2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Acaba ütü yapmak icin ise gitmeyen kac insan vardir dunyada. 4 haftafir pazar gunu haberli habersiz misafirlerim vardi dolayisiyla ütü yapmaya bir türlü firsatim olmadi 4 hafta sonunda ütü yapilacaklardan kucuk bir tepe oluşmuştu baktim olacak gibi degil bugün de işlerim musaitti hallettim ama iki makina camasir yikadim cikti yine bir seyler offf benin utuyle imtihanim. Oglusum icin gecmis olsun dileklerinize tesekkurler... uyuttum bidigi burun hala akiyo babasi da hastalandi basimda iki mizmiz adam... bu arada ben hala benim oglana bal vermedim ama şifa niyetine iyi bir bal almak lazim galiba

hediyelerrrrrr gözlerim kamastı
aman nazar degmesin degersede benden degil cikirikodandır

pınardacım cok tesekkür ederim hepiniz saolun iyiyim cok sükür bitmek bilmeyen sümüklerle ugrastım
şimdi az az akıyor ama iyiyim

2. bebiş için şimdiden tebrik ederim seni annezeynepcimmmm

kuzum uyudu. bütün akşam annem diye bağırdı durdu. ama bilerek gülerek bağırıyo. baktım olmadı birlikte annem diye bağırdık güldük çok hoşuna gitti. köpek dişi çıkıyo çok iştahsız. kulak ağrıyo diyo. bugün birlikte buzdolabını sildik onada bez verdim. öğrensin de mi. ayy çok kalpsizm:) çamaşır seriyo makina boşaltıyo. çorap getiriyo. bezini balkona atıyr. kirlileri banyoya atıyo. viladayla siliyo. çaya şeker atıyo. yazık ya:)) bi de ütü yaparsa değmeyn keyfime. dandelleri yıkadım kaloriferden sararmış gibi geldi. bi dünya ütü. offf

Bilgisayardan değilde telden yüklediğim için göbeğim çatladı resmen ..

Oğlumun ve benim cicilerimiz kızlar .. Bana kolye ve şal veya flar almış sağolsun benim çok sevdiğim çikolata vardı ki of Bayram ettim resmen :))
Çok tşk ederiz hepsi çok güzel ve çok beğendik..

Son düzenleme:
iyi akşamlar
bi geldim ne göreyimmahirin cicileri,melegimin şalı ve o kolyekız pırlantamı o:))
iyi bir yere sakla gözüm kalmış olmasınsonra kaybolur benden bilme:))
çok güzeller güle güle kullanın..minyatür kesene bereket cicim..

ahh kızlar uyudu bende oyun oynuyorum canım bitti:)
ceren çok şükür iyi ya maşallahçocuk bal limon içmekten tiksindi resmen
çağla kuşumda bu günlerde bir şımarık ki sormayın:))babammm babamm diye babasına nazlar,işveler:))
bu arada miracıkım seni yemek istiyorumsebebini sen biliyosun
accasia evet cicim şifa niyetine bal yedirmek gerekiyo
çikocum bala 50 lira vermiş ama hala kendine gelememiş,yaw bu kız ne kadar cimri anlamıyorum
bunun kocası doktor degilmiydi:))neyse sabah kesin beni fırçalar en iyisi ben susuyumtıp
annezeynep daha çok gelözleniyorsun

Son düzenleme:

benim kızımda bana çok yardım ediyo,aynen makina boşaltıyo,mandal veriyo,toz alıyo,bezini istiyorum getiriyo ama degiştirmiyim diye 5. vitese takıp kaçıyo:))kaka yapmışsa kokusundan rahatsız oluyo eliyle burnunu kapatıyo ögg diyo
çatal kaşık seoetini makinadan çıkarıp hepsini yerli yerince diziyo:26:
sanırım kızımın evlilik yaşı gelmişbaksana her iş elinden geliyo:))

günaydınnn meleğim hediyelerin çok güzelmiş minyatürün kesesine bereket çok zevkliymiş.
annezeynep inş. herşey gönlünüzce olur.
benim bıdığımda sümüklüler kervanına katılalı 4 gün oluyo bitmek üzere ama cold miks okalüptüs yağını burnunu açmakta kullandık faydasınıda gördük kızlar.
kızlar ya sabah sabah facede bayb showerını paylaşmış bi bayan nasıl hoşuma gitti nasıl özendim resmen aşerdim.bende istiyom ya burda kimse bilmiyo bende kendi kendime yapamam ki.hadi toplanın da bana bi bayb shower yapalım önümüzdeki etkinlikte bu olsun.

ooo bayıldım maşallah bunlar ne böyle. dükkanı satın almışsın minyatür :)
güle güle kullanın cicim

eveeeeeeeeeettt... ben de azimle hediyelerime ulaştım. azramecem sağolsun çarşamba kargoya verdi. cuma gunu gelmiş ama gezenti ben evde olmadığım için alamadım... ertesi gun de aynı şeyi yaşadık. sonra kargo şirketine gittim oraya henüz gelmemiş vs vs vs derken bu sabah koştum gittim... paketime ulaştım... arabada açmaya başladım hediyelerimi. yüzümde sırıtık bi ifade :) hepsini çok çok çok çok ......... beğendim bayıldım öldüm bittimmm... küpelerimi daha arabada taktım... elbisemi de şantiyeye gider gitmez giydim ve sizin için şu pozu verdim çaycı abla çekti sağolsun... deli dedi bana... eh biraz var kanımda... :)

canım arkadaşım çok teşekkür ederim. notlarını da okurken gözlerim doldu. seni çok seviyorum...

baykuşlara ve geyşalara olan tutkum sebebiyle baykuş küpem ve minik çekik gözlü kızlı elbisem ve ben :)

Son düzenleme:
Sevgili hamiş talaycansenin canın baby shower mı çekti
Hadi Ömer Tuğrul bebeğimizin gelişini kutlayalım o zaman
Sağlıkla mutlulukla gelsin paşam

oy oy oyyyçok beğendim aşırı yakışmış Şekersizim Mutlulukla kullan inşallah

Meleğim sen ve Mahirim de güzel günlerde kullanın hediyelerinizi hepsi çok güzel

sevgili hamiş talaycansenin canın baby shower mı çekti
Hadi ömer tuğrul bebeğimizin gelişini kutlayalım o zaman
Sağlıkla mutlulukla gelsin paşam
Eki Görüntüle 907818

gözlerime inanamıyorum bu ne güzellik ya
sen nasıl bişeysin çok mutlu ettin beni çok sağol.
şekersiz hediyelerin çok güzel azraece çok zevkli sanada hepsi ayrı yakışmış güle güle kullan.

altın emzik yanında gözüme az göründü benim pompa...
şunları da hediye ediyorum.. güle güle kullan cicim...

bunu ellerimle yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…