kuzum uyudu. bütün akşam annem diye bağırdı durdu. ama bilerek gülerek bağırıyo. baktım olmadı birlikte annem diye bağırdık güldük çok hoşuna gitti. köpek dişi çıkıyo çok iştahsız. kulak ağrıyo diyo. bugün birlikte buzdolabını sildik onada bez verdim. öğrensin de mi. ayyçok kalpsizm:) çamaşır seriyo makina boşaltıyo. çorap getiriyo. bezini balkona atıyr. kirlileri banyoya atıyo. viladayla siliyo. çaya şeker atıyo. yazık ya:)) bi de ütü yaparsa değmeyn keyfime. dandelleri yıkadım kaloriferden sararmış gibi geldi. bi dünya ütü. offf
Eki Görüntüle 907567 Eki Görüntüle 907568 Eki Görüntüle 907569 Eki Görüntüle 907571 Eki Görüntüle 907572
Bilgisayardan değilde telden yüklediğim için göbeğim çatladı resmen ..
Oğlumun ve benim cicilerimiz kızlar .. Bana kolye ve şal veya flar almış sağolsun benim çok sevdiğim çikolata vardı ki of Bayram ettim resmen :))
Çok tşk ederiz hepsi çok güzel ve çok beğendik..
eveeeeeeeeeettt... ben de azimle hediyelerime ulaştım. azramecem sağolsun çarşamba kargoya verdi. cuma gunu gelmiş ama gezenti ben evde olmadığım için alamadım... ertesi gun de aynı şeyi yaşadık. sonra kargo şirketine gittim oraya henüz gelmemiş vs vs vs derken bu sabah koştum gittim... paketime ulaştım... arabada açmaya başladım hediyelerimi. yüzümde sırıtık bi ifade :) hepsini çok çok çok çok ......... beğendim bayıldım öldüm bittimmm... küpelerimi daha arabada taktım... elbisemi de şantiyeye gider gitmez giydim ve sizin için şu pozu verdim çaycı abla çekti sağolsun...deli dedi bana... eh biraz var kanımda... :)
canım arkadaşım çok teşekkür ederim. notlarını da okurken gözlerim doldu. seni çok seviyorum...
baykuşlara ve geyşalara olan tutkum sebebiyle baykuş küpem ve minik çekik gözlü kızlı elbisem ve ben :)
Sevgili hamiş talaycan senin canın baby shower mı çekti
Hadi Ömer Tuğrul bebeğimizin gelişini kutlayalım o zaman
Sağlıkla mutlulukla gelsin paşam
Eki Görüntüle 907818
baby shower
nerde nerdeeeeeeeeeeeee :)
ay çok güldüm
Bende talaya baby shower hediyemi veriyorum müsadenizle
Mutlu teyzesinden Ömer'e 1 adet altın emziiiiiiik
Eki Görüntüle 907827
sevgili hamiş talaycan senin canın baby shower mı çekti
Hadi ömer tuğrul bebeğimizin gelişini kutlayalım o zaman
Sağlıkla mutlulukla gelsin paşam
Eki Görüntüle 907818
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?