iyi de, hem çocuklar hem de yetiştirenler farklı olunca, görülecek fark nerden kaynaklandı bilinemezki :26:iki çocuğu da siz yetiştirirseniz, fark çıkarsa çocuk tipi farkına, olmazsa yetiştiriciye bağlanabilir
yaramazlık olayına tepkiler ise çok farklıymış. bizim oğlanı görenler "ay bu kadar hareketli çocuğa sinir dayanmaz azizim" diyorlar. hatta arkadaşım açık açık "sen sıradışısın chihiro. çok rahat ve sabırlısın" dedi ama nedense bana yaramazlık gibi gelmiyor çocukların yaptıkları. makarnalar dökülüyor, alet çantası salonun ortasına boşaltılıyor ama yapa yapa öğrenecekler diye düşünüyorum. ev tamamen dağılıyor, sonra beraber topluyoruz, ne olacak kihiçbir dolaba kiit vurmadım hatta salonda komidinde yemek takımları durur. sürekli kurcalar, tabakları çıkarır, tekrar yerleştirir ve bunu durmadan yapar. şimdiye kadar sadece 2 tabağım kazara kırıldı. ben izin verdikçe daha dikkatli oluyor ve bir amaca yönelik olarak kurcalıyor gibime geliyor :26:evet halılartım biraz lekeli ama dökmeden taşımaya çok çabalıyor. ben de kızmıyorum. ben kızmadıkça sanki güvenimi boşa çıkarmaktan korkuyor gibi daha dikkatli taşıyor. dökünce de hemen silmeye kalkıyor
bugünler nasıl olsa geçecek, halılar kirlense de, tabaklar kırılsa da geçecek ama bu günleri anneye güvenerek, korkmadan atlatırlarsa onlar adına büyük kazanım olacaksabır ve şefkat olduğu sürece sorun yoktur diye düşünüyorum
sabah kızımla kahvaltıyı hazırladık. 3 tabak verdim anne baba bana da diye yerlerimize koydu üç çatalı da koydukız çocuk candır azizim, artık sırtım yere gelmez
merhaba (bana düsmez ama adını pek begenmedim kalpsizannemi olur olmamalı yaaa):26:
gercekten kız cocugu ve erkek cocugu gelişimi farklı
ama biz ne ögretirsek onu alırlar
bende enese sofra kurduruyorum yer süpürüyor camasır cıkarıyor
ve severek yapıyor büyüdügünde kimseye muhtac olmadan yapabilsin diye
yani kız cocuk degil erkek cocukta candır yeterki yaptıralım yeterki yapmak istesinlerrr
sevgilerimleeee
aslında çok yufka yürekliym bu kadarı da fazla diye bu adı koydum. insan küstüğünü küsme sebebini unuturmu ben hemn unuturm. GÜNAYDIN HERKESE
dünkü misafirden sonra tahmin edersiniz ki bugün temzilik yaptım,yarında halıları silecem..
sonra cerenin odasını toparladım yaw bizde ne kadar oyuncak varmış hepsini atasım geldikoca bir poşet topladım,bide cerene ayakkabı almıştım ama ceren giymedi,aylardır dolapta bekliyo,inat etti giymiyo oyuncakları ve ayakkabıyı aldım dedemlere gittim,dedemin kiracısı var ona verdim oyuncakları,3 çocugu var nasıl sevindiler anlatamam
sonra koştum çarsıyakendime 2 tane kazak aldım çocuklarada çorap
uzun zamandır ilk defa kendime birşeyler aldım ohh canıma degisincadılardan sıra bize gelmiyo:))
zaten bu gidişle eşime hiç sıra gelmeyecek:)
çağla akşam baktım birşeyler diyo ama anlayamıyorum sonra yaklaştım ne diyosun kızım dedim''bisiya''dedi
teknoloji canavarı kızım bilgisayarı istiyomuşankaranın baglarını açtım oynadı:))
HEDİYELERİN HAYIRLI OLSUN CANIM,KARS KAŞARI VE BALI ÇOK MEŞHURDUR.Çağla ve Ceren'e bol bol yedir canım...selamkızlar yüregim sızlar nasılsınız:)
bugün hediyelerim geldien sevdigim kapı zili kargo zili
çiçekçim çok ama çok teşekkür ederim
hediyelerim şöyle:
bana çok şık kapri kol ışıl ışıl bir bluz
çocuklara tahta bir yap dik:)))yap boz gibi ama iplerini geçirip yapıyosun adı ney bilemedim:))
vee kars kaşarıhemde 1 kilo ben ömrümde 1 kilo kaşar görmemiştim yani görmüştüm ama almamıştım:))
kesene bereket güzel arkadaşımbluzumda tam oldu çok yakıştı bana:)
fotoları cepten çektim ama pc ye atamıyorum,diger makinam tutukluk yapıyo o yüzden watsaptan ben mutluya atarım mutluda resmi buraya koyarkoyarsın demi mutlu:)
birde mektubum vardı okudum çok hoşuma gitti:)kibar,nazik,içten ve samimi duygularla yazılmış
ya çiçekçim o kaşarın içindeki notu daha az önce gördüm biliyomusun:)neyseki kocam görmedi
en iyi kaşar karsta olurmuş gerçekten öyle ben hayatımda böyle bir kaşar görmedim
yarın tadına bakacam
çok teşekkür ederim canım arkadaşım
ay burdada indirim varmıdır acabaAy ben de kardeşimi alıp dün kendimi yeni açılan avm ye attım.Mango ve Fabrika indirimdeydi.Kaptım hemen bir şeyler,durur muyum hiççİndirimde olunca daha bir zevkli oluyor yahu..
HEDİYELERİN HAYIRLI OLSUN CANIM,KARS KAŞARI VE BALI ÇOK MEŞHURDUR.Çağla ve Ceren'e bol bol yedir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?