• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel annelerr bugun haftanın son günü:))))) sabah nesfitle kahvaltımı yaptım bıraz önce valla sımıtt pğaca yemekten ıyıdır gıbıme gelıoo artık kontrollu kılo almaya karar verdım zararlı yedıgım ne varsa cıkarıyorum hayatımdannn :nazar::nazar:

kızlar markafoni kanzda indirim var

heyyoo hemen bakıyorum tşkk cnm

günaydın güzel annelerr bugun haftanın son günü:))))) sabah nesfitle kahvaltımı yaptım bıraz önce valla sımıtt pğaca yemekten ıyıdır gıbıme gelıoo artık kontrollu kılo almaya karar verdım zararlı yedıgım ne varsa cıkarıyorum hayatımdannn :nazar::nazar:
ben de her sabah 2 tost yerdim 1 e indirdim. bugünden itibaren dikkat edicem ben de. aldı başını gidiyor kilolar çünkü

Kızlar bu arada göbekler ne durumda beni dışardan gören direk aa kaç aylık diyor. Yani artık saklayamıyorum. E merve o kadar kilo alırsan tabi saklayamazsın da diyebilirsiniz ama çıplakken göbeğimin şeklini ayırt edebiliyorum resmen sivrilerek yukarı çıkıyor...

Kızlar bu arada göbekler ne durumda beni dışardan gören direk aa kaç aylık diyor. Yani artık saklayamıyorum. E merve o kadar kilo alırsan tabi saklayamazsın da diyebilirsiniz ama çıplakken göbeğimin şeklini ayırt edebiliyorum resmen sivrilerek yukarı çıkıyor...

tatlım bak ben aynen böyleyim hiiç abartmıyorum :49::49::49: kocamannnn kocamann :)

cnmm bellı olmazmı göbüşler ben burdayım dıyoo artık önden gıdıoo göbüşş hehe ay dun bır suru kıyafet denedım hıcbırını yakıstıramadım kendımee esım dıyoo cok guzel oldu dıyomkı dar karnım cıktı neresı dar bunun dıyoo sınır oldumm tontiişş halime alışamadımm sanırımm:))))

cnmm bellı olmazmı göbüşler ben burdayım dıyoo artık önden gıdıoo göbüşş hehe ay dun bır suru kıyafet denedım hıcbırını yakıstıramadım kendımee esım dıyoo cok guzel oldu dıyomkı dar karnım cıktı neresı dar bunun dıyoo sınır oldumm tontiişş halime alışamadımm sanırımm:))))

Benim yüzümde çok kilo aldı. aslında resimlerimizi ekleyelim bir gün faceye eski hali yeni hali diye :)))

Kızlar bu arada benim üstümde şuan meela slopet bi elbise var altımda da hamile çorabı o kadar rahat kii... 3 tane elbise aldım tüm hamileliğimi bunlarla geçirmeyi planlıyorum inşallah. Hamile çorabını icat edeninde ellerinde öpüyorumm

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Göbişler çıktı tabi ya çıkmaz mıı önden önden gidiyo walla :)) nasılsınız bugun bakalım kızlar benim biraz adet olucakmışım gibi sancım var :(

Günaydınn hanımlar...
Benimde göbişim bana göre baya çıktı ama görenler hani nerde göbek diyo :( Yan dönüyorum bende ahanda burda işteeeeeeeeee sabahları çıkmıyor karnım ne zaman doyarsa üstüne 2 bardak su içiyorum bi bakmışım göbiş fırlayıvermişşşş yolu buldum ben işte böylee :49:

Benim yüzümde çok kilo aldı. aslında resimlerimizi ekleyelim bir gün faceye eski hali yeni hali diye :)))

Kızlar bu arada benim üstümde şuan meela slopet bi elbise var altımda da hamile çorabı o kadar rahat kii... 3 tane elbise aldım tüm hamileliğimi bunlarla geçirmeyi planlıyorum inşallah. Hamile çorabını icat edeninde ellerinde öpüyorumm

evet evetttt hep ekleyım dıom göbüşü bı türlü fırsat olmuoo vallaaa ya bende elbıse alcam hafta sonuuu vallaa ne gıycemı sasırdımm ıs yerınde salopet elbıseler cok yakısıoo hamılelereeee hamıle corabı bende aldım gercekten super bısey bıde hamıle taytı aldım cok rahattt valla göbüşte rahat bende:))

hamile çorabı gerçekten çook rahat hiç çıkarasım gelmiyo sıcacıkta ohh miss :)

aynennn bende ellerinden öpüyorummm walla o kadar rahat kii dünya varmış diyosun yani resmen :))
Bizde cuma günleri giyim daha sebes olunca bugun hamille kotumu giyindim ama ben lcw dekilerin paçalarını beğenmiyorum aldığım pantolonların paçalarını daralttım şimdi süper oldu bugun bide mavi gömlek mavi bndana takdımm herkes tam hamile modunda olmuşsun dedi :)

evet evetttt hep ekleyım dıom göbüşü bı türlü fırsat olmuoo vallaaa ya bende elbıse alcam hafta sonuuu vallaa ne gıycemı sasırdımm ıs yerınde salopet elbıseler cok yakısıoo hamılelereeee hamıle corabı bende aldım gercekten super bısey bıde hamıle taytı aldım cok rahattt valla göbüşte rahat bende:))

ya hamile taytı ben bulamıyorum bi türlü sen nerden aldın canım bilindik bi mağazadan filan mı

gunaydinlar kizlar,benim gobekte tam tersine hic yok hamileyim dedigimde sasiriyorlar ,ne hamilemisin nerde bebek diye:22: ,oysa zayif degilim ama gobek cikmadi malesef,66 ile hamile kaldim simdi 70 kiloyum:78:

ya hamile taytı ben bulamıyorum bi türlü sen nerden aldın canım bilindik bi mağazadan filan mı

Canım hamile kıyafetleri satan mağazalarda var. Pentide de var gaiba çorap var ama tayt da varır. Kızlar siz hamile çorabında siyahtan başka renk buldunuz mu? ben pentiden aldım siyahtan başka yok dedi. mağazada mı yoktu yoksa üretmiyorlar mı anlamadım...

günaydın kızlarrr....
Göbişler çıkmış bakıyorum, benim de baya çıktı, artık gören hamile olduğumu bilir yani.
Ama paltoyu giyince çok belli olmuyor. Diyorum ki biraz daha çabuk büyüsede otobüste, minibüste görenler yer verse...:112::112:
Otobüste ayakta gidiyorum çoğu zaman sinir oluyorum,:27::27: çok ayakta kalınca belim ağrıyor..:50:

Canım hamile kıyafetleri satan mağazalarda var. Pentide de var gaiba çorap var ama tayt da varır. Kızlar siz hamile çorabında siyahtan başka renk buldunuz mu? ben pentiden aldım siyahtan başka yok dedi. mağazada mı yoktu yoksa üretmiyorlar mı anlamadım...

Canım ben çorabımı pentiden almıştım laciverti vardı bide snaırım kahverengisi yanlış hatırlamıyosam , hatta haftasonu gidip o acı kahveden alıcam bi tanede çizmelerime uysun diye :) ama orda hamile taytı yokmuşş maleseff başka penti mağazasında varmıdır ki ?

Back
X