merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazamasamda hemen hergün takipteydim sizler yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş, buluşmalar olmuş çok güzel bende çok isterdim ama ben ağrı doğubeyazıttayım, neyse yazmadığım bu süre içerisinde kızım büyüdü gelişimi gayet iyi çok şükür, ama sorunlarımızda yok değil kızım şimdi 4,5 aylık ama 3 aylıkken kızım:2: amip kisti oldu nerden nasıl oldu bilmiyorum gayet temiz vede titiz bakıyorum ama oldu çok ağrılı sancılı ve ağlamalı günlerimiz geçti ilaç kullandık kakamızdaki sümükler tam geçerken maddi sorunlarımız meydana geldi şimdi tedaviyi bitiremediğimizden kızımın sancıları ve kakadaki sümükler yeniden oluşmaya başladı:2: ama çocuğumu dr a götüremiyoruz inanın bu durum çok zoruma gidiyor etrafımda paylaşacak kimse yok sizlerle dertleşmek istedim:2: bebeğim yokkende maddi sıkıntılarımız oldu ama ozaman bukadar zoruma gitmemişti ama bebeğim varken inanın bu durumu yaşamak çok kötü allah kimseye yaşatmasın bebeğimin ihtiyaçlarına oyuncaklarına yetişememek beni çok yıpratıyor eline vereceğim bi oyuncağı yok bebeğimin annesi kurban olsun üzüntüden 1,5 ayda çok zayıfladım, allah hepimizin yardımcısı olsun beni dinlediğiniz için çok sağolun iyiki varsınız:2:
Canım benim, el birliğiyle ihtiyaçlarına destek olmak isterim. Biz maalesef biraz müsriflik yapıp birsürü oyuncak aldık, çok ilgilerini çekiyor, renkli ve sesli şeylere bayılıyorlar. Ne olursun açık adresini ver de oyuncakların bir kısmını seninle paylaşayım, kargoya atar yollarım.
sevgiler.--------Özel mj atamadığım için buraya yazıdm, sen atabiliyorsan özelden at.
Son düzenleme: