cnm bnm walla sat 31 tmmuz bnm ama usg nedir inan bi bilgim yok aydınlatırsan sevinirim :) bi de tickerfactory de bana da ticker yapsa ya ya bilen biriii :)
ultrasona göre hayatım doktor tahmini doğum tarihi verdi mi?
ben önceki akşam kokoreç yedim. sonra çok pişman oldum ama canım çok istemişti. çokda seviyorum
yok şekerim sadece keseyi gördük şimdilik. 1 ekimde gitcez bi snraki kntrole kalp atışı da dinleyebilcekmişiz o gün. bunun dışında geçen hfta gittim dr.a 1.8 cm dedi, normal dedi bi de folicplus.la elevit yazdı. foliği zaten kullanıodum önceden beri..ya işin aslı ben antalya kaş.ta yaşıorum burda özel hast yokfethiyeye lokman hekime gittik geçen perş. 1 ekimde de ant medical parka gitcem. burası brz sapa olduğundan kafam rht etmiyo bşyler eksi kkalmasın istyrum. henüz dr.da da karar kılamadım geziorum :) sizler neler kullanıyorsunuz? ant da olan var mı?? çok soru sordum biliorum ama HELP! :)
yok şekerim sadece keseyi gördük şimdilik. 1 ekimde gitcez bi snraki kntrole kalp atışı da dinleyebilcekmişiz o gün. bunun dışında geçen hfta gittim dr.a 1.8 cm dedi, normal dedi bi de folicplus.la elevit yazdı. foliği zaten kullanıodum önceden beri..ya işin aslı ben antalya kaş.ta yaşıorum burda özel hast yokfethiyeye lokman hekime gittik geçen perş. 1 ekimde de ant medical parka gitcem. burası brz sapa olduğundan kafam rht etmiyo bşyler eksi kkalmasın istyrum. henüz dr.da da karar kılamadım geziorum :) sizler neler kullanıyorsunuz? ant da olan var mı?? çok soru sordum biliorum ama HELP! :)
canım folik asit kullanmana gerek yok ayrıca.elevitin içinde hepsi var.bana sadece onu kullanacaksın dedi doktor doğuma kadar.minoset yazdı ağrın olursa içersin dedi birde didarmine bulantı ilacı bulantın olunca kullanırsın dedi.ama şimdilik bir şikayetim yok sadece eleviti kullanıyorum..
canım bulantı hapını bulantım olursa diye senmi istedin bende yarın gidicem acaba istesem verirmi ki dr...
ben cumartesi gittim kalp atımını duyduk gümbürgümbürdü maşallah
sadece folic plus kullanıyorum şimdilik ben ankaradayım bir dahaki kontrol 22 ekim benim 12. haftayı hesapladı doktorumuz
kan tahlili isteyecekti
ben genelde aynı hastaneye gittiğim için geçmiş testlerimi gördü
yeniden yapmaya gerek görmedi
yok canım ben istemedim doktorum yazdı.yazmazsa bişe sorarsın yazar ona göre...
ama canın istemiş yemesen de pişman olacaktın canım ,napalım arada olacak mecbur böyle kaçamaklar önemli olan olduğunda iyi bildiğimiz temiz yerlerden yemek böyle idare edicez yuvarlana yuvarlana gidicez
bende folic plus kullanıyorum günde 3 adet. birde minoset yazdı banada ağrılarım için. başkada birşey kullanmıyorum.
yuvarlana yuvarlana gideceğiz. canım hep ekşi tuzlu acılı şeyler istiyor. tatlı diye bayılan ben yüzüne bakmıyorum tatlıların.
canım mrb Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.ankarayadım demişsin hangi hastaneye gidiyorsun bende ankaradayımda
bende folic plus kullanıyorum günde 3 adet. birde minoset yazdı banada ağrılarım için. başkada birşey kullanmıyorum.
yuvarlana yuvarlana gideceğiz. canım hep ekşi tuzlu acılı şeyler istiyor. tatlı diye bayılan ben yüzüne bakmıyorum tatlıların.
Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldımmm.. İnşallah hepimiz rahat ve mutlu tamamlarız bu yolculuğumuzu :)
fatih hastanesine gidiyorum hayatım
ben de aynen senin gibiyim tatlıya bayılırdım hiç canım istemiyor
canım kusura bakma soruyorum ama nerde fatih hastanesi memnunmusun?özel hast. galiba bende kendime özel bir dr arıyorumda?
kızlar ben de doğumu ank.da planlıyorum allah izin verirse. bana da akay hastçde tolga beyi ve 29 mayıs hast.de nesrin feneri önerdiler???
anladım cnm bnm akrabam onla yaptı doğumunu epiduralnormal. doğuma girmiş. ben zaten şubat sonunda iznimi alıp gelebilcem tanışabilcem doğum dr.umlacanım tolga bey akayda ama tüp bebekle ilgileniyor sadece muaynehanesine gidersen doğuma girer mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?