Eki Görüntüle 1199365 Eki Görüntüle 1199362 Eki Görüntüle 1199364
bunlar nasıl kızlar o tacla hangisi uyar hangisini alayım yada baska secenek sunan varsa kabulum
slm kızlar bende bi mayıs annesiym. bezi bıraktıran annelere bi sorum olacaktı. gündüz bezi bıraktık 3 ay oldu ama gene hergün iki üç sefer kaçırmalarımız oluyo. uyurken bağlıyrm. bayramdan sonra öğlle uykusunda açayım mı. çok kararsızım
bunlar nasıl kızlar o tacla hangisi uyar hangisini alayım yada baska secenek sunan varsa kabulum
slm kızlar bende bi mayıs annesiym. bezi bıraktıran annelere bi sorum olacaktı. gündüz bezi bıraktık 3 ay oldu ama gene hergün iki üç sefer kaçırmalarımız oluyo. uyurken bağlıyrm. bayramdan sonra öğlle uykusunda açayım mı. çok kararsızım
Harika hepsi kokoş yapıcaksın belli sen Sare Su'yuSağlıkla gelsin bebişler
Mahir'imin lazımlığı da çok güzelmiş inşallah hemen alışır
Bezi bıraktıran arkadaşlarıma naçizane tavsiyem pes etmesinlerbizim evi sel götürdü hatta ağlandım sızlandım başaramıcam ben bu minnoşla dedim ama öyle olmadı çok şükür Çocuk yetiştirirken en önemli şeylerden biri kararlı olmak değil mi zaten
Kızlar bayrama gitmeden önce bi sizlerle bayramlaşayım dedimHepinize çok mutlu huzurlu şeker tadında bir bayram dilerim
merhaba dostlarım,
bir kongeye katılmak üzere Almanya Bonn'a gelmek zorunda kaldımbayram sabahı Ankara'da olacağım inşallah. çok çok çok yoruluyorum ve oğluşumu özledim
şimdilik hoşta kalınız anacığım
Selam mayis anneleri epey oldu foruma girmeyeli netimiz yok herkes iyidir inş ikinci bebeğe hamile olanlar var hsyirli olsun bizde yeni yeni düşünüyoruz kizimda tuvalete alisti cook sukur birakmak isteyen anneler bezi tamamen birakin yoksa zor olur geceye alistirmak herkesi kocaman optuk All aha emanet olun
Hocam nasıl geçti yurtdışı eğitimi umarım beğenmişsinizdir .. Orhan Cemal sizi çok özlemiş mi tepkisi ne oldu görünce ???
Bir gün burayada gelmenizi umut ediyorum ..
Hocam nasıl geçti yurtdışı eğitimi umarım beğenmişsinizdir .. Orhan Cemal sizi çok özlemiş mi tepkisi ne oldu görünce ???
Bir gün burayada gelmenizi umut ediyorum ..
Slm tatlışlar
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum sizleri ve kuzularımı öpüyorum
Biz çok şükür iyiyiz tarık buğranın hareketli olması beni çok yoruyo ve artık sinirlerimi bozmaya başladı
Bayramın 2. Günü dayıma gittik bugün döndük bol bol denize girdi kuzucum piknik yaptık ergen havlarında gezindi durdu:)
1.5 saatlik yolu ağzımdan burnumdan getirdi bayramım deli danamla uğraşmakla geçti bel fıtığım azıttı
Bez konusuna gelince nedense inanılmaz rahatım son zamanlarda hiç bezi çıkarmayı düşünmüyorum uğraşasım yok yorgunum bitkinim kendisi wcye yapıcam diyene kadar bekleyesim var
Bizden şimdilik bu kadar yolculuk yapanlara iyi yolculuklarr
merhaba dostlarım,
burası çok ıssız ama yine de yazayım dedim. Orhan Cemal'i mecburen kreşe vermek zorunda kaldığımızı önceki bölümlerden hatırlarsınız. evimize yakın sadece univ. kreşi var ama wc eğitimi olmadan almak istemiyor. 2. müdüre biraz yalvarıp yakardık, bezini değiştirmek için gelip gidebileceğimizi ve bu konuda kendilerinden hiçbirşey beklemediğimizi söyledik. gerçi wc leri o kadar güzel ve minik ki, Orhan Cemal orda daha kolay öğrenir gibi geliyor :26:13 gün sonra müdürle konuşacağız. o güne kadar tombalağımız bizimle lab.a gelip gideceküniv.in evimize uzak olan kreşi daha doğrusu anaokulu ise harikaydı tek katlı, bahçe içinde vs vs vs çocuklar yemeklerini açık havada bahçede yiyiyor zaten kampüs orman gibi bir yerde nasip olursa, 3 yaşını dolrduğu gün o kreşe vermek istiyorum
Orhan Cemal ise alışmakta zorlanmayacak gibi. kreşe girer girmez oynamaya ve çocukların arasına karışmaya başladı. bakalım yalvarıp yakarma çabalarımızın sonucu ne olacak :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?