Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar markafoni kanzda indirim var
ben de her sabah 2 tost yerdim 1 e indirdim. bugünden itibaren dikkat edicem ben de. aldı başını gidiyor kilolar çünkügünaydın güzel annelerr bugun haftanın son günü:))))) sabah nesfitle kahvaltımı yaptım bıraz önce valla sımıtt pğaca yemekten ıyıdır gıbıme gelıoo artık kontrollu kılo almaya karar verdım zararlı yedıgım ne varsa cıkarıyorum hayatımdannn![]()
canım günaydın da kısçe ne demek )))
elveda rumeli diye bi dizi vardı ya sütçü ramiz (erdal özyağcılar) kızlarına kısçe diyodu :) ordan aklımda kaldı hep kızım olsa hep kısçem derim bende :)
Kızlar bu arada göbekler ne durumda beni dışardan gören direk aa kaç aylık diyor. Yani artık saklayamıyorum. E merve o kadar kilo alırsan tabi saklayamazsın da diyebilirsiniz ama çıplakken göbeğimin şeklini ayırt edebiliyorum resmen sivrilerek yukarı çıkıyor...
anladım canım kızanları da doğurunca tam olcak o zaman :))
benim ki kızan değil oğluş geliyo bize paşaaa :) bu arada benimde karnım çok tatlı çıktı :)
Kızlar bu arada göbekler ne durumda beni dışardan gören direk aa kaç aylık diyor. Yani artık saklayamıyorum. E merve o kadar kilo alırsan tabi saklayamazsın da diyebilirsiniz ama çıplakken göbeğimin şeklini ayırt edebiliyorum resmen sivrilerek yukarı çıkıyor...
cnmm bellı olmazmı göbüşler ben burdayım dıyoo artık önden gıdıoo göbüşş hehe ay dun bır suru kıyafet denedım hıcbırını yakıstıramadım kendımee esım dıyoo cok guzel oldu dıyomkı dar karnım cıktı neresı dar bunun dıyoo sınır oldumm tontiişş halime alışamadımm sanırımm:))))
Benim yüzümde çok kilo aldı. aslında resimlerimizi ekleyelim bir gün faceye eski hali yeni hali diye :)))
Kızlar bu arada benim üstümde şuan meela slopet bi elbise var altımda da hamile çorabı o kadar rahat kii... 3 tane elbise aldım tüm hamileliğimi bunlarla geçirmeyi planlıyorum inşallah. Hamile çorabını icat edeninde ellerinde öpüyorumm
Benim yüzümde çok kilo aldı. aslında resimlerimizi ekleyelim bir gün faceye eski hali yeni hali diye :)))
Kızlar bu arada benim üstümde şuan meela slopet bi elbise var altımda da hamile çorabı o kadar rahat kii... 3 tane elbise aldım tüm hamileliğimi bunlarla geçirmeyi planlıyorum inşallah. Hamile çorabını icat edeninde ellerinde öpüyorumm
evet evetttt hep ekleyım dıom göbüşü bı türlü fırsat olmuoo vallaaa ya bende elbıse alcam hafta sonuuu vallaa ne gıycemı sasırdımm ıs yerınde salopet elbıseler cok yakısıoo hamılelereeee hamıle corabı bende aldım gercekten super bısey bıde hamıle taytı aldım cok rahattt valla göbüşte rahat bende:))
cnmm bellı olmazmı göbüşler ben burdayım dıyoo artık önden gıdıoo göbüşş hehe ay dun bır suru kıyafet denedım hıcbırını yakıstıramadım kendımee esım dıyoo cok guzel oldu dıyomkı dar karnım cıktı neresı dar bunun dıyoo sınır oldumm tontiişş halime alışamadımm sanırımm:))))
ya hamile taytı ben bulamıyorum bi türlü sen nerden aldın canım bilindik bi mağazadan filan mı
Canım hamile kıyafetleri satan mağazalarda var. Pentide de var gaiba çorap var ama tayt da varır. Kızlar siz hamile çorabında siyahtan başka renk buldunuz mu? ben pentiden aldım siyahtan başka yok dedi. mağazada mı yoktu yoksa üretmiyorlar mı anlamadım...