..

Onun dışında cuma günü pınardacığımın benim için özenle seçtiği hediyeleri geldi.. Az sonra fotoyu paylaşacağım...

Ve nihayet şu telaşlı günlerden dolayı gönderemediğimiz hediyeleri gönderdik bizde... Yavrukedimin paketini bugün kargoya verdim.. yarın elinde olur :))

Başka başkaa.. benden şimdilik bu kadar hemen hızlıca bir geçmişe gideyim.. Geliyorum :)

Baby güzel hediyelerini güle güle kullan canımYolla ekleyelim
Dilberege annene geçmiş olsunHediyelerine bayıldım mutlulukla kullan canım
Pınarda ayakkabılarını güzel günlerde kullan canımAz kaldı Doğacığım kendi başına yürümeye başlayınca
yormayacak annesini inşallah
Talaycım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin,inşallah herşey gönlünüze göre olur
Hejarım aman evlerden uzak olsun salgınlar falanGamzelimi öperim
Tatlıcadım bizde de iştahsızlık var bu aralar,inaşşalah çabucak toparlanır kuzularımız

Herkese güzel haftalar kızlar
Bizden haberler iyi mi kötü mü bilemedim
Öncelikle benim küvette problem vardı ya,cuma günü usta gelmiş pöfffff
jakuzinin motoru arıza yapmış ve küvetin gider yeri eskimiş komple değişecekmiş daha iyiymiş
Hiç sevmiyorum usta işleriniTabi bu süreçte banyonun durumu da içler acısı sinir oldum
C.tesi gittim kayınpederle yeni kabin baktım hem çok pahalı hemde içime sinen bişey bulamadım
Yani öyle kaldık şimdilik

Cumadan itibaren bütün haftasonunu eşimin ailesiyle geçirdim,kızım için iyi oldu eğlendi oynadı kuzenleriyle

Yalnız huyu çok değişti Mira'nın kızlarŞimdiye kadar ağlamayan çocuk ağlar oldu hemde ne ağlamak ne tutturmak,
bizim de garibimize gidiyor tabi,sürekli "ağlama ağlama" diyoruz eşimle...Halbuki şimdiye kadar hep sakin sakin davrandık
ama gerçekten huy değiştirdi. Akşam kuzenlerinden ayrılıken yarım saat ağladısabah ipadi bulmuş, önce 1-2dk oynattım sonra kaldırmak için elinden aldım ayy neler yaptı bana:18: Bu arada nerdeyse hiçbirşey yemiyor sadece elmayla armutla geçiştirdi haftasonunu Hele dün gece uyumıcakmış "kalk" dedi kalktık,salona gitmek istedi gittik oynadık bir süre sonra yatmamız gerekiyor kızım dedim:18:demez olaydım üzüldüm çünkü hiç böyle değildi, biri giderken arkasından "hoşçakal"
diyip el sallardı,yada ben elinden bişeyi almak istediğimde konuşurdum ikna olurdu hemenBu haftasonu çok değişti Mira...
Evi aradım,bakıcı teyze de diyor : ne yaptınız kuzuma

Ayy inşallah düzelecek Bu 2 yaş sendromuysa eğer,mutlu arkadaşınız mıçtı kızlar

Eki Görüntüle 905253 Eki Görüntüle 905254 Eki Görüntüle 905255

Çok şık bir tepsim ve takılarım için takı askılığım oldu.. :))

Çok teşekkür ederim arkadaşım
dostum hediyeniz çok güzel görünüyor, güle güle kullanınız. pınarda hanım da çok zevkiymiş hani

bu arada eviniz fena halde temiz görünüyor. içinde yaşamıyormusunuz azizim bizimkinin heryeri ve her zaman tozdur da :26:
temizliğe yardımcınız var mı, bir de bunu sorayım ve koşaraktan uçaraktan kaçaraktan seminere koşayım

merhabalar...

nasılsınız inşallah :) biz iyiyiz inşallah...

ben o çağlanın dedikodu yapan ağzını öperim...

talaycım hakkınızda hayırlısı olur inşallah. peki tayin açıklanmadan evi satılığa çıkarmanız risk değil mi?

dilbercim hediyelerin çok güzel güle güle kullan...

beybinin hediyelerine de bayıldım. özellikle kars kaşarına :)

o tarık buğra sıpasıyla süt kardeşini öpüyorum... gözümde canlandı bi an.. abboooww dedim içimden :)

başkaaaaaaaaaaaaa... unuttum...

miracım terrible two ya yakalanmış annesi. bi ara benim kuzucum da yalandan kendini yere atıp ağlamaya başlamıştı. oralı olmayınca bi iki denemeden sonra vazgeçti :)

defne karenimin dün gözleri kızarıp sulandı nedense bu sabah da çapaklanmıştı. cumartesi gunu caddeye gitmiştik. hiç şapkasız da durmadı ama soğuk mu yedi acaba diye düşündüm bi an... ya da köpek dişi geliyor ondan mı.. gerçi hiç bi dişte böyle olmamıştı. neyse.. kreşi arayıp sorayım bakayım... nasıl olmuş...

biliyosunuz hırıltı öksürük ve burun akıntısı vardı. ilaç kullandık cumartesi gunu kontrole gittik. ilaç bittikten sonra 2 gun gayet iyiydi ama doktora gideceğimiz gunun sabahı yine hafif hırıltısı başladı. doktor bey 3 ay daha ilaca devam etmemizi sonra kan tahlili yapacağını söyledi. alerjik dedi. ama başka bişey demediği için ben kuzumu alerji uzmanına götürmeye karar verdim. çok iyi bir doktor tavsiyesi aldım. özeli çok pahalı. bulabilirsem önce cerrahpaşadan randevu almaya çalışıcam olmazsa özele gidicez mecbur. yeter ki kuzu iyileşsin. kesin bi teşhis konsun.. içim içim yiyo böyle olunca.

tabi gezenti ben haftasonu evde olmayınca canım azraecemin kargosu gelip dönmüş kargo şirketine. şimdi onları aricam geri yollamasınlar almaya gidicem... cok merak ediyorum...

haa bi de dun akşam arkadaşlar ve minik bebekleri bizdeydi. defne çok seviyor ılgaz emiri... kucağıma aldım o da geldi arkadan ona sarıldı. merhametli yavrum benim.. cici cici yapıp durdu butun gece. elini öptü kafasını okşadı... ama ikisini birden idare etmek zormuş onu anladım. sanırım biraz daha erteleyebilirim ikinci olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…