• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Talay gecmiş olsun kuzuya. Neyse ki röntgende bişey cıkmamış

Beybim ilaca devam ediyoruz doğumgunune kadar devam edicez. Sonrasına bakıcaz bilmiyorum. Öksürük azaldı da ilacı içmediğinde aynı devam :( bal bi ara alerji yapmıştı biliyosunuz. Bu ara az az veriyorum ama her gunu denemedim. Denemek lazım

Şantiyede internet yok döktürmüşsünüz valla :( küstüm

Bu akşam abajuru koydum odasına yaktım.. Diğer ışığı sondurdum. Ninni müziği açtım. Bi süre yattı sutunu içti sonra oynadı benle sonra yine aglamaya basladı kalk kalk diye.. Artık defne burda uyucak zart zurt dedim 468357 tane guzel sey soyledim yokkklk... "Kalk odaya gidelim eeee eee eee " diyo zilli... Neyse dayanamadım gittik benim odaya sallla salla diye sevindi. Yaşasınnn dedi bi de... Offf daraldım. Bi de yemekten sonra beyim defnenin filmini acıp gitti odasına. Biz birlikte izledik. Tam yatmaya gidicez bu geldi. "Hemen yatmayın. Biraz da babasıyla vakit gecirsin" mişşşş... Hayy dedim. Gelseydin içerde pc basında takılacagına... O beylerin rahatı hiç bitmez meleğimcim yani... Sabahki mevzuda "dişin mi agrıyo" diyo cocuğa. Bilmiyo ki sallamKtan yorulup bıraktığım için aglıyo cocuk... Nasıl olduysa sallayayım dedi ama defne gitmedi ona her zamanki gibi. İlle de ben... Napcam bilmem.
Beybim kolay olsa ben yapmam mı??? Uygun zamanı bekliyprum. Ne zaman gelecelse artık

bütün bebelerde var bu inat:51:hepsine babalarından geçmiş olmalı:9:ay benim kocaya sinirim ya ne bileyim herşeyide ona baglamassam olmaz:9:
çağla sinirlendigi zaman aglıyo:18:bende aglama sesine gelemiyorum:18:hemen susturmassam başım agırıyo:18:
eger cerene sinirliyse gidip cereni ısırıyo:)
babasına snirliysede gidip yüzüne vuruyo:17:eşimde hakediyo yani:9:
antekyede seni seviyo cicim:16:
canım demek torpil geçerdin:27:tabikide geçeceksin:47:10 da neymiş:47:gerekirse 15 bile verirdin:47:hemde 3 yıldızlı:9:

Kurban olsun, om yıldız( bestenin deyişiyle on) benden cerenciğime
Bizimkine inat benden geçmiş cicim tezini çürüttüm bak:9:
Ay çağlaya koptum:9: agresif miniğim benim :4: demek sinirlenince önüne kim gelse haklıyo:22:

Talaycım ben kuru dolma yapacağım zaman zaten hep bir gün öncesinden yapıyorum , zeytinyağlı olarak yaptığım için akşamdan yapmam sorun olmuyor .. Eğer bir hafta öncesinden yapmam gerektiğinde yapıp pişirmeden üzerini kapatarak buzlukta muhafaza edilebiliyor . Kurabiye hamuru hiç yapmadım ama kanımca oda olur sanki ..

Musab Bilal için çok üzüldüm , inş çabuk iyileşir .. Ayağında çok büyük bir sorun çıkmamış çok şükür..geçmiş olsun .

meleğim tarifin için sağol çok işime yarıyacak bende bi hafta önceden yapıp kaldırayım diyorum.
şekersiz sallama işi kötü olmuş artık bilinçlendikleri için alışkanlıklarını değiştirmek çok zor oluyor.3 yaşındaki çocuğunu sallayarak uyutan arkadaş biliyorum dediğin gibi bir an evvel normal uykuya geçersiniz.

Evim müsait CNm , çok güzel terasım var ; ada ve deniz manzaralı ;)) ben zirna birşey demen kuruntu yapma hemi :))
Mutlumda evt demiş süper o zaman geldiğimde bekliyorum ..

teras mı ben de geleym mi :27: hem çok güzel kahve yaparım. okul müdürm bile boş saatimde kahve yaptırıyo:47: la havle çekerek yapırm. kuzum grip olmuştu ya hala devam. gece devamlı öksürdü:43: burnum aktı diye dolaşıyo. peçeteye kendince siliyo:)) . azılar mı geliyo acaba. kızım sen nesin diyorm BAL BAL diye bağıriyo. 10 a kadar saymayı öğrendi. merdiven çıkarken basamak sayıyo parmaklarını sayıyo. derin gel diyorum geldim nunuydın ( günaydın) diye öpüyo. ayy çok özledim. akşama daha çok var. :5:

ver canım ver,elini korkak alıştırma:))
neden vermiyosun ki bal faydalı sonuçta:6:
çağla tatlıyı seviyo ama balla limonu yinede isteyerk içimiyo mecbur korkutup veriyorum:18:iç yoksa miyavlar gelecek falan diyorum:1:çocuk benim yüzümden kedileri hiç sevmiycek:)
cerene içirmek daha zor 1 kaşık içene kadar 500 kelime konuşuyo:36:bukadar çeneni yoracagına aç agzını kurtul dimi:9:
babası çok konuşuyo ya ondan almış dna sını:9:[/QU
:52: bal reçel falan yemez bana çekmiş, elinde limonla dolaşır:56:

Sanada selam kalpsiz:3: Geçmiş olsun kuzuna:nazar:Bu arada ismi neydi kuzunun?Portakal sıkınca içine limon da ekliyorum ben mutlaka,
benimde iştah hep tamgaz hiç ara gaz yok:56: biyere girince önce göbeğime selam verecekler yakındır:37: az önce de şeker yerken dolgum düştü hatta:84:
ve dişçiye gitmekten nefret ediyorum:51:

kızımın adı derin canım:emir_bebek:

teras mı ben de geleym mi :27: hem çok güzel kahve yaparım. okul müdürm bile boş saatimde kahve yaptırıyo:47: la havle çekerek yapırm. kuzum grip olmuştu ya hala devam. gece devamlı öksürdü:43: burnum aktı diye dolaşıyo. peçeteye kendince siliyo:)) . azılar mı geliyo acaba. kızım sen nesin diyorm BAL BAL diye bağıriyo. 10 a kadar saymayı öğrendi. merdiven çıkarken basamak sayıyo parmaklarını sayıyo. derin gel diyorum geldim nunuydın ( günaydın) diye öpüyo. ayy çok özledim. akşama daha çok var. :5:

Maşallah derin Hanım'a ;)) akıllı bıdık vesselam aferin derine ..teras evt CNm bende iyi kahve yapan birini asla geri çevirmem buyur gel :)) ne olursa ol sorun değil kahve bahane muhabbet şahane :7:
Geçmiş olsun umarım derin çabuk atlatır gribini , bu Arada adı çok güzel tanış olduk bu sayede memnun olduk ;))

Son düzenleme:
meleğim tarifin için sağol çok işime yarıyacak bende bi hafta önceden yapıp kaldırayım diyorum.
şekersiz sallama işi kötü olmuş artık bilinçlendikleri için alışkanlıklarını değiştirmek çok zor oluyor.3 yaşındaki çocuğunu sallayarak uyutan arkadaş biliyorum dediğin gibi bir an evvel normal uykuya geçersiniz.

Birşey değil CNm , kuruları yaparken içini çok doldurma ki ağızları kapanabilsin , ben yarıya kadar dolduruyorum pişerkende dağılma olmuyor .. Birde nar ekşisi koyuyorsan onu dondurucan çıkardıktan sonra koy ki ekşime fazla olmasın içinde ..
Of 3 yaşına mı Allah korusun , CNm çıkar o kocaman çoçuğu sallarlen daha şimdiden her yerim zonkluyor :(( birde 5 yaşa kadar emzik emen çoçuklar varmış buna ne demeli , ben iyice tırstım valla herşeyden ..

Maşallah derin Hanım'a ;)) akıllı bıdık vesselam aferin derine ..teras evt CNm bende iyi kahve yapan birini asla geri çevirmem buyur gel :)) ne olursa ol sorun değil kahve bahane muhabbet şahane :7:
Geçmiş olsun umarım derin çabuk atlatır gribini , bu Arada adı çok güzel tanış olduk bu sayede memnun olduk ;))

biz de memnun oldk cnm.

Selam annekuşlar:3:
Stresli bir iş gününü geride bırakacağız inşallah:41:
Akşam eve giderken alışveriş yapmam lazım cuma için. Yarın akşam kolları sıvamam lazım:6:
Sonra da gelsiin misafirler:21:
Mira'nın yaşgünü için baktım elimden tutan yok kolları azıcık sıvadım:8:En azından temamı seçtim
"vintage rose" yapmaya karar verdim inşallah becerebilirim:18: Gülünce yüzünde güller açan kızım için gül temasını uygun gördüm
iyi yapmış mıyım:16: Bu da ilk calismam:42: $Mira.webp

Akşam eve giderken alışveriş yapmam lazım cuma için. Yarın akşam kolları sıvamam lazım:6:
Mira'nın yaşgünü için baktım elimden tutan yok kolları azıcık sıvadım:8:En azından temamı seçtim
"vintage rose" yapmaya karar verdim inşallah becerebilirim:18: Gülünce yüzünde güller açan kızım için gül temasını uygun gördüm
iyi yapmış mıyım:16: Bu da ilk calismam:42:Eki Görüntüle 1009961

Bayıldımmmm temaya. Benim gecen seneki temam böyle pastel tonlardaydı. Bayılıyorum vintage a :) mirama dayakışır :)
Bu arada english home a cok guzel bebek nevresim takımları gelmiş ama lastik çarşaflı :( bize uymuyo :( uyuz oluyorum ayrı da satsalar ya

selam
nerdeyse bir haftadır burda karnaval var. köln karnavalı. rio karnavalı olmasada yinede çok renkli. bizde evimizin ordan geçen yürüyüşe katıldık. daha doğrusu yol kenarından geçidi izledik. çocuklar çok eğlendi. geçite arabalardan şeker çikolata oyuncak falan atılıyor. lorin nerdeyse bir torba topladı. kendisi şeker yemiyor ama mama benim diyor kimseye vermiyor. karnavaldan birkaç foto attım arkadaşı denizle birlikte deniz 4 yaşında lorin onu abi ilan etti kuyruğundan ayrılmıyor. kızım bu yıl kedi oldu. dedim bu yıl kedi olsun zaten kreşe gidince ya prenses ya uğur böceği falan olmak istiyorlar. inek ve kedi arasında karar veremedi ama arkadaşın bir kedisi var ondan kedi ağır bastı.

Minyatür
Asagıda adını gördüm sorayım dedim: ne yaptın? Bulabildin mi bahsettiğim montessori sayfasını? Bizim işyerinde intt bagl yok bu ara. Yoksa link atardım sana.. Öptüm iyi geceler

selam
nerdeyse bir haftadır burda karnaval var. köln karnavalı. rio karnavalı olmasada yinede çok renkli. bizde evimizin ordan geçen yürüyüşe katıldık. daha doğrusu yol kenarından geçidi izledik. çocuklar çok eğlendi. geçite arabalardan şeker çikolata oyuncak falan atılıyor. lorin nerdeyse bir torba topladı. kendisi şeker yemiyor ama mama benim diyor kimseye vermiyor. karnavaldan birkaç foto attım arkadaşı denizle birlikte deniz 4 yaşında lorin onu abi ilan etti kuyruğundan ayrılmıyor. kızım bu yıl kedi oldu. dedim bu yıl kedi olsun zaten kreşe gidince ya prenses ya uğur böceği falan olmak istiyorlar. inek ve kedi arasında karar veremedi ama arkadaşın bir kedisi var ondan kedi ağır bastı.

Ayy ne güzel yaa.. Burda da bayram seyran var ama nerde eski bayramlaaarrr???
Kedi oldu derken doğumgunu teması mı yoksa bahsettiğin karnavalda mı? Fotolara simdi bakamicam ondan merak ettim :)

Bem çok beğendim mira için çok uygun , yakışır güzel mavişime ..

selam yeşilçayım. unuttum sana cevap vermeyi. bahsettiğin sayfaya giriyorum daha öncede birkaç kez girmiştim teşekkürler. kursumu sormuşsun evet hala gidiyorum ama kursumu değiştirdim. haftada 5 gün banada lorinede fazla geldi. ondan şimdi haftada 3 gün olan bir kursa geçiş yaptım bitmesi uzayacak yani kursumun neyse sorun yapmıyorum. çocuk tan kaynaklı 3 yıl kurs ve çalışmaktan muafım ama ben işgüzarlık yapıp erken başlayayım dedim aslında kreşe başladıktan sonra gitsem iyiymiş ama başladık artık.lorin 1 eylülde kreşe başlayacak. doğduğunda yazdırmıştım yenice çıktı geçen kaydını yaptırdım.
kedi kostümümüz doğum günü teması değil karnaval köstümü. orda giydi 3 gün giydi. karnaval bitti yine istiyor anne miyav istiyom. diyor giyinceye kadar. makyajını falan yapıyorum. dudağını boyarken nerden öğrenmişse iyice açıp aaa deyişi var öldürüyor bizi. dil konusunda söylediklerine katılıyorum bizde öyle yapıyoruz. baba da bende türkçe konuşuyoruz. ama lorin almanca öğreniyor. dışardan etraftan duyuyor birde beni düzeltiyor. geçen arkadaşı deniz gelmişti giderken hadi kızım abiye baybay yap dedim lorin anne babybay nie tçşüzz dedi. yani baybay olmazmış tçüzz diyecekmişim. hoşuma gitsede türkçe öğrensin istiyorum kreş ve okul hayatı artık almanca olacak neyse uzattım artık. yani türkçeye taktığımdan değil bir insan ana dilini iyi bilmeliki bu ne olursa olsun diğer dili daha iyi bilir diye düşünüyorum....oğum günü temamızı daha düşünömedim bu yıl öyle büyük birşey yapmayabilirim. geçen yıl iki kez yapmıştık. hem evde hemde ışarda çok yorulmuştum yorulmak birşey değilde eğlenememiştim ondan hoşuma gitmemişti. aman pastası geldimi süsü ne oldu kaç çeşit olacak misafirlerle ilgilen müzikle ilgilen şimdiden gözüm korktu ben yaşlıyım artık kaldıramıyorum valla. ....

selam

Resimler çok güzel ,ne iyi olmuş karnavala eşlik etmeniz .. Burası çok sıkıcı bir ülke yok öyle karnavalları .. Bazen değişik ülkeler kendi çapında yapar oda merkezde olur . Bizim oralara gidip katılmamız zor .. Ama yakınımıza sirk açıldı ona gidicez inş .

vintageci bende çok seviyorum elimden gelse bütün evimi retro- vintage dekore ederim.gül zaten çok güzel.
bende mamalara devam ediyorum dün akşamda ıspanaklı gül böreği yapıp attım.lorinin resimlerine bakıcam şimdi.

Bayıldımmmm temaya. Benim gecen seneki temam böyle pastel tonlardaydı. Bayılıyorum vintage a :) mirama dayakışır :)
Bu arada english home a cok guzel bebek nevresim takımları gelmiş ama lastik çarşaflı :( bize uymuyo :( uyuz oluyorum ayrı da satsalar ya
Bakıcam ilk fırsatta bende english home a,pike takımı da almak istiyorum kuzuya:16:
Bem çok beğendim mira için çok uygun , yakışır güzel mavişime ..
Sağol teyzesi:16:Bu sene daha az kişiyle sade bişey olsun istiyorum bakalım... Aslında çok planlarım vardı ama baktım sonu yok bıraktım hayal kurmayı:9:
vintageci bende çok seviyorum elimden gelse bütün evimi retro- vintage dekore ederim.gül zaten çok güzel.
bende mamalara devam ediyorum dün akşamda ıspanaklı gül böreği yapıp attım.lorinin resimlerine bakıcam şimdi.
Vintage pek sevmem aslında,,daha şıkır şıkır severim ama birdaha bu tarz bi tema yapamam diye düşündüm:9:Malum büyüdüklerinde kendileri karar verecekler temalarına:emir_bebek: Arkadaşımın kızı var 5yaşına girecek,,tutturdu beşiktaşlı doğumgünü istiyormuş:9:Arkadaşım da şimdi o istedi diye
siyah tütü aramaya başladı bile:9:Konsepti siyah beyaz yapacak.
Walla onca işinin arasında herşeyi hallediyorsun 2 canlı arkadaşım:46:Maşallah sana:nazar: Rabbimden kolaylıklar diliyorum:16:

Herkese mutlu sabahlar:3: Hava güzel bugün burda,,sabah kuzumu giydirip bakıcı teyze gelince verdim simit almaya gittiler,bende işe:10:
Güzel bir gün diliyorum hepimize:54:

Back
X