- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
saçlara maşallah bide güzel taranmış eski istanbul befendisi tadındavalla cnm bende 2 gundur pirinç unu meyve püresi başladım eke azar azar. bizde ebebekten aldık 150 ye iki kademeli boyu sırt bölümüde 3 dik yatay ve direkt açık şekilde
Saçlarımızı hafif ıslatıp yana taradığımızda çok mülayim görünüyor

Babasıda kızıyor öyle tarama diye

Senin tabirinle aynı istanbul beyefendisi

öncelikle kayra.ya maaaaşşşaalllaahhh.çok sevimli bana kızımı anımsattı bebekler biribrine benziyor küçükkek
aslında ben konuyla pek alakalı olmayan bişey soracagım. kızım 21 may dogumlu ben sadece anne sütü verdim
şimdiye kdar kızım her ay 1.er kilo aldı ama son ay sadece 450 gr aldı bunu fazla emmek istememesine bağlıyorum. emerken sürekli etrafı izliyor ben de uykulu iken emziriyorum.
asıl konu şu ben çalışıyorum bu hafta başladım.
işyerim eve yakın. 1.5 saatte bir eve 15-20 dk.liğina gidebiliyorum. annem bakıyor kızıma. ve bu hafta ek gıdaya başladık yani elma ve armutu püre yapıp pişişrmeden veriyoruz.
çok fazla yemiyor birkaç çaykaşıgı ancak yer kızım. Sormak istediğim ek gıdaya başalyanlar bebeğin iştahında ve dolaylı olarak sütünüzde azalma hissettiniz mi.
kafam karısıyor ek gıda verme memeni bırakır diyolar. ama iş de var. işler kışa dogru artar. daha az vakit olur kızım aç kalmasın diyorum. şaştım kaldım.
ne zormuş çalışan anne olmak. kendimi kötü hissediyorum suçlu ve mahçup.. bana akıl verin lütfen.... :26:
Çok teşekkür ederiz canım.
Ben emzirmediğim için bu soruya tam bir cevap veremeyeceğim ama şöyle söyleyeyim,ek gıdaya geçildiğinde emme sayısında mutlaka bir azalma olur.Zaten şuan bebeğinin yediği 1-2 çay kaşığı olduğu için bu emmesini fazla etkilemeyecektir ama bu miktar arttırıldığında mutlaka emmesi azalacaktır çünkü karnı farklı şeylerle doyuyordur.
Ayymaasallah turuncu valla kayra kocaman adam olmus
kepcelik bizimkindede var ama esimin sulalesi kepce
ben dogum esnasinda dr a kepcemi diye sordum
adam koptu gulmekten
![]()
Koptum

Canım bizim ailelerde kimsede yok kepçelik.Gerçi mavi gözde yok ama nasıl olduysa boncuk oldu benim oğluş.Belkide hem boncuk hemde kepçe olacaktır

Eki Görüntüle 526052 oğluşummmmmmmmmmmm
Maaşallah oğluşuna

Maasallah kuzuna allah nazarlardan korusun![]()
ay bende koyacam sumuklu kizimin resmini![]()
Kooyyy koyyy...

arkadaşlar sürekli yazamıyorum ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.
size bir sorum olacak bebekleriniz destekli olarak yere basabiliyor mu benim oğlum beş aylık olmak üzere ama hala koltuk altından destekleyip yere bastırınca tam basamıyor sizce normal mi???birde sadece sola dönebiliyor sağa dönemiyor.
Canım ayaklarıyla yere basıp basamaması normal mi bilmiyorum ama benim oğlum 3.5 aylıkken parmaklarından tutup yukarı doğru çektiğimde ayaklarının üzerine dimdik basıyordu.Şimdide hem sert bir şekilde ayakları üzerine basıyor hemde hop hop diye zıplıyor

Dönme olayı normaldir canım.Benim oğlum 4 aylıkken ilk sola döndü.5.5 aylık olacak daha yeni yeni sağ tarafa dönmeye çalışıyor.Yani tam dönmüş değil.
Kızlar sizinle paylaşmak istedim bir kaç gündür giremiyorum çünkü heyet raporuyla uğraşıyoruz ve nihayetinde bugün 45 günlük raporumu aldım ALLAHA ŞÜKÜR...fAKAT HEVESİM KURSAĞIMDA KALDI TETKİK YAPILIRKEN SAFRA KESEMDE 2 TANE MİNİK TAŞ GÖRÜLDÜ DOKTOR SAFRAN ALINMALI DİYOR RAHAT RAHAT BENSE HALA TEDİRGİNİM VE CANIM ÇOOOK SIKKKIN.
Hay allah....Rapor işine sevinmişken bu ameliyat işide nerden çıktı böyle..Çok üzüldüm gerçekten..
Peki bu taşlar seni rahatsız ediyormu ?Günlük hayatını etkiliyor mu ?
Yani bir sıkıntın yok ise en azından biraz daha erteleyebilirsin ?
kızlar bebeğim 51 günlük ve 1 haftadır sarı-kötü kokulu-sümüğümsü kaka yapıyordu dün daha fazla oldu.jöle şeklindeydi uzayıp giden bir şekilde.çok moralim bozuk.kaka tahlili yapıldı.amip kisti çıktı.yani yumurtası.dr ilaç vermeyelim takip edelim dedi.yeşil ve kanlıysa hemen getirin dedi.eve geldik.sümüğümsü kısmı baya fazla olan ve az bir kanlı(o da sümüğümsü) bir kaka daha yaptı.ishal değil tam olarak-ateşi yok*kusmuyor da.kızlar moralim çok bozuk bu durumu yaşayan var mı?hangi ilacı verdi dr unuz?
Canım çok geçmiş olsun...Konu hakkında bilgim yok ama doktor takip edelim dediyse durum çok da korkutucu olmasa gerek...
İnşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğin.