gününüz aydın olsunn:)
ben bi anormal oldum son zamanlarda gece uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum inanılmaz bi enerji patlaması yaşıyorum

bu gün cuma şekerler hepinize hayırlı cumalar veeee son iş günü
bir deee sevgililer günü

biz evlendiğimizden sevgililer gününde hediye almayız bu sebeple hiç kafamı ne alsam diye yormadım hiç bir beklentimde yok

bu gün tarık buğrayı ve kankasını avmeye götürüp top havuzuna sokup atlı karıncaya bindiricektik ama hava bulutlu yağmur yağıcak gibi götürsem mi götürmesem mi bilemedim..orda da çok eğleniyo meleğim sanki aylardır evdeymişte ilk defa dışarı çıkmış gibi davranıyo
günün menüsünü henüz bulamadım

tarık buğra için kıymalı,havuçlu ve şehriyeli tarhana çorbası

günün şarkısı:shakira&rihanna can't remember to forget you

günün rengi

ijamalarımın rengi olan kırmızı ve siyah
umarım ecemin değerleri çabucak düzelir ama beslenmesi çok dediğin gibi ırsi olucak demek ki canım
doğru kız bu sene sevgililer günü hakkında hiç konuşma olmadı..geçtiğimiz seneyi hatırlıyorum herkes daha heyecanlıydı
hatta ben mutlumdan duyup kalpli kalıpta havuç salatası yapmıştım güzelde bi masa hazırlamıştım
topikçe 1 senede yaşlandık galiba

kabanın hayırlı olsun canım bu sene kış yok seneye kullanmaya başlarsın artık:)
süper bi cevap olmuş

hakikatten en büyük şey sağlık ve huzur onlar olunca insanın gözü pek hediye görmüyo
inş yuvanız huzur ve mutluluk dolsun meleğim
aynen canım hatta akşam geç yatırdım çok tatlı oldular çok

kuzum önce ingilizce öğrenicek galiba

idediğin gibi iyiki var yavrularımız doğduğu günden bu yana her gün su gibi geçiyo
duan içinde aminn canım..Allah sıkıntılarını göstermesin inş..hayırlı bi evlat olsunlar
ah canım çok geçmiş olsun arkadaşımdan bilirim o da senin ki gibi bi tutunca perişan olurdu

seruma ve iğneye rağmen hala ağrının olmasıda çok kötü

Allah tez zamanda şifa versin canım