kesnlkle bnm cnm da deli gibi tuzlu ya da ekşi istiyo kızlar..kendi turşumu kendim kuruyorum az az mevsm sebzesi alıptatlıdan da o deerece soğudum adına bile tahammülüm yok. ki çok severdm ben tatlı çikolata vs (ıyyyyyyyyyyyy) yaşasın ben de tek diilmişim:))
KIZLAR YA BENDE EKŞİ HASTASI OLDUM YA..CANIM hep turşu yeşil zeytin..ekşi ekşi çorba çekiyor...:)))tatlı ise hiç aklıma gelmiyor..
bende cumartesi gununden bu yana yesil zeytin yiyorum,ama biraz oncede kac tane biskuvi yedim capicinoyla,tursularimida dun kurdum ayiptir soylemesi,annemin kurduklarida var rus takvimi kiz,cin takvimi erkek diyo :44:
Maalesef bizde doğuma bu kadar saygı var. Bayramda sezaryene de birşey bulurlar kesin :)))
Gördüğün gibi aburcubur, hazır yiyecek bedenin istemiyor, bu hamilelik sürecinde özellikle. Benim canım sabahları meyve istiyor, dolduruyorum bir tabak mis gibi yiyorum. Bir de ben 1-2 yıldır katkılı yiyecek yememeye özen gösteriyordum zaten. Mesela 2 senedir kola içmiyorum. Tabii çok fazla dikkat edemiyorum, keşke daha doğal şeyler yesem. Hamile oldugumu ögrendigimden beri de kahve içmiyorum, çayı da inanılmaz açık içiyorum. Faydalı diye de canımızın istemedigi birşeyi yemek doğru değil, çünki vücut aslında neye ihtiyacı varsa ona göre yeme isteği oluşturuyormuş.
bende cumartesi gununden bu yana yesil zeytin yiyorum,ama biraz oncede kac tane biskuvi yedim capicinoyla,tursularimida dun kurdum ayiptir soylemesi,annemin kurduklarida var rus takvimi kiz,cin takvimi erkek diyo :44:
ben daha henüz bizküvi tarzı şeyler hiç yemiyorum ama .ekşi olan herşey kabulumm..:)))eşim beni sürekli elimde yeşil zeytin tabağıyla buluyor..yinemi diyor..ki ben yeşil zeytini hiç sevmezdimm
cnm rus takvimi konusunda ban da yardımcı olur msn yaa? ben bi türlü anlayamadım. bakablr misn yerime bilgilerimi versem?
doğum tarihim 17.08.1984
eşimin d. tarihi: 12.09.1981
sat: 31 tem 2011
bunlar gerekio snrm ???
evde yeşil zeytinim yok ve çok fena cnm istedi :S galiba ben bi markete kdr gitcem :))
senin dogum tarihin gerekmiyo canim,esininkini ustteki kutucuga yaziyosun alta SAT ini yaziyosun pe ile baslayan yere tikla aboyka cikarsa kiz,manynk ise erkek oluyormus ,google arattir birsuru sonuc cikar
tşk ederm cnm :)))))))
nasılsınız güzel hamişler güzel haberler gelmeye devam ediyor ben pek yazamıyorum işyerinde fırsat buldukça okumaya çlışıyorum yazma işi zor okuduğum kadarıyla sevsena ve ll güzel haber vermişti ondan sonra veren varmı lal ve sevsea sizi tebrik ederim kızlar
ne güzel herkes aşermeye başlamış bende tık yok göğüs ağrım bi oluyor bi geçiyor mide bulantısı deseniz çok çok hafif çok denilecek kadart az sadece vajinaya ağrı giriyor ara sıra bide kasıklarıma benim doktor randevum çarşamba inşallah bnde güzel haberle gelirim çok korkuyorum daha önce kalp atışını duymamıştık ve sonuç kürtaj inşallah bu sefer güzel güzel duyarız pıt pıtları birde benim iştahım yok ne yesem midem yanıyor canım ne ekşi ne tatlı hiç bişey istemiyor buda beni endişelendiriyor dua edin bize olurmu çarşamba bebişimi göreyim hayırlısıyla
nasılsınız güzel hamişler güzel haberler gelmeye devam ediyor ben pek yazamıyorum işyerinde fırsat buldukça okumaya çlışıyorum yazma işi zor okuduğum kadarıyla sevsena ve ll güzel haber vermişti ondan sonra veren varmı lal ve sevsea sizi tebrik ederim kızlar
ne güzel herkes aşermeye başlamış bende tık yok göğüs ağrım bi oluyor bi geçiyor mide bulantısı deseniz çok çok hafif çok denilecek kadart az sadece vajinaya ağrı giriyor ara sıra bide kasıklarıma benim doktor randevum çarşamba inşallah bnde güzel haberle gelirim çok korkuyorum daha önce kalp atışını duymamıştık ve sonuç kürtaj inşallah bu sefer güzel güzel duyarız pıt pıtları birde benim iştahım yok ne yesem midem yanıyor canım ne ekşi ne tatlı hiç bişey istemiyor buda beni endişelendiriyor dua edin bize olurmu çarşamba bebişimi göreyim hayırlısıyla
allah yardımcın olsun çarş için cnm bnm..inş hayırlı hbrler vercekin bize sevincez :)
inşallah o güzel pıt pıtları duyarsın. aklına kötüsünü getirmemeye çalış. bebek annenin her duygusunu hisseder ve etkilenir.
cnm rus takvimi konusunda ban da yardımcı olur msn yaa? ben bi türlü anlayamadım. bakablr misn yerime bilgilerimi versem?
doğum tarihim 17.08.1984
eşimin d. tarihi: 12.09.1981
sat: 31 tem 2011
bunlar gerekio snrm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?