merhaba bütün degerli mayıs anneleri bende bir mayıs annesiyim 23 mayısta senlendırdı oglum evimızı sizlerin güzel paylasımlarınıza ortak olmak isterim kabul ederseniz..
hoşgeldin hayatımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bütün degerli mayıs anneleri bende bir mayıs annesiyim 23 mayısta senlendırdı oglum evimızı sizlerin güzel paylasımlarınıza ortak olmak isterim kabul ederseniz..
maşallah yaa, patikleri çok şirin çok yakışmış kızımızaEki Görüntüle 516379 Kızlaaar bu da benim kuzumun ayacıkları,yerim ben bunları...![]()
maşallah yaa, patikleri çok şirin çok yakışmış kızımıza
hoşgeldin tatlım.. bu zamana kadar nerelerdeydinn sen türküsü aklıma geldiama gelin valla bazen sıkılıyoz kimsecikler olmuyoo.
melegim
bu kan konusunda kimisi bebeğin doğumdaki depoları 4.ayda azalıyor diyor.
kimisi anne sütü alan bebeğin ilaca milaca ihtiyacı olmadığını söylüyor.
kimisi bazı bebeklerin ihtiyacı olduğunu belirtiyor vs. vs.
en büyük sıkıntı bizi bu konuda aydınlatacak dr.larda, o verince biz de kullanmak lazım heralde diye düşünüyoruz.
doğru diyosun ama her anne bence de eleştirel bakmalı, bu ilaç çok gerekli mi demeli. bence de önce bir test yapmaları lazım. ama dediğim gibi bunu her anne düşünemeyebilir, öylese bu düzende bir sıkıntı var
neyse benim sıkıntım da ayrı
eşime dün kk daki arkadaşlarla buluşcaz dedim, demesem daha mı iyiydi bilmiyorum.
böyle bir tepki beklemiyordum, çünkü benim arkadaşlarıma, gezmeme hiç karışmayan birisidir..
istemiyorum dedi, sanırım beni sizden kıskandıpufffff anlamadım ama istemiyor yaa.
cumaya kadar ikna ederim umarım :26:
Selam hepınıze benım oglum 19 hazıranda dogdu henuz donmedı sızlerın bebeklerı ne zaman dondu ellerınnı ne zamn uzatıp yakalamaya basladı bızımkı tutuyo elıne verdıgımızı ama uzanıp almaya fılan calısmıyo daha......
güle güle giysin kuzun canım sana da lillaca yaptığım gibi baskı yapayım sen çocuğun patiklerini çek kendini çekme oldu mu hiç:) yüz görümlüğü mü istiyorsun pınardacım doğa yıda görmek istiyoruz:)) bu arada beykoz da demişti meleğim mahir paşayıda görmek istiyoruz:))Eki Görüntüle 516379 Kızlaaar bu da benim kuzumun ayacıkları,yerim ben bunları...![]()
bebişleri gece az uyanan anneler
eger bebeğin az kilo almasından şikayetçiyseniz o uyanmıyorsa szi alın gögsünüze emsin
ben bu ay öyle yaptım sanırım kızım bu ay 1 kilo almış olacak
gecen ay sadece 400 gr almıştı artık o uyanmadan emzirip yatırıyorum faydasını gördük biz
Selam hepınıze benım oglum 19 hazıranda dogdu henuz donmedı sızlerın bebeklerı ne zaman dondu ellerınnı ne zamn uzatıp yakalamaya basladı bızımkı tutuyo elıne verdıgımızı ama uzanıp almaya fılan calısmıyo daha
Selam hepınıze benım oglum 19 hazıranda dogdu henuz donmedı sızlerın bebeklerı ne zaman dondu ellerınnı ne zamn uzatıp yakalamaya basladı bızımkı tutuyo elıne verdıgımızı ama uzanıp almaya fılan calısmıyo daha......
Benim bebeğim de 25 haziran doğumlu.aynen eliyle birşeyler kapmaya çalışmıyo, sadece ya tekini ya da ikisini yumruk yapıp ileri doğru tutuyor ve dudağını büküp uzun uzun onlara bakıyor.dönmeye çalışmıyor bile.
canım benim kız da 19 Mayıs doğumlu daha yeni birşeyleri tutup ağzına götürmeye başladı. en büyük zevki de su biberonunu tutmak ama henüz narin totosunu bı yone deviremiyor :))
günaydın kızlar.geçmişi oku oku anca bitirebildim..öncelikle mayıs bebeklerinin hepsine maşallahh nasılda değişip büyüdüler geçen sene bu zaman bi fasülye tanesiydi onlarzaman ne kadar çabuk geçiyo..
kış hazırlaklarından bahsetmişsiniz..benim konserve fasülyeler bozulduyeniden yaptım dondurucuya koydum en sağlıklısı dondurucuymuş emeklerim ziyan oldu
kuzuma bibersiz domates yaptım bize 500 grlık kavanozlara yapmıştım Tarık Buğraya 250 grlık kavanoza yaptım çok şeker oldular kendi gibi mini mini:)yavruma ev yapımı peyni ve pekmez kullanıcam ikisinide kvden satın aldık (oğlundan kg başı 3 lira fazladan aldı euheuh)tabii bende telefonda hemen cevabımı verdim..para dosttan kazanılır hesabı oldu seninkide dedim ama bunları torunun kullanıcak bildiğin halde işi ticarete dökmen beni şaşırttı kırıldım anne dedim açıklama yapmasını beklemeden iyi akşamlar dedim telefonu eşime verdim o günden beri görüşmüyorum
benim annem torunum katkısız doğal şeyler yesin diye didinip dururken kendileri para peşinde çok sinirlerim bozuldu
tarhanayıda annem bi komşusuna sipariş vermiş acısız yapıcak kuzuma..geriyede yazın olan ve kışın bulamayacağımız meyveler kalıyo..onuda marmelat kıvamında yapıp kavanozlarda saklayabiliriz diye düşündüm..bi kaç gün önce denemek için incirle yaptım şekersiz çok güzel olmuş
şeftaliylede aynı şekilde hem bize hem Tarık Buğraya şekerli ve şekersiz olarak yapmayı düşünüyorum..
turuncu kv lere ben bile çok sinirlendim..seni çok iyi anlıyorum ama gelmişler yapıcak bi şey yok artık hem görümcelerinde yardım ediyolarmış sen sadece Kayrayla ilgilen gerisini onlara bırak
bu arada benimde çok sinirlerim bozuk Tarık Buğranın emmemek için direnişleri,uyku düzeninin bozulması benide çileden çıkardı..bi kaç gündür bende oturup ağlıyorumkendi sütümü kaşıkla verdim onuda kabul etmiyo,en sonunda pes ettim yine biberon verdim..unutmuş biberon emmeyi tutamadı unuttuğunu görünce çok sevindim
biraz ağzına sıktım sütü içmedi ağzını açık tutuyo sıpa yutmasın diye
mama verdim,mamayıda unutmuş
midesini bulandırdı..hep ağlama modunda gezmeyi seviyo diye dışarı çıkardık dün..dışarda uyuyan çocuk 5 dk bile uyumadı hep mızıldandı..gece uyku aralarında da hep mızmızlanıyo..bende bi hevesle düzelsin diye bekliyorum...bu arada benim minnoş meeee demeyi öğrendi
habire kuzu gibi meeee diyip duruyo
bizden şimdilik bu kadar çok yazdım farkındayım
ama bi kaç gündür yoktum ona sayın artık şekerler
oğlum kızlarınızı bende sizleri öpüyorum
![]()
Kızlar hepinize iyi geceler. Ben de mayıs annesıyım ve aslında eylul 2011 den beri sizleri aralıksız okuyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu.Hıc diyaloga gırmemıs olsamda tek tek hepinizi sanki akrabam gıbı hıssedıyorum. Eger kabul ederseniz bundan sonra bende aranızda olmak ısıtıyorum. Güle güle buyutelım bebeklerımızı ...
Yaa işte sen en guzelini yapmışşsın bravo valla gıı tuttun seni ..tabiki once kan testi yapıp demir eksikliğine bakılır sonra eger gerekirse verilir ilaç bu ne yahu her bebek alıyor vede kusmalarda hat safhada ..valla kızlar bana ister kızın ister kızmayın ama sanki bu konuda biraz vurdum duymazca davranıyorsunuz yaa bebeklerinize herşeyi dayamayın yazık yavrucaklar bunlar daha çok kuçuk böbreklerine yazık kuzucukların...
Eki Görüntüle 516379 Kızlaaar bu da benim kuzumun ayacıkları,yerim ben bunları...![]()
meraba arkadaşlar bende uzun zamandır takipteyim sizi:)
18 mayıslı doğumlu bebegim adıda çağla..![]()
canım acelen ne daha bebikin 3 aylıkmış..Selam hepınıze benım oglum 19 hazıranda dogdu henuz donmedı sızlerın bebeklerı ne zaman dondu ellerınnı ne zamn uzatıp yakalamaya basladı bızımkı tutuyo elıne verdıgımızı ama uzanıp almaya fılan calısmıyo daha......
Cnm hoşgeldin umarım hayırlı olur senin için burası...sana iyi paylaşımlar dilerim
Cnm inş ikna edebilirsin valla uzulurum gerçekten edemezsen..hadi bakalım kolları bir sıvazla ve bastır cnm seni çok isterim görmek ve tanımak bilesin..
Kan ilaçı ile ilgili birsey söylemek istemiyorum daha herkesin kendi kararı ...yorum yok cnm
destekliyorumgüle güle giysin kuzun canım sana da lillaca yaptığım gibi baskı yapayım sen çocuğun patiklerini çek kendini çekme oldu mu hiç:) yüz görümlüğü mü istiyorsun pınardacım doğa yıda görmek istiyoruz:)) bu arada beykoz da demişti meleğim mahir paşayıda görmek istiyoruz:))
Hosgeldin tatlım Allah yavrunu nazarlardan korusunbende yeniyim:))
biz de seni rahatlatacak söz arıyoruz.. sen misafiri çalıştırmaya çoktan başlamışsınSüt sağıp yatacağım birazdan...
Evde misafir olunca insan hiç rahat edemiyor...Kaynana ve görümceler hadi neyse de kayınbaba olunca...............
Habersiz gelmiş olmalarına çok kızgın olsam da onlar sayesinde biraz dinlendiğimi hissediyorum.Hatta kayınvalidem az önce "istersen Kayrayı bu gece ben alayım,sen sabaha kadar rahatça dinlen"dedi....Bu cümleyi bana daha annem bile söylememişken (benim annem azıcık uykuyu severde :)) kaynanamın söylemesi hoşuma gitti doğrusu.
Tabiki kabul etmedim ama düşünmesi bile yeterli.Görümcelerimin biri yemekle ilgileniyo,diğeri çamaşır bulaşığa bakıyor,kaynanada oğluşla ilgilenince bi an kendimi çok rahatlamış hissettim.
Hatta "1 ay göndermem artık sizi" bile dedim yani (e azıcıkta yağcılık yapmak lazım)
Neyse anlayacağınız keyfim çakır...Dur bakalım bu saltanat ne kadar sürecek![]()
Merhaba..Ben de yeniyim..:))
Eki Görüntüle 516379 Kızlaaar bu da benim kuzumun ayacıkları,yerim ben bunları...![]()
kızlar iPhone dan fotograf yüklenmiyor mu