2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ultrasona göre hayatım doktor tahmini doğum tarihi verdi mi?

yok şekerim sadece keseyi gördük şimdilik. 1 ekimde gitcez bi snraki kntrole kalp atışı da dinleyebilcekmişiz o gün. bunun dışında geçen hfta gittim dr.a 1.8 cm dedi, normal dedi bi de folicplus.la elevit yazdı. foliği zaten kullanıodum önceden beri..ya işin aslı ben antalya kaş.ta yaşıorum burda özel hast yok fethiyeye lokman hekime gittik geçen perş. 1 ekimde de ant medical parka gitcem. burası brz sapa olduğundan kafam rht etmiyo bşyler eksi kkalmasın istyrum. henüz dr.da da karar kılamadım geziorum :) sizler neler kullanıyorsunuz? ant da olan var mı?? çok soru sordum biliorum ama HELP! :)

ben önceki akşam kokoreç yedim. sonra çok pişman oldum ama canım çok istemişti. çokda seviyorum

ama canın istemiş yemesen de pişman olacaktın canım ,napalım arada olacak mecbur böyle kaçamaklar önemli olan olduğunda iyi bildiğimiz temiz yerlerden yemek böyle idare edicez yuvarlana yuvarlana gidicez

canım folik asit kullanmana gerek yok ayrıca.elevitin içinde hepsi var.bana sadece onu kullanacaksın dedi doktor doğuma kadar.minoset yazdı ağrın olursa içersin dedi birde didarmine bulantı ilacı bulantın olunca kullanırsın dedi.ama şimdilik bir şikayetim yok sadece eleviti kullanıyorum..

ben cumartesi gittim kalp atımını duyduk gümbürgümbürdü maşallah
sadece folic plus kullanıyorum şimdilik ben ankaradayım bir dahaki kontrol 22 ekim benim 12. haftayı hesapladı doktorumuz
kan tahlili isteyecekti
ben genelde aynı hastaneye gittiğim için geçmiş testlerimi gördü
yeniden yapmaya gerek görmedi

canım bulantı hapını bulantım olursa diye senmi istedin bende yarın gidicem acaba istesem verirmi ki dr...

canım mrb Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.ankarayadım demişsin hangi hastaneye gidiyorsun bende ankaradayımda

bende folic plus kullanıyorum günde 3 adet. birde minoset yazdı banada ağrılarım için. başkada birşey kullanmıyorum.

ama canın istemiş yemesen de pişman olacaktın canım ,napalım arada olacak mecbur böyle kaçamaklar önemli olan olduğunda iyi bildiğimiz temiz yerlerden yemek böyle idare edicez yuvarlana yuvarlana gidicez

yuvarlana yuvarlana gideceğiz. canım hep ekşi tuzlu acılı şeyler istiyor. tatlı diye bayılan ben yüzüne bakmıyorum tatlıların.

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldımmm.. İnşallah hepimiz rahat ve mutlu tamamlarız bu yolculuğumuzu :)

o zaman oğlun olacak:))) öyle derler ya ekşi yiyince erkek benim canım hiç bişey istemiyo ;:26: acaba benim neyim olacak:))) şaka bi yana ama ben gerçekten çok merak ediyorum acaba kız mı erkekmi farketmez ama şimdiden bişeyler almak istiyorum alamıyorum;

canım mrb Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.ankarayadım demişsin hangi hastaneye gidiyorsun bende ankaradayımda

fatih hastanesine gidiyorum hayatım

ben de aynen senin gibiyim tatlıya bayılırdım hiç canım istemiyor

kızlar ben de doğumu ank.da planlıyorum allah izin verirse. bana da akay hastçde tolga beyi ve 29 mayıs hast.de nesrin feneri önerdiler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…