Menüde balık vardı canımBen çok sevdiğim için yer ayırtmıştı sağolsun...En güzel yanı değişiklik olmasıydı tabi Hediye almamış bende almadım
Biraz sohbet ettik o da iyiydi hakkını yemiyimEvlilikte 3 yılı, arkadaşlıkta 11 yılı geride bıraktık döndük evimize
Evlilik yıldönümünüz resmi nikah gününüzdür canım:)
gülümsettin beni son sözünle canım :) burda hava çok kotu. yani bi açıyo bi kapatıyo, feci rüzgar var.. ülkemin kara bulutları geziyo üstümüzde ama önümüz bahar, umut için bi sebep daha buldum bak sanaDefnem için kelebek teması çok güzel tam oturdu bence kızımıza çok yakışıcağını düşünüyorum)
Dün benimde moralim çok bozukdu , ülkemde olanları sindiremiyorum ve çok dua ediyorum herşeyin yoluna girmesi için(
Gelelim bizim Mahir'e artık her gittiğim yerden bin pişman şekilde eve döner olduk , oğlum havalarında ısınması ile eve gelmek istemiyor bu yüzden her dönüşümüz ağlama ile bitiyor .. Bügünde hava çok güzel kalksın yine herşeye rağmen dışarı çıkıcam :)) delimiyim neyim ama oğluma ben çok aşığım galiba
valla uzun bi süredir diy projelerini hayranlıkla takip ediyorum. hep aklımdaydı nihayet gerçekleştirdim... umarım guzel şeyler üretebilirim...Hayırlı olsun dikiş makinen nerden hemen aklına böyle bir şey yapmak geldi) valla iyi oldu bence çünkü çok lazım olan bir şey .. Benim bir tecrübem yok ama annemin vardı ve bize çok şeyler dikerdi . Hatta donlarımızı bile dikerdi o kadar herşeyi halleder şeklinde işimize yaradı ..
evet baştan başliim ben en iyisiCanım çok teşekkür ederim çok sağol
Sağol tatlıcadım iyiki varsın
Güle güle kullan dikilş makineni canımHiç anlamam ben ama baştan başla Evet yemeğe gittik canım dülger yedik Kızı da kayınpedere bıraktık, sonra yemekte kaldığımız süre boyunca kızımızı özledik
Bugün günlerden bana da kırmızı siyah,,sabahtan beri bu renk bir desen üzerine çalışıyorum
Herkese mutlu günleeeeeer
Kafama birşey takıldı şimdi bizim resmi nikah ile salon düğünümüz ayrı günlerde oldu . Yani bizim hangisi evlilik yıldönümü oluyor onu seçemiyorum .. Eşim ikisini de bilmez halbuki ben ilk tanıştığım günden itiraben herşeyi unutmam buna yüzden adam hep bana sorar durur
Menüde balık vardı canımBen çok sevdiğim için yer ayırtmıştı sağolsun...En güzel yanı değişiklik olmasıydı tabi Hediye almamış bende almadım
Biraz sohbet ettik o da iyiydi hakkını yemiyimEvlilikte 3 yılı, arkadaşlıkta 11 yılı geride bıraktık döndük evimize
Evlilik yıldönümünüz resmi nikah gününüzdür canım:)
Oğlumu bugün azmettim parka götürdüm ve sonuç gözlerim kan çanağını döndü yorgunluktan yolda istediği olmadıkça kendini yere yatıp ağlayıp zırladı( ben nerde yanlış yapıyorum kızlar bakıyorum yaşıtlarına hiç böyle olan yok neden mahir bu şekilde ki çok üzüyor beni off (
Baby CNm geçmiş olsun çağlama , bu son olur inş .. Değerleride çok iyi çıkmış maşallah CNm .. Rabbim daim etsin inş .
günaydın bu gün işyerimdeki son fiili günüm bütün eşyalarımı topladım işlerimi hallettim.içim buruk hayatımın bi dönemini daha kapatıyorum sanırım bundan sonra hayatımda böyle büyük değişiklik olmayacak.önce muş,sonra safranbolu ve terkar eve dönüş.arkadaşlarım çevrem hep burada şimdi sıfırdan başlıcam inş. herşey iyi olur.
pazar günü büyük gün salı günüde memlekete dönüş bi süre buraya giremeyebilirim düzenimi kuruncaya kadar.
ülkem konusunda ise şunu söylemek istiyorum bu ülke çok imtihanlar yaşadı bu da onlardan biri ne zaman karşımızdakinin acısına saygı duyarsak ve ne zaman acımızı başka şeylere alet etmeden yaşarsak bir oluruz yoksa sadee öteki olarak kalırız.umarım biran evvel bir oluruz özellikle sözkonusu çocuklarsa.
Oğlumu bugün azmettim parka götürdüm ve sonuç gözlerim kan çanağını döndü yorgunluktan yolda istediği olmadıkça kendini yere yatıp ağlayıp zırladı( ben nerde yanlış yapıyorum kızlar bakıyorum yaşıtlarına hiç böyle olan yok neden mahir bu şekilde ki çok üzüyor beni off (
yepyeni bir hayat, yeni bir başlangıç... inşallah hayırlı olurgiderken sosyal mesaj da vermişsiniz, katılmamak elde değil...
sabah kendime dikiş makinası aldım. bilen annelerden başlangıç için tüyo istiyorum. nerden başlamalıyım
canım mahirin bu hareketleri normal,biliyosun ki 2 yaş sendromundalar
ama yinede insanın canını sıkıyo dimi
mesela çağla paranın ne demek oldugunu bildigi için bişey isterse ''param yok annecim alamam''diyorum:) çogu zaman amam diyo
ama bazen tutturduguda oluyo o zamanda başka şeyle oyalıyorum
genelde dişarda sıkıntı olmuyo da ama evde dedigin gibi kendini yere atma bazen bizdede oluyo canım
hiç oralı olmuyorum başka odaya gidiyorumsonra susup kalkıyo..
sende kendini suçlama canım
meleğim hanım, çevremizdeki çocukları kısa bir zaman için görüyoruz aslında. belki de birçok çocuk böyle de, biz iyi zamanlarına denk geldiğimiz için, onlar uslu gibi düşünüyoruz :26arka götürmekten, gezdirmekten vazgeçmeyin. inanın karşılaştırsak, en uslu çocuğu bile yaramaz gösterecek bir yön buluruz
sıradaki kahve ve kurabiye sizin için Londra yöresinden geliyooooorrrhaydi biraz neşelenin dostum
Eki Görüntüle 1022447 Eki Görüntüle 1022448
evet biraz öyle oldu galiba ama güzel haberler ve fotolarla dönme dileğiyle diyip kapanışı yapayım.herkezi çok öpüyorum çekiliş için bana özel mesaj atıp bilgilendirirseniz sevininirim takip edemiyeceğim için.
ya demek son günün:26:ama bu çok ani oldu şekerim:26:evet biraz öyle oldu galiba ama güzel haberler ve fotolarla dönme dileğiyle diyip kapanışı yapayım.herkezi çok öpüyorum çekiliş için bana özel mesaj atıp bilgilendirirseniz sevininirim takip edemiyeceğim için.
amanda aman çikocuk misafirde agırlarmış:)maşallah nazar degmesingünaydınınız bol olsun dostlarım, kısaca gündeme değinip çıkacağım. uzuuuun bir deneyim iptal oldu, ben de dışardaki işlerimi bitirip eve gideyim diyorum. sabah koltukları ve halıyı silip, akşam yemeği hazırlayıp, sütü kaynatıp öyle çıkmıştım. eve gdip kapıları, banyoyu ve tuvaleti temizleyeyim diyorum. yok çok temiz olduğumdan değil de, sırf temizlik bahanesi olsun diye misafir çağırdığımdan.
pazartesi misafir gelecek, onlar olmasa büyük temizlik yapacağım yok
dostum Babyceren, Çağla'ya geçmiş olsun diyorumkarın ağrısıyla ağlayan çocuk en yıratıcı unsurlardan biridir galiba ama kilosuna maşallah diyorum ve tebrik ediyorum. özellikle de, "tombalak" diye çağırdığı oğlu 10 kiloyu yeni görmüş bir anne olarak
mutlu_anne hanım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun diyorum ama geç oldu sanırımdaha nice yılları nice nice çocuklarla kutlayın inşallah
şekersizyeşilçay hanım, dikiş makinanız hayırlı olsun diyorum, ayrıntılar için bkz. önceki mesajım
çıkıyorum dost ve müttefiklerim, hepiniz hoşta kalın, tezce gelin
Evt haklısın CNm ama beni dışarda öyle zor duruma düşüyor ki anlatamam . Birde yere yatmakla da kalmıyor çığlık atıp bağırıyor ve ağlıyor . Bu ülke de böyle şeyler hiç hoş karşılanmıyor .. Karşıma polis dikilecek diye korkar oldum . Çoçuğa bakamıyorum ona eziyet ediyor gibi algılanırsa onu benden alma ihtimalleri bile var yani demem o ki burası zor .. Mahir daha da zor(
Çağla maşallah akıllı kuzumyerim onun aman diyen dillerini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?