• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

İsimlerini öğrenirsen çok makbule geçer. Kafam nasıl karışık anlatamam.

bende ümraniyede oturuyorum ama medicanaya gitmeyi düşünüyorum. Gideceğin hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı ve sgk ile anlaşmaları var mı ona dikkat ederek soruşturabilirsin? Hisar hastanesi çok güzelmiş ama sgk ile anlaşmaları olmadığı için muayene 130 tlmiş, o problem değil ama doğumda falan allah korusun bi sorun çıkarsa altından kalkılamaz diye düşünüyorum. Medicana sgk ile 50 tl. Erdem hastanesine pek güvenmiyorum görümcemin doktoru bebeğiniz özürlü olabilir demişti kız doğum yapana kadar ne kadar üzüldü bebekte hiç bi sorun yok şu an. Atlas hastanesindeki Umut Hanım çok ilgili bi doktor ona gidilebilir ama o hastanede de doğan çocukları gereksiz kaç gün küvezde tutuyolar die istemiyorum. O yüzden ben medicanaya gitmeye karar verdim.

KULLANICI ADI SAT TARİHİ
eyay.....................03 AĞUSTOS
hkdturan...............
fatmacann............
cileklikofret............24 TEMMUZ
golgemmm.............
Poseidon83...........1 AĞUSTOS
sevda__...............
shadow34.............12 AĞUSTOS
hayatbayramolsa....1 AĞUSTOS
LİSTEYE YARIN DEVAM EDİCEMM

KULLANICI ADI SAT TARİHİ
hkdturan...............
fatmacann............
golgemmm.............
sevda__...............

shadow34.............12 AĞUSTOS ben hamile değilim sadece adayım :)) yanlış anlaşılma oldu sanırım :1:

KULLANICI ADI SAT TARİHİ
hkdturan...............
fatmacann............
golgemmm.............
sevda__...............

benim ismimi de ekler misin listeye 3 ağustos sat

KULLANICI ADI SAT TARİHİ
hkdturan...............
fatmacann............
golgemmm.............
sevda__...............

Canım benide ekle SAT: 1 Agustos.

KULLANICI ADI SAT TARİHİ
hkdturan...............
fatmacann............
golgemmm.............
sevda__...............
benide eklermisin sat:1ağustos

kızlar doktordan geldim şimdi beta-hcg 2302 doktor çok iyi dedi 4-5 haftalık gözüküyor dedi diğer tahlillerim de maaşallah çok iyi çıktı :nazar::nazar:

folic plus'a devam et dedi ayrıca bebe aspirini verdi çocuk daha rahat beslenir dedi. hergün 1 adet al dedi.
ben demir hapı falan vermicekmisiniz dedim, daha erken dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım ne olacak ama büyük ölçüde içim rahatladı bhcg sonucunu alınca:nazar::nazar::nazar::nazar: :64::64:

kızlar bende betahcg sonucunu bugün akşama doğru alacağım çok merak ediyorum bakalım ne kadar çıkacak arzumcum kadıkoy sıfa en iyisi ben özel sigorta yaptırmadığımdan malesef gidemiyorum oraya çok pahalı ama medistate'i bende duydum iyi diye annemede çok yakın bakalım gidip bir görüşeceğiz.
canım bendede özel sigorta yok ama bişekilde ayarlıcam aylık kont. olucak inş. herşey yolunda giderse tahliller v.s hep dışarda yaptırıcam ah doktorum normal biyerde olsaydı keşke:(
anadolu yakasında oturan 3 kişiyiz galiba
medistateye git bence benim doktorum olmasa gidecegim yer hem yakınım hemde çok iyiymiş

kızlar doktordan geldim şimdi beta-hcg 2302 doktor çok iyi dedi 4-5 haftalık gözüküyor dedi diğer tahlillerim de maaşallah çok iyi çıktı :nazar::nazar:

folic plus'a devam et dedi ayrıca bebe aspirini verdi çocuk daha rahat beslenir dedi. hergün 1 adet al dedi.
ben demir hapı falan vermicekmisiniz dedim, daha erken dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım ne olacak ama büyük ölçüde içim rahatladı bhcg sonucunu alınca:nazar::nazar::nazar::nazar: :64::64:
:nazar::nazar: manş. bebişine canım :nazar::nazar:
folicplus bildiğim kadarıyla 3ay kullanıyosun ondan sonra elevit yada multitabs veriyo aspirinide bende kullanıyorum 31.haftaya kadar kullanıyo demir hapınıda yanlış hatırlamıyosam daha sonraydı 3.aydan sonramı ilerleyen zamandaydı ya benim bir haftam var daha doktora gitmeme günler çabuk geçsin lütfen bide kızlar ailelere söyledinizmi hamiş oldugunuzu ben daha diyemedim keseciği görene kadar durim diyorum ama bakalımm

ben söyledim çoğu kişiye korkarakta olsa söyledim napim yaa tutamadımmm:97:

ben demir hapı falan vermicekmisiniz dedim, daha erken dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım ne olacak ama büyük ölçüde içim rahatladı bhcg sonucunu alınca:nazar::nazar::nazar::nazar: :64::64:[/QUOTEcani

benimde tum tahlillerim iyi cikti.doktor 4 ayda demire baslanir dediama senin ihtiyacin olmicak sanirim dedi:nazar::nazar:masallah ikimizede:emir_bebek:canim benim beta hcg de 947 cikmisti.doktor daha yeni 4 haftalik dedi ama uzerinden 4 gun gecti.benim sat 1 agustos ama yumurtlama gunlerimiz farkli oldugu icin senin beta hcg daha yuksek.senin ki 5 haftaliktir bence.o yuzden kalp atisini da duymussundur.darisi bana:66:

KULLANICI ADI SAT TARİHİ
hkdturan...............
fatmacann............
golgemmm.............
sevda__...............

emegine saglik canim:46:.cok iyi oldu bu liste

KULLANICI ADI SAT TARİHİ

SEVSENA...............03 AĞUSTOS
hkdturan...............
fatmacann............
golgemmm.............
Poseidon83.............01 AĞUSTOS
gampili...................01 AĞUSTOS
ARZUM86...............01 AĞUSTOS
sevda__...............
hayatbayramolsa.....01 AĞUSTOS
zeynebim03............
gaydin58................
ylkn.......................29 TEMMUZ
arkadaşlar Allah hepimizin bebeklerinin sağ salim hayırlı bi şekilde doğmalarını nasip etsin. Ağustos böceklerimiz bizi hiç üzmesin :nazar:

Son düzenleme:
ben söyledim çoğu kişiye korkarakta olsa söyledim napim yaa tutamadımmm:97:

valla bende söyledim sözde söylemeyecektik bi 2 aylık falan olsun diyoduk, işte benim anneme kayınvalideme görümcelerime falan derken, o ona, bu buna herkes duydu zaten:9:

KULLANICI ADI SAT TARİHİ
hkdturan...............
fatmacann............
golgemmm.............
sevda__...............

beni de listeye eklermisin sat 29 temmuz

:nazar::nazar: manş. bebişine canım :nazar::nazar:
folicplus bildiğim kadarıyla 3ay kullanıyosun ondan sonra elevit yada multitabs veriyo aspirinide bende kullanıyorum 31.haftaya kadar kullanıyo demir hapınıda yanlış hatırlamıyosam daha sonraydı 3.aydan sonramı ilerleyen zamandaydı ya benim bir haftam var daha doktora gitmeme günler çabuk geçsin lütfen bide kızlar ailelere söyledinizmi hamiş oldugunuzu ben daha diyemedim keseciği görene kadar durim diyorum ama bakalımm

bende kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemiycektim ama eşim dayanamadı, ablalarına söyledi. derken herkes öğrendi.. hayırlısı bakalım:34:

Back
X