2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tatlım çok güzel olmuş teşekkür ederim.nasılsın erken uyanmışsın sen evde değil misin?

benim mesai 6:30 da başlıyo cnm kalkıyorum kocişe kahvaltı hazırlıyorum erken gidiyo işe o gidencede etrafı topluyorum sonrada yatmıyorum bugün gayet iyiyim pek halsizliğim yok ama kasıklarımda gene hereket var normaldir dimi batma gibi ara ara yokluyor sen nasılsın bebiş ne yapıyor

benim mesai 6:30 da başlıyo cnm kalkıyorum kocişe kahvaltı hazırlıyorum erken gidiyo işe o gidencede etrafı topluyorum sonrada yatmıyorum bugün gayet iyiyim pek halsizliğim yok ama kasıklarımda gene hereket var normaldir dimi batma gibi ara ara yokluyor sen nasılsın bebiş ne yapıyor

ben kocişi göndersem arkasına hemen yatış yapardım:)şimdi o cumartesileri çalışmıyor ben çalışıyorum..sabahları ilk saatlerde iiym pek ağrım olmuyor gün içerisinde kasıklarım başlıyor bebişimizde iyi uslu uslu duruyor sana selamı var arkadaşınıda öpüyomuş:9::49:

günaydın erkenciler.... offffff cumartesi çalışanlarından ben bugun garip bel ağrılarım var bacaklarıma vuran sanki aşşağı doğru çeken... saat 1 olsada gitsek evimize :)))))))))))))

bu arada kontrole gidipte bebeişini görenlere hayırlı olsun.daha benim gitmeme 6 gün var :)))))))))

günaydın erkenciler.... offffff cumartesi çalışanlarından ben bugun garip bel ağrılarım var bacaklarıma vuran sanki aşşağı doğru çeken... saat 1 olsada gitsek evimize :)))))))))))))

bu arada kontrole gidipte bebeişini görenlere hayırlı olsun.daha benim gitmeme 6 gün var :)))))))))

ayyy ne güzel yarım gün ben yine tam gün 7 ye kadar.benimde bugün bacak ağrılarım var 5 dk ayakta dursam yere yıgılacakmışım gibi ağrıyor..benimkine daha 18 gün var:10:

saat birde çıkmak iyiymiş ben üçte çıkıyorum ve eşim cumartesileri çalışmıyor
bugün kontrolüm var diye 11:30 da çıkıcam gözümü saatten ayıramıyorum valla

ben kocişi göndersem arkasına hemen yatış yapardım:)şimdi o cumartesileri çalışmıyor ben çalışıyorum..sabahları ilk saatlerde iiym pek ağrım olmuyor gün içerisinde kasıklarım başlıyor bebişimizde iyi uslu uslu duruyor sana selamı var arkadaşınıda öpüyomuş:9::49:

çalışırken bende öyle diyodum ama evde olunca öyle olmuyor cnm ya yada ben yatamıyorum bilmiyorum.ayyy cnm ya bizde onu öpüyoruz valla senin bebiş tam benim evlilik yıldönümde doğcak inş.lah bende 15 mayısta doğururum allah izin verirse

kıyamam size çalışmak ne zordur öyle allah yardımcınız olsun.cnm giyimine dikkat et özellikle ayaklarına benim bi kaç gündür ayaklarımla belim çok üşüyor bu sıcakta çorap falan giymeyincede belim bacaklarım ağrıyor belki ondandır seninkide

ahh ahh benimde cumaya randevum çatlamazsak iyi o güne insan tedirgin oluyor bizde gidip görseydik hayırlısıyla

çalışırken bende öyle diyodum ama evde olunca öyle olmuyor cnm ya yada ben yatamıyorum bilmiyorum.ayyy cnm ya bizde onu öpüyoruz valla senin bebiş tam benim evlilik yıldönümde doğcak inş.lah bende 15 mayısta doğururum allah izin verirse

kıyamam size çalışmak ne zordur öyle allah yardımcınız olsun.cnm giyimine dikkat et özellikle ayaklarına benim bi kaç gündür ayaklarımla belim çok üşüyor bu sıcakta çorap falan giymeyincede belim bacaklarım ağrıyor belki ondandır seninkide

ahh ahh benimde cumaya randevum çatlamazsak iyi o güne insan tedirgin oluyor bizde gidip görseydik hayırlısıyla

ilginç ya o üşüme bendede var dün akşam hırka çorap oturdum ablam bana güldü vallahi.bu bel ağrıları bebekler büyütükçe kabusumuz olmaz inşallah.evde bir nevi ama çalışınca mecbursun dayanmaya.valla çok şükür cumartesi yarım gün,ama ben eğilerek çalışmak durumunda olduğum için fazlasını kaldıramam zaten.

allah kolaylık versin hepinize arkadaşlar.

ilginç ya o üşüme bendede var dün akşam hırka çorap oturdum ablam bana güldü vallahi.bu bel ağrıları bebekler büyütükçe kabusumuz olmaz inşallah.evde bir nevi ama çalışınca mecbursun dayanmaya.valla çok şükür cumartesi yarım gün,ama ben eğilerek çalışmak durumunda olduğum için fazlasını kaldıramam zaten.

gecede dikkat et cnm ilginçliği ben fark etmiyorum üşüdüğümü gece ateş basıyor yatamıyorum eşim saolsun belimi örtüyor kaç gecedir bebeği üşütcen buz gibi belin diyo ben dokunuyorum yanıyor o buz gibi diyor çorapları hiç çıkarmıyorum kaç gündür

kızlarr hepinize günaydınnnnn...saat 1 de randevum çok heyecanlıyım ne olur dua edin..akaşm belim v -e karnım çok ağırdı neyse yatınca geçti uyumuşum..inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim aşırı heyecanlıyım yaa kendinize ii bakın :52:

kızlarr hepinize günaydınnnnn...saat 1 de randevum çok heyecanlıyım ne olur dua edin..akaşm belim v -e karnım çok ağırdı neyse yatınca geçti uyumuşum..inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim aşırı heyecanlıyım yaa kendinize ii bakın :52:

çok çokk güzel haberlerle geliceksin canım dört gözle bekliyoruz seni insan herkesin bebişi hakkında güzel haberler alınca kendi bebeğinide güvende iyi olduğunu hissediyor.:49:

günaydın cnm hadi bebeği gör gel bekliyoruz güzel haberleri inş.lah görünür kesen ben senden daha heycanlıyım :1:

Gunaydin kizlar, biz de evde haftasonu kahvaltisi yapicaz

merhaba ....
ben uzun yıllardır lazer ve iğneli epilasyon konusunda uzmanım.Endişelenmene hiç gerek yok inan bana...Çünkü uygulandığı anda bile hamile kalmış olsan dahi sıfır risk.Zaten sen daha sonra kalmışsın hiç düşünmene gerek yok,çünkü lazer ışını yanlızca papülün olduğu yani kıl kökünün olduğu 3 tabakaya ancak erişir ve deri altına sistemik dolaşıma geçmasi imkansızdır.zaten o kadar kuvvettli olsa ve dolaşıma geçse yani derinin en alt katmanını göre emin ol bu güçle kılları tek seferde yok ederdi.yanlızca vücudun bir miktar radyasyon alır ki onuda bütün gün bilgisayar tv radyolar yada cep telefonlarından alıyoruz. sağlıklı günler.
canim ben de kendimce okudum netten arastirdim biseyler senin dedigin gibi diyorlar ama bu konuda yeterli arastirma yapilmadigi icin kesin bisey demiyor kimse :(
ins. senin dedigin gibi olur ...

ben de geceleri aniden usuyerek uynaiyorum :(

calisma konusunda dun hosuma giden bir yazi gordum ;)

ÇALIŞIYOR MUYUM DİYE SORUYORSUN ????

TABİ Kİ ÇALIŞIYORUM!!!
Ben aile yöneticisiyim,çalar saatim,aşçıyım,öğretmenim,dadıyım,hemşireyim,ütücüyüm,antrenörüm,kuaförüm, psikologum,bodyguardım,sekreterim,geleceği tahmin ederim,omzumda ağlanabilir,navigasyonum (herşeyi bulurum) şoförüm,bankamatikim 7/24 365 gün hazırım:))

bu duruma gore ben de calisiyor gibi biseyim ;)

Ben hala patronuma hamile olduğumu söylemedim,biraz tedirginim açıkçası.işimi kaybetmek istemiyorum yerimden çok memnunum.

Inşallah zor bir gebelik olmazda bebeğim 2 aylıkkende dönerim işime.

Bu zamandada kadın olmak ne zor maddi zorluklar,iş kaygısı,bir yandan yaş geçiyor çocuk zamanı offfffffff offffffff öyle çocukta yaparım kariyerde olmuyor galiba...

Ben hala patronuma hamile olduğumu söylemedim,biraz tedirginim açıkçası.işimi kaybetmek istemiyorum yerimden çok memnunum.

Inşallah zor bir gebelik olmazda bebeğim 2 aylıkkende dönerim işime.

Bu zamandada kadın olmak ne zor maddi zorluklar,iş kaygısı,bir yandan yaş geçiyor çocuk zamanı offfffffff offffffff öyle çocukta yaparım kariyerde olmuyor galiba...

ne iş yapıyosun canım böyle bir durumda senin yerinden edecek değillerdir herhalde.valla şimdiden eşime birikime başlıyalım diyoruz 9 ay sonrası birikimi hesaplıyoruz hiç gibi bişe o yüzden 9 ay çalışmak zorundayız bebişlerimizin geleceği için onların güzel kıyafetleri,mamaları,odaları için para biriktiricez.

ne iş yapıyosun canım böyle bir durumda senin yerinden edecek değillerdir herhalde.valla şimdiden eşime birikime başlıyalım diyoruz 9 ay sonrası birikimi hesaplıyoruz hiç gibi bişe o yüzden 9 ay çalışmak zorundayız bebişlerimizin geleceği için onların güzel kıyafetleri,mamaları,odaları için para biriktiricez.

BEN LAZER VE İĞNELİ EPİLASYON YAPIYORUM.AÇIKÇASI KARNIM BÜYÜYÜNCE EĞİLMEM VE SEDYEYE YANAŞMAM KISITLANACAK VE İĞNELİ YAPAMIYCAM BELKİDE.ÖYLE KÖTÜ BİR PATRONUM YOK AMA DENGESİZ OLABİLİO BAZEN,NET KARARLAR VEREBİLİO.VALLA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADAŞIM.

tabi bizim sekreter 17 yıllık eleman öyle rezlıil bir hamilelik dönemi olmuşki hiç işe gelmemiş patron onun yerine başkasını getirmiş hem ona hem ona maaş ödemiş ama sekreter buranın bel kemiği o olmazsa olmaz.ben im için durum farklı hemen birini bulabilir helede bu işsizlikle.inşallah kötü anına denk gelmem ne diyim.

SELİN VE SEVSENA Bugün kontrole gidenlerdi sanırım.

inşallahhhhhhhhh bebişlerini onların minicik ama hıphızla atan kalp atışlarını duyarda sevinçle gelirsiniz inşallah.

gelince doktor ne yaptı bebişler kaç mm ne önerdi anlatırsınız artık.Ayyyyyyyyy çok heyecanlı ne güzel :)))))))))))

---

merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza
sat 11 ağustos bugün ilk randevuma gideceğim hepimizin bebeği hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah
ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz ...:49:

sat 11 ağustos bugün ilk randevuma gideceğim hepimizin bebeği hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah

merhaba tatlım hoşgeldin aramıza Allah bebeğini en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.kaç haftalık bebeğin senin ne belirtilerin var şu anda?

benim sadece kasıklarımda ağrı oluyor şu anda ama bugünde bacaklarımda ağrı başladı 5 dk ayakta dursam düşecekmişim gibi ağrıyor.:49:

HOŞGELDİN ARKADAŞIM. 112 sayfa boyunca ne belirtiler yazdı herkes ama çok kayda değer aaaaaaa dediğimiz olağan dışı birşey yok meraklanma.:3: ama yok merak ederim dersen dön toicin başına usul usul oku :3: hem arkadaşları tanırsın hemde hikayeleri okursun.

tekrar hoşgeldin. bu arada sat tarihimiz aynıymış 11 ağustos ama ben 23 ünde gidicem biraz daha görünür hale gelsinki kalp atımlarınıda duyalım inşallah diye.
hadi bakalım sanada keyifli hamilelik dönemi inşallahhhhhhh...:nazar:

Back
X