ay burdada indirim varmıdır acabaaman kocam duymasın dellenecek:))
hayırlı olsun cicilerin şekerimgiyde görelim:)
sagol cicimsana kim hediye alıyodu aldınmı hediyeni
evet karsın kaşarı ve balı meşhurmuş sabah ham yapacazinşallah çocuklarda yer,ceren hala labne yiyo sinir ediyo beni sanki bebek eşimin bir arkadaşı şuan trabzondaymış dedim hemen ara bize kestane balı getirsin aradı haftaya gelcekmiş ohh balıda kaptık nerde beleş ora yerleş:))şaka ya parasını vercez yaneeee:))
bu arada doğa nasıl canım hiç bahsetmiyosun çok özledik
pınardacım dün bi katıklı yapmıştım valla aklımdan geçtin süper olmuştuküflüçökelekle yaptım
baksana yapıp yollıyım sana ne dersinzaten yakınız kargo aynı gün varırmı canım..
Kızlar bahsettim mi bilmiyorum,Doğa yaklaşık 1,5 aydır annesine aşırı derecede bağlı,hatta bağımlı diyebilirim.Bu durum beni çok yoruyor.Özellikle okuldan eve geldiğimde daha kapıdan girer girmez elinden tutmamı ve sürekli gezdirmemi-yürütmemi istiyor.Yalnız bu yürütme işlemi saatlerimi alıyor artık başım dönüyor biliyor musunuz...Ben de arada-maalesef-sinirlenip oturuyorum Doğa bu kez ağlama krizine giriyor.Tabi dediğini yaptırmak için belli.E bu defa sürekli ağlaması alışkanlığa dönüşmüş durumda.Geriliyorum fakat yansıtmamaya çalışıyorum.Doktor yürütmede zorlamayın bırakın kendi zamanı gelince yürüyecektir demişti.Bu arada doktora göstermiştik bir şeyciği yokmuş kuzumun.ANLAYACAĞINIZ ÜÇ BEŞ ADIM HARİCİNDE PEK İLERLEME OLMAMAKLA BERABER ANNESİNİN ELİNİ TUTUP SÜREKLİ EVİ turlaması en büyük zevkleri arasında.İşin kötüsü kimsenin elini tutumak istemiyor(babası,teyzesi...)sadece ben tutacakmışım.çOK YORULUYORUM ÇOOOOOK...
selamkızlar yüregim sızlar nasılsınız:)
bugün hediyelerim geldien sevdigim kapı zili kargo zili
çiçekçim çok ama çok teşekkür ederim
hediyelerim şöyle:
bana çok şık kapri kol ışıl ışıl bir bluz
çocuklara tahta bir yap dik:)))yap boz gibi ama iplerini geçirip yapıyosun adı ney bilemedim:))
vee kars kaşarıhemde 1 kilo ben ömrümde 1 kilo kaşar görmemiştim yani görmüştüm ama almamıştım:))
kesene bereket güzel arkadaşımbluzumda tam oldu çok yakıştı bana:)
fotoları cepten çektim ama pc ye atamıyorum,diger makinam tutukluk yapıyo o yüzden watsaptan ben mutluya atarım mutluda resmi buraya koyarkoyarsın demi mutlu:)
birde mektubum vardı okudum çok hoşuma gitti:)kibar,nazik,içten ve samimi duygularla yazılmış
ya çiçekçim o kaşarın içindeki notu daha az önce gördüm biliyomusun:)neyseki kocam görmedi
en iyi kaşar karsta olurmuş gerçekten öyle ben hayatımda böyle bir kaşar görmedim
yarın tadına bakacam
çok teşekkür ederim canım arkadaşım
dünkü misafirden sonra tahmin edersiniz ki bugün temzilik yaptım,yarında halıları silecem..
sonra cerenin odasını toparladım yaw bizde ne kadar oyuncak varmış hepsini atasım geldikoca bir poşet topladım,bide cerene ayakkabı almıştım ama ceren giymedi,aylardır dolapta bekliyo,inat etti giymiyo oyuncakları ve ayakkabıyı aldım dedemlere gittim,dedemin kiracısı var ona verdim oyuncakları,3 çocugu var nasıl sevindiler anlatamam
sonra koştum çarsıyakendime 2 tane kazak aldım çocuklarada çorap
uzun zamandır ilk defa kendime birşeyler aldım ohh canıma degisincadılardan sıra bize gelmiyo:))
zaten bu gidişle eşime hiç sıra gelmeyecek:)
çağla akşam baktım birşeyler diyo ama anlayamıyorum sonra yaklaştım ne diyosun kızım dedim''bisiya''dedi
teknoloji canavarı kızım bilgisayarı istiyomuşankaranın baglarını açtım oynadı:))
Ben de DİLBEREGECİĞİME hediyemi yolladım.Çok özenli olamadı,çünkü kafamda farklı planlar vardı bir türlü gerçekleştirme fırsatım olmadı maalesef.Artık sonraya kaldı.Hediyemin biri Dilbere,öteki evineeeeeSanırım ulaşmıştır...
Ay kızlar geçen çok mutlu olduğum bir şey oldu,ne zamandır taba rengi bot arıyordum derken markafonide bir baktım harika bir botfakat 37 no.su sepette ben de sepette olanını takibe aldım vakit gece yarısı bir baktım bi de ne göreyim benim bot sepetten çıkmış hemmmmmen satın alıverdim hem de ne kadara biliyor musunuz,380 den 79 a inmiş(miş) sevinçten havalara uçtum,çünkü burada bulamamıştım.işte aldığım bot:Eki Görüntüle 904399
Kızlar bahsettim mi bilmiyorum,Doğa yaklaşık 1,5 aydır annesine aşırı derecede bağlı,hatta bağımlı diyebilirim.Bu durum beni çok yoruyor.Özellikle okuldan eve geldiğimde daha kapıdan girer girmez elinden tutmamı ve sürekli gezdirmemi-yürütmemi istiyor.Yalnız bu yürütme işlemi saatlerimi alıyor artık başım dönüyor biliyor musunuz...Ben de arada-maalesef-sinirlenip oturuyorum Doğa bu kez ağlama krizine giriyor.Tabi dediğini yaptırmak için belli.E bu defa sürekli ağlaması alışkanlığa dönüşmüş durumda.Geriliyorum fakat yansıtmamaya çalışıyorum.Doktor yürütmede zorlamayın bırakın kendi zamanı gelince yürüyecektir demişti.Bu arada doktora göstermiştik bir şeyciği yokmuş kuzumun.ANLAYACAĞINIZ ÜÇ BEŞ ADIM HARİCİNDE PEK İLERLEME OLMAMAKLA BERABER ANNESİNİN ELİNİ TUTUP SÜREKLİ EVİ turlaması en büyük zevkleri arasında.İşin kötüsü kimsenin elini tutumak istemiyor(babası,teyzesi...)sadece ben tutacakmışım.çOK YORULUYORUM ÇOOOOOK...
Beykoz'um hep soruyum diyorum unutuyorum sen nasıl oldun ağrın varmı CNm .,
dostum hediyeniz çok güzel görünüyor, güle güle kullanınız. pınarda hanım da çok zevkiymiş haniEki Görüntüle 905253 Eki Görüntüle 905254 Eki Görüntüle 905255
Çok şık bir tepsim ve takılarım için takı askılığım oldu.. :))
Çok teşekkür ederim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?