- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
QUOTE=BabyCeren;33984509]ah canım ben bazen ne anlatmak istedigimi anlatamıyorum bu benim suçum,,düşüncelerimi dogru şekilde yazıya dökemiyorum,,sorun yigenime yemek yedirmem degil,sen beni anlıyosun dimi melegim:)
sorun benim yemek hazırlamamda degil,,
sorun yengemin rahatlıgı..mesela bir örnek vereyim geçen amcamlardayız orda küçük çok yok bende yanıma yemegimi aldım gittim ve yengemde geldi,,neyse çağlanın yemegini yediriyorum yigenim zaynepte geldi agzını açtıyani o da benim canım şimdi çocuga yedirmesen olurmu,,yarı yarıya paylaştırdım ama ne benim kızım doydu ne onun kızı
yani sen olsan sinirlenmezmisin
ay sinir oldum içim şişti
neyse sen bana gel yemek derdini düşünmemahire çeşit çeşit yemek yaparım ben
![]()
her ne kadar insan takmamaya çalışsada herseferinde böyle oluyorsa derviş olsan çatlarsın.benim merak ettiğim yengen heryerde aynımı yoksa bi tek sana mı böyle yapıyor.
tatlıcadı tağrık buğranın konuşmasında bencede bi sıkıntı yok farkındaysan topiğin ömer dışındaki erkekleri konuşma konusunda biraz tembel.eşin haklı 2,5 yaşa kadar beklenmeliymiş.
mercimek salatasınıda : 1su bardağı mercimeği haşladım,yarım su bardağı pirincide haşladım bunları karıştırdım.sonra z.yağında soğanı ve rende 1 havucu soteleyip mercimeğe ekledim.ve istediğin yeşillikleri ekledim.1 limon yarım kaşık sumak tuzu ekledim karıştırdım ben çok sevdim.denemenizi tavsiye ederim.
bende elimden geldiğince oğlumun ve ailemin herşeyini kendim yapıyorum ve çok zevk alıyorum sen kimseye kulak asma önemli olan senin düşüncen bende süt konusunda çok bakıya uğradım herkez biliyor bi ben bilmiyorum kimseye kulak asmadım ve hala doğru yaptığıma inanıyorum.
bence ecenin beslenmesi çok güzel ne kadar özendiğin belli umarım kansızlık olayıda biter.
aklına falan tükürme bunun adına aşk diyolar birbirinize karşı hala böyle olmanız ne güzel.
nagihan bu kürü bende duymuştum inş. faydası olur eşin daha çok genç üstesinden gelir Allahın izniyle.
süt kesme olayında 3. sabahım hala ara ara istiyor ve huysuzlanıyor resmen oğlumdan kaçıyorum 2 gecedir ayrı yatıyoruz .
dün gece benim küçük canavar resmen şımardıda şımardı önce çocukları hırpaladı bu arada hepsi ondan büyük sonrada gitmesinler diye arkalarından ağladı.ama çok eğlendi bende yorulmuşum ama güzel bi geceydi kütük gibi uyumuşum. herkeze günaydın burada hava güzel herkezin günü güzel geçsin.[/QUOTE]
Talaycım mercimek salatasında halkama olayına takıldım , mercimek ve pirinçleri çok dağılmadan alıyorsun dimi .. Birde bunlar lapa gibi oluyor köfte hamuru oluyor galiba buna yeşillik nasıl katıyorsun düşündüğümde kısır misali gibi mi olucak ? Dimi