Benim minik prensesimde sumuklu oldu valla kizlalar dun gece oldu baktim homur homur iciyor mamasini birde baktim dolmus burnu hem tikali hem nefes alamiyor

serum fizyolojik yaptik aspratorle cektik rahat uyudu Allahtan akiyor burnu yaa akmasa

ates yapardi kuzuma neyse kizlar bugun kontrole goturdum kizimi prof.dr tansu sipahi guzel muayne etti kizimi burun akintisi normal salgin var dedi ates yok kusma oksuruk yok ishal yok cok sukur burnu horul horul

idrar kulturu verdik pzrt de bobrek ultrasonu cektircem valla kabusum oldu yaaa kizin idrarindaki kan vari kirmizilik:44:normal dediler yine cogu bebekte idrar da kristallesme olur dedi ama iste bobregede bakiyim da sen rahatla dedi:26:
neyse ek gidayi sordum 6. Ayina kadar birsey verme 1 ay sora tekrar gel bir daha bakayim dedi hem sana bir cizelge hazirlarim dedi ona gore beslersin kizini dedi...
ay cok rahatladim valla yaa zaten ne kaldiki 1 aycik var dimi?iste boyle kizlar okuyamadim butun sayfalari ama tek gozume takilan bazi bebeklerin poset meraki oldu

Allaha emanet yavrularimiz asil tehlike 1 ay sonra basliyor kizlar ammannn dikkat edelim valla saniyelik is tutuyor bizim minnaklar

kolay gelsin yavrulariniza da saglik diliyorum