• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE=BabyCeren;33984509]ah canım ben bazen ne anlatmak istedigimi anlatamıyorum bu benim suçum,,düşüncelerimi dogru şekilde yazıya dökemiyorum,,sorun yigenime yemek yedirmem degil,sen beni anlıyosun dimi melegim:)
sorun benim yemek hazırlamamda degil,,
sorun yengemin rahatlıgı..mesela bir örnek vereyim geçen amcamlardayız orda küçük çok yok bende yanıma yemegimi aldım gittim ve yengemde geldi,,neyse çağlanın yemegini yediriyorum yigenim zaynepte geldi agzını açtı:17:yani o da benim canım şimdi çocuga yedirmesen olurmu,,yarı yarıya paylaştırdım ama ne benim kızım doydu ne onun kızı:51:yani sen olsan sinirlenmezmisin:51:
:9::9::9::9:
ay sinir oldum içim şişti:9::9:
neyse sen bana gel yemek derdini düşünme:9::9:mahire çeşit çeşit yemek yaparım ben:9::9:

her ne kadar insan takmamaya çalışsada herseferinde böyle oluyorsa derviş olsan çatlarsın.benim merak ettiğim yengen heryerde aynımı yoksa bi tek sana mı böyle yapıyor.

tatlıcadı tağrık buğranın konuşmasında bencede bi sıkıntı yok farkındaysan topiğin ömer dışındaki erkekleri konuşma konusunda biraz tembel.eşin haklı 2,5 yaşa kadar beklenmeliymiş.
mercimek salatasınıda : 1su bardağı mercimeği haşladım,yarım su bardağı pirincide haşladım bunları karıştırdım.sonra z.yağında soğanı ve rende 1 havucu soteleyip mercimeğe ekledim.ve istediğin yeşillikleri ekledim.1 limon yarım kaşık sumak tuzu ekledim karıştırdım ben çok sevdim.denemenizi tavsiye ederim.
bende elimden geldiğince oğlumun ve ailemin herşeyini kendim yapıyorum ve çok zevk alıyorum sen kimseye kulak asma önemli olan senin düşüncen bende süt konusunda çok bakıya uğradım herkez biliyor bi ben bilmiyorum kimseye kulak asmadım ve hala doğru yaptığıma inanıyorum.

bence ecenin beslenmesi çok güzel ne kadar özendiğin belli umarım kansızlık olayıda biter.

aklına falan tükürme bunun adına aşk diyolar birbirinize karşı hala böyle olmanız ne güzel.

nagihan bu kürü bende duymuştum inş. faydası olur eşin daha çok genç üstesinden gelir Allahın izniyle.

süt kesme olayında 3. sabahım hala ara ara istiyor ve huysuzlanıyor resmen oğlumdan kaçıyorum 2 gecedir ayrı yatıyoruz .
dün gece benim küçük canavar resmen şımardıda şımardı önce çocukları hırpaladı bu arada hepsi ondan büyük sonrada gitmesinler diye arkalarından ağladı.ama çok eğlendi bende yorulmuşum ama güzel bi geceydi kütük gibi uyumuşum. herkeze günaydın burada hava güzel herkezin günü güzel geçsin.
[/QUOTE]

Talaycım mercimek salatasında halkama olayına takıldım , mercimek ve pirinçleri çok dağılmadan alıyorsun dimi .. Birde bunlar lapa gibi oluyor köfte hamuru oluyor galiba buna yeşillik nasıl katıyorsun düşündüğümde kısır misali gibi mi olucak ? Dimi

hoşbuldum chihiro cum; az önce de yazdığım gibi tayin istedim hem de bu 4. defadır ..malesef benim değil torpili olan arkadaşın tayini çıktı...Canım çok sıkkın geçen haftadan beri...[/QUOTE

ne pis bi durum insanın hakkı olmasına rağmen böyle bi duruma düşmesi.Rabbimden sana sabır ve güç vermesini diliyorum tayin istemeye devam edeceksin ama değilmi.inş. bi sonrakinde çıkar.eşimin tayini çıktı ama daha benim tayinim var bakalım ne olacak korkuyorum valla çocuklarım küçük olacak bana ihtiyaçları olacak inş. hayırlı bi yer olur.

CNm senin daha tayinin çıkmadımı ben ikinizede çıktı sanıyorum ve sadece göreve başlama tarihleri farklı sandım .. Peki sana çıkmana olasılığı varmı CNm ya öyle birşey olursa dedim ne olur Rabbim kolay kılsın inş zor be tâlay .

Harika ve enerjik birgun olsun ins kizlar.

Yoldayim.gunun sarkisi m.dalkilic bi hayli:))

Dun gece tam yazarken sarj bitti.

Mutlucum beni günün merak edilen arkadaşı secmissin:)) sagol cnm benim.iyidir iste idare ediyorum.

Melegim esimin 3 ay sonra kontrolü var ve kendine cok dikkat etmesi lazim. Sigarayı birakmali.asiri yagli yiyecek ve kirmizi etten uzak olacak.asiri heyecan yapmayacak kendini cok yormafyacak.kalp krizi gecirme risko yuksekmis.offf.bitmez.kafam cok dolu.tatil plqnina yogunlasamiyorum.kolesterol icin musterileri.den duyduğum bir formul var onu uyguluyoruz.aksamdan kirilip bi su bardagina konulmus cevizi sabah ac karnina yiyecek suyunu icecek.20 gun duzenli yapmak kolesterol diye bir şey birakmiyormus.oyle iste.sende durumlar nasıl?

Tatlicadim sen nasılsın? Tarik bugrayi kardesleriyle bulusturman cok iyi.bende ablam ve kardesimle bir araya gelmeye calisiyorum.cok sagol cnm.ins sikintilarj atinca tekrardan deneyecegim.biskuvi ekmek yapimi icin Tebrikler valla.ben hiç yapmadım denemedim bile.tatli sevmiyor demek aslinda iyi birsey ya.keske bende sevmesem:)) yaren nur da seviyor gibi gibi.

Yemek konusunda da beende de var o takinti.ne yapayim gittigim yerde yemek olmayabiliyor.dalga konusu oluyorum. Meyve yogurt corba yemek vs.tasiyorum da tasiyorum yani.

Neyse canlar benim.mesai basladi.ben kacar.optum hepinizi:))

Evt Nagiş eşin dediklerinin hepsini yapması lazım hatta babam her sabah soğan suyu içip erkenden yürüyüşe çıkıyordu . Spor da şart . Görümcemde de kolesterol çok yüksek çıkmış ve kadın bir yerden bir tarif alıp uygulamış şimdi çok düşük hatta doktor ne yaptında bu kadar düşürdün diye sormuş . Ben bir öğreniyim sanada veririm tarifi ok .. Ki görümcem elli yaşlarında et yemekten gözleri kan çanağına döner yinede et yemekten vazgeçmiyen bir tip düşün yani ..

Son düzenleme:
Hşg CNm , tayin olayına üzüldüm Rabbim gönlüne göre versin inş . Kızlar nasıl CNm , feyzanur nasıl oldu , yemesi boyu kilosu iyimi .. Bizde halan yemek yeme sıkıntısı var bir aşamadık bu durumu gitti :((
Malesef aynı..Feyzanur bildiğiniz gibi öyle iştahlı bir çocuk değil Mahir gibi...En son 10.5 falan gördük ama geçen ay götürmedim şuan son durum ne bilmiyorum kiloda..inş aşarız canım napalım...sağlıklı olsunlar da klasik laf ama yapacak bişe yok malesef...bel ki ev de olsam çocuklara daha çok zaman ayırabilsem fark ederdi tabiii biraz...kısmet napalım...hayırlısı olsun...
hoşbuldum chihiro cum; az önce de yazdığım gibi tayin istedim hem de bu 4. defadır ..malesef benim değil torpili olan arkadaşın tayini çıktı...Canım çok sıkkın geçen haftadan beri...[/QUOTE

ne pis bi durum insanın hakkı olmasına rağmen böyle bi duruma düşmesi.Rabbimden sana sabır ve güç vermesini diliyorum tayin istemeye devam edeceksin ama değilmi.inş. bi sonrakinde çıkar.eşimin tayini çıktı ama daha benim tayinim var bakalım ne olacak korkuyorum valla çocuklarım küçük olacak bana ihtiyaçları olacak inş. hayırlı bi yer olur.
devam edecm canım mecbur..hayırlısı bakalım önümüzdeki maçlara bakacaz...:)İnş Rabbim de size gönlünüze göre nasip eder hakkınızda hayırlısı olsun canım....
CNm senin daha tayinin çıkmadımı ben ikinizede çıktı sanıyorum ve sadece göreve başlama tarihleri farklı sandım .. Peki sana çıkmana olasılığı varmı CNm ya öyle birşey olursa dedim ne olur Rabbim kolay kılsın inş zor be tâlay .

canım şöle ...biliyorsun biz doğudan Bursanın ilçesine geldik.önce ben geldim sonra eşim eş durumuyla geldi...nerdeyse 2 yıl olacak..evimiz merkezde olduğu için büyük kızın okulu, küçüğün bakıcı olayı ,ailelerimiz,kendi evimiz, hep bursa merkezde bu şartlar oluştuğundan gidiş geliş yapıyoruz...günün nerden baksan 3-3,5 saati yolda geçiyor...işyerinde, yolda, o kadar yorgunluktan sonra çocuklara enerji kalmıyor...hiçbi düzen yok nasıl gelişirse öle yaşayp gidiyoruz..yaniii yorgunluk hiç bitmiyor ...çocuklara yetemiyorum..kendime bile yetemiyorum..merkeze tayin aldırabilirsek tam düzen kuracağız ama olmadı bi türlü işte...süt izinlerimi bile adam gibi kullanamamıştım mesafeden dolayı...şimdi ki beklentimiz şu şekilde...2015 mmmmmayıs ta eşimin burdaki mecburi görev süresi dolunca tayin isteyecek bu sefer de ben eş durumu isteyecem inş bu sefer olur...işte böyle canım yaaa...dolmuşum ya biraz uzun oldu sıkılmazsınız umarım...

ya alıntıları alırken karıştırmışım ortalığı biraz ama siz anlarsınız artık :))) yorgunluktan gözlerim şaşmış valla...

ya alıntıları alırken karıştırmışım ortalığı biraz ama siz anlarsınız artık :))) yorgunluktan gözlerim şaşmış valla...

Kıyamam CNm ya çok üzücü gerçekten ama yinede olaya pozitif tarafından bakmaya çalış .. Buraya doğudan kalkıp geldiniz ki uzakta olsa memleketine tayinin çıktı şimdi biraz daha sabret inş Buda olucaktır . Ne güzel işin var çalışıyorsun Rabbim güç kuvvet versin ve bol kazançlar olsun inş . Eminim senin yerinde olmak isteyen çok ta insan vardır.. Bunları yazıyorum çünkü bazı şeyleri görmen belki seni biraz daha rahatlatabilir ..

Kıyamam CNm ya çok üzücü gerçekten ama yinede olaya pozitif tarafından bakmaya çalış .. Buraya doğudan kalkıp geldiniz ki uzakta olsa memleketine tayinin çıktı şimdi biraz daha sabret inş Buda olucaktır . Ne güzel işin var çalışıyorsun Rabbim güç kuvvet versin ve bol kazançlar olsun inş . Eminim senin yerinde olmak isteyen çok ta insan vardır.. Bunları yazıyorum çünkü bazı şeyleri görmen belki seni biraz daha rahatlatabilir ..

evet canım..bunların farkında ve bilincindeyim aslında...çok şükür...ama akşam eve gdip çocuklara yetemediğimi görünce ister istemez üzülüyorum...bi de ben hiç haksızlığa tahammul edemiyorum ondan bu kadar etkileniyorum sanırım...yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım..rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin yeter değil mi? gerisi boş...zaman öyle hızla akıp geçiyor ki..ve giden ömürden gidiyor...Çocuklarımız var büyüyorlar ve hayata anlam katıyorlar varlıklarıyla...yanii dediğin gibi hayatta şükredecek o kadar çok şey var ki...sağlık ve huzurumuz yerinde olsun başta..gerisi gelir di mi...:))))

ben geldimm
bu gün yine dışarıdaydık parka gittik alışveriş yaptık eve geldik çok vakit geçirdik bu gün doyamadım kuzuma yeni yatırdım:17:
şimdi yine işim var uyumuşken halledim gece ev işi gündüz tarık buğra çok güzel oldu yeni düzenimiz:8:

Selam canım:3:Evet bi kan tahlili yaptır bencede:49:
Maşallah Kayrama:nazar: Şimdi minyon olabilir ama ilerde upuzun bir delikanlı olur boncuğum:emir_bebek:
Yakın bir arkadaşımın eşi bebekken tam topaç gibiymiş tombiş ve minik fotoğraflarını gördüm şok oldum,,şimdi ise maşallah hepimize tepeden bakıyor:nazar:
Süt içmemesi gerçekten çok yorucu olmalı çünkü süt büyük nimet gerçekten,sürekli muhallebi yapmanı geçtim görmek bile sıkar senin dediğin gibi..Yavaş yavaş daha cıvık yapsan mesela yemez mi acaba?Kendi yesin döksün saçsın ama sulu olsun kaşıklasın:34:Süte geçiş gibi olur...Sonra da kaşıkla içer sütü diye geldi aklıma..Belki de sen denemişsindir gerçi canım...
Allah sağlığını huzurunu daim eylesin:nazar:.Uyku sorunun olmamasına da maşallah:nazar:

Oyyyy herbişeyi de anlarmış ya yerim ben o Tarık Buğrayı:16:
Arabanız hayırlı olsun ve uzun süre dayansın:nazar: Ekmeği bile kendin yapman da süper canım sen kimseyi takma ve devam et:46:Ne şanslı Tarık Buğra da hem senin gibi bir annesi var hem de kalabalık ailede musmutlu büyüyor:nazar:
Bal için bişey diyemicem aldığın ne olursa şifa olsun inşallah,yalnız bazı ballar ağır geliyo diye bende duymuştum..
Mira kendi odasında her gece uyumadığı için yazmadım size ama şöyle diyim nerde uyursa uyusun mutlaka kendi yatağına alıyoruz zaten ve sabah yatağındannn günaydıııın Miya kaktııı diye bize sesleniyor artık:nazar:
Kısacası daha çok yeni olmakla beraber Mira birkaç gündür gece hiç kalkmıyor:nazar: Ama tabi geç uyuma durumu devam ediyor hala:ssz:Zilli bu sabah babasına "nüt ısıtmısın babacıkım" dedi:1:
Unutmadan,Tarık Buğranın konuşmasına takılma bencede,zaten biliyoruz her çocuk ayrı ama insan yine de yavrusu yesin içsin konuşsun uyusun ve bunların hepsi normal zamanda olsun istiyor dimi..Yakında bıcır bıcır olacak bütün yavrularımız inşallah:nazar:

Sende öpüldün bebebemm:) Tatlı dilli Nagişim:16: Eşin inşallah senin yaşam koçluğun sayesinde kolastrolden kurtulur:nazar:
O vazgeçse bile sen vazgeçme sigarayı bırakmaktan canım..Sendeki azmi görüp bırakacaktır eminim...
Yaren Nurun iştahı düzelmiş her daim iştahlı olmasını diliyorum:16:
Evet seni merak ettim yaw,gelip yaz istedim:21:topiğe enerji ve mutluluk geliyor kalabalık olduğumuzda:21:

Canımsın:33:Kuzzulkurtumsun:33: iyide ben gerçekten dün hiç sinirlenmemiştim yaw:1:Sinirlenince herhangi bir simge kullanmam zaten:1:Direk yazarım rahatlarım:1:

Atladığın bişey yok bence canım, normal yumurta yemiyorsa çorbasına eklesen terbiyeli olsa çorbaları?
Kuru üzümü biraz arttır istersen gün içinde birde mesela sebzelerden alınanmax%10 demirin emilimini arttırmak için C vitamini kullanabilirsin demişti dr.,örneğin ıspanak yemeği yedirirken yanına portakal suyu içirmek gibi..
Bu arada Mira'da benim sevmediğim yiyeceklerden yemiyor,bende inandıramıyodum kimseyi ama inan çorbanın içinde 1 parça kereviz olsa ağzına sürmez:50:Hatta görümcem inanmadı ama görünce çok şaşırdı:53:Ama bizde de böyle:9:
Dr. demir depoları için herhangi bir şurup falan önermedi mi canım?

:47:Ne diyim yaw:47:Bravo:46: Eğer bu ikonun yanında:47: kayınpeder:47:eşim:47:ve eşimin ailesinin kelimeleri kullanılmamışsa:47:şaka olarak eklenmiştir:47:İşin tuhafı konuşmalarımızda bozulunacak bişey yoktu ve ben anlamadı siz niye
böyle düşündü:1:

sağol canımda arabamız pek uzun dayanmıycak galiba tarık buğra öyle bi yayılıyo ki sırt kısmı kendi kendine geriye yatıyo..
ben elimle kuvvetli bi şekilde bastırdım geriye gitmedi nasıl beceriyo bu kuzum anlamadım:1:
miradan bahsettiğin zaman dişlerimi sıkıyorum valla maşallah nazar değmesin prensese yerim onun o ağzını:nazar::nazar::nazar:
miranın geceyi yatağı tamamlamasıda güzel varsın geç alışsın odasına ve yatağına mutlu huzurlu olsunlarda:emir_bebek:
bu gün oğlum amba(lamba),amam(tamam),mama,baba,ello(hello),la la la(ı love you) dedi ayy nasıl mutluyum:1:
akşam babasıda duysun diye tekrar ettirmeye çalıştım ıı ıhhh dedi durdu:37:
devamıda gelir inş:16:

QUOTE=BabyCeren;33984509]ah canım ben bazen ne anlatmak istedigimi anlatamıyorum bu benim suçum,,düşüncelerimi dogru şekilde yazıya dökemiyorum,,sorun yigenime yemek yedirmem degil,sen beni anlıyosun dimi melegim:)
sorun benim yemek hazırlamamda degil,,
sorun yengemin rahatlıgı..mesela bir örnek vereyim geçen amcamlardayız orda küçük çok yok bende yanıma yemegimi aldım gittim ve yengemde geldi,,neyse çağlanın yemegini yediriyorum yigenim zaynepte geldi agzını açtı:17:yani o da benim canım şimdi çocuga yedirmesen olurmu,,yarı yarıya paylaştırdım ama ne benim kızım doydu ne onun kızı:51:yani sen olsan sinirlenmezmisin:51:
:9::9::9::9:
ay sinir oldum içim şişti:9::9:
neyse sen bana gel yemek derdini düşünme:9::9:mahire çeşit çeşit yemek yaparım ben:9::9:

her ne kadar insan takmamaya çalışsada herseferinde böyle oluyorsa derviş olsan çatlarsın.benim merak ettiğim yengen heryerde aynımı yoksa bi tek sana mı böyle yapıyor.

tatlıcadı tağrık buğranın konuşmasında bencede bi sıkıntı yok farkındaysan topiğin ömer dışındaki erkekleri konuşma konusunda biraz tembel.eşin haklı 2,5 yaşa kadar beklenmeliymiş.
mercimek salatasınıda : 1su bardağı mercimeği haşladım,yarım su bardağı pirincide haşladım bunları karıştırdım.sonra z.yağında soğanı ve rende 1 havucu soteleyip mercimeğe ekledim.ve istediğin yeşillikleri ekledim.1 limon yarım kaşık sumak tuzu ekledim karıştırdım ben çok sevdim.denemenizi tavsiye ederim.
bende elimden geldiğince oğlumun ve ailemin herşeyini kendim yapıyorum ve çok zevk alıyorum sen kimseye kulak asma önemli olan senin düşüncen bende süt konusunda çok bakıya uğradım herkez biliyor bi ben bilmiyorum kimseye kulak asmadım ve hala doğru yaptığıma inanıyorum.

bence ecenin beslenmesi çok güzel ne kadar özendiğin belli umarım kansızlık olayıda biter.

aklına falan tükürme bunun adına aşk diyolar birbirinize karşı hala böyle olmanız ne güzel.

nagihan bu kürü bende duymuştum inş. faydası olur eşin daha çok genç üstesinden gelir Allahın izniyle.

süt kesme olayında 3. sabahım hala ara ara istiyor ve huysuzlanıyor resmen oğlumdan kaçıyorum 2 gecedir ayrı yatıyoruz .
dün gece benim küçük canavar resmen şımardıda şımardı önce çocukları hırpaladı bu arada hepsi ondan büyük sonrada gitmesinler diye arkalarından ağladı.ama çok eğlendi bende yorulmuşum ama güzel bi geceydi kütük gibi uyumuşum. herkeze günaydın burada hava güzel herkezin günü güzel geçsin.
[/QUOTE]

evt canım haklısın erkekler biraz daha tembel..zaman herşeyin ilacı bekliycez artık:31:
tarifini not aldım en kısa zamanda yapıcam:56:
burdaki annelerin sütten kesmeleri beni çok duygulandırıyo:14:umarım yarını ve diğer günleri daha rahat atlatırsınız

size de "hello" tatlıcadı hanım :3:

yok hayır, mesajınızın sadece bu kısmını okumadım, hepsini okudum.

tarık buğranın hafızasına maşallah diyorum :nazar:
dışarı çıkarken yanınızda yemek götürmenizi takdir ediyorum. bendeniz öyle değilim malesef :ssz:
ve ev oturması.... aaah ahhh :ssz: annem ameliyat olup da, oğlana baktığım zamanda 1 defa annemi görmeye ablama gitmiştim. yıllardır ev oturması yapmadığımı o zaman farkedip hüzünlenmiştim. tabiki aradaşıma vs gidiyorum ama orda ev oturması gibi değil de, kitap okuma grubu olduğundan yayılamıyoruz pek :ssz:

böyle işte... tarık bğranın gözlerinden öpüyorum :54:

tarık buğrada sizin ellerinizden öpüyo chihiro hanım teyzesi:16:

selam tatlışlar:3:
giyindim süslendim misaficiklerimi bekliyorum:27:gelselerde gitselerde kurtulsam:1:
eşimin akrabaları gelecek ve sanırım kaynanamda gelecek:86:o kadaaa mutluyum ki anlatamam:86:onu öyle çok özlemiştim ki:86:
içime sokasım geliyo:86:
haşhaşlı kek yaptım başkada birşey yapmadım:37:zamanım kalmadı:27:
zaten kahve içmeye diye geliyolar:86:

çikocum aferim akıllanmışsın:))ya eger ayda bir görüştügün insansa ne sorun olacak ki:32:sen yine bildigin gibi yap:86:

mutlum canişkom ben tabikide sinirlenmedigini çok iyi biliyorum:9:ama melegim öyle yazınca açıklıyım dedim ondan sende yalnış anladın:)bende senin gibiyim eger sinirliysem veya ciddi bi konu konuşuyosak düz yazıyorum:32:
neyse bu yalnış anlaşılmaya son verelim yoksa gerçekten sinirlenecem:47::47:kapişko:47:

tatlıcadı hamarat hatun mutfagı halletmişsin darısı bana inşallah:51:benim mutfak elden gitmek üzere:27:
eşininde sana yardımcı olması çok güzel:46::nazar:

turuncu sagol canım beni çok iyi anlamışsın:))sonuçta zeyno benim yigenim ona canım feda:16:çocuk bu sonuçta canıda çeker ama hani oda birçeşit getirse biraz ondan biraz bundan karınlarıda doyar:)haftada 2 defa görüşüyoruz o yüzden yaptıgı zoruma gitti ama yinede o degişmeyecek ben degişecem:86:yanıma fazladan almaya devam edecem:86: çok relaxım:86:
kaynanamı görecem ondan böyleyim:86:
ama haklısın hayatı ertelememek lazım:34:bundan sonra daha boşvermeye çalışacam:18:komşuya giderken arkama bakmadan kapıyı çekip çıkacam:9:

bırak canım gitsin mutfağın dün temizledim ama şu an darmadağın:1:çok nankör ev işi çooook..şimdi balkonları yıkıycam ertesi gün yine batıcak:31:

eklemez olur muyum hiç canım:47:ellerine sağlık:1::1::1::1:
Eki Görüntüle 976155

:9::9::9:

Baby, kekinde bir karanlık olduğunu farketmiş yeniden kek çırpmış:1:
Buyrun babynin haşhaşlı kekinin son hali:56:
Bu büyük ve gösterişli bol haşhaşlı parçayı da bizzat kv.sine hazırlamış:1:
Ellerine sağlık canım,tarifi bekliyorum bende:56:
Eki Görüntüle 976200

bu gayet güzl gözüküyo ellerine sağlık beybimin:56:

Ne kadar oldu burayı açmayalı daha doğrusu açamayalı bilmiyorum..Beni tanıyanlar az çok bilir ne kadar yoğun bi çalışma hayatı ve işyerimin uzaklığı nedeniyle günümün yarısının yolda geçtiğini..ee hal böyle olunca da ister istemez gönül arzu etsede uğrayamaz oluyor insan can dostlarının yanına...hayat galesi böööyylllee sürüp akıyor hızlıca...naappaaccaammm çekeceeemmm meeccbbuurrr...:(((

Kim nerede ne zaman ne yapmış hiçbir fikrim yok. Umarım herkes iyidir..Umarım hastalık kaza bela olumsuz ne varsa uzak olur hayatımızdan...

Biraz geçmişe bakmaya çalışacağım...beni hatırlayan merak eden var mıdır pek sanmıyorum ama varsa da şimdiden teşekkür ederim yüreğine sağlık yaniii:))) ne de olsa sık sık gelemiyorum hergün bişeyler kaynatamıyorum sizlerle...

Bu aralar canım çok sıkkın moralim bozuk...4. defadır il merkezine verdiğim tayin dilekçesi gene olumsuz sonuçlanarak hüsrana uğramış oldum..sürünmeye devam yaniii...işin en kötü yanı da şartları uyanın değil torpilini bulanın tayininin gerçekleşmesi. en üzücü yanı da bu yaniii... bu aralar gene depresyonlarım ayakta anlayacağınız...ne se bi bakim sizlerde ne var ne yok...

üzüldüm canım:(umarım diğer tayin istemende herşey gönlüne göre olur

evet canım..bunların farkında ve bilincindeyim aslında...çok şükür...ama akşam eve gdip çocuklara yetemediğimi görünce ister istemez üzülüyorum...bi de ben hiç haksızlığa tahammul edemiyorum ondan bu kadar etkileniyorum sanırım...yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım..rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin yeter değil mi? gerisi boş...zaman öyle hızla akıp geçiyor ki..ve giden ömürden gidiyor...Çocuklarımız var büyüyorlar ve hayata anlam katıyorlar varlıklarıyla...yanii dediğin gibi hayatta şükredecek o kadar çok şey var ki...sağlık ve huzurumuz yerinde olsun başta..gerisi gelir di mi...:))))

he şöyle ne güzel yazmışsın önce sağlık huzur olsunda diğerleride sonradan olsun inş:)

mutlum şurup verdi doktor kullanıyoruz inşallah çabuk toparlarda vermek zorunda kalmam o acı şurubu eceye:(( kızlar sağolun dediğiniz şeyleride yapıyorum hep ama ırsi bişey olacak bu galiba. hep diyom ben zaten bu kız anasına çekmiş diye:))

nagişim 2. bebeyi hatta insan bir düzineyi bile yapmak istiyorda sadece istemekle olmuyor işte:(( maddi manevi olarak hazır olmak gerek yoksa olduktan sonra çaresine bakarız bana göre yanlış. hayırlısıyla gelsinlerde ne zaman olur orası Rabbime kalmış.

yarın sevgililer günü ve fark ettimki kimse takmadı forumda bunu:)) ahh aahhh nerde o eski günler:)) benim x men kaban almış bana yine bir ihtiyacımı bir güne denk getirip yırttı kendince:))

mutlum şurup verdi doktor kullanıyoruz inşallah çabuk toparlarda vermek zorunda kalmam o acı şurubu eceye:(( kızlar sağolun dediğiniz şeyleride yapıyorum hep ama ırsi bişey olacak bu galiba. hep diyom ben zaten bu kız anasına çekmiş diye:))

nagişim 2. bebeyi hatta insan bir düzineyi bile yapmak istiyorda sadece istemekle olmuyor işte:(( maddi manevi olarak hazır olmak gerek yoksa olduktan sonra çaresine bakarız bana göre yanlış. hayırlısıyla gelsinlerde ne zaman olur orası Rabbime kalmış.

yarın sevgililer günü ve fark ettimki kimse takmadı forumda bunu:)) ahh aahhh nerde o eski günler:)) benim x men kaban almış bana yine bir ihtiyacımı bir güne denk getirip yırttı kendince:))

Hayırlı olsun kabanın CNm , bizimkide sordu ne istersin diye bende huzurumuzu bozma yeter dedim :)) valla beni üzmemesi en güzel hediye olur gerisi boş geliyor bana ..

Mahir'in her geçen gün gözüme bir başka tatlı gelmeye başladı , habire çoçuk. Proğramından İngilizce kelimeler öğreniyor kuzum .. Türkçe zor geliyor galiba herşeye okey diyo ya :)) bugün düşündümde tüm yalnızlığımı Mahir'le paylaşıyorum , çok şükür oğlum var yanımda oda olmasa çekilmez bu ülke ..günün onunla oyun oynarak geçiyor , hemde koşturmaca şeklinde gidiyor .. Sayesinde çoçuk oldum tekrardan .. Benim en büyük ,en tatlı , en değerli sevgilim "oğlum " .. Iyiki varsın kuzum Rabbim Mahir'ime ve bütün çoçuklarımıza bol rızıklı uzun ve güzel ömür etsin inş . Âmin

Meleğim hanım meleğim hanım:47:Biz kimsenin teyzesi değiliz bu topikte:47:Evet biraz karta kaçmış olabiliriz ama
sende ne çaktırıyosun şimdi:47: Ablasıyız dersen olur:1:Ancak beykozun abası oluruz ama :51:

:27:
anca benim abam olur mutlu dagılın :9:
canlarıım saka bir tarafa 4günddür migrenle savas veriyorum aglayarak kusarak geciyor günlerim bana dua edin canlarım cok zor
doktora gittim 2 kez
kücük serum taktılar birde igne yaptılar hala agrım var :43:

yok canım ne stresi inan öylesine yapıyorum
hiç bebegim olmasaydı cok sitres yapabilirdim ama rabbim bana bagıslasın oglusum var:nazar::nazar::nazar: :16:

yok canım ne stresi inan öylesine yapıyorum
hiç bebegim olmasaydı cok sitres yapabilirdim ama rabbim bana bagıslasın oglusum var:nazar::nazar::nazar: :16:

gününüz aydın olsunn:)
ben bi anormal oldum son zamanlarda gece uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum inanılmaz bi enerji patlaması yaşıyorum:52:
bu gün cuma şekerler hepinize hayırlı cumalar veeee son iş günü:8:
bir deee sevgililer günü:16:
biz evlendiğimizden sevgililer gününde hediye almayız bu sebeple hiç kafamı ne alsam diye yormadım hiç bir beklentimde yok:1:
bu gün tarık buğrayı ve kankasını avmeye götürüp top havuzuna sokup atlı karıncaya bindiricektik ama hava bulutlu yağmur yağıcak gibi götürsem mi götürmesem mi bilemedim..orda da çok eğleniyo meleğim sanki aylardır evdeymişte ilk defa dışarı çıkmış gibi davranıyo:27:

günün menüsünü henüz bulamadım:56: tarık buğra için kıymalı,havuçlu ve şehriyeli tarhana çorbası:56:
günün şarkısı:shakira&rihanna can't remember to forget you:24:
günün rengi:pijamalarımın rengi olan kırmızı ve siyah:1:

umarım ecemin değerleri çabucak düzelir ama beslenmesi çok dediğin gibi ırsi olucak demek ki canım
doğru kız bu sene sevgililer günü hakkında hiç konuşma olmadı..geçtiğimiz seneyi hatırlıyorum herkes daha heyecanlıydı
hatta ben mutlumdan duyup kalpli kalıpta havuç salatası yapmıştım güzelde bi masa hazırlamıştım
topikçe 1 senede yaşlandık galiba:52:
kabanın hayırlı olsun canım bu sene kış yok seneye kullanmaya başlarsın artık:)

Hayırlı olsun kabanın CNm , bizimkide sordu ne istersin diye bende huzurumuzu bozma yeter dedim :)) valla beni üzmemesi en güzel hediye olur gerisi boş geliyor bana ..

süper bi cevap olmuş:1:hakikatten en büyük şey sağlık ve huzur onlar olunca insanın gözü pek hediye görmüyo
inş yuvanız huzur ve mutluluk dolsun meleğim:16:

Mahir'in her geçen gün gözüme bir başka tatlı gelmeye başladı , habire çoçuk. Proğramından İngilizce kelimeler öğreniyor kuzum .. Türkçe zor geliyor galiba herşeye okey diyo ya :)) bugün düşündümde tüm yalnızlığımı Mahir'le paylaşıyorum , çok şükür oğlum var yanımda oda olmasa çekilmez bu ülke ..günün onunla oyun oynarak geçiyor , hemde koşturmaca şeklinde gidiyor .. Sayesinde çoçuk oldum tekrardan .. Benim en büyük ,en tatlı , en değerli sevgilim "oğlum " .. Iyiki varsın kuzum Rabbim Mahir'ime ve bütün çoçuklarımıza bol rızıklı uzun ve güzel ömür etsin inş . Âmin

aynen canım hatta akşam geç yatırdım çok tatlı oldular çok:16:
kuzum önce ingilizce öğrenicek galiba:21:
idediğin gibi iyiki var yavrularımız doğduğu günden bu yana her gün su gibi geçiyo
duan içinde aminn canım..Allah sıkıntılarını göstermesin inş..hayırlı bi evlat olsunlar

anca benim abam olur mutlu dagılın :9:
canlarıım saka bir tarafa 4günddür migrenle savas veriyorum aglayarak kusarak geciyor günlerim bana dua edin canlarım cok zor
doktora gittim 2 kez

ah canım çok geçmiş olsun arkadaşımdan bilirim o da senin ki gibi bi tutunca perişan olurdu:(
seruma ve iğneye rağmen hala ağrının olmasıda çok kötü:(
Allah tez zamanda şifa versin canım:54:

Son düzenleme:
Talaycım mercimek salatasında halkama olayına takıldım , mercimek ve pirinçleri çok dağılmadan alıyorsun dimi .. Birde bunlar lapa gibi oluyor köfte hamuru oluyor galiba buna yeşillik nasıl katıyorsun düşündüğümde kısır misali gibi mi olucak ? Dimi[/QUOTE]

meleğim mercimekler pişmiş olacak pirinçler dağılamayacak ılık iken birbirine karıştıracaksın en son yeşillikler eklenecek lapa olmacacak.

meleğim eşim kıdem olarak benden önde olduğu için ben ona tabiyim ondan 1 ay sonra gidicem eşim nokta tayin ben sekreterlik nereye verirse benim olayım biraz daha zor yani inş. hayırlısı olur.

QUOTE=melegim34;34002342]

canım şöle ...biliyorsun biz doğudan Bursanın ilçesine geldik.önce ben geldim sonra eşim eş durumuyla geldi...nerdeyse 2 yıl olacak..evimiz merkezde olduğu için büyük kızın okulu, küçüğün bakıcı olayı ,ailelerimiz,kendi evimiz, hep bursa merkezde bu şartlar oluştuğundan gidiş geliş yapıyoruz...günün nerden baksan 3-3,5 saati yolda geçiyor...işyerinde, yolda, o kadar yorgunluktan sonra çocuklara enerji kalmıyor...hiçbi düzen yok nasıl gelişirse öle yaşayp gidiyoruz..yaniii yorgunluk hiç bitmiyor ...çocuklara yetemiyorum..kendime bile yetemiyorum..merkeze tayin aldırabilirsek tam düzen kuracağız ama olmadı bi türlü işte...süt izinlerimi bile adam gibi kullanamamıştım mesafeden dolayı...şimdi ki beklentimiz şu şekilde...2015 mmmmmayıs ta eşimin burdaki mecburi görev süresi dolunca tayin isteyecek bu sefer de ben eş durumu isteyecem inş bu sefer olur...işte böyle canım yaaa...dolmuşum ya biraz uzun oldu sıkılmazsınız umarım...

2015 e az kalmış alyel ama eş durumlarıda sıkıntılı oluyor inş seninki gönlüne göre olur zaten sabrediyorsun biz çalışan annelerin zamanının ve enerjilerinin çoğu yolda gidiyor zaten.

Allah mutluluğunuzu daim etsin meleğim ne güzel yazmışsın.

doktora gittim 2 kez

beykoz geçmiş olsun migren öldürmüyor ama süründürüyor

Günaydın sevgili arkadaşlarım:29: 14 şubat ailelerimize aşk getirsin:32:mutluluk getirsin:32:
Bunlardan bizde bol bol var diyenlere de e daha fazlasını getirsin:16:
Özel günleri çok severim ve kutlarım:16:çünkü bizler öyle her daim hayatları güllük gülistanlık olan kutlamadan kutlamaya koşan
insanlar değiliz:10:Bende özel günleri hayatıma katılan birer renk olarak gördüğümden seviyorum:21: Akşam için çekirdek ailemle
evimde yemek yemeyi planlıyorum ama ana yemek yapmadım:1:Eve giderken 1-2 bişey alıp eşime güzeeel bir sofra kurup almayacağım deyip parama kıydıp aldığım kazağı ona vericem:1: Bu hayat koşuşturması içinde belki biraz renkleniriz diye düşündüm:21:Belki de kızımızı sonra kayınpedere bırakıp sinemaya bile gideriz:21: Hayatı benimle benzer monotonlukta geçen anne arkadaşlarımı da bu günü eğlenceli bir hale çevirmeye davet ediyorum:13: Kıpırdayın kızlar:8:ne zamandır yapmadığım şekilde süslenip püslenip eşofman dışında bir elbise giyip sofraya oturmak bile iyi gelebilir:21:
Hepinizi çok seviyorum:3:

Günün yemeği:henüz sadece mercimek çorbası:56:
Günün şarkısı:gamsız hayat:24:
Günün sözü: Ey Sevgili…
Sevdam bil ki yüreğine emanet’tir..
Emanet’in saklı bir hazine yüreğimde…
Yüreğim asla zeval vermeyecek emanet’ine..
Peki ya benim ‘emanetim’, yüreğinde ne değerde..?(mevlana)

Hayırlı cumalar:54:

GÜNAYDINNN VE HAYIRLI CUMALARRR ve ve ve

14.02.2010 ♥♥♥♥ 14.02.2014...Canım kocam bugün evliliğimizin 4.yılı Birlikte geçireceğimiz her günün bir öncekinden daha güzel olması dileğiyleee,,,,daha nice nice yıllara.aşkımmmmm SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMM ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ve mutlu hissediyorumm evleneli 4 aşkımı tanışalı 14 yıl oldu.koca 10 yılın sonunda olurdu olmazdı iyi gün kötü derken bu günlere geldik ve en güzeli dünya tatlısı oğluşumuz var allahım bu günlerimizi aratmasın herkesin yuvasına sağlık ve huzur versin aminnnnn :nazar::nazar::nazar:

aziz dostum Babyceren,
dün haşhaşlı kek muhabbetinden sonra akşam denemeye karar verdim. deneme dediysem, "daha iyisi olacak" anlamında değil, "olup olacağı bu işte" manasında :17:

$kek_1.webp $kek_2.webp $kek_3.webp

Son düzenleme:
Hayatı benimle benzer monotonlukta geçen anne arkadaşlarımı da bu günü eğlenceli bir hale çevirmeye davet ediyorum:13: Kıpırdayın kızlar:8:

keşke, eşlerimiz de "2012 mayıs babaları"na üye olsa da, onları da birileri monotonluktan çıkmaya davet edip, bizlere sürpriz hazırlatsa :ssz: ne güzel olurdu ammaaaa nerdeee :ssz:

neyse, davetiniz bendenizi ziyadesiyle heyecanlandırdı. bugün lab.da çok yoruldum ama akşam ailecek bir yere gidip ufak birşeyler yemeyi planlayayım. oğlanı güzelce giydiririm, kendim de giyinirim. dahasını yazamıyorum, eşim geldi :10:

Back
X