yine yeniden aşırı acelem var dostlarım. gündeme dair kısa başlıklardan sonra çıkacağımdır:
-- dün akşam eşimin kırdığı porselen tavak parçalarını toplarken Orhan Cemal parmaklarını kesmişişin tuhafı, kestikten sonra evi süpürdü, heryerde dolandı vs. çok sonra ben farkettim ellerindeki ve yüzündeki kanı. parmak uçlarında birkaç kesk var, yüzünü kaşıyınca yüzü de kan olmuş. eşime iyice kızdım: bebenin elleri yüzü kan içinde nasıl görmedin diye
-- ceren'in okulu başlıyor. dostum Babyceren hanım, günleriniz biraz daha hafifleyecek sanırımben de, oğlana bakma sırası bendeykene "ev hanımı" olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşadım
sabah lab.a gelirken "ne işim var benim öyle yerlerde, çoluğumdan çocuğumdan uzakta yaaaw
" diye diye yürüdüm
-- elif_344 hanım, feyizbuk'taki grubunuzda sorunlar çıkmışinsanın olduğu yerde görüş, görüşün olduğu yerde de farklılıklar kaçınılmazdır. kaçınılabilir olan ise, farklılıklara saygı duymaz ve bakış açısı değişimi olarak düşünüp fırsata çevirmektir
yok, bunları biryerden okuyup, kopyala yapıştır yapmadım. bizim lab.da işler böyle yürüyor da
-- meleğim hanım, serenay hanıma yazdıklarımı onaylamışsınız, çok teşekkür ederim. ilginize layık olmaya çalışacağımneden bilmiyorum, biri mesajımı okuyunca çok utanıyorum
-- mutlu_anne hanım, eşinizi yolcu etmişsiniz. sağ salim ve hediyelerle kavuşun inşallah
-- şekersizyeşilçay hanım, kapı süsü gerçekten çok güzel olmuş. hazır alınmış sanmıştım, ellerinize sağlık
başka başka :44: beykoz hanım var tabi yasanırım bir bakteri sorunsalıyla karşı karşıyaymışsınız. geçmiş olsun diyorum. sağlıklı hamileliklere inşallah
haydin çıktım ve hepinizi öptüm![]()
saol balım benim inş gecerde bebiş haberi verebilirim sizeee ve kendimeeee