ezerim beno ne hediye öyle ezdin bizim hediyeleri resmen
Sen misin milletin ışığına karışan hadi bakalım yarın için hazırlıklar başlasın
Akşama bizde de ıspanaklı pazıve bulgur pilavı var ıspanağı çok severim pazıyı da severim diye ikisini karıştırdım aldım sabah eve bıraktım şifa olsun kuzuma nasılsa aynı familyadanlar
Eki Görüntüle 908242
al cigerimsana kuyumcu dükkanı feda olsunBuğün bonkorlüğün gerçekten üzerinde imiş :)) Banada Banada :))
Misafir mi yine oyy sende bir verdin borçlu çıktın demek neyse sana yine hazırlık yapmak düştü pöff)
Bende Talaya yani Ömer Tuğrul a hediye düşünüyorum bakalım bulursam güzel orijinal birşey hemen burda olucak :)) bu arada Talayın doğumunda tr de olurum herhalde belkî bir çat kapı yaparız belli mi olur kismet diyelim ..
Her hafta bir kere yeşil fasulye hatta baby fasulye pişer :)) yaz kiş dinlemiyoruz sekerim sende pişir yarasın inş.
Dişin inş bu sefer olur yoksa topikçe gelip dişini çekicez:)) bizde seninle bir oh çekeriz inşşşşallah..
fasulye ayıklıyorumkışın fasulyemi yenirmiş aman ne yapayım yapacak yemek bulamadım
Erkenden yemegimi hazırlamam lazım5 te dişçiye gidecem çok korkuyorum
O koltuga oturacagıma kaynanamın kucagına oturmayı tercih ederimay yoksa dişçi koltugu dahamı güvenilir,bilemedim
Yılbaşında yemege gidebiliriz hemde kv ve kp leya sizin ne işiniz var yemekte falan anlamıyorum:))
şöyle düşünceli olsalar ''kızım verin çocuklara biz bakalım sen eşinle başbaşa yemege git hatta parasıda bizden''deseler olmazmıydı
Bu arada kadın türkçe pek bilmiyo,arapça konuşuyo oyüzden pek anlaşamıyoruz:))eşime diyorum ne diyo annen
Eşimde işine gelenisöylüyo işine gelmeyeni söylemiyo
Yine konu nerden kaynanama geldi bilmiyorum
kız araplardan dem vuruyordun arap geliniymişsin ya hediyelerin için ayrıca sağol bebelerin geleceği kurtuldu sayende artık okumalarınada gerek yok harca harca bitmez.
Baybcim ve kızlar pınardanın telefonu varmı aranızda kargosu bekliyo şubede yoksa iade edecekler.acil yardıma ihticacım var
Bende var galiba hemen yazarım sana tr telime bakmam lazım ..
demin depresif bir yazı yazmıştımki ece pcnin kablosunu çekti:)) tekrarlamayım kendimi diye yazmıyom:)) hemen herkes hediyelerini aldı sayılır iyi ki yaptık valla çok güzel oldu. yeşilçayıma çok yakışmış görünce daha da bi mutlu oldum. herkesin keselerine bereket . yılbaşı ikramiyesi bana çıkarsa söz hepinize bir adana burma benden:))
demin depresif bir yazı yazmıştımki ece pcnin kablosunu çekti:)) tekrarlamayım kendimi diye yazmıyom:)) hemen herkes hediyelerini aldı sayılır iyi ki yaptık valla çok güzel oldu. yeşilçayıma çok yakışmış görünce daha da bi mutlu oldum. herkesin keselerine bereket . yılbaşı ikramiyesi bana çıkarsa söz hepinize bir adana burma benden:))
çıksın valla çok iyi olur:)Allah yaşadık desene çıksın o zaman :)) ne oldu hayırdır neden depresifsin ..
he ya çıksın ne güzel olur:)Allah yaşadık desene çıksın o zaman :)) ne oldu hayırdır neden depresifsin ..
ayy çıksın çok iyi olurAllah yaşadık desene çıksın o zaman :)) ne oldu hayırdır neden depresifsin ..
Talaycığımın hediyeleri geldiiiihepsi birbirinden şirin ve yenilesi tatlılıkta talaycığım çoook teşekkür ederim,çok incesin resimleri çektim birazdan yollarım.yorumlarım beraberinde gelecek.
Not:beybiim talayın hediyelerini bi görsen çook kıskanırsın sanırsamhatta moralin sinirlerir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?