- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
kısa bir aradan sonra beraberiz dostlarım ama çok yorgunum 
son zamanl rda çok çalışmk zorunda kalıyorum, akşam olunca ayaklarım zonklamaya başlıyor
hayır yaşlılıktan değil 
geçmişe hafifçe baktım. minyatür hanım gelmiş, karnaval varmış, ne güzel
mutlu_anne, doğumgünü hazırlıklarına başlamış
şekersizyeşilçay, şantiyede bizden uzak kalmış
bu arada evde hareketli günler yaşıyoruz. Orhan Cemal dün yine düşerek dudağını patlatmış. sabah baktığımda hala yarık vardı
bir de kek yerken dudağının yarık kısmını ısırmış, çok ağladı ama sonra hemen unuttu
sabah makasla kağıt keserken, kağıdı tutan parmağımı kesti
gözlerini kocaman açıp "
taaan (kan), tanıyooo (kanıyo)" dedi. sonra da makası gösterip "anne, teeessss (kes)" diye kendince "annemin parmağını kestim" diye övünüyor
ha evet, K ile başlayan kelimeleri T ile söylüyor. T ile başlayanları da P ile söylüyor : pamam (tamam) gibi. S'leri de aşırı peltek söylüyor.
eşim, oğlanla gidip büyük olduğunu göre göre, oğlana bisiklet almış. çocuk binemiyor, anneannede koltuk olarak kullanıyor ve yemekleri bisiklette yiyiyormuş. gitti paracıklarım yaaawww
başka :44:hah evet, kaka yapmadan önce haber veriyor ve "anne çöçü" veya "anne tata (kaka)" diyerek tuvaleti gösteriyor. biliyorum tuvalet eğitimine hazır ama havalar soğuk. eğitime tam başlamak lazım. yani bezsiz gezebileceği kadar gözetebileceğim ve hemen yıkayabileceğim zaman bekliyorum. benle bezsiz-anneannede bezli, tutarsızlık olur, çocuk alışamaz gibi geliyor:26:
neyse dostlarım, bizden haberler bu kadar. 14 marta kadar yetiştirmem gereken bir rapor var.
ekran başındaki arkadaşlarıma "yaw saatlerdir ekran başındasınız. bir hayırsever de şu fakir topiğe bir kahve yapmıyor ki
" diyorum ve huzurlarınızdan ayrılmak suretiyle size bir tatlı huzur veriyorum efem.
HOŞTA KALINIIIIZZZZ

son zamanl rda çok çalışmk zorunda kalıyorum, akşam olunca ayaklarım zonklamaya başlıyor

geçmişe hafifçe baktım. minyatür hanım gelmiş, karnaval varmış, ne güzel

mutlu_anne, doğumgünü hazırlıklarına başlamış

şekersizyeşilçay, şantiyede bizden uzak kalmış

bu arada evde hareketli günler yaşıyoruz. Orhan Cemal dün yine düşerek dudağını patlatmış. sabah baktığımda hala yarık vardı

sabah makasla kağıt keserken, kağıdı tutan parmağımı kesti

eşim, oğlanla gidip büyük olduğunu göre göre, oğlana bisiklet almış. çocuk binemiyor, anneannede koltuk olarak kullanıyor ve yemekleri bisiklette yiyiyormuş. gitti paracıklarım yaaawww

başka :44:hah evet, kaka yapmadan önce haber veriyor ve "anne çöçü" veya "anne tata (kaka)" diyerek tuvaleti gösteriyor. biliyorum tuvalet eğitimine hazır ama havalar soğuk. eğitime tam başlamak lazım. yani bezsiz gezebileceği kadar gözetebileceğim ve hemen yıkayabileceğim zaman bekliyorum. benle bezsiz-anneannede bezli, tutarsızlık olur, çocuk alışamaz gibi geliyor:26:
neyse dostlarım, bizden haberler bu kadar. 14 marta kadar yetiştirmem gereken bir rapor var.
ekran başındaki arkadaşlarıma "yaw saatlerdir ekran başındasınız. bir hayırsever de şu fakir topiğe bir kahve yapmıyor ki

HOŞTA KALINIIIIZZZZ