2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın hocam valla bende çok müdale etmiyorum ama wc gibi yerlerden birşey aldığında kendimi tutamayıp çok kızıyorum .. Kaşık çatal ne varsa çıkarır ama bıçak alırsa eline işte o zamanda köpürüyorum yani herşeyde olmasada serbest bizim paşada :)) paşa gönlü ne isterse yapar çoğunlukla şimdiye kadar bir şişe kırmışlığı var , halılarda yani halifexllerde bizde alacalı şeklindedir ben çıkarıp yıkamaya veremiyorum o yüzden acilen halı yıkama makinesi almam icap ediyor .. Bakıyorum iyi birşey bulursam alıcam acilen şuan ellerim dert görmesin kendim siliyorum ..

CHİRİCO HANIM BU SİZE İTHAF EDİYORUM BİRAZ ÖNCEKİ HAVYARLI MESAJINIZA Havyar, tarih boyunca ‘imparatorların yiyeceği’olarakta adlandırıldığı gibi, Osmanlı saray sofralarında özellikle sabah kahvaltılarında mutlaka yer almıştır..
BİRAZ ÖNCE DOLAŞTIĞIM Bİ YEMEK BLOĞUNDA GÖRDÜM SONRADA AKLIMA SİZ GELDİNİZ PAYLAŞAYIM DEDİM İNŞ. CANINIZ ÇEKMEMİŞTİR.BEN HİÇ TATMADIĞIM İÇİN CANIM ÇEKMEDİ.

Eklentiler

• $havyarr.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 30
Bende oğlumu olabildiği kadar özgür bırakıyorum ama bazen pişman oluyorum örnek suyla oynamasına müsade ediyorum ama o oyunu bitirmek istemiyor ve genelde ağlamayla son buluyor.en son havuç rendeledi mesela halım battı ama umrumda değil halı alırım ama bebeğimin bu zamanlarını asla geri getiremem yeterki kendine zarar gelmesin gerçi bazen küçük kazalarla kendilerini korumayı öğreniyorlar.

bugün kızımla ilk oyun grubumuza katıldık.. 2 bebek çok eğlendiler.. top havuzuna kafadan uçup giren bense helak olmuş ve mutlu idim:)

selampert durumdayımmisafirler gitti ama bende bittim,geçen gelen 15 kişi beni bu kadar yormamıştı6 çocuk evi yerinde salladıhatta ilk defa başıma geliyo alt komşu kapımı çaldıçok ses oldugunu söyledi ama o da çocukları gördü böyle kaldıadamıda ilk defa görüyorum dedim tmm kusura bakma misafirim var ben çocukları uyarırım:26:neyseki adam anlayışlı tabi çocuk bunlar falan filan dedi gittirezillik:))
büyükler küçükleri istemez,küçükler kendi arasında oyuncak paylaşamazçocuk odasında ne var ne yoksa salona ve kolidora taşıdılaray ben sabaha kadar anlatırım böyleçok yaramazlardı çookkk
neyse stres attılar:)
arkadaşım bana kırmızı don hediye ettiyeni yılda giyeymişim şans getirirmiş:)hadi inşallah dedim..
yaptıgım mamalarda çok güzel olmuştuheleki katıklı ekmegim off herkes bayıldı
az önce çağlayı yatırıyorum yatak odasındayızaramızdaşöyle bir muhabbet geçti:)
çağlaa nisa seni yittimi kızım
''heeee,ittiiiii''(eliylede karnını gösteriyo)
aman bu nisada ne yaramaz olmuş miyavlara verecem onu yesinler:))
''yo yoyyoo''
senin oyuncaklarını sana vermedimi annecim:)
''ittii,mommm''(yitti bom düştüm)
nursel seni öptü sende nurseli öptün mü:)
''muckk,bay bay''(öpmüşsonrada gitmiş)
bu yaşta dedikodu yaptık iyimianasına çekmiş olmalı

Son düzenleme:
sabah kızımla kahvaltıyı hazırladık. 3 tabak verdim anne baba bana da diye yerlerimize koydu üç çatalı da koydu kız çocuk candır azizim, artık sırtım yere gelmez

merhaba (bana düsmez ama adını pek begenmedim kalpsizannemi olur olmamalı yaaa):26:
gercekten kız cocugu ve erkek cocugu gelişimi farklı
ama biz ne ögretirsek onu alırlar
bende enese sofra kurduruyorum yer süpürüyor camasır cıkarıyor
ve severek yapıyor büyüdügünde kimseye muhtac olmadan yapabilsin diye
yani kız cocuk degil erkek cocukta candır yeterki yaptıralım yeterki yapmak istesinlerrr
sevgilerimleeee

herkes uyuduğunda evi toplarım diyip bir türlü başlayamamak:) mutfağa gözlerimi kısıp enerji yolladım ama bişiy değişmedi hala dağınık:) bi mucize olur diye şansımı denedim:)

kalpsizm ben öcüyüm öcü:))

aslında çok yufka yürekliym bu kadarı da fazla diye bu adı koydum. insan küstüğünü küsme sebebini unuturmu ben hemn unuturm. GÜNAYDIN HERKESE

aslında çok yufka yürekliym bu kadarı da fazla diye bu adı koydum. insan küstüğünü küsme sebebini unuturmu ben hemn unuturm. GÜNAYDIN HERKESE

Neslin tükeniyorrrr kalpsizzzz
bende hemen barısırım ama önce o konunun üzerinden bir daha gecip öpüp koklasırsak
yoksa bitmez bende o konuuuu
sanada günaydın

bugün yiğenime baktım az önce enişte almaya geldi ki çocuklu olma tecrübesi yaşadım imanım gevredi resmen. yok aman vazgeçtim ikinci çocuktan:)) benmkini görseniz kıskandı :) sinirlendi elinin üstünü ısırdı sonra gelmiş gösteriyo anne ne oldu. bende tepki yok. aradan zaman geçti sinirlendi yerde tepindi biraz. sonra kalkmış ağlayan o değil sanki gayet sakin anne ne oldu:) 2 yaş sendromuna mı girdi çıktı bu:) hiç tepki vermedm oralı olmadım . ilgilensem bi daha yapacak biliyorm. edimsel koşullanma olasın dedim.

selamkızlar yüregim sızlar nasılsınız:)
bugün hediyelerim geldien sevdigim kapı zili kargo zili
çiçekçim çok ama çok teşekkür ederim
hediyelerim şöyle:
bana çok şık kapri kol ışıl ışıl bir bluz
çocuklara tahta bir yap dik:)))yap boz gibi ama iplerini geçirip yapıyosun adı ney bilemedim:))
vee kars kaşarıhemde 1 kiloben ömrümde 1 kilo kaşar görmemiştimyani görmüştüm ama almamıştım:))
kesene bereket güzel arkadaşımbluzumda tam oldu çok yakıştı bana:)
fotoları cepten çektim ama pc ye atamıyorum,diger makinam tutukluk yapıyo o yüzden watsaptan ben mutluya atarım mutluda resmi buraya koyarkoyarsın demi mutlu:)
birde mektubum vardı okudum çok hoşuma gitti:)kibar,nazik,içten ve samimi duygularla yazılmış
ya çiçekçim o kaşarın içindeki notu daha az önce gördüm biliyomusun:)neyseki kocam görmedi
en iyi kaşar karsta olurmuş gerçekten öyle ben hayatımda böyle bir kaşar görmedim
yarın tadına bakacam
çok teşekkür ederim canım arkadaşım

dünkü misafirden sonra tahmin edersiniz ki bugün temzilik yaptım,yarında halıları silecem..
sonra cerenin odasını toparladım yaw bizde ne kadar oyuncak varmış hepsini atasım geldikoca bir poşet topladım,bide cerene ayakkabı almıştım ama ceren giymedi,aylardır dolapta bekliyo,inat etti giymiyooyuncakları ve ayakkabıyı aldım dedemlere gittim,dedemin kiracısı var ona verdim oyuncakları,3 çocugu var nasıl sevindiler anlatamam
sonra koştum çarsıyakendime 2 tane kazak aldımçocuklarada çorap
uzun zamandır ilk defa kendime birşeyler aldım ohh canıma degisincadılardan sıra bize gelmiyo:))
zaten bu gidişle eşime hiç sıra gelmeyecek:)
çağla akşam baktım birşeyler diyo ama anlayamıyorum sonra yaklaştım ne diyosun kızım dedim''bisiya''dedi
teknoloji canavarı kızım bilgisayarı istiyomuşankaranın baglarını açtım oynadı:))

uyus bir tabletimiz vardı çağla onuda pert ettiiyi kötü çalışıyodu en son bir fırlattı dedim açılır ama açılmadı,tamire gitti ama yapılmazmış siz sagolun o da gitti
fotograf makinamıda bozdu
daha önce cep telefonumuda bozmuştu
pc me 1 defa kusmuştu,1 defada domates rendesi yapmıştı
tam bir teknoloji canavarı
zaten eşim diyo bu son laptop eger bunada birşey olursa ne yenisini alacakmış nede yaptıracakmış,haklı valla

bugün aynen böyleyim...
neden mi,çünkü reglim
Şu an bile bunları yazarken kaşlarım çatık
Kendimi şikayet ediyorum size

Ben de DİLBEREGECİĞİME hediyemi yolladım.Çok özenli olamadı,çünkü kafamda farklı planlar vardı bir türlü gerçekleştirme fırsatım olmadı maalesef.Artık sonraya kaldı.Hediyemin biri Dilbere,öteki evineeeeeSanırım ulaşmıştır...

Ay ben de kardeşimi alıp dün kendimi yeni açılan avm ye attım.Mango ve Fabrika indirimdeydi.Kaptım hemen bir şeyler,durur muyum hiççİndirimde olunca daha bir zevkli oluyor yahu..

HEDİYELERİN HAYIRLI OLSUN CANIM,KARS KAŞARI VE BALI ÇOK MEŞHURDUR.Çağla ve Ceren'e bol bol yedir canım...

Ay ben de kardeşimi alıp dün kendimi yeni açılan avm ye attım.Mango ve Fabrika indirimdeydi.Kaptım hemen bir şeyler,durur muyum hiççİndirimde olunca daha bir zevkli oluyor yahu..
ay burdada indirim varmıdır acabaaman kocam duymasın dellenecek:))
hayırlı olsun cicilerin şekerimgiyde görelim:)

HEDİYELERİN HAYIRLI OLSUN CANIM,KARS KAŞARI VE BALI ÇOK MEŞHURDUR.Çağla ve Ceren'e bol bol yedir canım...

sagol cicimsana kim hediye alıyodualdınmı hediyeni
evet karsın kaşarı ve balı meşhurmuş sabah ham yapacazinşallah çocuklarda yer,ceren hala labne yiyo sinir ediyo benisanki bebekeşimin bir arkadaşı şuan trabzondaymış dedim hemen ara bize kestane balı getirsinaradı haftaya gelcekmiş ohh balıda kaptıknerde beleş ora yerleş:))şaka ya parasını vercez yaneeee:))
bu arada doğa nasıl canım hiç bahsetmiyosun çok özledik
pınardacım dün bi katıklı yapmıştım valla aklımdan geçtin süper olmuştuküflüçökelekle yaptım
baksana yapıp yollıyım sana ne dersinzaten yakınız kargo aynı gün varırmı canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…