selam kizlar.iki gun girmedim yani hamisler gelmis oncelikle onlara hosgeldiniz diim.ama aldigim en guzel haber gampilinin ikizleri yerim ben onlari.gapili cnm ins ikiside tutunur hayirlisyla kucagina alirsin canm
arzumcum benm yas:25,kilo:58 daha kilo almadim ayni devam ediyorum cok sukur

doktor ilk 3 ay almaman daha saglikli dedi.dubai de yasiyorum.yarismaciu arkadaslara basarilar diliyorum
kizlar birde sizden bir ricam daha olacak,lutfen kimse alinmasin hepimiz icin daha faydali olacagina inaniyorum.buraya memleketinizi hangi doktora giittiginizi sormasaniz yazmasaniz da ozelden mesajla halletseniz daha hos olur.buraya doktorun dediklerini yasadiginiz belirtileri yada herksin ilgilenebilecegi seyleri yazarsak bu topic daha faydali olur.cunku diger seyelri yazinca bir gunde 30 sayfa ilerliyor ve cogumuzda calistigimiz icin bunlarin hepsini okumaya firsat bulamayabiliyoruz.ve bebislerimizde dusunmemiz lazim o kadar bilgiayardan basinda oturunca hem gozlerimize hemde vucudumuza aldigimiz radyasyona yazik yanii
tekrar yazmam da fayda var.bunu sadece topic in daha verimli olmasini saglamak icin yaziyorum.benim ki nacizhane bir oneri.opuyorum hepinizi

saglikli bulantisiz gunler sekerlerrrrr