2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne dudullu mu kız yoksa aynı mahalleden miyiz bizim mahalle şerifali diye geçiyor bilirsin belki
kürşat özeri biliyorum bizde ilk başta ona götürmüştük oğlumu şimdi başka yere gidiyoruz
yok aynı okuldan değilizdir ben fenerbahçe lisesinde okudum:)evlendikten sonra geldim buraya:)

benim işyerim şerifali sayılır.tavukçuyolu,adliyenin aşağısında.lise aynı değil ama yakınız.olsun ya napalım?:5:

seni taze gelin seni.biz kocadık demekki benim de 50 ay olmuş.belki biz seninle görüşebiliriz ne dersin?çalışıyor musun peki?yaş kaç?kızın mı,oğlun mu var?ne zaman doğum yaptın?çok meraklandım yaw:)))))

tabii görüşebilirz bizim burada pastanede:))))
ben çalışmıyorum canımm,evdeyim,oğlum 16 mayıs doğumlu 4,5 aylık olucak
:)peki sen:)

BEYKOZCUMMMM

şekerim bende ümraniyedeyim. hatta doğanevlerdeyim :) bide hemşeriydik bizdemi ohhhh :52::52::52::52:

bende medicana çamlıcada doğum yaptım sibel hanımda bu arada

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaa!!!!!!ne güzel ya.süper valla süper.görüşürüz o zman dilek mete.çok sevindim.ben cemil meriç mah. ama çayırönüne yakınım.nasıl ama?

valla güzel ne diyim ama görüşürsek en iyisi buyakaya gitmek olur bence malum emzirme odaları en iyi alışverişmerkezlerinde rahat oluyor
BEYKOZCUM
senin koca ümraniye olsa neyse demiştiya ahanda ümraniyede bi dünya çıktık hadi bakalım :52::52::52:

kızlar ben medicana çamlıcada sibel hanımda yaptım doğumu varmı aranızda ona giden

aaaaaaaaaaaa!!!!!!ne güzel ya.süper valla süper.görüşürüz o zman dilek mete.çok sevindim.ben cemil meriç mah. ama çayırönüne yakınım.nasıl ama?

valla güzel ne diyim ama görüşürsek en iyisi buyakaya gitmek olur bence malum emzirme odaları en iyi alışverişmerkezlerinde rahat oluyor
BEYKOZCUM
senin koca ümraniye olsa neyse demiştiya ahanda ümraniyede bi dünya çıktık hadi bakalım :52::52::52:

kızlar ben medicana çamlıcada sibel hanımda yaptım doğumu varmı aranızda ona giden

BEYKOZCUM

BEYKOZCUM

kızlar ben medicana çamlıcada sibel hanımda yaptım doğumu varmı aranızda ona gidenn

BEYKOZCUM

kızlar ben medicana çamlıcada sibel hanımda yaptım doğumu varmı aranızda ona gidenn

Valla ben doğumu Üsküdar Anadolu Hat. Yeşim Hnm da yaptım.çok iyi bir drdu.ama oradan ayrılmış ya:(((

edan sen nerde yaşıyorsun cnm?

ben d.bakırda oturuyorum canıım sanırım siz
hepiniz aynı yerdesiniz

$koomikcocuksimiles119do7.gif $koomikcocuksimiles119do7.gif $koomikcocuksimiles119do7.gif

$koomikcocuksimiles125gr1.gif $koomikcocuksimiles125gr1.gif $koomikcocuksimiles125gr1.gif $koomikcocuksimiles125gr1.gif $koomikcocuksimiles125gr1.gif

Back
X