2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende bi mayıs annesiym. bezi bıraktıran annelere bi sorum olacaktı. gündüz bezi bıraktık 3 ay oldu ama gene hergün iki üç sefer kaçırmalarımız oluyo. uyurken bağlıyrm. bayramdan sonra öğlle uykusunda açayım mı. çok kararsızım

Bezi bir kere çıkarttın mı hiçbir şekilde bağlama bence,,ilk günler biraz zor oluyor ama bebeğin hazır gibi görünüyor devam et derim

bunlar nasıl kızlar o tacla hangisi uyar hangisini alayım yada baska secenek sunan varsa kabulum

Harika hepsi kokoş yapıcaksın belli sen Sare Su'yu Sağlıkla gelsin bebişler

Mahir'imin lazımlığı da çok güzelmiş inşallah hemen alışır
Bezi bıraktıran arkadaşlarıma naçizane tavsiyem pes etmesinlerbizim evi sel götürdü hatta ağlandım sızlandım başaramıcam ben bu minnoşla dedim ama öyle olmadı çok şükür Çocuk yetiştirirken en önemli şeylerden biri kararlı olmak değil mi zaten

Kızlar bayrama gitmeden önce bi sizlerle bayramlaşayım dedim Hepinize çok mutlu huzurlu şeker tadında bir bayram dilerim

Mutlu Hşg CNm seni görmek ne güzel Arada bir gel CNm haber et kendinden özlüyoruz seni ve miramızı ..wc konusunda halan bir tık yok oturup kalkıyor ama yapmak istiyorum demedi hala bekliyoruz inş tez vakitte öğrenir bizimkide ..

canım bana doktorum bugun bezi atıyorsun ve gecede takmıorsun demişti
bir yere gitme gerekirse 1hafta demişti cünkü bez bagladgında cocuk yapsammı yapmasammı arasında kalıp kabız olur demişti
dedigini yaptım ve 1 ay bitti bir ara kakasından korktu lazımlıkta görünce altna yaptı bende onun yannda oldugumu söyledim ve yap diye sırtını sıvazladım resmen
diyeceksinizz wcye yaptır onuda yapıordım ama sürekli banyo istiyordu aglaya bagıra cagıra cıkıyorduk wcden birde indir kaldır hamileyim agrımda cok
yapamıyorum ama yapmam demiyor ikisinede yapıyor cok sükür sende kararlı ol birgün o kacırmalarda bitecek ama uyurken falan bezlemeyi kes canım kolay gelsin sana ve tüm bıraktıranlara

merhabaaaa bebişimmmm nasılsın sanada adın gibi mutlu ve saglıcaklı bayramlarrrr
ben cok severim süsü falan Sare Su' yumda o ilk günündede süslensin istedim tabi devamı geliceek inş sag salim kucagıma alıyımda kızımıııı inşş amin
sen yapmıonmu mutlummm bebişşş isteriiizzz

slm kizlar..
beykozum ciciler çok yakisacak prensesimize.Allah hayirlisiyla gönlüne göre ev nasip etsin cnm..darisi bizede olsun evi satiyoz ama daha soran yok:))uyuz emlakçı satlik yazisi astirmiyo eve,nasil satacaz evi bilmiyom..internete koymuş resim..bizim ev nete düştü haberiniz olsun:))insalalh kötü yola düşmez:)
anaokula 3 yaşında aliyolar,yani seneye eylül ayinda enes okula gidebilir..ama 3 yili anasinifinda geçecek..cerende 3 buçuk gibi basladi simdi 5 yaşını geçti bu yil tekrar anasinifina gidecek1. sinif için küçük oluyo kimse tavsiye etmedi..aslinda yapar eminim ama yinede gondermeme karari aldik..
ama Çağla yi 4 yasindan önce gondermeyecem,2 yil gitmiş olacak..ceren 3 yil gitmiş olacak..

hergün girip yazayim diyorumda vakit olmuyo malesef..evde hala net yok..telden zor oluyo..havalar sicak genelde evdeyiz ama yakin komsulara gidiyoz..onlar geliyo derken zaman geçiyo..aksamlari hep disardayiz çok sıkılıyolar ki bende bunaliyom..artik arabada kullaniyom valla havamdan gecilmiyo:))acemi oldugumu anlayan kazmalar laf atiyolar..park ediyorumm diyelim yaklas yaklas diye bana sesleniyolar:))uyuzlar..biride eliyle bana yusuf yusuf yapti:))))cok macerali oluyo:)

haftaya marmarise gidiyoz çok heycanliyim:)sekersiz ve ben azraeceye yikilacaz:))mutlumda gelecekti aksilik oldu sağlık olsun...
çiko dostum ara beni boya beni:)) sesin cikmiyo..yoksa hala lab damisin:))kuzzulkurtt orda ölecen çık bi nefes al:)
kujum seni çok merak ediyirum..yoksa x mene biseymi yaptin kiz:))

insallah kışın burasi eski havasina döner herkes gelir yine dedikodu yapariz:)ne bilim çiko yla kavga ederiz falan filan:)
çoğunuz 2 . ye hamilesiniz saglikla kucaginiza almak nasip olsun inşallah..rabbim dileyen herkese versin..
tuvalet egitimi için mutluya katılıyorum..bezi cikardiysan bi daha baglamiycaksin..gece ve gündüzu ayni anda öğrensin..ilk bir kaç hafta zor oluyo ama olsun..biz bezden kurtulali 2 ay oldu..ara sira altina yapti tam bitti dedik 3 hafta önce yine cildirtti beni 2 gün heryere yapti ama bi sefer onu korkutmak zorunda kaldim:))bi daha yaparsan biber sürecem dedim biliyorum yaptigim yalnis olabilir ama işe yaradi:))hiç yapmadi..bazen diyorum altina yaptinmi diye yok anne biber sürer diyo:) yazik kuzuma:))

işte böyle ne anlatayim başka:)kaynanam hala ölmedi yasiyo:)))Allah uzun ömür versin:)
gorumcem almanyadan geliyyy insallah bir sürü euro getiriyodur:)))
kesin yine parfüm getirir sanki kokuyoz hayret bişey:)
acayip dedikodu yapacam ama mübarek günde carpilmiyim:)ramazan bitsin gelirim:)
şimdiden herkesin bayramini kutluyorum,buyuklerimin (çiko) ellerinden, kucuklerimin gözlerinden öpüyorum..daha nice nice bayramlar görelim insallah,çocuklarımızla eslerimizle sevdiklerimizle..
dostlugumuz baki olsun..hepinizi öptüm

merhaba dostlarım,
bir kongeye katılmak üzere Almanya Bonn'a gelmek zorunda kaldım bayram sabahı Ankara'da olacağım inşallah. çok çok çok yoruluyorum ve oğluşumu özledim

şimdilik hoşta kalınız anacığım

Bayramınızın mübarek olsun Mayıs anneleri .. Kuzularada bol bereketli bir Bayram dilerim inş kumbaralar dolar taşar .. Herbirinin gözlerinden öpüyorum nice bayramlara birlikte inş ..

Selam mayis anneleri epey oldu foruma girmeyeli netimiz yok herkes iyidir inş ikinci bebeğe hamile olanlar var hsyirli olsun bizde yeni yeni düşünüyoruz kizimda tuvalete alisti cook sukur birakmak isteyen anneler bezi tamamen birakin yoksa zor olur geceye alistirmak herkesi kocaman optuk All aha emanet olun

Hocam nasıl geçti yurtdışı eğitimi umarım beğenmişsinizdir .. Orhan Cemal sizi çok özlemiş mi tepkisi ne oldu görünce ???
Bir gün burayada gelmenizi umut ediyorum ..

Ne güzel kızınız alışmış artık wc ye darısı başımıza artık ..

Slm tatlışlar
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum sizleri ve kuzularımı öpüyorum
Biz çok şükür iyiyiz tarık buğranın hareketli olması beni çok yoruyo ve artık sinirlerimi bozmaya başladı
Bayramın 2. Günü dayıma gittik bugün döndük bol bol denize girdi kuzucum piknik yaptık ergen havlarında gezindi durdu:)
1.5 saatlik yolu ağzımdan burnumdan getirdi bayramım deli danamla uğraşmakla geçti bel fıtığım azıttı
Bez konusuna gelince nedense inanılmaz rahatım son zamanlarda hiç bezi çıkarmayı düşünmüyorum uğraşasım yok yorgunum bitkinim kendisi wcye yapıcam diyene kadar bekleyesim var
Bizden şimdilik bu kadar yolculuk yapanlara iyi yolculuklarr

Hocam nasıl geçti yurtdışı eğitimi umarım beğenmişsinizdir .. Orhan Cemal sizi çok özlemiş mi tepkisi ne oldu görünce ???

beni hiç aramamış tombalak ve hain oğlum akşama kadar oynayıp, akşam da fısır fısır uyumuş. bayram sabahı geldiğimizde çok sarıldı ama başka tepki de vermedi. yani normal hayatımıza hemen devam edebildik

bu arada döndüğümüzde annemlerin taşınmaya karar verdiğini öğrenip şok olduk
bize 3 vesaitlik yere sırf diğer oğulları istediği için taşınmak istediklerini öğrendiğimizdew 2. şoku yaşadık
asıl şoku ise dün yaşadık. ev tutmular ve haftaiçi temizlemeye karar vermişler. (acelelerini hala anlamadık) çocuğunuza bakamayacağız, alın anlamına gelen şeyler söylediler. biz de oğlumuzun eşyalarını aldık ve eve geldik.
şuan Orhan Cemal'e lab.da bakıyorum. bir yandan da deney yapıyorum. bir yandan da kreş arıyoruz

bize asıl koyan ise, babamın bizi düşürdükleir durumun farkında olup ağlayarak eşyaları vermesi ve annemin hala bizi ne kadar zor durumda ve ortada bıraktığını anlamaktan aciz rahat tavırları sağolsunlar 1 yıl baktılar çocuğuma ama bu son 3-4 günde yaptıkları büütn o iyiliklerini silip süpürdü diyebilirim

ah dostum ahhhh bayramda ben de biraz uğraşayım dedim ama tık yok "anneciğim çişini artık tuvalete yaparmısın?" diyorum, gözlerimin içine bakıp "hıhı " diyor ama altına kaçırırken hiç farketmiyor 3-4 gün deneyip aynı sonucu alınca hazır olmadığına karar verdim ve 1 ay sonrasına bıraktım.

merhaba dostlarım,
burası çok ıssız ama yine de yazayım dedim. Orhan Cemal'i mecburen kreşe vermek zorunda kaldığımızı önceki bölümlerden hatırlarsınız. evimize yakın sadece univ. kreşi var ama wc eğitimi olmadan almak istemiyor. 2. müdüre biraz yalvarıp yakardık, bezini değiştirmek için gelip gidebileceğimizi ve bu konuda kendilerinden hiçbirşey beklemediğimizi söyledik. gerçi wc leri o kadar güzel ve minik ki, Orhan Cemal orda daha kolay öğrenir gibi geliyor :26:13 gün sonra müdürle konuşacağız. o güne kadar tombalağımız bizimle lab.a gelip gidecek üniv.in evimize uzak olan kreşi daha doğrusu anaokulu ise harikaydı tek katlı, bahçe içinde vs vs vs çocuklar yemeklerini açık havada bahçede yiyiyor zaten kampüs orman gibi bir yerde nasip olursa, 3 yaşını dolrduğu gün o kreşe vermek istiyorum

Orhan Cemal ise alışmakta zorlanmayacak gibi. kreşe girer girmez oynamaya ve çocukların arasına karışmaya başladı. bakalım yalvarıp yakarma çabalarımızın sonucu ne olacak :18:

canım şimdiden hayırlı ugurlu olsun bez bıraktrmaktan cayma doktorum demişti 1 hafta zorlar sonrası rahatlarsın
ama annenin kararlılıgı cok önemli cocuklarımız farkediyor bunu ben azmettim cok zorlamadı acıkcası hemen alıstı
bezsiz hayat ohhhh ne rahat diyenlerdenim masallah nazar degmesin hicbirine hepsi alıscak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…