altın emzik yanında gözüme az göründü benim pompa...
şunları da hediye ediyorum.. güle güle kullan cicim...
Eki Görüntüle 907832
Eki Görüntüle 907833
Eki Görüntüle 907834
bunu ellerimle yaptım
Eki Görüntüle 907835
Şekersiz bunlar ne Ben 2.yi doğuruken bana bi yapma görüşürüz
Çok zevkli şeyler almışsın kesene bereket canım
Mekanı da güzel süsledik be şekersizim elimize sağlıkuğraştığımıza değdi
Yakışııırr Ömer Tuğruluma
Eki Görüntüle 907847
Ay ben daha ne isteyeyim siz sağolun kızlar herşeyi düşünmüşsünüz dansözünden tutta.ohh keyfimizce eğlenelim kurtlarımızı dökelim mamalarda benden olsun ozaman topiğin bütün güzel anneleri bekliyoruz.Eki Görüntüle 907850 Eki Görüntüle 907849
Yaptık işte bişeyler naçizanekızlar napmısınız masallah hamile kalasım geldiiiiii bu ne senlik
sekersizim cok yakısmıs hepsi güzele ne yakısmazzz
kızlar napmısınız masallah hamile kalasım geldiiiiii bu ne senlik
sekersizim cok yakısmıs hepsi güzele ne yakısmazzz
eveeeeeeeeeettt... ben de azimle hediyelerime ulaştım. azramecem sağolsun çarşamba kargoya verdi. cuma gunu gelmiş ama gezenti ben evde olmadığım için alamadım... ertesi gun de aynı şeyi yaşadık. sonra kargo şirketine gittim oraya henüz gelmemiş vs vs vs derken bu sabah koştum gittim... paketime ulaştım... arabada açmaya başladım hediyelerimi. yüzümde sırıtık bi ifade :) hepsini çok çok çok çok ......... beğendim bayıldım öldüm bittimmm... küpelerimi daha arabada taktım... elbisemi de şantiyeye gider gitmez giydim ve sizin için şu pozu verdim çaycı abla çekti sağolsun...deli dedi bana... eh biraz var kanımda... :)
canım arkadaşım çok teşekkür ederim. notlarını da okurken gözlerim doldu. seni çok seviyorum...
Eki Görüntüle 907813 Eki Görüntüle 907814
Eki Görüntüle 907815 Eki Görüntüle 907817
baykuşlara ve geyşalara olan tutkum sebebiyle baykuş küpem ve minik çekik gözlü kızlı elbisem ve ben :)
arap sabunuhalıları neyle siliyosunuz, acil mutfak halımı silicim. normalde kosla elde halının içine biraz çamaşır suyu koyuyorm sizden de fikir almak istedim
halıları neyle siliyosunuz, acil mutfak halımı silicim. normalde kosla elde halının içine biraz çamaşır suyu koyuyorm sizden de fikir almak istedim
halıları neyle siliyosunuz, acil mutfak halımı silicim. normalde kosla elde halının içine biraz çamaşır suyu koyuyorm sizden de fikir almak istedim
selam minnoşlar
şekersizim elbisen çok yakışmış üstünde paralansın:))küpende çok güzelgüzele herşey yakışır hele ki benim arkadaşımsa
azraece kesene bereket canım çok zevklisin
talaycım partiye geç kaldım kusura bakma hemen hediyemi vereyimgeç kaldım diye kendimi affettireyim dedim kesenin agzını açtım hatta evi sattım anca param yetti
Eki Görüntüle 908173
kızı çöpe at,altınları bozdur bozdur harca:))bakıyorumda şekersiz ve mutlu baya bonkör davranmışlarbende geri kalmıyım dedim
cereni okula gönderdim çağlayı kaptım pazara gittimpazarda geziyorum bi baktım benim arkadaşın balkonunun ışıgı açık insaniyet namına mesaj attım ''kız kapat ışıgı dünyanın faturası geliyo'' dedim:))neyse çıktı balkona zorla beni evlerine çagırdı,kahve içtik sonra eltiside geldi neyse sohpet ediyoruz dediler ki yarın sana gelecez haydi haaa durun hele şimdi yüzünüzü gördüm bekleyin aradan 2-3 ay geçsin demi neyse tmm gelin dedim valla bu zamanda kimseye yardım etmeyecen kimseye gitmeyecen bak hemen ziyareti iadeye gelmek istiyolar uyus oldum depresyonumu üşüttüm
Eki Görüntüle 908176
selam minnoşlar
şekersizim elbisen çok yakışmış üstünde paralansın:))küpende çok güzelgüzele herşey yakışır hele ki benim arkadaşımsa
azraece kesene bereket canım çok zevklisin
talaycım partiye geç kaldım kusura bakma hemen hediyemi vereyimgeç kaldım diye kendimi affettireyim dedim kesenin agzını açtım hatta evi sattım anca param yetti
Eki Görüntüle 908173
kızı çöpe at,altınları bozdur bozdur harca:))bakıyorumda şekersiz ve mutlu baya bonkör davranmışlarbende geri kalmıyım dedim
cereni okula gönderdim çağlayı kaptım pazara gittimpazarda geziyorum bi baktım benim arkadaşın balkonunun ışıgı açık insaniyet namına mesaj attım ''kız kapat ışıgı dünyanın faturası geliyo'' dedim:))neyse çıktı balkona zorla beni evlerine çagırdı,kahve içtik sonra eltiside geldi neyse sohpet ediyoruz dediler ki yarın sana gelecez haydi haaa durun hele şimdi yüzünüzü gördüm bekleyin aradan 2-3 ay geçsin demi neyse tmm gelin dedim valla bu zamanda kimseye yardım etmeyecen kimseye gitmeyecen bak hemen ziyareti iadeye gelmek istiyolar uyus oldum depresyonumu üşüttüm
Eki Görüntüle 908176
fasulye ayıklıyorumkışın fasulyemi yenirmiş aman ne yapayım yapacak yemek bulamadım
erkenden yemegimi hazırlamam lazım5 te dişçiye gidecem çok korkuyorum
o koltuga oturacagıma kaynanamın kucagına oturmayı tercih ederimay yoksa dişçi koltugu dahamı güvenilir,bilemedim
yılbaşında yemege gidebiliriz hemde kv ve kp leya sizin ne işiniz var yemekte falan anlamıyorum:))
şöyle düşünceli olsalar ''kızım verin çocuklara biz bakalım sen eşinle başbaşa yemege git hatta parasıda bizden''deseler olmazmıydı
bu arada kadın türkçe pek bilmiyo,arapça konuşuyo oyüzden pek anlaşamıyoruz:))eşime diyorum ne diyo annen
eşimde işine gelenisöylüyo işine gelmeyeni söylemiyo
yine konu nerden kaynanama geldi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?