:) yarım tepsi miiiyok artık
Mutlu Yıllar Hejarımtek başına su içiyor mu? Aras Eymen içiyor
tek başına yemek yiyor mu? hayır benim vermemi istiyor,bana biraz abartı geldi tamam yiyebilen çocuk vardır ama hepsinden aynı performansı beklemek garip geldi neyse
basit emirleri yapıyor mu? mesela kapıyı kapat,kitabı getir gibi bunuda yapıyor şükür
tek başına merdivenlerden çıkıyor mu? hayırrr
zıplıyor mu? hayır
tek ayağının üstünde durabiliyor mu?
kendi başına üstünü çıkarıyor mu?sadece çoraplarını ve ayakkabısını çıkarabiliyor
tek başına elini yıkayıp kurulayabiliyor mu? birlikte yıkıyoruz biz
kesinlikle tv yasak dedi,ve mecbur olmadıkça kreşe 3 yaşından önce vermeyin dedi tabii çalışanlar için değil bizim gibi evde olanlar için geçerli
birlikte oyunlar oynanacak,birebir ilgilenecek anne ve baba
şimdilik aklımda kalan bunlar kızlar,10 gün oldu gideli :)
unutmadan bugün benim doğum günüm chiriro unutmamışsın geçen yılda ilk sen kutlamıştım
mutlumunda evlilik yıldönümü kutlu olsun kuzunla eşinle ve doğacak bebelerinle nice sağlık huzur mutlu dolu yıllar tatlım
Çok güzel dimi dimihttp://www.karaspartyideas.com/2014/02/shabby-chic-first-birthday-party.html/3
miracıkım için mutluannem
Çok teşekkür ederim şekerli şekersizim benimmutlum kocacınla nice seneler. ömür törpüsü olsalar da olsun
yettim gari
çikonunda yazdıgı gibi nette sorun vardıneyseki ankaradaki dayılarımı araya soktum da işi çözdük:))
sizleri çook özlediminternetsiz hayat saman gibiymiş yaşamaktan umudumu kesmek üzereydim:))
başka şeylerle oyalanmaya çalıştımbu iş benim x e yaradı
geçmişe baktım ama herşeyi unuttum:26:
aklımda kalanlar,
hejar canım dönmene çok sevindimogluşununda bişeyi yokmuş inan çok mutlu oldum çok şükür diyelim adım atmaya başlaması çok güzel gör bak yürümesi çok yakındır çoook öptüm
kujumda gelse süper olacak
melegim çağla uzun zamandır 5 numara bez kullanıyoayak numaramız 24 evet evet 24 aslında 23 a 23 tam oluyo yeni bir ayakkabı alsam 24 alacam yarında boyunu ölçecem merak ettim kilosuda artık doktora gidince
bugünde misafirim vardıçok büyük bir karar aldım bundan sonra kimseye gitmeyecem kimsede bana gelmesin geçen haftadan beri sürekli misafir agırlıyorum evde ne un kaldı ne şeker eşim kabartma tozu almaktan kabarmaya başladı
neyse yarında ben misafirlige son kez gideyim ondan sonra gitmiycem:)yarın gitmem lazım çünkü o bana gelmiştiödeşelim
çağlayla ceren nezle oldu malesef2 gündür sümüklüler daha geçen diyodum çok şükür uzun zamandır hasta olmadılar diye:26:işte böyle anne söyleyince nazar degermiş:))şaka yaw nazarla ne alakası var olacakları varmış olmuşlar,umarım ilerlemez,basit bir nezle olarak kalır ve biter..
döncem ben size
Canım ben çerçeve yerine 1mt siyah kumaş alıp üstüne kartonlar yapıştırmayı düşünüyorum şu tarzgünaydın
çerçeve hazırlar mıyım bilemiyorum. herkeste goruyorum çok banalleşmeye başladı. ama emin de değilim belki başka bişey düşünürüm. sizin de aklınıza gelirse haber edin bu zavallıya.. bi de kapı önü hoşgeldin pankartı yapıcam işte..
neyse işler beni bekler.. öpüldünüz..
Çok teşekkürler meleğimHejar CNm doğum günün Kutlu olsun , nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim sevdiklerinle beraber ..
Mutlum nice mutlu evlilik yıl dönümleri dilerim. , Rabbim mutluğunuzu ve birlikteliğinizi daim etsin inş .
Bence bişey olmaz canımkızlar bana acele fikir verin eceyi suluboya yapması için mama sandalyesinde bıraktım oynuyordu derken bi baktım 3 yudum fırçasını soktuğu boyalı suyu bi güzel içti bişey olmaz dimi
kız sen yokmusun yine beni çok güldürdün.evet bizim için internet hava su gibi elzem bende giremeyince bi tuhaf oluyorum.pasta börek işinede bi süre ara ver motorun soğusun yoksa infilak edeceksin.
bu dünyadan ayrılan çocuksa eğer ve buna bi yürek üzülmüyor burkulmuyorsa onun insanlığından şüphe ediyorum.
düşüncelerin için teşekkür ederim takmamaya bildiğimi okumaya çalışıyorum ama bazen yıpratıyor.
cookinin tarifini bi ara verirsin çayın yanında güzel gider.senin doğum günü teman neydi kanatlarla defne melekmi olacak yoksa.
öncelikle doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olur inş. yazdıklarının hepsi olmasada bi çocuğunu oğlum yapabiliyor ama konuşma konusunda hala anlamlı şeyler söylemiyor.bu yazdıkların konuşma içinmi yoksa normal gelişim için mi.ve tv konusu şu an oğluma malesef izlettiriyorum çünkü eşim yok ve yoruluyorum ama yeni evimizde tvyi kurdurmayı bi süre düşünmüyorum tv detoksu yapıcaz inş.
Mutlu Yıllar Hejarım
Paylaşımına sağlık hoşgeldin canımAras Eymen ve senin iyi olmanıza da ayrıca sevindim
Güzel dileklerin için de amin diyorum
Çok güzel dimi dimiHele cakepops ve macaronları çok canım çekti Sağol cicim
Çok teşekkür ederim şekerli şekersizim benim
Pınardacım herşeyin yolunda olmasına sevindim ve 2. bebiş düşünceni tebrik ederim
Selam annekuşlar
Dün bilgisayarım açılmadı servise gitti geldi bugün iyi çok şükür
Bu sabah yatağımdan eşim tarafından öpücüklerle uyandırıldım evlilik yıldönümü hatrına olsa gerek
Akşam da yemeğe gidicezmişizsevindirik oldum yaw alışkın değilim böyle ilgiye
Mira kuzusu iyi çok şükür ama inatlaşmaları daha da arttı, bir bebek ne isterse hepsini "kendisi" yapmak istiyor,
akşam yemeğini bile beraber karıştırıyoruzBen ona süt ısıtırken o da başka cezveyle kendi ocağında bana süt hazırlıyor güya
Çok tatlı maşallah ama ister istemez çok yoruluyorumYetemiyorum gibi geliyor,hem iş hem ev işi hem kuzu derken
zaman koşuyor sanki...
Doğumgünü hazırlıklarıma hız vermek istiyorum ama işten fırsat bulamıyorum şu aralarKızıma bu sene tütü giydirmicem
beyaz güzel bir elbise getirdi babası onu giydiricem,kendime de benzer şekilde beyaz bir elbise diktirmek istiyorum ama ucuzundan
Yani bu sene de anne kız takım giyineceğiz inşallah
Bakıcı teyzemiz yoruldu biraz yarından itibaren 4 gün izin verdim çok mutlu olduSen dinlen ki kızıma daha verimli ol dedim Üniv.de okuyan kızı var Kütahyada,yanına gidecek.... Kuzuya temizlikçi abla bakıcak 2 gün , Mira ona bayılıyor isim koydu hatta "usta" diyor,ailecek çok seviyoruz Nezoşu
Bizden haberler böyle şekerler,yine yazmaya çalışıcam gün içinde
Hejar CNm doğum günün Kutlu olsun , nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim sevdiklerinle beraber ..
Mutlum nice mutlu evlilik yıl dönümleri dilerim. , Rabbim mutluğunuzu ve birlikteliğinizi daim etsin inş .
kızlar bana acele fikir verin eceyi suluboya yapması için mama sandalyesinde bıraktım oynuyordu derken bi baktım 3 yudum fırçasını soktuğu boyalı suyu bi güzel içti bişey olmaz dimi
Mira da kendi yaşıtlarıyla pek anlaşamıyor ama kendinden büyüklerle çok güzel oynuyor,dr.umuz bahsetmişti bunun sebebi ilginin kendi üzerlerinde olmasını sevmeleri.Büyükler hep onlarla oynuyor ama yaşıtlarıyla durum aynı değil doğal olarakcanım mutlu annem teşekkür ederim
ALLAH razı olsun
dr bize tv kesinlikle yasak dediğinde aklıma ilk sen geldin biliyor musun?bu konuda hiç taviz vermedin
dedim keşke bende hiç açmasaydım 3 yaşa kadar tavsiye etmiyorlarmış
birde bol bol yaşıtlarıyla zaman geçirsin dedi,ama malesef ne çevrede ne de apartmanda hiç yaşıtımız yok,bundan olsa gerek çocuğumun
büyüklerle iletişimi çok iyi ama kendi yaşıtlarıyla o kadar değil:26:
Mira da kendi yaşıtlarıyla pek anlaşamıyor ama kendinden büyüklerle çok güzel oynuyor,dr.umuz bahsetmişti bunun sebebi ilginin kendi üzerlerinde olmasını sevmeleri.Büyükler hep onlarla oynuyor ama yaşıtlarıyla durum aynı değil doğal olarakYani ben kendi adıma Aras Eymenin yada Mira'nın yaşıtlarıyla şimdilik anlaşamamlarını buna bağlıyorum,zamanla alışacaklardır. Ama başka çocuklarla zaman geçirmeleri çok önemli, bahar gelince ki zaten ne kaldı hergün mutlaka parka çıkar bence canım,iletişimde bulunmaları ve öğrenmeleri için çok önemli...yakınlarda bi avmye götürüp oyuncaklara bile bindirsen ordaki çocuklarla iletişim içinde olur...
Ben öyle yapıyorum avm deki oyuncaklara götürüyorum her fırsatta, hatta çoğu zaman o kartlara para doldurmadan bindiriyorum oyuncaklara kızıyor
bana zilli "kaaat basss buyaya" diyorBasmadıysam gidip başka çocukların arkasına binmeye çalışıyor
kızlar bana acele fikir verin eceyi suluboya yapması için mama sandalyesinde bıraktım oynuyordu derken bi baktım 3 yudum fırçasını soktuğu boyalı suyu bi güzel içti bişey olmaz dimi
bu dünyadan ayrılan çocuksa eğer ve buna bi yürek üzülmüyor burkulmuyorsa onun insanlığından şüphe ediyorum.
düşüncelerin için teşekkür ederim takmamaya bildiğimi okumaya çalışıyorum ama bazen yıpratıyor.
cookinin tarifini bi ara verirsin çayın yanında güzel gider.senin doğum günü teman neydi kanatlarla defne melekmi olacak yoksa.
seni köftehor seniii :) ye yaaa afiyet şeker olsun löp löp yağ ol(ma)sın :) şaka şaka yemek yemek kadar güzel bişey var mı yaaa?böyle tepki vermeyin diye yediğimden az söylemiştim
vay vay vay. öpücüklerle uyanmak süpermiş.. hadi bakalım. yemeğe gittiniz mi naaptınızÇok güzel dimi dimiHele cakepops ve macaronları çok canım çekti Sağol cicim
Çok teşekkür ederim şekerli şekersizim benim
Selam annekuşlar
Dün bilgisayarım açılmadı servise gitti geldi bugün iyi çok şükür
Bu sabah yatağımdan eşim tarafından öpücüklerle uyandırıldım evlilik yıldönümü hatrına olsa gerek
Akşam da yemeğe gidicezmişizsevindirik oldum yaw alışkın değilim böyle ilgiye
Mira kuzusu iyi çok şükür ama inatlaşmaları daha da arttı, bir bebek ne isterse hepsini "kendisi" yapmak istiyor,
akşam yemeğini bile beraber karıştırıyoruzBen ona süt ısıtırken o da başka cezveyle kendi ocağında bana süt hazırlıyor güya
Çok tatlı maşallah ama ister istemez çok yoruluyorumYetemiyorum gibi geliyor,hem iş hem ev işi hem kuzu derken
zaman koşuyor sanki...
Doğumgünü hazırlıklarıma hız vermek istiyorum ama işten fırsat bulamıyorum şu aralarKızıma bu sene tütü giydirmicem
beyaz güzel bir elbise getirdi babası onu giydiricem,kendime de benzer şekilde beyaz bir elbise diktirmek istiyorum ama ucuzundan
Yani bu sene de anne kız takım giyineceğiz inşallah
Bakıcı teyzemiz yoruldu biraz yarından itibaren 4 gün izin verdim çok mutlu olduSen dinlen ki kızıma daha verimli ol dedim Üniv.de okuyan kızı var Kütahyada,yanına gidecek.... Kuzuya temizlikçi abla bakıcak 2 gün , Mira ona bayılıyor isim koydu hatta "usta" diyor,ailecek çok seviyoruz Nezoşu
Bizden haberler böyle şekerler,yine yazmaya çalışıcam gün içinde
yok ya ben de içmiştimkızlar bana acele fikir verin eceyi suluboya yapması için mama sandalyesinde bıraktım oynuyordu derken bi baktım 3 yudum fırçasını soktuğu boyalı suyu bi güzel içti bişey olmaz dimi
ben de dün gezinirken buldum. renk renk kurdelalarla arka fon yapcamCanım ben çerçeve yerine 1mt siyah kumaş alıp üstüne kartonlar yapıştırmayı düşünüyorum şu tarzFikir olur belki diye söylüyüm dedim
kelebek olcak teyzesi
seni köftehor seniii :) ye yaaa afiyet şeker olsun löp löp yağ ol(ma)sın :) şaka şaka yemek yemek kadar güzel bişey var mı yaaa?
vay vay vay. öpücüklerle uyanmak süpermiş.. hadi bakalım. yemeğe gittiniz mi naaptınızmeraklı ben :)
yok ya ben de içmiştimbişey olmaz
ben de dün gezinirken buldum. renk renk kurdelalarla arka fon yapcammersi balım
bugun gunlerden kırmızı-siyah...
sabah kendime dikiş makinası aldım. bilen annelerden başlangıç için tüyo istiyorum. nerden başlamalıyım
mutlucum ben de beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum bu sene. saçına da çiçeklerden taç yapmak istiyorum.. minik kelebeğim benim
böyle tepki vermeyin diye yediğimden az söylemiştim
Canım çok teşekkür ederim çok sağolkızlar sağolun cevaplarınız için. mutlum ve babyninde içtiğini öğrendiğim iyi oldu yavrum gelecekte teyzeleri gibi olacağının sinyalini vererek mutlu etti beni:)))
mutlum iyi ki evlenmişiniz:)))) Allah daha uzun yıllar sağlıkla mutlulukla bir yastıkta yatmayı nasip eder.
Sağol tatlıcadım iyiki varsınMutlum;evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim yuvanizdan huzur mutluluk eksik olmasin ins
Miranin kaytt bass demesine cok guldum bal bu minnos ya masallah kuzuma
Güle güle kullan dikilş makineni canımkelebek olcak teyzesi
yemeğe gittiniz mi naaptınızmeraklı ben :)
bugun gunlerden kırmızı-siyah...
sabah kendime dikiş makinası aldım. bilen annelerden başlangıç için tüyo istiyorum. nerden başlamalıyım
mutlucum ben de beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum bu sene. saçına da çiçeklerden taç yapmak istiyorum.. minik kelebeğim benim
Mutlu yemek nasıl geçti , menüde ne vardı en çok bunu merak ettim :)) şaka şaka en çok enişte seni mutlu edebildi mi onu merak ettim inş keyifli geçmiştir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?