2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hımm bak bavulun tr ye gitmesi içindekilerin bir milyon katı olurdu o yüzden az oldu benim hediyeler.. Sorry
Bende minyatürün hediyesini bekliyorum malum Christmas öncesi geçikmeler çok normal ama benim paketin talaya ulaşması beş iş günü sürdü bu süper bir durum:))

Son düzenleme:
sen ''en meraklısı''da çıkabilirsin:))
benimde oylarım kujumaçok özledik valla
zadayıda özledik
planneride

Angeles'a kujuma bir oyda benden .. Çok özlüyorum ya kızlar gelin da.. Zada hiç gelmez oldu .. Planner ve nagîs te ortadan kayboldu ( nerdediniz .. Guzel kuzularin guzel anişleri..

Amannn hocam nedir bu yaş muhabbeti anlamadım bende yaşlıyım :)) ne olcakki olan olmuş sen olmuşa değil olacağa bak Rabbim ömür bağışlasın inş tüm mutluluklarını görelim çoçuklarımızın yoksa elden birşey gelmiyor..

selam mayıs anneleri kaç gündür yazacağım bir kendimi toparlayıp yazamadım.öyle yorgunum ki...biliyorsunuzkızım hasta yaklaşık 10 gündür. bu 10 günde kızımda bitti bende.. yenice bu gün hastalığının doğru tanısı konulabildi. el-ayak-ağız hastalığı. daha önce görmemiştim. belki bilmeyen vardır ondan seyrini anlatayım çünkü hep yanlış teşhis konuluyor. lorin 10 gün önce 2 gün resmen hiç uyumadı diyebilirim . ve sabahlara kadar ağlıyordu. dr. götürdüm. orta kulak enf. dedi. kulağını tutuyordu çünkü. ateş falan da yoktu. antibiyotik verdi gönderdi. 2 gün sonra bayağı iyiydi. 5veya 6 gün çok yüksek ateşleri oldu parasrtomolla falanda düşmüyordu. hastaneye götürdüm. boğazında veya başka yerinde birşey yok. kulak enf. devam ediyor antibiyotiğe devam dedi. ondan 2 gün sonra bu arada ateşi düşmeye başladı ilaçla tabi çocuk ağzını açamıyor su bile içemiyordu. baktım sanki ağzında aft gibi şeyler var. ertesi gün eşim dr. götürdü bu arada ayaklarında topuklarında böyle toplu iğne başı gibi döküntüler vardı. ağız çevresindede aynı. dr ağzında yara var deyip bir jel yazmış döküntülerinide ciddiye almamış. çok kötü günler yaşadık. burda sağlık sistemi berbat ve birşey de anlamıyorlar. kendim ezcaneden gidip içerik olarak bildiğim işte kşıntı için ateş ağrı için ilaçlar aldım. onu kullandım dünden beri biarz daha iyi döküntülerü kuruyor gibi bugün dr. götürdüm. yani götürdüğüm aynı çocuk dr. aaaa geçen ayaklarındakileride görmüştüm bu el ayak ağız hastalığı dedi. hiç bir şey demedim. ama yanımda eşimin kuzeni vardı dayanamadı. bir hayli şey söyledi. neyse dr hiç sesini çıkarmadı. bu konularda bende arsızımdır parlemontaaya bile çıkmışlığım vardır kızım hastanede yattığı sürçlerde yerel gazetelere şikayetlerim falan çıkmıştır ama düzelmez burda. olan çocuğuma oldu. acı dolu bir 10 gün geçirdik. yaklaşık 1 kilo verdi diyebilirim. su bile içemiyordu. dr. olmazsa hastaneye götürüp serum taktırırsınız deyimce ipler koptu bende neyse...velhasıl yukarda yazdıklarımın hepsi bu hastalığın belitileriymiş. uzattım farkındayım bir bilgi olsun istedim birde paylaşmak o kadar doldum ki...

ya baktım da çok karamsar bir mesaj olmuş. allah kimsenin başına vermesin...
ya cihiro hanım yaş konusuna girmiş o gördüğünüz göz kenarları kırışmış 40 nı geçmiş dediğiniz annelerden biride benim. ve kızımda 1,5 yaşında. 40 nda çocuk doğurursan böyle oluyor. bir kere topiğin en yaşlı annesi benim kimselere kaptırmam. 41 yaşındayım ve mutluyum .... ama yaşımlada kilolarımlada barışığım. 20 yaşında evlendim 18 yıl hiç çocuk istemedim. sonra ilerde pişman olmak istemiyorum dedim birde içgüdüsel birşey galiba kadınlar er yada geç anne olmak istiyor. eşim hep çocuk istedi ama senin kararın nasıl istiyorsan dedi. sonra hadi yapalım dedik lorin oldu. tabii bu kadar kolay olmadıda oldu diyelim. ondan azraece ablasını yazdığı zaman hiç bir şey diyemedim. çok iyi anlıyorum onu ...
hediyeler gelmeye devam ediyor. hayırlı olsun hekese meleğim de benim hediyemi bekliyormuş düşünemedim biraz daha erken göndermem gerekirdi. burda bu hafta 3 gün tatil. yeni yıl zamanı burası böyle oluyor. umarım meleğim beğenir. aslında çok güzel planlarım vardı ama lorinin hastalığı engelledi. öyle güzel hediyeler gönderilmişki meleğim umarım beğenir. ben başka ne yazacaktım unuttum malum yaşlılık demans mı oldum ne...

Çok geçmiş olsun CNm .. Bende senin gibi buradaki sağlık sisteminden çok muzdaribim aynı şekilde bende hiç bırakmıyorum sürekli çoçuğumun derdini anlamak için çabaladım ve çabalıyorum .. Burdaki sağlık ocaklarındaki( gp oluyor burda ) doktorlar uzman değil bu yüzden hep hastane sevki istiyorum yada direk hastaneye gidiyorum İnan çoğu zaman yavrum hasta olmasın diye süreklî dua eder oldum çünkü biliyorumki burda derman bulamayız .. Rabbim çocuklarımızı hep korusun inş ..

Hediye konusunu hiç düşünme bile , senin düşündüğün her ne ise başım üstüne olur .. Ne zaman gelirse gelsin sorun yok ben biraz merak ediyorum ama olsun oda işin eğlencesi dimi

Son düzenleme:
Selam kızlar ne güzel yılbaşı hediyeleri gönderiliyor hepsi harika ben de bu hafta bir fırsat bulup kendime eşime ve ogluma hediye alicam. Bu arada benim oglan hastalandi 5. gün burnu akiyo bugun de hafif öksürük var hasta bebislerimize şifa diliyorum

İnşallah canım,sağol.İçime su serpiştirdin
Hejarcığım sanırım topikte yürümeme rekoru bizde,ne yaparsın Allah beterinden korusun diyelim.Bir an evvel ayaklanırlar inşallah.Benim kız bir kaç gündür 4-5 adım atıyor,bunda sık sık yürütmemizin büyük faydası var canım.
Beykozcuğum geçmiş olsun canım,işler güçler derken hep erteliyoruz hal hatır sormayı be ya
Öncelikle sağol canım.Bu arada hakkınızda hayırlısını dilerim,inşallah hayal ettiğin gibi bir ömür geçirirsin memleketinde.
Eki Görüntüle 905253 Eki Görüntüle 905254 Eki Görüntüle 905255

Çok şık bir tepsim ve takılarım için takı askılığım oldu.. :))

Çok teşekkür ederim arkadaşım
Rica ederim arkadaşım,daha iyilerine layıksın
Teşekkürler mutlucuğum.
Canım Mira sanırım ağlayarak istediğini yaptırmak istiyor,aynı benim kızVala tipik 2 yaş sendromu başlangıcıkendinimizi buna hazırlasak iyi olur
Geçmiş olsun Minyatürcüğüm.İnşallah tekrarı olmaz.
Sana da geçmiş olsun accasiya.

günaydınnnn önce pınardacım dün çok şükür hediyelerini gönderdim sana özelden mesaj atıcam bakarmısın canım.
evet hatunlar bu gün işim olduğu için hemen hediyelerimi koyup gidicem öncelikle meleğim tekrar teşekkür ederim eşimde çok beğendi çok hoşuna gitti.hemen hediyelerimi paylaşıyorum.
tamda yeni bi cüzdana ihtiyacım vardı iyi oldu valla hardal renginide ayrı severim.şişme montu ne yalan söyleyeyim tahmin etmiştim daha önceki konuşmalarımızdan.magnetler çok güzel hemen buzdolabında yerlerini aldılar ve yeni yıl kartı böyle şeyleri çok severim.musab bilalin hatıra kutusunda yerini aldılar inş. ömür boyu saklıcam.

bu arada biz böyle güzel şeyler paylaşıyoruz ama gündemde sürekli kötü haberer var dünkü şehit haberleri beni çok üzdü hepimizin başı sağolsun.inş.ülkemizdeki şu kötü günler biran evvel biterde topiğimizin neşesi ve mutluluğu hakim olur.buda bugünün duası olsun inş. hepinizin amini bekliyorum.

Minyatür ve Accasia bebeklerinize geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusun

Talaycım hediyelerini güle güle kullan hem sen hem de Musab BilalÇok güzeller

Herkese güzel sabahlar Dün akşam kızım daha sakindi çok şükür Eşleştirme sebze kartlarıyla oynadık,
birde minik oto koltuğunu çıkardım pepeyi salladık..Güzel bir gece geçirdik anne kız
Eşimde biraz geç geldi,telefonda "erken gel kızın agresif" dedim,"tamam ben gelince konuşurum onunla" diyor
Bu arada faydalıymış diye duydum tuzsuz kabak çekirdeği yedik ama illa o soyucakÇekirdeği ağzına sokuyo
eziyo sonra çöp diye geri çıkartıyo
Sabahta kaşarlı gözleme yaptım yedimi yemedimi bilemiyorum çok iştahsız çok Ama çuku görünce gözü parlıyo zillimin

Herkese mutlu günler diliyorum

namaniiin, bunlar çok güzel dostum, çok şanslısınız vesselam özellikle şişme yeleği görünce "bu ne jest ya reppiiiim "dedim şişe kapağı açacağına ayrıca bayıldım ama nazar değdirmeyeyim dimi güzel günlerde kullanınız meleğim hanım da çok isabetli tercihlerde bulunmuş. kendisini huzurunuzda tebrik ediyorum

ben de bu kış çok üşüyorum azizim. yaşlılıktan sanırım bu arada yaşlılık etkileri konusunda tecrübelerimizi paylaşmak isterim. mesela kazayağı kırışıklığı için en uygun dolgu maddesi, diz ağrıları için hangi bandajları kullanıyorsunuz, yürümeye yardımcı bastonunuzda hangi hayvan oyması var (kartalbaşı, yılan yada aslan vs), sallanan sandalyede örülebilecek en güzel yelek örnekleri filan gibi takma dişler için henüz erken sanırım :44:

aman Allah'ım, dostum çok geçmiş olsun. ne kötü günler geçirmişsiniz öyle. insan teşhis koymada bu kadar ciddiyetsiliğe mi yansın, çocuğunun günlerce acı çektiğine mi yansın bilemiyor. "olmazsa, hastaneye götürüp serum taktırırsınız" mı "serum dediğiniz, şekerli-tuzlu su (fizyolojik çözelti) değil mi onu evde ben de yaparım " deseydiniz keşke. bu ne vurdumduymazlık Allah düşürmesin kimseyi böyle vurdumduymaz doktorların eline

Son düzenleme:
selam
minyatür kuzuna geçmiş olsunne biçim bir saglık sistemiymiş
accasia sizede geçmiş olsun cnmumarım ilerlemeden burun akıntısı durur
talaycım hediyelerin harika çok begendim güle güle kullan,melegim süpersin arkadaşım

sabah yine diş agrısıyla boguştum2agrı kesici bile kesmedi agrısınıçocuklara zorla kahvaltı hazırladım ama yediremedim,ne yediler ne kadar yediler bilmiyorum bileinşallah yarın bu dişten kurtulacam..
dün ceren okuldan geldi hiçhali yoktu yemek yemeden uyudu:26:sonra uyandı yemek yedi ama çok az,öksürükte yok neyi var anlayamadım taki gece ateşi çıkınca bogazım agırıyo dedi:26:calpol verdim düştü ateşi yattı,sabah iyiydi ama yemek yerken bogazı acıyomuş,dün geceden turpun içine bal sıkmıştım sabah ondan içirdim,birde limonlu bal yaptım verdim..okula göndermiycektim ama agladıgittizaten servise geç kaldık hemen çağlayı kucakladım iniyoruz çağla bas bas bagırıyo''tantammmm tantammmm'':))
çantasını almamış siniroldu:)sanki okula kendi gidecek:)
eşimin arkadaşı tarbzonda dedik bize hakiki kestane balı yolla,akşam eşimi aradı almış haftaya zaten kendi geleckmiş getirecek ama balın kilosunu duyunca şok geçirdimkilosu 150 liraymış ama tanıdık yerden almış 120 ye vermişler
bu kadar pahalı balmı olur yawaman çocuklara şifa olsunda dedik hadi boşver parasını:18:
ben o kadar pahalı balın tadına bile bakmamçocuklar yesinkavanoz bitince belki kavanozu kırıp içini yalarım
bir damlası bile ziyan olmasın:))

dostum bendeniz de, balı ilk defa geçen günlerde aldım. kilosu 50 lira, canımdan can gitti alırken :18: ufacık çay kaşığıyla veriyorum bizim oğlana ki uzun süre dayansın yoksam bütçem dayanmayacak, borç gırtlağa dayanacak (ay tamam, biliyoruz. çok da komik olmadı bu kelime esprisi )

bir de şu dişinizden yada en azından ağrısından kurtulun, inanın düşman işgalinden kurtuluşumuz gibi kutlarız o günü bu arada Ankara'nın "düşman işgalinden kurtuluşu" diye birşey yok zira hiç işgal edilmemiş daha doğrusu düşmanlar "amaaan, Allah'ın bozkırını işgal edicez de nolucak. bırakın gidek" demişler neyse, ne diyordum? hah evet, Hatay'ın topraklarımıza katılması gibi kutlarız dişinizden kurtuluşunuzu. bir de Musul ve Kerkük var ama onlar topraklarımıza katılmadı bir de Eflak ve boğdan var. ne zaman savaş olsa ve sonunda anlaşma masasına oturulsa hemen "Eflak ve Boğdan" konuşulur ay çok geyik oldu ben raporuma geri döneyim en iyisi :126:

Alkış için çok sağol
Şu diş olayına çok üzülüyorum bitmedi bir çilen of ya .. Yarın inş kurtulursun .
Ceren ablamıza çok geçmiş olsun inş birşeyi kalmaz iyileşir ..
Bal demekki hakiki yoksa neden o kadar pahalı olsun dimi .. Şifa olsun kuzulara inş.

Sevgili minyatür paketin geldi CNm .. Iyiki istediklerimi gönderemedim dedin yoksa bana varille hediye gönderirdin herhalde .. Koca bir kutu oğluma ve bana dünya kadar şey alıp göndermişsin çok teşekkür ederiz ama çok masraf yapmışsınız üzüldüm valla .. Gönlüne sağlık CNm .. Cebine bereket olsun inş ..

Hediyeleri akşama inş resimleyip koyucam .. Bekleyin beni anacım :))

selammm kizlar ve onlarin bebeklikten cocukluga gecis yapmak uzere olan tatli bidiklari!
Herkes hediyelerini paylasmis bayildimm ferforje olanlari pek bir sevdimm benim hediyem de hazir haftasonu ulasacak insallah ama MINYATURR sesimi duy adresini bekliyorum canim!!!

Hediye fotograflari paylasilmis kimse beni dusunmemis spanin kapisinda fotografimi cektirip koyarim artik

Haftasonu Omer'i oyun grubuna goturdum haydi cocuklar sarki soyluyor dedi hoca Omer'den cevap: ben soylemicemmmm
Oglum konusmayi soktu de laf sokmaya terslemeye basladi bu 2yas sendromu ne fena birseymisss

Uzun zamandir giremedigim donemde cok sıkintilar atlattik anlatip caninizi sıkmak istemiyorum ama guzel seyler de oldu
Yeni araba aldik digerine sigamiyorduk kucuk geliyordu bastan alisamamistim boyutlarina ama artik alistim fellik fellik geziyoruz oglusumla
Sonraaa Omer cise alisir alismaz 2.cocugu yapmaya karar verdik
bu donem o kadar cok arkadasimiz dogum yapti ve arayi acmama nasihati verdi ki veren rabbim gucunu de verir deyip yogun ilgi isteyen cis doneminden sonra aileyi genisletelim dedik :)
Sonraaa isyerinde hersey hala cok yorucu nefes alamiyorum ama ekip arkadaslarim bir an yalniz birakmiyorlar onlarin destegi cok mutlu ediyor beni
Sonraaa 2.yasgunu temam hazir hazirliklar icin grafiklerim belli kes bic islerim var sonra da bazi ucuk kacik detaylar:)
Sonraaa esim terfi edecek gibi bir durumda yoneticisi konusmus mudurlerin kararina bagli olacak ama cok yakin duayla bekliyoruz

Kisa kisa ozet gectim yine aralarda yazdim boluk borcuk ama sizi cokk seviyorum ve ozluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…