2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Şekersiz bunlar neBen 2.yi doğuruken bana bi yapma görüşürüz
Çok zevkli şeyler almışsın kesene bereket canım
Mekanı da güzel süsledik be şekersizim elimize sağlık uğraştığımıza değdi
Yakışııırr Ömer Tuğruluma

Ay ben daha ne isteyeyim siz sağolun kızlar herşeyi düşünmüşsünüz dansözünden tutta.ohh keyfimizce eğlenelim kurtlarımızı dökelim mamalarda benden olsun ozaman topiğin bütün güzel anneleri bekliyoruz.

aaaa yapmam mı şekerim aşkolsun... yalnız daha önceden düşüneyim ben.. şimdi hazırlıksız yakalandık :)

oh afiyet olsun. fazla kaçırmayalım. fit olmamız lazım.. :)

Inş. 3.de kız bebek özlemim sona erer yoksa bu iş uzar bacım....sanırım gerçek ismim özlem ve ismimim kaderini yaşıyorum

kızlar napmısınız masallah hamile kalasım geldiiiiii bu ne senlik

sekersizim cok yakısmıs hepsi güzele ne yakısmazzz

kızlar napmısınız masallah hamile kalasım geldiiiiii bu ne senlik

sekersizim cok yakısmıs hepsi güzele ne yakısmazzz
Yaptık işte bişeyler naçizaneAbartıyı hiç sevmeyizSen kal sanada yaparız şekerim Bonkör topik burası
hediyeni versene beykozcan eli boş mu geldin yoksaaa

Resmen bittim ve bu kadar mı isabetli olur şoktayım .. Bir kere çok yakışmiş hepsi sana.. elbise çup diye oturmuş maşallah gerçekten çok sevdim ) hele küpeler yakıyor anacım ..güle güle kullan CNm ..

Azraece gız sen ne becerikli ve zevkli hatunmuşsun öyle .. Seçimlerin çok güzel olmuş :)) bravo .. Cebine bereket

Son düzenleme:
halıları neyle siliyosunuz, acil mutfak halımı silicim. normalde kosla elde halının içine biraz çamaşır suyu koyuyorm sizden de fikir almak istedim

Of burda her yer kapalı malum hitistiyanların bayramı ve hiçbir taşıt çalışmıyor .. Evde kocam ve Mahir'le keyif yapıyoruz :)) ev işi olmasa ne iyi olurdu.. Oğlum dün gece kususak uyandı çıkmayan tek köpek dişi kaldı oda bir çıksada kurtulsak ..

selam minnoşlar
şekersizim elbisen çok yakışmış üstünde paralansın:))küpende çok güzelgüzele herşey yakışırhele ki benim arkadaşımsa
azraece kesene bereket canım çok zevklisin
talaycım partiye geç kaldım kusura bakma hemen hediyemi vereyimgeç kaldım diye kendimi affettireyim dedim kesenin agzını açtımhatta evi sattım anca param yetti

kızı çöpe at,altınları bozdur bozdur harca:))bakıyorumda şekersiz ve mutlu baya bonkör davranmışlarbende geri kalmıyım dedim

cereni okula gönderdim çağlayı kaptım pazara gittimpazarda geziyorum bi baktım benim arkadaşın balkonunun ışıgı açıkinsaniyet namına mesaj attım ''kız kapat ışıgı dünyanın faturası geliyo'' dedim:))neyse çıktı balkona zorla beni evlerine çagırdı,kahve içtik sonra eltiside geldineyse sohpet ediyoruz dediler ki yarın sana gelecezhaydi haaa durun hele şimdi yüzünüzü gördüm bekleyin aradan 2-3 ay geçsin demineyse tmm gelin dedimvalla bu zamanda kimseye yardım etmeyecen kimseye gitmeyecenbak hemen ziyareti iadeye gelmek istiyolaruyus oldumdepresyonumu üşüttüm

halıları neyle siliyosunuz, acil mutfak halımı silicim. normalde kosla elde halının içine biraz çamaşır suyu koyuyorm sizden de fikir almak istedim

bende vanishle siliyom cicimama arap sabunuda iyi fikirmiş bi daha öyle deniyim,burda arap sabunu çok var çünkü heryer arap kaynıyo

fasulye ayıklıyorumkışın fasulyemi yenirmişaman ne yapayım yapacak yemek bulamadım
erkenden yemegimi hazırlamam lazım5 te dişçiye gidecemçok korkuyorum
o koltuga oturacagıma kaynanamın kucagına oturmayı tercih ederimay yoksa dişçi koltugu dahamı güvenilir,bilemedim
yılbaşında yemege gidebiliriz hemde kv ve kp leya sizin ne işiniz var yemekte falan anlamıyorum:))
şöyle düşünceli olsalar ''kızım verin çocuklara biz bakalım sen eşinle başbaşa yemege git hatta parasıda bizden''deseler olmazmıydı
bu arada kadın türkçe pek bilmiyo,arapça konuşuyo oyüzden pek anlaşamıyoruz:))eşime diyorum ne diyo annen
eşimde işine gelenisöylüyo işine gelmeyeni söylemiyo
yine konu nerden kaynanama geldi bilmiyorum

o ne hediye öyleezdin bizim hediyeleri resmen
Sen misin milletin ışığına karışan hadi bakalım yarın için hazırlıklar başlasın

Akşama bizde de ıspanaklı pazı ve bulgur pilavı varıspanağı çok severimpazıyı da severim diye ikisini karıştırdım aldım sabah eve bıraktım şifa olsun kuzuma nasılsa aynı familyadanlar

Buğün bonkorlüğün gerçekten üzerinde imiş :)) Banada Banada :))

Misafir mi yine oyy sende bir verdin borçlu çıktın demek neyse sana yine hazırlık yapmak düştü pöff )

Bende Talaya yani Ömer Tuğrul a hediye düşünüyorum bakalım bulursam güzel orijinal birşey hemen burda olucak :)) bu arada Talayın doğumunda tr de olurum herhalde belkî bir çat kapı yaparız belli mi olur kismet diyelim ..

Her hafta bir kere yeşil fasulye hatta baby fasulye pişer :)) yaz kiş dinlemiyoruz sekerim sende pişir yarasın inş.
Dişin inş bu sefer olur yoksa topikçe gelip dişini çekicez:)) bizde seninle bir oh çekeriz inşşşşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…