2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla çizelge yapmaya çalıştım ama bakalım oldumu :) bu arada lütfen stres ve evham yapmayalım hamişler. ne yalan söleyeyim beni tek rahatsız eden bacaklarıma doğru inen uyuşma gibi ağrılar ve sınırsız gazzzzzzzzzzz.... ama hepsi geçecek inşallah. bende 2.5 litre su ve 6 öğün yiyorum az az sık sık ... gerçi doğum yaptıktam sonra emzirmeydi uykusuz gecelerdi sanırsam kilo milo kalmaz kimsede.

benimde dun akşam belim ağrıdı biraz. Bi de mide bulantısı hissi var... Midem ağzımda gibi...

Süt içebiliyormusunuz.. Ben içmeye çalışıyorum...

Arzum ellerine sağlık tablo süper olmuş. bu arada süt konusu zor içemiyosan süt ürünleri tüket dedi bana dk. çok zorlanmaya başlarsam öyle yapıcam artık

günaydın güzel hamişler nasılsınız dün öğle eve gittim laboya girdim çok hafif pembe leke geldi çok korktum sonra bir bel ağrısı ve sabaha kadr karnımın içi adet sancısı gibi baygın baygın ağrıdı am leke gelmedi bi daha ama karnımdaki sancı devam ediyor acaba pazartesiyi beklemeden gitsemmiki dua edin bize nolur bu sefer sıkı sıkı tutunsun meleğim bana sanırım sadece kalp atışını duymakta yetmiyor 9 ay endişem devam edecek hayırlısı olsun artık inşallah bişey olmaz meleğime

dün bende aynı şeyi yaşadım soluğu doktorda aldım progestan başladık hemen tedbir amaçlı. naçizane fikrim randevunu bekleme doktorunla görüş.geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz

kızlaar ne güzel hiç bulantım yoktu bu sabah birden iş yerindeki masamın altındaki çöp kutusuna çıkarttıım yaa:17:

gözün aydın mı diyelim geçmiş olsun mu bulantı bebişinin sağlıklı büyüdüğünü gösteriyomuş ya o yüzden şikayet etmemek lazım herhalde. çubuk kreker baya etkili geliyo bana yanımda bulunduruyorum devamlı içim kıyılmaya başlayınca atıyorum hemen ağzıma bir iki tane bulantı artmadan geçiyo tavsiye ederim.

İnşallah canım :49::49: sana da çok çok geçmiş olsun doktor bana aşırı şiddetli kanaman olmazsa korkma dedi dün sende hiç korkma hiiç bişicik olmaz sen yeterki olumlu düşün:71::71::nazar::nazar:

tşk ederimm

sevgili hamişler bu arada merak ettim hiç bukadar kısa zamanda kilo alan varmı.
ben 1.5 kilo almışım :44: normalmi acaba ???

eşim şimdi kocaman bi çiçek yollamış iş yerine, üzerinde nazar boncuklu bi balon var o kadar mutlu oldum ki kızlar anlatamam:nazar:

ne güzellll... morelinin maksimumdur şimdi senin.eşin işi biliyo :66:

bakalım bu kez daha doğru sanırsam.çizelge yardımı için çokkkkkkkkkkk teşekkürler güzel anneler...

Gampili; tebrik ederim:) eminim ikiz annesi olmak ayrıcalıktır bence çok şanslısın elbetteki tek olmasına göre daha zor ama daha da müthiş:))

Arzum; liste için yaş 25 kilo 57 İstanbul:)

Ben de şuan 4+4 deyim ve tam 6. haftada kontrolüm var. İnsan keseyi ve kalp atışarını görmeden rahat edemiyor ve sanırım grubun en son beklenen bebeği benimki :3:

[

tşk ederimm

ben 1.5 kilo almışım :44: normalmi acaba ???

ence çok normal zaten ayda 1 kilo 1 kilo gitse süperrrrrrrrr...

ne güzellll... morelinin maksimumdur şimdi senin.eşin işi biliyo :66:[/QUOTE]

allah muhabbetinizi bozmasın çok klas bir hareket.bebişinizde sağlıkla inşallahhhhhhhhhh taçlandırsın aşkınızı. benim eşimde iyi insandır ama kuzumun aklına hiç gelmez böle şeyler.

selam kizlar.iki gun girmedim yani hamisler gelmis oncelikle onlara hosgeldiniz diim.ama aldigim en guzel haber gampilinin ikizleri yerim ben onlari.gapili cnm ins ikiside tutunur hayirlisyla kucagina alirsin canm

arzumcum benm yas:25,kilo:58 daha kilo almadim ayni devam ediyorum cok sukur:nazar:doktor ilk 3 ay almaman daha saglikli dedi.dubai de yasiyorum.yarismaciu arkadaslara basarilar diliyorum:64:

kizlar birde sizden bir ricam daha olacak,lutfen kimse alinmasin hepimiz icin daha faydali olacagina inaniyorum.buraya memleketinizi hangi doktora giittiginizi sormasaniz yazmasaniz da ozelden mesajla halletseniz daha hos olur.buraya doktorun dediklerini yasadiginiz belirtileri yada herksin ilgilenebilecegi seyleri yazarsak bu topic daha faydali olur.cunku diger seyelri yazinca bir gunde 30 sayfa ilerliyor ve cogumuzda calistigimiz icin bunlarin hepsini okumaya firsat bulamayabiliyoruz.ve bebislerimizde dusunmemiz lazim o kadar bilgiayardan basinda oturunca hem gozlerimize hemde vucudumuza aldigimiz radyasyona yazik yanii:46:

tekrar yazmam da fayda var.bunu sadece topic in daha verimli olmasini saglamak icin yaziyorum.benim ki nacizhane bir oneri.opuyorum hepinizi:49::49:saglikli bulantisiz gunler sekerlerrrrr:66::66:

Arkadaşlar mama vaktimiz.. ben yemeğe gidiyorum.. sizlere de afiyet olsun :)

selam kizlar.iki gun girmedim yani hamisler gelmis oncelikle onlara hosgeldiniz diim.ama aldigim en guzel haber gampilinin ikizleri yerim ben onlari.gapili cnm ins ikiside tutunur hayirlisyla kucagina alirsin canm

arzumcum benm yas:25,kilo:58 daha kilo almadim ayni devam ediyorum cok sukur:nazar:doktor ilk 3 ay almaman daha saglikli dedi.dubai de yasiyorum.yarismaciu arkadaslara basarilar diliyorum:64:

kizlar birde sizden bir ricam daha olacak,lutfen kimse alinmasin hepimiz icin daha faydali olacagina inaniyorum.buraya memleketinizi hangi doktora giittiginizi sormasaniz yazmasaniz da ozelden mesajla halletseniz daha hos olur.buraya doktorun dediklerini yasadiginiz belirtileri yada herksin ilgilenebilecegi seyleri yazarsak bu topic daha faydali olur.cunku diger seyelri yazinca bir gunde 30 sayfa ilerliyor ve cogumuzda calistigimiz icin bunlarin hepsini okumaya firsat bulamayabiliyoruz.ve bebislerimizde dusunmemiz lazim o kadar bilgiayardan basinda oturunca hem gozlerimize hemde vucudumuza aldigimiz radyasyona yazik yanii:46:

tekrar yazmam da fayda var.bunu sadece topic in daha verimli olmasini saglamak icin yaziyorum.benim ki nacizhane bir oneri.opuyorum hepinizi:49::49:saglikli bulantisiz gunler sekerlerrrrr:66::66:

canım hoşgeldin :)

öncelikle tebrik ederim bebeğini sağlıcakla kucağına almanı temenni ederim :):)

önerinde haklı yanların var canım .. ancak şeylede bir şey var.. burada 9 ay boyunca birbirimize yoldaş oluyoruz.. dost arkadaş oluyoruz.. belkide kimse ile paylaşmadığımız durumları paylaşıyoruz.. ee bu kadar birlikte olduğu insanların nerede yaşadığı yada farklı bir bilgisini merak etmemiz doğal bence.. sonuçta hem bebişlerden konuşuyoruz, hem birbirimize fikir veriyoruz ,hem birbirimizi tesseli ediyoruz, hemde muhabbet ediyoruz.. abartmamak kaydı ile olabilir diye düşünüyorum..

buda benim nacizane fikrim :)

selaaam...kızlar nasılsınız....bugün favori konu bulantı galiba....ben şunu düşünüyorum gebelik öncesi hassas bir mideniz varsa gebeliktede zorlu geçiyor yok eğer sorunsuz bir mideniz varsa hafif atlabiliyorsunuz yani kişiden kişiye değişiyor...örneğin ben 31 yaşındayım topu topu 2 kere anca istifra etmişimdir yani hiç yaşadığım şey değil....o yüzden bulantılarım sabah ben burdayım deyip hop geçiyor...gün boyu zaman zaman 2-3 dk hissediyorum bitiyor...ağır geçirenlere geçmiş olsun...dışarı çıkacağım...sevgiler....

canımmm teşekkür ederimm inşallah aslında herşey haftaya cuma belli olacak hayırlısıyla gelsinler inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::71::71:

slm kızlar biz geldik:16:
kilolar konuşulmuş,bulantılar artmış
sayfalar ilerlemiş manş. listede çok güzel olmuş arzumun eline sağlık
ama herkes kaçmış ögle saati diye herhalde :9:

canım hoşgeldin :)

öncelikle tebrik ederim bebeğini sağlıcakla kucağına almanı temenni ederim :):)

önerinde haklı yanların var canım .. ancak şeylede bir şey var.. burada 9 ay boyunca birbirimize yoldaş oluyoruz.. dost arkadaş oluyoruz.. belkide kimse ile paylaşmadığımız durumları paylaşıyoruz.. ee bu kadar birlikte olduğu insanların nerede yaşadığı yada farklı bir bilgisini merak etmemiz doğal bence.. sonuçta hem bebişlerden konuşuyoruz, hem birbirimize fikir veriyoruz ,hem birbirimizi tesseli ediyoruz, hemde muhabbet ediyoruz.. abartmamak kaydı ile olabilir diye düşünüyorum..

buda benim nacizane fikrim :)
9 ay boyunca surekli paylasimda,gorus bildirmede birbirimize yardimci olacagiz ve tabiki bilgiler merak edilebilir ama sonucta sahis olarak merak edilen seyler ozelden konusulmasi gerekiyor bence.bende burda bircok arkadasla ozelden yazisip emrak ettiklerimi sordum ve hatta msn adreslerimizi alip sohbette ediyoruz zaten....ve sende abartmamak kaydi ile demissin o zaman lutfen 2 gunde yazialn sayfalardaki mesajlara bakip ne kadar fazla kisisel seyler yazildigina bakar misin?litfen kimse yanlis anlamasin ama bence daha aktif bir topic icin lutfen herkes merak ettigini ozelden sorsun buraya yazmak yerine ozele yazmak cok zor olmamali :44::44:

aa onu bilmiyordum o zaman şöyle yapabiliriz diyet yaparken listeyi hazırlayan arkadaşımız excel dosyası olarak hazırlayıp her pazartesi yayınlıyordu listeyi onun yöntemini kullanabiliriz.böylece uzun saatler liste hazırlamak güncellemek için uğraşmak zorunda kalmazsın.tabi benim fikrim bu diğer arkadaşlarda kabul ederse yada sana uygun olursa

evet canım bencede iyi fikir bu.. Ben notlarınızı alıyorum. Akşamları göndereceğim listeyi... hem bölece sayfa kirliiği olmaz hem birbirimizi takip ederiz...

Bu arada bugün benim sağ kasığma iğne batıyo gibi oldu... Genişleme mi oluyo acaba :44:

ne güzellll... morelinin maksimumdur şimdi senin.eşin işi biliyo :66:

Ahh canımmm ahhh ben o gaz sorunundan şimdiden çok çekiyorum.. kıvrandırıyor resmen.. inşallah hepimiz rahat bi hamişlik geçiririz.. gerçi bu bunlar katlanılası dertler yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.

Ooooo çok sevindim senin adına canım .. insan ne kadar mutlu oluyor dimi : )

evet hakkatten işi biliyomuş çok mutlu oldum. pokahontas bnmde çok gazım oluyo sürekli gaz sancısı çekiyorum normalde de bağırsak problemlerim vardı ama iyice arttı karnımda 5-6 aylık gibi gazdan şiştim resmen. Kuru kayısı falan yiyiyorum ama iyi gelir die.

9 ay boyunca surekli paylasimda,gorus bildirmede birbirimize yardimci olacagiz ve tabiki bilgiler merak edilebilir ama sonucta sahis olarak merak edilen seyler ozelden konusulmasi gerekiyor bence.bende burda bircok arkadasla ozelden yazisip emrak ettiklerimi sordum ve hatta msn adreslerimizi alip sohbette ediyoruz zaten....ve sende abartmamak kaydi ile demissin o zaman lutfen 2 gunde yazialn sayfalardaki mesajlara bakip ne kadar fazla kisisel seyler yazildigina bakar misin?litfen kimse yanlis anlamasin ama bence daha aktif bir topic icin lutfen herkes merak ettigini ozelden sorsun buraya yazmak yerine ozele yazmak cok zor olmamali :44::44:

:71: :71:

;) herşey bebişler için

yazılarınızı okudum.tamam çok özel şeyleri özelden konşalım,ama bence doktorumuzun kim olduğu memnuniyetimiz çok özel değil,hrkesin hekimini karşılaştırma eksiklerini bulma şansı olur. birde ben daha yeniyim kimsenin msn yada başka. bişeyini bilmiorum,nasıl özelden konuşabilirim ama haklısıntüm konuşulanlarıda takip kolay olmuyo. :69:

evet hakkatten işi biliyomuş çok mutlu oldum. pokahontas bnmde çok gazım oluyo sürekli gaz sancısı çekiyorum normalde de bağırsak problemlerim vardı ama iyice arttı karnımda 5-6 aylık gibi gazdan şiştim resmen. Kuru kayısı falan yiyiyorum ama iyi gelir die.

canım sorma ya.. tuvaletede gidemiyorum.. bende incir yiyiyorum bu günlerde..

yazılarınızı okudum.tamam çok özel şeyleri özelden konşalım,ama bence doktorumuzun kim olduğu memnuniyetimiz çok özel değil,hrkesin hekimini karşılaştırma eksiklerini bulma şansı olur. birde ben daha yeniyim kimsenin msn yada başka. bişeyini bilmiorum,nasıl özelden konuşabilirim ama haklısıntüm konuşulanlarıda takip kolay olmuyo. :69:

evet haklısın cnm... msn filan nerdeeee iş yerindeeeeee... zaten burada amaç karşılaştırma yapmak hep.. bazılarımız doktor yada hastane arayışında.. önemli olan burada birbirimize yardımcı olmak :71:

Son düzenleme:

şu an hepimiz halimizden mutlu gibiyiz bence sistemi değiştirmeyelim çünkü birimize sorduğumuz soru ile alakalı bi başka birimizinde bilgisi olabiliyo, karşılıklı konuşuyoruz çok iyi bi dostluk kurduk 2012 mayıs anneleri olarak:nazar:

Evet eyay cım kesinlikle… benimde anlatmak istediğim bu.. Çok güzel bi dostluk kurduk evet Allah bozmasın..
İnşallah bebişler doğuncada devam ederiz : )

Back
X