ayyy, foto gönderiniz azizimKars'ın kaşarı meşhur karaş gönderildi, "Antake" nin nar ekşsi var... hımmm :26:Londra'nın nesi meşhur ki :44:"kırismıs"indirimleri meşhur, sakın meleğim hanım koca bir bavul dolusu kıyafet göndermiş olmasın
sen ''en meraklısı''da çıkabilirsin:))
benimde oylarım kujumaçok özledik valla
zadayıda özledik
planneride
hah tam üstüne geldiniz. haftasonu yemekte 40 yaşlarında 2 kadın gördüm. 10 yaşlarında oğulları vardı. hatunlara baktım, yüzleri hafif kırşmaya başlamış. "hatuna bak. yüzü kırışma yaşıan gelmiş. Allah bilir 40 yaşını geçmiştir. oğlu daha 10 yaşında beamma geç anne olmuş" dedim. sonra parmaklarımla hesapladım, ne göreyiiiiimmmm ben de, o kadının tamı tamına aynısı olacağım Orhan Cemal 10 yaşına bastığında 43 yaşında, yüzü burşmaya başlamış, "yaşı geçkin" tabir edilen hatunlardan olacağım aldı beni bir karamsarlık babası desen, 51 yaşında olacak oğlu 10 yaşındayken belkim oğlumun mürüvvetini bilem göremem, ölürüm geçen yılı, "eşimin arkadaşlarının çocuklarının" düğününe giderek geçirdik. kimse inanmadı Orhan Cemal'in bizimkinin ilk çocuk olduğuna
ya baktım da çok karamsar bir mesaj olmuş. allah kimsenin başına vermesin...
ya cihiro hanım yaş konusuna girmiş o gördüğünüz göz kenarları kırışmış 40 nı geçmiş dediğiniz annelerden biride benim. ve kızımda 1,5 yaşında. 40 nda çocuk doğurursan böyle oluyor. bir kere topiğin en yaşlı annesi benim kimselere kaptırmam. 41 yaşındayım ve mutluyum .... ama yaşımlada kilolarımlada barışığım. 20 yaşında evlendim 18 yıl hiç çocuk istemedim. sonra ilerde pişman olmak istemiyorum dedim birde içgüdüsel birşey galiba kadınlar er yada geç anne olmak istiyor. eşim hep çocuk istedi ama senin kararın nasıl istiyorsan dedi. sonra hadi yapalım dedik lorin oldu. tabii bu kadar kolay olmadıda oldu diyelim. ondan azraece ablasını yazdığı zaman hiç bir şey diyemedim. çok iyi anlıyorum onu ...
hediyeler gelmeye devam ediyor. hayırlı olsun hekese meleğim de benim hediyemi bekliyormuş düşünemedim biraz daha erken göndermem gerekirdi. burda bu hafta 3 gün tatil. yeni yıl zamanı burası böyle oluyor. umarım meleğim beğenir. aslında çok güzel planlarım vardı ama lorinin hastalığı engelledi. öyle güzel hediyeler gönderilmişki meleğim umarım beğenir. ben başka ne yazacaktım unuttum malum yaşlılık demans mı oldum ne...
İnşallah canım,sağol.İçime su serpiştirdinDoktorun dediği çok doğru CNm zamanı gelince pıtır pıtır yürüyecek .. Mahir de yürüme öncesi aynıydı sürekli elimden tutup beni kaldırıyordu ve sonrası geldi yani Doğan'ında yakındır yürümesi an meselesi diyebilirim ..
Hejarcığım sanırım topikte yürümeme rekoru bizde,ne yaparsın Allah beterinden korusun diyelim.Bir an evvel ayaklanırlar inşallah.Benim kız bir kaç gündür 4-5 adım atıyor,bunda sık sık yürütmemizin büyük faydası var canım.iyi akşamlar güzeller yaramaz tatlı kuzular
hediyeler geliyor benim hüznüm artıyor nasıl kaçırdım ben bu hediye çekilişini ya 14 şubatta da mı yapsak acaba
hepinizin kesesine bereket kızlar iyi günlerde kullanın hediyelerinizi inşallah
benim oğluşumda yaramaz çocuklar kervanına katıldı biliyorsunuz sabahtan akşama kadar onun peşindeyim ki daha yürümediği halde böyle demek yürüse böyle olucamsağlıklı olsun da kuzum başka bişey istemem,2 gün boyunca burnu akıyordu yavrumun ve yeni dişler geldi oğlum geleneğini bozmadı ve yine dişlerini burun akıntısıyla karşıladı sonrasında geçti şükürler olsun
acayip bir salgın varmış,aman dikkat kızlar yavrularımıza uğramasın inş
talaycım oğlun olucakmış hayırlı olsun isminide düşünmüşsünüz çok güzel ismiyle büyüsün kuzucuk inşallah
pınardacım uzun zamandır görüşemedik demek Doğacımda yürümüyor daha Aaras Eymende daha yürümüyor aynı Doğa gibi o da yürütün diyor beni ama kendi başına yürümüyor hep destek istiyor bende üstüne gitmiyor,benim sıpada tam tersi tam bir babacı acayip düşküün ben umrunda değilim pekbu arada botların çok hoş tam benim tarzım iyi günlerde kullan canım
beykozcum ameliyat olucaktın oldun mu nasılsın tatlım
bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklarım
Beykozcuğum geçmiş olsun canım,işler güçler derken hep erteliyoruz hal hatır sormayı be yamelegimcim ve hejarcım saolun iyiyim ama tam nefes almam 1hafta sonra
suan iyileşmeye devam ediyorum inş gecti gitti
tekrar ameliyat olmak korkuttu ama rahatlama ignesi yapmıslar
ben ameliyat boyunca erdinc beye burnuma estetik yapın ucunu kaldırın
burada burunları okuya okuya kafayı sıyırcam bilinç altımda kalmıs
doktorda bir el atmamıs insaniyet namına
nese nefes alıyım yeter orijinal burnumu bozmak istemem
Öncelikle sağol canım.Bu arada hakkınızda hayırlısını dilerim,inşallah hayal ettiğin gibi bir ömür geçirirsin memleketinde.Herkeze günaydın öncelikle baybim hediyelerin çok güzelmiş hele kars kaşarı ohh afiyet olsun.pınardaya ben alıcam hediyeyi kısmetse bugün göndericem inş. Yılbaşı gelmeden ulaşır.
Pınardacım taba rengini bende botta ve çantada çok beğeniyorum güle güle paralansın ayağında.doğacımda en kısa zamanda desteksiz yürür musab bilalde inan herşeyi benimle yapmak istiyor sürekli kucağımda yüksek yerlere çıkmanın peşinde ama hamile olunca artık bende çok çabuk yoruluyorum geriliyorum.
Kızlar hayatımızda çok önemli değişiklikler oluyo öncelikle inş. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.tayin istedik ilk tercihimiz antalya konyaaltı memleketim ama 10 sene dışarıda olunca yabancı gibi oldum burası küçük bi ilçe ve büyük şehir korkutuyo öncelikle bakıcımız ailemizden bi üye gibi ondan ayrılmak şimdiden eşimle beni çok üzüyo onun gibi birini bulabilecekmiyiz bilmiyorum.
2. Düşündüren şey ulaşım burda 5 dakikada evde oluyordum ama büyükşehirde ulaşım sorun olacak çocuklarımın vaktinden çalacakmışım gibi geliyo
3, düşündüren şeyde eşim ve ben işimizde çok rahatız istediğimiz gibi gelip izin alabiliyoruz ama herşeye yeniden başlıcaz kendimizi yeniden ispatlamaya çalışıcaz.bunları düşündükçe sevincim kursağımızda kalıyo.
Ama öte yandan hayalini kurduğumuz organik hayatı kurabilicem ailemize yakın olucaz memleketimin avantajlarıda çok.kura 23 ocakta açıklanacak ama biz o zamana kadar kurdeşen dökücez galiba.
Bugün kısmetse eşim evimizi satıyo içim bi buruk tayinimiz çıkıncaya kadar içinde kiracı kalıcaz çok şükür.ne olur hayır dualarınızı eksik etmeyin kızlar desteğe ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınız bütün endişem bebeklerim için.
Rica ederim arkadaşım,daha iyilerine layıksınEki Görüntüle 905253 Eki Görüntüle 905254 Eki Görüntüle 905255
Çok şık bir tepsim ve takılarım için takı askılığım oldu.. :))
Çok teşekkür ederim arkadaşım
Teşekkürler mutlucuğum.Baby güzel hediyelerini güle güle kullan canımYolla ekleyelim
Dilberege annene geçmiş olsunHediyelerine bayıldım mutlulukla kullan canım
Pınarda ayakkabılarını güzel günlerde kullan canımAz kaldı Doğacığım kendi başına yürümeye başlayınca
yormayacak annesini inşallah
Talaycım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin,inşallah herşey gönlünüze göre olur
Hejarım aman evlerden uzak olsun salgınlar falanGamzelimi öperim
Tatlıcadım bizde de iştahsızlık var bu aralar,inaşşalah çabucak toparlanır kuzularımız
Herkese güzel haftalar kızlar
Bizden haberler iyi mi kötü mü bilemedim
Öncelikle benim küvette problem vardı ya,cuma günü usta gelmiş pöfffff
jakuzinin motoru arıza yapmış ve küvetin gider yeri eskimiş komple değişecekmiş daha iyiymiş
Hiç sevmiyorum usta işleriniTabi bu süreçte banyonun durumu da içler acısı sinir oldum
C.tesi gittim kayınpederle yeni kabin baktım hem çok pahalı hemde içime sinen bişey bulamadım
Yani öyle kaldık şimdilik
Cumadan itibaren bütün haftasonunu eşimin ailesiyle geçirdim,kızım için iyi oldu eğlendi oynadı kuzenleriyle
Yalnız huyu çok değişti Mira'nın kızlarŞimdiye kadar ağlamayan çocuk ağlar oldu hemde ne ağlamak ne tutturmak,
bizim de garibimize gidiyor tabi,sürekli "ağlama ağlama" diyoruz eşimle...Halbuki şimdiye kadar hep sakin sakin davrandık
ama gerçekten huy değiştirdi. Akşam kuzenlerinden ayrılıken yarım saat ağladısabah ipadi bulmuş, önce 1-2dk oynattım sonra kaldırmak için elinden aldım ayy neler yaptı bana:18: Bu arada nerdeyse hiçbirşey yemiyor sadece elmayla armutla geçiştirdi haftasonunu Hele dün gece uyumıcakmış "kalk" dedi kalktık,salona gitmek istedi gittik oynadık bir süre sonra yatmamız gerekiyor kızım dedim:18:demez olaydım üzüldüm çünkü hiç böyle değildi, biri giderken arkasından "hoşçakal"
diyip el sallardı,yada ben elinden bişeyi almak istediğimde konuşurdum ikna olurdu hemenBu haftasonu çok değişti Mira...
Evi aradım,bakıcı teyze de diyor : ne yaptınız kuzuma
Ayy inşallah düzelecekBu 2 yaş sendromuysa eğer,mutlu arkadaşınız mıçtı kızlar
Geçmiş olsun Minyatürcüğüm.İnşallah tekrarı olmaz.selam mayıs anneleri kaç gündür yazacağım bir kendimi toparlayıp yazamadım.öyle yorgunum ki...biliyorsunuzkızım hasta yaklaşık 10 gündür. bu 10 günde kızımda bitti bende.. yenice bu gün hastalığının doğru tanısı konulabildi. el-ayak-ağız hastalığı. daha önce görmemiştim. belki bilmeyen vardır ondan seyrini anlatayım çünkü hep yanlış teşhis konuluyor. lorin 10 gün önce 2 gün resmen hiç uyumadı diyebilirim . ve sabahlara kadar ağlıyordu. dr. götürdüm. orta kulak enf. dedi. kulağını tutuyordu çünkü. ateş falan da yoktu. antibiyotik verdi gönderdi. 2 gün sonra bayağı iyiydi. 5veya 6 gün çok yüksek ateşleri oldu parasrtomolla falanda düşmüyordu. hastaneye götürdüm. boğazında veya başka yerinde birşey yok. kulak enf. devam ediyor antibiyotiğe devam dedi. ondan 2 gün sonra bu arada ateşi düşmeye başladı ilaçla tabi çocuk ağzını açamıyor su bile içemiyordu. baktım sanki ağzında aft gibi şeyler var. ertesi gün eşim dr. götürdü bu arada ayaklarında topuklarında böyle toplu iğne başı gibi döküntüler vardı. ağız çevresindede aynı. dr ağzında yara var deyip bir jel yazmış döküntülerinide ciddiye almamış. çok kötü günler yaşadık. burda sağlık sistemi berbat ve birşey de anlamıyorlar. kendim ezcaneden gidip içerik olarak bildiğim işte kşıntı için ateş ağrı için ilaçlar aldım. onu kullandım dünden beri biarz daha iyi döküntülerü kuruyor gibi bugün dr. götürdüm. yani götürdüğüm aynı çocuk dr. aaaa geçen ayaklarındakileride görmüştüm bu el ayak ağız hastalığı dedi. hiç bir şey demedim. ama yanımda eşimin kuzeni vardı dayanamadı. bir hayli şey söyledi. neyse dr hiç sesini çıkarmadı. bu konularda bende arsızımdır parlemontaaya bile çıkmışlığım vardır kızım hastanede yattığı sürçlerde yerel gazetelere şikayetlerim falan çıkmıştır ama düzelmez burda. olan çocuğuma oldu. acı dolu bir 10 gün geçirdik. yaklaşık 1 kilo verdi diyebilirim. su bile içemiyordu. dr. olmazsa hastaneye götürüp serum taktırırsınız deyimce ipler koptu bende neyse...velhasıl yukarda yazdıklarımın hepsi bu hastalığın belitileriymiş. uzattım farkındayım bir bilgi olsun istedim birde paylaşmak o kadar doldum ki...
Sana da geçmiş olsun accasiya.Selam kızlar ne güzel yılbaşı hediyeleri gönderiliyor hepsi harika ben de bu hafta bir fırsat bulup kendime eşime ve ogluma hediye alicam. Bu arada benim oglan hastalandi 5. gün burnu akiyo bugun de hafif öksürük var hasta bebislerimize şifa diliyorum
namaniiin, bunlar çok güzel dostum, çok şanslısınız vesselamgünaydınnnn önce pınardacım dün çok şükür hediyelerini gönderdim sana özelden mesaj atıcam bakarmısın canım.
evet hatunlar bu gün işim olduğu için hemen hediyelerimi koyup gidicem öncelikle meleğim tekrar teşekkür ederim eşimde çok beğendi çok hoşuna gitti.hemen hediyelerimi paylaşıyorum.Eki Görüntüle 906779 Eki Görüntüle 906784 Eki Görüntüle 906783 Eki Görüntüle 906782 Eki Görüntüle 906781 Eki Görüntüle 906780
tamda yeni bi cüzdana ihtiyacım vardı iyi oldu valla hardal renginide ayrı severim.şişme montu ne yalan söyleyeyim tahmin etmiştim daha önceki konuşmalarımızdan.magnetler çok güzel hemen buzdolabında yerlerini aldılar ve yeni yıl kartı böyle şeyleri çok severim.musab bilalin hatıra kutusunda yerini aldılar inş. ömür boyu saklıcam.
ya baktım da çok karamsar bir mesaj olmuş. allah kimsenin başına vermesin...
ya cihiro hanım yaş konusuna girmiş o gördüğünüz göz kenarları kırışmış 40 nı geçmiş dediğiniz annelerden biride benim. ve kızımda 1,5 yaşında. 40 nda çocuk doğurursan böyle oluyor. bir kere topiğin en yaşlı annesi benim kimselere kaptırmam. 41 yaşındayım ve mutluyum .... ama yaşımlada kilolarımlada barışığım. 20 yaşında evlendim 18 yıl hiç çocuk istemedim. sonra ilerde pişman olmak istemiyorum dedim birde içgüdüsel birşey galiba kadınlar er yada geç anne olmak istiyor. eşim hep çocuk istedi ama senin kararın nasıl istiyorsan dedi. sonra hadi yapalım dedik lorin oldu. tabii bu kadar kolay olmadıda oldu diyelim. ondan azraece ablasını yazdığı zaman hiç bir şey diyemedim. çok iyi anlıyorum onu ...
hediyeler gelmeye devam ediyor. hayırlı olsun hekese meleğim de benim hediyemi bekliyormuş düşünemedim biraz daha erken göndermem gerekirdi. burda bu hafta 3 gün tatil. yeni yıl zamanı burası böyle oluyor. umarım meleğim beğenir. aslında çok güzel planlarım vardı ama lorinin hastalığı engelledi. öyle güzel hediyeler gönderilmişki meleğim umarım beğenir. ben başka ne yazacaktım unuttum malum yaşlılık demans mı oldum ne...
selam mayıs anneleri kaç gündür yazacağım bir kendimi toparlayıp yazamadım.öyle yorgunum ki...biliyorsunuzkızım hasta yaklaşık 10 gündür. bu 10 günde kızımda bitti bende.. yenice bu gün hastalığının doğru tanısı konulabildi. el-ayak-ağız hastalığı. daha önce görmemiştim. belki bilmeyen vardır ondan seyrini anlatayım çünkü hep yanlış teşhis konuluyor. lorin 10 gün önce 2 gün resmen hiç uyumadı diyebilirim . ve sabahlara kadar ağlıyordu. dr. götürdüm. orta kulak enf. dedi. kulağını tutuyordu çünkü. ateş falan da yoktu. antibiyotik verdi gönderdi. 2 gün sonra bayağı iyiydi. 5veya 6 gün çok yüksek ateşleri oldu parasrtomolla falanda düşmüyordu. hastaneye götürdüm. boğazında veya başka yerinde birşey yok. kulak enf. devam ediyor antibiyotiğe devam dedi. ondan 2 gün sonra bu arada ateşi düşmeye başladı ilaçla tabi çocuk ağzını açamıyor su bile içemiyordu. baktım sanki ağzında aft gibi şeyler var. ertesi gün eşim dr. götürdü bu arada ayaklarında topuklarında böyle toplu iğne başı gibi döküntüler vardı. ağız çevresindede aynı. dr ağzında yara var deyip bir jel yazmış döküntülerinide ciddiye almamış. çok kötü günler yaşadık. burda sağlık sistemi berbat ve birşey de anlamıyorlar. kendim ezcaneden gidip içerik olarak bildiğim işte kşıntı için ateş ağrı için ilaçlar aldım. onu kullandım dünden beri biarz daha iyi döküntülerü kuruyor gibi bugün dr. götürdüm. yani götürdüğüm aynı çocuk dr. aaaa geçen ayaklarındakileride görmüştüm bu el ayak ağız hastalığı dedi. hiç bir şey demedim. ama yanımda eşimin kuzeni vardı dayanamadı. bir hayli şey söyledi. neyse dr hiç sesini çıkarmadı. bu konularda bende arsızımdır parlemontaaya bile çıkmışlığım vardır kızım hastanede yattığı sürçlerde yerel gazetelere şikayetlerim falan çıkmıştır ama düzelmez burda. olan çocuğuma oldu. acı dolu bir 10 gün geçirdik. yaklaşık 1 kilo verdi diyebilirim. su bile içemiyordu. dr. olmazsa hastaneye götürüp serum taktırırsınız deyimce ipler koptu bende neyse...velhasıl yukarda yazdıklarımın hepsi bu hastalığın belitileriymiş. uzattım farkındayım bir bilgi olsun istedim birde paylaşmak o kadar doldum ki...
eşimin arkadaşı tarbzonda dedik bize hakiki kestane balı yolla,akşam eşimi aradı almış haftaya zaten kendi geleckmiş getirecek ama balın kilosunu duyunca şok geçirdimkilosu 150 liraymış ama tanıdık yerden almış 120 ye vermişler
bu kadar pahalı balmı olur yawaman çocuklara şifa olsunda dedik hadi boşver parasını:18:
ben o kadar pahalı balın tadına bile bakmamçocuklar yesin kavanoz bitince belki kavanozu kırıp içini yalarım
bir damlası bile ziyan olmasın:))
selam
minyatür kuzuna geçmiş olsunne biçim bir saglık sistemiymiş
accasia sizede geçmiş olsun cnmumarım ilerlemeden burun akıntısı durur
talaycım hediyelerin harika çok begendim güle güle kullan,melegim süpersin arkadaşım
sabah yine diş agrısıyla boguştum2agrı kesici bile kesmedi agrısını çocuklara zorla kahvaltı hazırladım ama yediremedim,ne yediler ne kadar yediler bilmiyorum bile inşallah yarın bu dişten kurtulacam..
dün ceren okuldan geldi hiçhali yoktu yemek yemeden uyudu:26:sonra uyandı yemek yedi ama çok az,öksürükte yok neyi var anlayamadım taki gece ateşi çıkınca bogazım agırıyo dedi:26:calpol verdim düştü ateşi yattı,sabah iyiydi ama yemek yerken bogazı acıyomuş,dün geceden turpun içine bal sıkmıştım sabah ondan içirdim,birde limonlu bal yaptım verdim..okula göndermiycektim ama agladıgitti zaten servise geç kaldık hemen çağlayı kucakladım iniyoruz çağla bas bas bagırıyo''tantammmm tantammmm'':))
çantasını almamış siniroldu:)sanki okula kendi gidecek:)
eşimin arkadaşı tarbzonda dedik bize hakiki kestane balı yolla,akşam eşimi aradı almış haftaya zaten kendi geleckmiş getirecek ama balın kilosunu duyunca şok geçirdimkilosu 150 liraymış ama tanıdık yerden almış 120 ye vermişler
bu kadar pahalı balmı olur yawaman çocuklara şifa olsunda dedik hadi boşver parasını:18:
ben o kadar pahalı balın tadına bile bakmamçocuklar yesin kavanoz bitince belki kavanozu kırıp içini yalarım
bir damlası bile ziyan olmasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?