2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bizim resmi nikahı İngiltere kıydı bu yüzden eşim Türkiye de yapılan salon düğünü olsun diyor :))
12 Ocak 2011 nikah 23 Temmuz 2011 salon düğünü ..

Mutlum yemeğin güzel geçmesine sevimdim , hedileşmek pekte mühüm değil bencede bazen ağız tadı ile yenilen yemek ve sohbetin yerini hiçbirşey tutmuyor .

gülümsettin beni son sözünle canım :) burda hava çok kotu. yani bi açıyo bi kapatıyo, feci rüzgar var.. ülkemin kara bulutları geziyo üstümüzde ama önümüz bahar, umut için bi sebep daha buldum bak sana
kelebek temasını begenmene sevindim. azönce bi pasta beğendim. evdeki kutlama için. kreştekini yine kendim yapıcam. bu kez 2 şeklinde ya da kelebek seklinde olcak sanırım. hoşunuza giden ilginç pasta tasarımlarıyla karsılasırsanız haber edin gari
valla uzun bi süredir diy projelerini hayranlıkla takip ediyorum. hep aklımdaydı nihayet gerçekleştirdim... umarım guzel şeyler üretebilirim...
evet baştan başliim ben en iyisi kullanım klavuzunu okuyarak başladım olur mu
iyi vakit geçirmenize cok sevindim. biz de pazartesi gunu 7 seneyi deviriyoruz. tanışalı 9 yıl dolacak mayısta... yıllar esip geçiyor. ay sonu da doğumgunu var. napcam hala cok kararsızım. doğumgunu için spor salonu uyeliği hediye etmeyi düşünüyorum yıldonumu için de romantik bi yemek???

iyiyiz çok şükür sağol sorduğun için baksana yeşilçayda içmiş ay içtiğine bu kadar sevineceğimi bilmezdim:))
kız mutlu nikah tarihi olmaz ki meleğiminde nikahla düğün arası çok varmış bizim gibi ben evlendiğimi düğün olunca anladım ki:)) güzel geçmiş geceniz çok sevindim. sen bir ara spora gidiyordun naptın ki?

yeşilçayım güle güle kullan dikiş makinanı. 4 sene hazır giyim okudum ama bir aydır dikilecek düğmelerim var hiç elim varmıyor:)) güzel şeyler yaparsın inşallah sipariş verebilirim zevkle:)))

meleğim ah o kara bulutlar ah o kara kaşlar yokmu( bir anne 14 yaşında oğlunu pisi pisine toprağa verdi ve buna sebep olan şerefsizler bir gıdım üzülmüyorlar ya yatacak yerleri olmuyacak onların o günleri göstersin bize Rabbim.

selam
mutlucum evlilik yıldönümüz kutlu olsun cnmupuzun nice yıllar diyorum
şekersiz kelebek teması çok iyi bencedefnoşa da çok yakışacaktır,dikiş makinanda hayırlı olsun:)
hejar dogum günün kutlu olsun canım benim nice yıllara inşallah

burdada hava çok soguk:18:çok rüzgar var:18:
dün akşam yemeginde çağlanın karnı agırmaya başladı1 saat hiç susmadan agladıhemen acile götürdük,soguk aldıgını ve balgamı oldugunu söyledi,balgamı oldugu için karnı agırıyomuş:26:çok tuhafıma gitti,hatta doktora çok kıcık oldum o da bana kıcık oldu
soru soruyorum cevap bekliyorum ama kendini begenmiş doktorun agzından cımbızla cevap alıyozkoyun olacaksın peki tamam deyip çıkacaksın öyle istiyolaryazdıgı ilaçlarıda almadan eve döndük neyseki çağla uyudu ama çok halsizdi,aç yattı
bugünde çocuk doktoruna götürdüm,soguk aldıgını söyledi,ama önemli bişeyi yokmuş çok şükür,
şimdide uyuyo kuzumuyanmak üzere bende yemek yapacam
ama üstümde öyle bir agırlık var ki hiç kalkasım yok
ha dün gece kan tahlilinede bakıldıialdım sonucu bugün doktora gösterdim kanda mikrop falan yok,kan degerlerimizde çok iyiymiş12.8 çıktı
demek yedigi pekmezler,etler bir işe yaramış:)
zaten kansızlıgı yoktu ama sınırdaydık yalnış hatırlamıyosam 11.2 idi:26:
kilosu 12 buçuk,
boyumuzda 88
biraz kilo alaydı iyiydi13 olmuştur diyodum ama olmamış zilli

valla ben ikisinide kutluyorum canım:))
nikah 10 temmuz ayrıca tanışma günümüzde aynıo yüzden kendi aramızda kutlarız:))
dügün 19 agustosonuda kutlarım
kutlanacak hangi özel gün varsa kutlamayı severim:)

canım sen daha yeni gelinmişsin:))
taze gelinçıtır gelin
Allah sizi nazarlardan korusunhep mutlu olun inşallah

neden hediye almadın enişteyetabi en son aldıgın kazagın taksidi bitmedi daha dimi

Oğlumu bugün azmettim parka götürdüm ve sonuç gözlerim kan çanağını döndü yorgunluktan yolda istediği olmadıkça kendini yere yatıp ağlayıp zırladı ( ben nerde yanlış yapıyorum kızlar bakıyorum yaşıtlarına hiç böyle olan yok neden mahir bu şekilde ki çok üzüyor beni off (

Baby CNm geçmiş olsun çağlama , bu son olur inş .. Değerleride çok iyi çıkmış maşallah CNm .. Rabbim daim etsin inş .

canım mahirin bu hareketleri normal,biliyosun ki 2 yaş sendromundalar
ama yinede insanın canını sıkıyo dimi
mesela çağla paranın ne demek oldugunu bildigi için bişey isterse ''param yok annecim alamam''diyorum:) çogu zaman amam diyo
ama bazen tutturduguda oluyo o zamanda başka şeyle oyalıyorum
genelde dişarda sıkıntı olmuyo da ama evde dedigin gibi kendini yere atma bazen bizdede oluyo canım
hiç oralı olmuyorum başka odaya gidiyorumsonra susup kalkıyo..
sende kendini suçlama canım

günaydın bu gün işyerimdeki son fiili günüm bütün eşyalarımı topladım işlerimi hallettim.içim buruk hayatımın bi dönemini daha kapatıyorum sanırım bundan sonra hayatımda böyle büyük değişiklik olmayacak.önce muş,sonra safranbolu ve terkar eve dönüş.arkadaşlarım çevrem hep burada şimdi sıfırdan başlıcam inş. herşey iyi olur.
pazar günü büyük gün salı günüde memlekete dönüş bi süre buraya giremeyebilirim düzenimi kuruncaya kadar.
ülkem konusunda ise şunu söylemek istiyorum bu ülke çok imtihanlar yaşadı bu da onlardan biri ne zaman karşımızdakinin acısına saygı duyarsak ve ne zaman acımızı başka şeylere alet etmeden yaşarsak bir oluruz yoksa sadee öteki olarak kalırız.umarım biran evvel bir oluruz özellikle sözkonusu çocuklarsa.

yepyeni bir hayat, yeni bir başlangıç... inşallah hayırlı olur giderken sosyal mesaj da vermişsiniz, katılmamak elde değil...

meleğim hanım, çevremizdeki çocukları kısa bir zaman için görüyoruz aslında. belki de birçok çocuk böyle de, biz iyi zamanlarına denk geldiğimiz için, onlar uslu gibi düşünüyoruz :26arka götürmekten, gezdirmekten vazgeçmeyin. inanın karşılaştırsak, en uslu çocuğu bile yaramaz gösterecek bir yön buluruz

sıradaki kahve ve kurabiye sizin için Londra yöresinden geliyooooorrr haydi biraz neşelenin dostum

yepyeni bir hayat, yeni bir başlangıç... inşallah hayırlı olur giderken sosyal mesaj da vermişsiniz, katılmamak elde değil...

evet biraz öyle oldu galiba ama güzel haberler ve fotolarla dönme dileğiyle diyip kapanışı yapayım.herkezi çok öpüyorum çekiliş için bana özel mesaj atıp bilgilendirirseniz sevininirim takip edemiyeceğim için.

sabah kendime dikiş makinası aldım. bilen annelerden başlangıç için tüyo istiyorum. nerden başlamalıyım

hayırlı uğurlu olsun dostum

başlangıç olaraktan, internetten "sewing" videoları izleyebilirisiniz. inanın "ecnebi"ler herşeyin videosunu yaptıkları gibi, tontiş teyzeler de dikiş videosu yapmış. ben çok faydalandım. bir de temel dikiş kitabı almıştım. patron okumaktan, teğel atmaya kadar herşey var. büyük D&R' larda bulabilirsiniz. yalnız, dikiş birşey değil de, en kritik nokta biçki kısmı. ger dönüşü olmayan bir şey olduğundan atalarımız "bin kere ölç, bir kere biç" demişler

kolay gelsin diyorum

günaydınınız bol olsun dostlarım, kısaca gündeme değinip çıkacağım. uzuuuun bir deneyim iptal oldu, ben de dışardaki işlerimi bitirip eve gideyim diyorum. sabah koltukları ve halıyı silip, akşam yemeği hazırlayıp, sütü kaynatıp öyle çıkmıştım. eve gdip kapıları, banyoyu ve tuvaleti temizleyeyim diyorum. yok çok temiz olduğumdan değil de, sırf temizlik bahanesi olsun diye misafir çağırdığımdan.
pazartesi misafir gelecek, onlar olmasa büyük temizlik yapacağım yok

dostum Babyceren, Çağla'ya geçmiş olsun diyorum karın ağrısıyla ağlayan çocuk en yıratıcı unsurlardan biridir galiba ama kilosuna maşallah diyorum ve tebrik ediyorum. özellikle de, "tombalak" diye çağırdığı oğlu 10 kiloyu yeni görmüş bir anne olarak

mutlu_anne hanım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun diyorum ama geç oldu sanırım daha nice yılları nice nice çocuklarla kutlayın inşallah

şekersizyeşilçay hanım, dikiş makinanız hayırlı olsun diyorum, ayrıntılar için bkz. önceki mesajım

çıkıyorum dost ve müttefiklerim, hepiniz hoşta kalın, tezce gelin

Evt haklısın CNm ama beni dışarda öyle zor duruma düşüyor ki anlatamam . Birde yere yatmakla da kalmıyor çığlık atıp bağırıyor ve ağlıyor . Bu ülke de böyle şeyler hiç hoş karşılanmıyor .. Karşıma polis dikilecek diye korkar oldum . Çoçuğa bakamıyorum ona eziyet ediyor gibi algılanırsa onu benden alma ihtimalleri bile var yani demem o ki burası zor .. Mahir daha da zor (

Çağla maşallah akıllı kuzum yerim onun aman diyen dillerini :))

Son düzenleme:

Oo işkoç büsküvisi bilem var , bende çok severim .. Bardak ve otobüs burda en çok aşina olanlardan . Güle güle kullanın hocam . Peki mağnet ve anahtarlık yokmu onlarda hatıra olarak çok iyî oluyor .. Olmazsa ben size hediye ediyîm )

Yolun açık olsun CNm , en yakın zaman içinde seni aramızda görmek ümidi ile yeni şehir ve ailenle mutluluklar dilerim ..
Çekiliş olursa sana yazarım ama 5 kişi ile çekiliş olurmu işte orası muamma . Sağlık olsun diyelim ne yapalım ikinci yaş günü çekilişi varsın olmıyı versin .

ya demek son günün:26:ama bu çok ani oldu şekerim:26:
biz seni özleriz,kendine çok iyi bak bizi habersiz bırakma çooook öptüm talaycım
amanda aman çikocuk misafirde agırlarmış:)maşallah nazar degmesin
çok şaşırdım inan:))
ben bu hafta 3 gün misafir aldım biliyomusunbugünde çat kapı misafir geldi
temizlikte yapmışın gözümüz aydın

ya ne yapılabilir ki :26:netten bi araştırsan hani böyle yapan çocuklara nasıl davranılmalı diye:26:eminim çok zor durumda kalıyosundur,,
hem öyle kolay degil çocugunu senden almakher çocuk yapıyo bunu ne var yani

Son düzenleme:
herkese meraba
kimsecikler gelmemişçokmu yogunsunuz hatunlar
gelin biraz sohpet edelim

sabah 10 buçukta misafrim geldiaz önce kalktıev zaten dagınıktı hiç bir işte yapamadım,gittide evi süpürdümçağlayı yatırdım
neyseki yemegimi misafire yaptırdımlahana saracaktım bugün çıkardım bi güzel hepsini ona yaptırdım
bana çat kapı gelmek neymiş ögrensinsanırım bi daha bana gelmeyecek
gün nasıl geçti anlamadım akşam olmuş yaw
çağla daha iyi çok şükürkeyfide yerinde ama iştahı pek yok
çikocum demişsin ya kilosu çok iyi falan diye evet biliyorum kilosu iyi ama 10 aydır sadece 300 gram alması kötü
çağla 1 yaşındayken 12 kiloydu,sonra 12.200 oldu sonra 200 ü geri verdi işte işte o zamandan beri 12 buçuk ancak oldu
belki sizinkilerin kilosu az ama 1 yaşından beri 1 kilo almıştır dimi:26:benim zilli onuda almadı ya ondan sürekli diyorum kilo almıyo diye
bebekliginde tosun gibiydi işte hep boy atıyo kilosu oldugu yerde sayıklıyo
ondan gözüme zayıf geliyo
yoksa bende biliyorum çok şükür 12 buçuk kilo zayıf degil
işla beni anlamışsındır
gerçi çok erken yürümeye ve çok hareketli bir çocuk belkide ondan böyle
bende nedense tombalak gibi çocuk seviyorumher yeri et olmalı ısırıp duracan
ceren öyleydi gözüm alışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…