2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu Yıllar Hejarım
Paylaşımına sağlık hoşgeldin canım Aras Eymen ve senin iyi olmanıza da ayrıca sevindim
Güzel dileklerin için de amin diyorum

Çok güzel dimi dimi Hele cakepops ve macaronları çok canım çektiSağol cicim
mutlum kocacınla nice seneler. ömür törpüsü olsalar da olsun
Çok teşekkür ederim şekerli şekersizim benim

Pınardacım herşeyin yolunda olmasına sevindim ve 2. bebiş düşünceni tebrik ederim

Selam annekuşlar
Dün bilgisayarım açılmadı servise gitti geldi bugün iyi çok şükür
Bu sabah yatağımdan eşim tarafından öpücüklerle uyandırıldım evlilik yıldönümü hatrına olsa gerek
Akşam da yemeğe gidicezmişizsevindirik oldum yaw alışkın değilim böyle ilgiye

Mira kuzusu iyi çok şükür ama inatlaşmaları daha da arttı, bir bebek ne isterse hepsini "kendisi" yapmak istiyor,
akşam yemeğini bile beraber karıştırıyoruzBen ona süt ısıtırken o da başka cezveyle kendi ocağında bana süt hazırlıyor güya
Çok tatlı maşallah ama ister istemez çok yoruluyorum Yetemiyorum gibi geliyor,hem iş hem ev işi hem kuzu derken
zaman koşuyor sanki...

Doğumgünü hazırlıklarıma hız vermek istiyorum ama işten fırsat bulamıyorum şu aralarKızıma bu sene tütü giydirmicem
beyaz güzel bir elbise getirdi babası onu giydiricem,kendime de benzer şekilde beyaz bir elbise diktirmek istiyorum ama ucuzundan
Yani bu sene de anne kız takım giyineceğiz inşallah

Bakıcı teyzemiz yoruldu biraz yarından itibaren 4 gün izin verdim çok mutlu oldu Sen dinlen ki kızıma daha verimli ol dedim Üniv.de okuyan kızı var Kütahyada,yanına gidecek.... Kuzuya temizlikçi abla bakıcak 2 gün , Mira ona bayılıyor isim koydu hatta "usta" diyor,ailecek çok seviyoruz Nezoşu

Bizden haberler böyle şekerler,yine yazmaya çalışıcam gün içinde

Hejar CNm doğum günün Kutlu olsun , nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim sevdiklerinle beraber ..
Mutlum nice mutlu evlilik yıl dönümleri dilerim. , Rabbim mutluğunuzu ve birlikteliğinizi daim etsin inş .

Kod:

Hşg
Geçmiş olsun sulu güzel kızlarınıza , hemen atlatmalarını ve Rabb'inden şifa diliyorum ..
Misafir işi öyle gerçekten gidince geri almasıda oluyor pöff .. Şimdi burdaki insanların çoğu evde değil dışarda buluşuyorlar demek bu yüzden .. Kimse saatlerce zaman ayırmak istemiyor ama ben yinede ev tercihindeyim çok yoğun olmamak şartı ile tabii

kızlar bana acele fikir verin eceyi suluboya yapması için mama sandalyesinde bıraktım oynuyordu derken bi baktım 3 yudum fırçasını soktuğu boyalı suyu bi güzel içti bişey olmaz dimi

Canım ben çerçeve yerine 1mt siyah kumaş alıp üstüne kartonlar yapıştırmayı düşünüyorum şu tarz Fikir olur belki diye söylüyüm dedim

Hejar CNm doğum günün Kutlu olsun , nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim sevdiklerinle beraber ..
Mutlum nice mutlu evlilik yıl dönümleri dilerim. , Rabbim mutluğunuzu ve birlikteliğinizi daim etsin inş .
Çok teşekkürler meleğim
kızlar bana acele fikir verin eceyi suluboya yapması için mama sandalyesinde bıraktım oynuyordu derken bi baktım 3 yudum fırçasını soktuğu boyalı suyu bi güzel içti bişey olmaz dimi
Bence bişey olmaz canımhatırlıyorum da iğrenç bi tadı vardı

Baby canım minnoşlara geçmiş olsun

Son düzenleme:

talaycım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
dil anlamında değil gelişim takibi
dil içinde bir kaç kelime söylemesi gerekliymiş ama dedimiz gibi her çocuğun gelişimi farklı ilerliyor
aldığı herşeyin ismini siz söyleyin ona o zamanla öğrenecek zaten
mesela aras eymen sürekli tokamı alırdı ben sürekli o toka toka diye diye o da kendine göre tokaya goa diyor artık gördüğünde :)
tabi ağırlaştın artık rabbim yardımcın olsun ama tv gerçekten çok ama çok etkiliyor çocukları biz 10 gündür açmıyoruz evde,gerçekten farkediyorum algıları daha açık...

canım mutlu annem teşekkür ederim
ALLAH razı olsun
dr bize tv kesinlikle yasak dediğinde aklıma ilk sen geldin biliyor musun?bu konuda hiç taviz vermedin
dedim keşke bende hiç açmasaydım 3 yaşa kadar tavsiye etmiyorlarmış
birde bol bol yaşıtlarıyla zaman geçirsin dedi,ama malesef ne çevrede ne de apartmanda hiç yaşıtımız yok,bundan olsa gerek çocuğumun
büyüklerle iletişimi çok iyi ama kendi yaşıtlarıyla o kadar değil:26:

canım benim melek arkadaşım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

birşey olacağını zannetmiyorum canım,ama yinede dr ye danışmakta fayda var,içini ferah tut

Mira da kendi yaşıtlarıyla pek anlaşamıyor ama kendinden büyüklerle çok güzel oynuyor,dr.umuz bahsetmişti bunun sebebi ilginin kendi üzerlerinde olmasını sevmeleri.Büyükler hep onlarla oynuyor ama yaşıtlarıyla durum aynı değil doğal olarak Yani ben kendi adıma Aras Eymenin yada Mira'nın yaşıtlarıyla şimdilik anlaşamamlarını buna bağlıyorum,zamanla alışacaklardır. Ama başka çocuklarla zaman geçirmeleri çok önemli, bahar gelince ki zaten ne kaldı hergün mutlaka parka çıkar bence canım,iletişimde bulunmaları ve öğrenmeleri için çok önemli...yakınlarda bi avmye götürüp oyuncaklara bile bindirsen ordaki çocuklarla iletişim içinde olur...
Ben öyle yapıyorum avm deki oyuncaklara götürüyorum her fırsatta, hatta çoğu zaman o kartlara para doldurmadan bindiriyorum oyuncaklara kızıyor
bana zilli "kaaat basss buyaya" diyor Basmadıysam gidip başka çocukların arkasına binmeye çalışıyor

aynen canım dr bizede aynısını söyledi,büyüklerin ilgisi daha çok hoşuna gidermiş gerçektende öyle
bende zaten öyle yapıcam canım hatta 2 haftaya önce her gün mutlaka dışarı çıkarıyordum havalar güzeldi şimdi soğuk olunca daha az çıkarıyorum
benim oğlan avm deki oyuncakları hiç sevmiyor biraz binip ağlıyor kartta boşa gidiyorgenelde açık hava parkları çok seviyor
bahara az kaldı dediğin gibi parkımız çok yakın her gün götürcem artık
mira mada maşallahakıllı kuzum benim herşeyide bilir prensesim

kızlar sağolun cevaplarınız için. mutlum ve babyninde içtiğini öğrendiğim iyi oldu yavrum gelecekte teyzeleri gibi olacağının sinyalini vererek mutlu etti beni:)))

mutlum iyi ki evlenmişiniz:)))) Allah daha uzun yıllar sağlıkla mutlulukla bir yastıkta yatmayı nasip eder.

hejarım iyiki doğmuşun:)) Rabbimden gamzelinle eşinle sevdiklerinle birlikte hayırlı mutlu sağlıklı yıllar dilerim.

turuncu ben ece ile kayrayı huy bakımından çok benzetirim. inan bende gün içinde çok bağırıyorum elimde değil. bütün gün onunla oyun oynamamı başka birşeyle ilgilenmemi istemiyor. herşeye olmaz diyor bu aralar. kızım yemek yicenmi olmaz, kızım yatcanmı olmaz, kızım elindekini bırak olmaz böyle uzar liste. en çok dışarıda mutlu ondada başladı parktan kaçmaya. 2 dakika oturmuyorum yerimde koşturmaktan. büyük çocuklara bakıp bigün ecede böyle olacak diyerek avutuyorum kendimi.

Hejarcim dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle nice guzel yillaraaa:)aras eymene 10 gundeki degisimi icin masallah

Mutlum;evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim yuvanizdan huzur mutluluk eksik olmasin ins
Miranin kaytt bass demesine cok guldum bal bu minnos ya masallah kuzuma

Tarik bugraninda akranlariyla arasi pek iyi degil cocuklari cok seviyo fakat tarik bugranin yasitlari bizim denk geldiklerimiz genelde hep tartakladi tarik bugrada kacmaya basladi:)
Bize vuruyo sinirleniyo ama baskasina yapmiyo kendisine yapildigi zamanda sadece bagirip agliyo:)
Pcmizde sorun var yine cepten dogum gunu ve evlilik yildonumu gunleri olunca daliverdim:)
Opuldunuzz

kelebek olcak teyzesi
böyle tepki vermeyin diye yediğimden az söylemiştim
seni köftehor seniii :) ye yaaa afiyet şeker olsun löp löp yağ ol(ma)sın :) şaka şaka yemek yemek kadar güzel bişey var mı yaaa?
vay vay vay. öpücüklerle uyanmak süpermiş.. hadi bakalım. yemeğe gittiniz mi naaptınız meraklı ben :)
yok ya ben de içmiştim bişey olmaz
Canım ben çerçeve yerine 1mt siyah kumaş alıp üstüne kartonlar yapıştırmayı düşünüyorum şu tarz Fikir olur belki diye söylüyüm dedim
ben de dün gezinirken buldum. renk renk kurdelalarla arka fon yapcam mersi balım

bugun gunlerden kırmızı-siyah...
sabah kendime dikiş makinası aldım. bilen annelerden başlangıç için tüyo istiyorum. nerden başlamalıyım

mutlucum ben de beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum bu sene. saçına da çiçeklerden taç yapmak istiyorum.. minik kelebeğim benim

Defnem için kelebek teması çok güzel tam oturdu bence kızımıza çok yakışıcağını düşünüyorum )
Dün benimde moralim çok bozukdu , ülkemde olanları sindiremiyorum ve çok dua ediyorum herşeyin yoluna girmesi için (
Gelelim bizim Mahir'e artık her gittiğim yerden bin pişman şekilde eve döner olduk , oğlum havalarında ısınması ile eve gelmek istemiyor bu yüzden her dönüşümüz ağlama ile bitiyor .. Bügünde hava çok güzel kalksın yine herşeye rağmen dışarı çıkıcam :)) delimiyim neyim ama oğluma ben çok aşığım galiba

Son düzenleme:

Hayırlı olsun dikiş makinen nerden hemen aklına böyle bir şey yapmak geldi ) valla iyi oldu bence çünkü çok lazım olan bir şey .. Benim bir tecrübem yok ama annemin vardı ve bize çok şeyler dikerdi . Hatta donlarımızı bile dikerdi o kadar herşeyi halleder şeklinde işimize yaradı ..

Mutlu yemek nasıl geçti , menüde ne vardı en çok bunu merak ettim :)) şaka şaka en çok enişte seni mutlu edebildi mi onu merak ettim inş keyifli geçmiştir ..

Canım çok teşekkür ederim çok sağol
Mutlum;evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim yuvanizdan huzur mutluluk eksik olmasin ins
Miranin kaytt bass demesine cok guldum bal bu minnos ya masallah kuzuma
Sağol tatlıcadım iyiki varsın
Güle güle kullan dikilş makineni canımHiç anlamam ben ama baştan başla Evet yemeğe gittik canım dülger yedik Kızı da kayınpedere bıraktık, sonra yemekte kaldığımız süre boyunca kızımızı özledik
Bugün günlerden bana da kırmızı siyah,,sabahtan beri bu renk bir desen üzerine çalışıyorum
Herkese mutlu günleeeeeer

Kafama birşey takıldı şimdi bizim resmi nikah ile salon düğünümüz ayrı günlerde oldu . Yani bizim hangisi evlilik yıldönümü oluyor onu seçemiyorum .. Eşim ikisini de bilmez halbuki ben ilk tanıştığım günden itiraben herşeyi unutmam buna yüzden adam hep bana sorar durur

Mutlu yemek nasıl geçti , menüde ne vardı en çok bunu merak ettim :)) şaka şaka en çok enişte seni mutlu edebildi mi onu merak ettim inş keyifli geçmiştir ..

Menüde balık vardı canımBen çok sevdiğim için yer ayırtmıştı sağolsun...En güzel yanı değişiklik olmasıydı tabiHediye almamış bende almadım
Biraz sohbet ettik o da iyiydi hakkını yemiyim Evlilikte 3 yılı, arkadaşlıkta 11 yılı geride bıraktık döndük evimize

Evlilik yıldönümünüz resmi nikah gününüzdür canım:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…