Temizleniyo canim ben gayet memnunumevt canım sizinkinede baktım dediğin gibi saydığım bütün özellikler fren hariç le bebe de var..büyük ihtimal onda karar vericez..kumaşı nasıl canım kullandınız mı kolay temizleniyomu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizleniyo canim ben gayet memnunumevt canım sizinkinede baktım dediğin gibi saydığım bütün özellikler fren hariç le bebe de var..büyük ihtimal onda karar vericez..kumaşı nasıl canım kullandınız mı kolay temizleniyomu?
yavrum bu gün 5 aylık oldu..9 ay mide bulantıları içinde kıvranırken meleğim doğdu,benimle ve hızla büyüyo..gözümün önünden film şeridi gibi geçirdim hamile kaldığım ilk gün..sevinç,heyecan,korku..Tarık Buğram benim 4.bebeğim ama benimle kalan ilk bebeğim..hamilelik dönemim çok zor sıkıntılı bi süreçti ama çok şükür annelik duygusunu tattım..Allahıma ne kadar şükretsem az...bazen meleğime baktığım zaman gözlerimden yaşlar akıyo tutamıyorum kendimi..paha biçilmez bi sevgiymiş evlat sevgisi Allah isteyen herkese bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inş..oğluma sımsıkı sarılıp öpesim geldi ama uyuyo
inş yavrularımız hayırlı evlat olurlar..Allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın
Muhtemelen giyemez cunku pamuklu oldugu icin yikaninca cekecek Kayra da o sirada uzayacak
Keske buyugunu alsaymissin cabuk uzuyorlar
Benim bir arkadasim var herseyi mothercareden aliyor bebegi daha 3aylik bir sorayim bakalim
Footografini ve bedenini yollasana
Hic kullanilmadi diye ekleyerek yolluyorum ama kac lira oldugunu konusmadik
Valla arkadaşına sorarsan çok sevinirim zeynepcim,yoksa elimde kalacak...
Kayra 7200 gr 68 cm.Beden 6-9 ay.
Eki Görüntüle 526767
hasta olan bütün arkadaşlara ve bebişlerine geçmiş olsun.malesef bizde ailecek hastayız.oğluşum balgam ve öksürük yüzünden uyku uyuyamıyor.bide buna gaz sancısı eklenince 1 haftadır ne tadımız var ne tuzumuz.uyku ve gaz yüzünden şimdiye kadar hiçbi sıkıntımız olmamıştı,ilaç kullanıyoruz gazımız azaldı fakat balgamdan hala kurtulamadık.üstüne bende nezle oldum biran evvel iyileşmek için herşeyi yapıyorum ilaç+bitki çayları.
soğuklar geldi bende uyku tulumu için hala karar veremedim.olduğum yerde mother care olmadığı için başka bi marka arayışındayım onuda galiba netten alıcam.bi de dışarıda giymek için kozmonot almayı düşünüyorum.eskiden bebişlerimize aldığımız şeyleri paylaşır içimiz açılırdı.sizlerden bol bol foto bekliyorum kızlar.Hepimize tez zamanda şifa diliyorum.
Gecmis olsun cnm emzirirken maske takmayi deneDün evime döndüm, ailemden ayrılmak çok zor oldu ama yapacak bir şey yok. Geçmiş bayağı birikmiş okumaya fırsatım olamayacak malesef umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben gelmeden bir gün önce grip oldum Allahtan kızım iyi umarım ona bulaştırmam. En çok da onun kokusunu alamadığıma üzülüyorum. Evde de birsürü iş var kim yapacak o kadar işi bilmiyorum off offfffffffff
Guzel bir hafta sonu gecirmissinizanne huzurlu baba huzurlu olunca haliyle bebekte huzurlu oluyor hayatim
allah nesenizi hic eksik etmesin![]()
yavrum bu gün 5 aylık oldu..9 ay mide bulantıları içinde kıvranırken meleğim doğdu,benimle ve hızla büyüyo..gözümün önünden film şeridi gibi geçirdim hamile kaldığım ilk gün..sevinç,heyecan,korku..Tarık Buğram benim 4.bebeğim ama benimle kalan ilk bebeğim..hamilelik dönemim çok zor sıkıntılı bi süreçti ama çok şükür annelik duygusunu tattım..Allahıma ne kadar şükretsem az...bazen meleğime baktığım zaman gözlerimden yaşlar akıyo tutamıyorum kendimi..paha biçilmez bi sevgiymiş evlat sevgisi Allah isteyen herkese bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inş..oğluma sımsıkı sarılıp öpesim geldi ama uyuyo
inş yavrularımız hayırlı evlat olurlar..Allah eksikliklerini göstermesin kuzularımızın
Dün evime döndüm, ailemden ayrılmak çok zor oldu ama yapacak bir şey yok. Geçmiş bayağı birikmiş okumaya fırsatım olamayacak malesef umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben gelmeden bir gün önce grip oldum Allahtan kızım iyi umarım ona bulaştırmam. En çok da onun kokusunu alamadığıma üzülüyorum. Evde de birsürü iş var kim yapacak o kadar işi bilmiyorum off offfffffffff
İşte bizim mama sandalyemizden 1 saat önce çekilmiş bir resim
Eki Görüntüle 526014 Eki Görüntüle 526016
Bu arada bizim oğlanın kulakları kepçe olmaya başladı.Devamlı üzerine yattığında bükülüyor.Herhalde ondan oluyor.
Bandana bulursam alacağım bitane :))
Eki Görüntüle 526278 kuzummmlaaaa
Kizlar ben kraft idol aldim cok memnunum.
Dediginiz butun ozellikleri tasiyor
Öncelikle herkese merhaba diyorum.herkesin keyfi yerindedir,bol bol gezilip,çocuklarla top gibi oynanıp,eslerle çene çalınıp mutlu bir h.sonu geçirilmiştir umarım.Özledim valla yazamadım da.
Öncelikle c.tesi günü tahlil sonucumu aldım.negatif.ben önce üzüldüm sanki ya.erkek olursa adı mutlu olacak.tabiki bu benim fikrim.babası adı mutlu olmayacak diyor.ama ben takmısım bir kere.ne yapar ne eder mutlu ederimtest sonucu almadan evvel "kızım mutlu gelecek mi? diyorum gülüyor.:)))ama üzülmeyin kızlar risk hala devam ediyor.çünkü beklenmeyen yeni bir kaza daha yaşadık.hayırlısı diyorum.bir onbeş gün sonra tıp merkezinin yolları beni bekler arkadaşlar!
Herkes için hayırlısı diyorum.Bol bol öpücükler.....![]()