2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ya Allah yardımcın olsun ya.valla üzüldüm haline.hiç kolay bir durum değil.bebeleri de bırakamıyorsun.bıraksan ayrı bırakmasan ayrı.hastanelerde daha bir perişan oluyorlar....:50:

Aynen hayatim dun esimin annesi ve benim annem bize geldi kiza bakmaya annemi cagirdim oda kv dende gelsin hem cocugu sevr hem bira laflariz diye dun esimin dogum gunu diye disari ciktik yemege kv kiza karpuz vermis ben ne yapayim?ondan sonrada diyor ki sen cocugu bana birakmiyorsun bana guvenmiyorsun nasil guveneyim 9 da uyur benim kizim mamasini battaniyesine sıkıstirırım kendi icer dun kv sen git cocugun basina biberonunu tut annemde demis o kendi icer diye sonra cikmis odasindan.
biraksan bi dert birakmasan ayri bir dert cok sukur bi donemde kp bunaltmisti esim onuda uzaklastirdi valla neyse kizlar ben size birgun uzun uzadiya yazayim da icimi dokeyim:9:

NAGİHAN canım maşallah kızına :nazar: çok tatlı minnoşun canım sanada çok benziyor ne güzel benim kızım bana hiçççç benzemiyorda özendim valla:16:

Arkadaslar yogurt yapma makinesi kullanan var mi?gecen hafta aoc gunluk sutle yaptim tuttu,bu hafta sek kullandim tutmadi,yogurt resmen uzadikca uzuyor.Daha da uzun sure yogurt yapacagiz,makine almayi dusunuyorum.Tefal ve arzum kullanan var mi?Artilari eksileri neler?

tam da grip aşısı olmayı düşünürken grip oldum vee korumama rağmen kızıma da bulaştırdım. anne kız hapşurup burun çekiyoruz
işin kötü yanı benim boğazlarımda ağrıyo. ne yapmalıyım kızımın da boğazları agrımasın.
kıyamam ben ona.

bir dekızımın dilinde üç yerde beyazlık var. aynı benim dilimdeki yara tazı şeylere benziyo bununla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı

NAGİHAN canım maşallah kızına :nazar: çok tatlı minnoşun canım sanada çok benziyor ne güzel benim kızım bana hiçççç benzemiyorda özendim valla:16:

Sağolasın canım benim.senin kızın fındık gözleri gözümün önünden hiç gitmiyor.Allah bağışlasın.Kızım için kimisi aynı senin fotokobin diyor(çoğunluk iş yerinde gelen giden müşteriler,eşimin akrabaları,arkadaşlarımız falan)ama benim taraf da eşime ve kv'ye benzetiyor.bende anlamadım ki.... :))))))

canım çok geçmiş olsun ve geçsin gitsin inş bunada şükür gerçekten allah buyuk dertler ve hastalıklardan korusun yavrularımızı ve hepimizi, burun temizleme konusu bızdede cok sıkıntılı ya aradabir temızlıyorum tıkandıgını hıssedersem hergun yapsam psikolojisi bozulcak yavrumun otribebeyi görünce ağlamaya başlıyor zeynom varya kahroluyorum resmen ya

Sagol tatlim valla zor ama hasta olmalari bi yone iyi bagisikligi kuvvetlenir de iste yinede annelik de boyle degilmi esen ruzgar dan esirgemeye calisaanda bebegin zayif aninda kiriyor bunyeyi Allah baska der vermesin kizlar benim cikmam lazim valla cokkkk gec kaldim yaaaa sile kaynatmak cok hosta iste bagimlilik yapiyorsunuz bacilar:9::9::52:

tam da grip aşısı olmayı düşünürken grip oldum vee korumama rağmen kızıma da bulaştırdım. anne kız hapşurup burun çekiyoruz
işin kötü yanı benim boğazlarımda ağrıyo. ne yapmalıyım kızımın da boğazları agrımasın.
kıyamam ben ona.

bir dekızımın dilinde üç yerde beyazlık var. aynı benim dilimdeki yara tazı şeylere benziyo bununla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı

çok geçmiş olsun arkadaşım...Allah şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah...

nagihan tuu masallah seker kizina pek sevimli fenerli olmasi ayri bir sevimlilik katmis :9: bende fenerliyim:ssz:

mybabylove cok gecmis olsun canim sadece anneye laf soyleyebiliyorsun boyke durumlarda benim kv yok ama tahmin etmesi zor degil. . kimsede senin baktigin gibi bakmiyor dimi ne sanslisiniz evde bebegine bakacak olanlar biz calisan annelere Allah sabir versin kolaylik versin dertlendim ya 3aralikta ise basliycam :ssz:

Eki Görüntüle 527273
işte benim ümit besenim ve gizemli bej denen igrenç duvar boyam:27:

cnm allah bağışlasın süper bi görüntü bittim valla, allah nazarlardan korusun çok tatlı ımmm tam yemelik :56::nazar:

Eki Görüntüle 527316
Bayramda esimin memleketine gidince bunu giydirecegim :8:

zeynepciim kıskandım valla ne güzel bişy üstündeki.. bnde catgirl gibi bişy bulayım barii :1:
allahım esirgesin nazar değer aman ha bolca oku tütütü maşallah :nazar:

Yok tatlim bende iki dizimdede menuskus yirtigi var:(13 gun fizik gordum 10 gun annemde kaldik oraya yakin hem kiza baksin diye ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR:50: evlendikten sonra esinle o evde kalmak rahatsiz ediyor tatlim bende son uc gunu kizimla gittim geldim kizi anneme biraktim isim bitince geri aldim ama oylede olmuyor bende biraktim fizigi çocukta perisan oldu cunku:43:suan agrilarim artti diz cokemiyorum merdiven inemiyorum cikamiyorum:50:gop ta ankarabsehir kulubu var oraya uye olduk havuza gideyim diye 1 ayda bir kez gidebildim halbuku sabah 06:30 aksam 22:30 a kadar serbest ama iste cucuga bakacak pedegog var orada ama yaklasik 50 merdiven inmem lazim ben kendim zor iniyorum kizla nasil ineyim diye gidemiyorum:43:
ayy valla kizlar yaa neren agriyorsa canin orda diye bos yere dememisler:36:

cnm çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını versin inşallah..
bebekle çok zor gerçekten.. böyle daha zor olur senin için, en kısa zamanda bi çözüm bulup tedavine devam edebilirsin umarım cnm:26:

$521291_3867458923537_1069460794_n.webp $304892_2295506845279_291239296_n.webp $427136_2295510565372_1921888975_n.webp

PLANNER, BEYKOZ, ZEYNEP, NAGİHAN bebişleriniz çok tatlı Allah sizlere bağışlasın kuzularınızı.Eğer izin verirseniz hepsini totolarından ısırmak istiyorum, benim seviş tarzım bu ne yapayım
ZEYNEP süperman kıyafetine bayıldım gerçekten çok yakışmış
LEYLABAHAR, MYBABYLOVE çok geçmiş olsun

Ya sorma biz esimin memlekette uzun kaldigimizda termale gidiyorduk evde duvarlar kagit gibi napalim yani :)
Artik biriniz gece biriniz gunduz yikanirsiniz ama her halukarda anlicaklar zaten en iyisi Hurrem gibi halvete hazirlasinlar seni sanin yurusun :9:

Benimki tv actigi an ben buradayim o da biliyor
Seninle sohbet edemeyeceksem kizlarla ederim diyorum
Sabredemeyince mecbut tvyi kapatiyor
Gunduz ben hic acmiyorum televizyonu
Aksam o actiginda da Omerin izlememesi icin surekli sakiniyorum
Bakalim cozecegiz insallah tek sorunum tv olsun Allah ondan razi olsun 6dan beri Omere bakiyormus uyutup gitmis gomleklerini utuleyememistim buldugunu giymis garibim :26: aksam yorgunluktan ballar cebizler de yalan oldu yuzume bakmasa yeriydi :26:

2015temmuzda kalalim o zaman? 2016da dogarlar aralari 4yas olur ne dersin?
Ben Allah nasip ederse arayi cok acmak istemiyorum esim bende 6yas buyuk o gennc baba olsun hala yakisikli olsun cocuklarim imrenerek baksin :8:
Esi fazla bakimli olunca da zor biliyo musun? Disine ayri sacina ayri bakar gerekirse erkenden kalkar ille kombin yapacak utulu giyecek

olur olur bunu onaylıyorum :52: rezervasyon yaptım sanki:27:

zeynepcim hürrrem yorumuna bayıldım:))

lillacım bende gsliyim:)) hemde izmirdeki hiçbir maçını kaçırmamış biri olarak gittim fanatik bir beşiktaşlı buldum:)) ciddi ciddi çok kavga ederiz ecenin takımı konusunda bakalım zaman ne gösterecek:))

nagihan maşallah kuzuna hayırlı yazılar yazsın Rabbim...

valla forumda hasta olmayan kimse kalmadı gibi aman ilk ve son hastalanışlarımız olsun bunlar herkese tekrar geçmiş olsun...

sagol teyzesi baharda doğmalarının güzelliğini taşıyor galiba bebeklerimiz:16:

zeynepcim ceketine bayıldım ömer paşanın, erkek cocukların babalarıyla takım halde gıymelerıne bayılırım bende kızımla aynı kombini yapacağım bu bayram:)

bende cok seviyorum hayatım öyle giyinmelerini ama bnde öle giyinmek istiyorum 3ümüz takım elbise giyelim sorun cözülsün :33:

nagihancım maasallah ne güzel sey o öyle ben annesinin kucagındaki haline bittim resmen orda biblo duruyor beni cıldırtcaksınız yav rabbim ne güzellikler yaratıyor cok sükür canım eşini görmedigim için ben sana cok benzettim aynı sen yani sende cok güzelsin ya bir tek benmi esmer anneyim herkez akca pakca :16:

Son düzenleme:
sağol canım.ben beşiktaşlıyım ama babamız deli bir fenerbahçeli. karışmıyorum çünkü ben eşimin fanatikliği konusunda solda sıfır kalıyorum:))))

bizdede aynı durum var hayatım beşiktaslıyım oda oglunu fenerli yapcakmıs hastane cıkısını fenerli giydircekti izin vermedim sonra giydirdi 2.gün dedim giydirdin diye zafer kazandın sanma enes yavru kartal dedim kızıyoooo yok yaaaa diye:35:

Back
X