2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ezerim benezer geçerim
he ya bi daha milletin ne ışıgına karışırım nede balkonuna:)hemde kadayıflı muhallebi istiyolaryeminle bıktım artık:)
kadayıfçılar sayemde köşe oldular:)hem geliyolar hemde sipariş veriyolar ne yüzsüz arkadaş bunlar anlamadım:)gerçi bende bi ara gitmeden patates köftesiistemiştim,istemez olaydım
pazıyı sevmem ama inşbir gün elinden emek kısmet olur:)bak siparişi verdim ona göre hazırlık yap:)
şifa olsun miracıkıma
al cigerimsana kuyumcu dükkanı feda olsun

ne kadar bonkörüm maşallah bana:)
ya sorma yarın yine hazırlık yapacam

ohh afiyet olsun şekerimbenim yemek pişiyo ocaktaben yemiycem çocuklar yesindişçiden gelince agzım yamulmuş olacak o halde nasıl çignerimki

çağlada uyansa artıkbu çocuk hep zamansız uyuyo:)yatsın isterim yatmaz,kalksın isterim kalkmaz
ögle uykusuna hasret kaldım yauyumayı çok severim
mesela benim kaynana akşam 8 de yatar sabah 7 de kalkar,sonra bide öglen 12 den 3 e kadar uyur
yata yata şişeryine nerden geldim bu kaynanama
çok uykum var ondan olabilir

kız araplardan dem vuruyordun arap geliniymişsin ya hediyelerin için ayrıca sağol bebelerin geleceği kurtuldu sayende artık okumalarınada gerek yok harca harca bitmez.
Baybcim ve kızlar pınardanın telefonu varmı aranızda kargosu bekliyo şubede yoksa iade edecekler.acil yardıma ihticacım var

Bende var galiba hemen yazarım sana tr telime bakmam lazım ..

çok sağol meleğim aradım ama açmadı bende mesaj atıp durumu izah ettim.inş kargoyu alır çok merak ediyorum yarına kadar zor beklicem

demin depresif bir yazı yazmıştımki ece pcnin kablosunu çekti:)) tekrarlamayım kendimi diye yazmıyom:)) hemen herkes hediyelerini aldı sayılır iyi ki yaptık valla çok güzel oldu. yeşilçayıma çok yakışmış görünce daha da bi mutlu oldum. herkesin keselerine bereket . yılbaşı ikramiyesi bana çıkarsa söz hepinize bir adana burma benden:))

Allah yaşadık desene çıksın o zaman :)) ne oldu hayırdır neden depresifsin ..

Hey Allah baksana sistem de depresif habire yollamış yine mesajları üçer beşer :))
Rahatsızlıktan dolayı sorry ..

çıksın valla çok iyi olur:)
he ya çıksın ne güzel olur:)
ayy çıksın çok iyi olur

melegim devam et,40 kere söylersek kabul olur

hayırdır yavrum ne olduben depresf sen depresif
benim ki 5 i 1 yerde olsun cicimaltına bayılırım

Talaycığımın hediyeleri geldiiiihepsi birbirinden şirin ve yenilesi tatlılıktatalaycığım çoook teşekkür ederim,çok incesinresimleri çektim birazdan yollarım.yorumlarım beraberinde gelecek.
Not:beybiim talayın hediyelerini bi görsen çook kıskanırsın sanırsamhatta moralin sinirlerir bence

saatimizi doğanın odası için saklayacağım...
Lokumlar yarılandı bile...
Yarın da kahveyi biiiir güzelş bakır cezvede pişirdimmi değmeğin ben,keyfim ve kahyasına...
Buyrun beklerim

hediyelerin hayırlı olsun cicim güle güle kullan ve ye:)
çok güzeller:18:
hiç kıskanmadım:18:
moralimde sinirlenmedi:18:
talaycım kesene bereket
bu arada talayın adınıda deşifre etmişinAllahtan ben sana hediye göndermemişim yoksa ismim buralarda nazara gelirdi

Yılbaşı yaklasti benim astroloji merakim depresti bugunlerde 2014 te yengec burcunu neler bekliyor takipteyim sans gezegeni jüpiter hazirana kadar bizdeymis yasadik

topiğe bi geldim neşelendim valla:)
renk gelmiş neşe gelmiş hediyeler gelmiş defne karen gelmiş çokta masum resimlerde

bütün hediyelere bayıldımmm..sizler ve minnoşlar güle güle kullansınlar
gelen gıdalarda löp löp et olsun hepinize akşam akşam canım lokum çekti

beybim;dişin çekildi mi?kurtuldun mu?

minyatür;geçmiş olsun kuzuna..tarık buğrada yazın el-ayak-ağız hastalığına yakalanmıştı bende ilkk o zaman duydum bu hastalığı
ilk önce ayak bileğinde ve diz kapağında görmüştüm 2 benek halinde su çiçeği zannederek sabahına hemen doktora koşmuştuk doktorumuzda hemen anlamıştı antibiyotik,şurup,krem,ağızı için damla vs çok ilaç vermişti
tarık buğranın ağız içerisine yayılmamıştı ama önce boğazlarından çıkmaya başlamış iştahı gitmiş ve kilo kaybı olmuştu
sizde erken teşhis konulamaması çok kötü olmuş umarım çabucak toparlanır kuzucuk
o dönemde bende ellerinde ayaklarında ve bacaklarında çıkan beneklerden dolayı günde bi çok kez kıyafetlerini değiştiriyodum yanılmıyosam 5. günde solmaya başlamıştı benekler kaybettiği kiloyuda iyileştikten sonra hemen geri almıştı umarım çabucak atlatırsınız bu sıkıntılı dönemi

kızlar benim diş yine çekilmedi:))yine agzıma ilaçlı pammıgı sokup yolladı beni
yılbaşından sonra çekicekmiş,yeminle adamın dişlerini çekesim geldi uyuzmudur nedir ya anlayamadım
git gel dünyanın otobüs parasını verdim,verdigim paralarla altın diş yaptırırdım
bide agzıma köprü yapacakmış:))ne kadar dedim 450 dedibir dişi 2 ayda çekemeyen adam,köprünün temelini 1 yılda ancak atar
neyse sıkıldım bu konudan bir daha dişmiş demiycem ancak çekilsin öyle size fotosunu koyacam:))
ya bide şöyle birşey oldu tam dişçiden çıkıyorum zaten 10 dakika kaldım neyse arkadaşım bana watsaptan mesaj atmış resimlimisafirlerine hazırladıgı ikramları çekmiş bana yollamışşöyle yazmış''Allah kahretsin çok hamaratım''neyse bende ne yaptım biliyomusunzkızın evine gitttimyürüyerek 10 dakikada vardım yoldayken mesaj attım ''açkapıyı''diye:))tabiki inanmadı evdeyim sanıyokapıyı çaldım delikten baktı ama açmadısanırım gülmekten altına yaptıneyse sonra açtı
dedim kızım bana böyle resimler yollamainsanı deli etme işte geldim
sanırım kız mesajı attıgına pişman olmuştur
10 dakika kaldım sonra çıktım birşey yiyemedim dişim agırıyodu ama eve paket yaptırdım
ay ne uyanıgım valla kendimibir kez daha takdir ettim
ama çok güldüm:))
sonra hızlıca lcw ya geçtim cerene pantolan kazak aldımçağlayada tayt
sonra eve uçtum
yemek yemişlerdi hatta tencereyi bile sıyırmışlar:))aç kaldım
bende mecbur tost yapıp yedimçiçegin kaşarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…