2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:44::44: ne diyeyim.deneyeyim diyecektim ama geç kaldım:)))))kaza malumunuz....

Bacim kadinin yumurtasi belli gunlerde kiz belli gunlerde erkegi kabul ediyormus:44:simdi benim son adetim 3 agustos du 15 agustos da gittim ve kiz istiyorsan sadece bugun yap bu hafta baska yapma dedi ama farketmez dersen bu hafta devam et dedi.erkek sperm omru kisa ama hizli:23: kiz ise uzun omurlu ama yavas mis yani erkek spermin aldigi 2 saatlik yolu kiz sperm 2 gunde aliyormus durum boyle yani dollenme gununden iki gun once yaparsan kiz olma ihtimali yuksek oluyormus tatlim bizde tuttu ama dedimya Allahin dedigi olur Allah hayirlisini versin

Kizlar yaa benim kiz iki gundur nefes alamadigi icin uyku ya dalmakta zorluk cekiyordu mizir mizir oyun bile oynamak istemiyor:50:
dur dedim yaa birde ayagimda sallayim aliskin olmadigindan oyun yapiyorum zannetti ilk bi gulmeye basladi baktim gozler gidiyorrrr eeee bu seferde ben bu kizi salladim da nasil kalkacam diye kara kara dusunmeye basladim:9:neyse hatun uyudu zar zor kalktim yatagina yatirdim sicradi elimi deli gibi kapip agzina goturdu valla korktum birden ani bir refleks olunca:52:
bu arada alismaz dimi yaaa gerci birkereden birsey olmaz ama zorlandim valla ama olsun kizim uyudu neticede:35:

Selamlar öncelikle sana tavsiyem eğer alışık değilse sakın ayakta sallamaya başlama.benimki 4,5 aylık sabaha kadar ayağımda sallayarak uyutuyorum bıraktığım an uyanıyor daha 1 kez bile beşikte uyutmayı başaramadım fena alışık çok derin uyuduğunda ayağımdan bırakıyorum uyansında iş yapayım die bekliyorum resmen üstelik sadece uykuda emen bir bebeğim var uyuduğu zaman bende felç oluyorum resmen:45:

Kizlar yaa benim kiz iki gundur nefes alamadigi icin uyku ya dalmakta zorluk cekiyordu mizir mizir oyun bile oynamak istemiyor:50:
dur dedim yaa birde ayagimda sallayim aliskin olmadigindan oyun yapiyorum zannetti ilk bi gulmeye basladi baktim gozler gidiyorrrr eeee bu seferde ben bu kizi salladim da nasil kalkacam diye kara kara dusunmeye basladim:9:neyse hatun uyudu zar zor kalktim yatagina yatirdim sicradi elimi deli gibi kapip agzina goturdu valla korktum birden ani bir refleks olunca:52:
bu arada alismaz dimi yaaa gerci birkereden birsey olmaz ama zorlandim valla ama olsun kizim uyudu neticede:35:

valla canım inşallah alışmaz ama sanmıyorum bi kereden bişy olmaz heralde. benim nur da geçenlerde uykuya dalmaya zorlanıyodu artık 6 saattir de ayaktaydı akıyodu gözerlinden uyku ama ne hikmetse uyumuyodu işte. neyse bende dedim ayakta bi sallıyım yastığa koydum bi iki sallamama yıktı ortalığı ağlamaktan resmen sallama beni diyo zilli kaldırdım bi yarım saat sonra baktım uyumadı gene denedim gene kıyameti kopardı:1: bizimkide kendi kendine uyur hep resmen sallanmaya karşı çıktı zilli neyse ogun 8. saatin sonunda kendikendine uyudu da bi oh çektim. aslında benim durummda kötü uykuya inat ederse bi çarem yok hanfendini keyfini bekliycem ama maşallah gündüz bile 2 saatte bir 1 saat şekerleme yapar zilli eskaza saati geçse yada dışarda olsak uyut diye ağlar resmen :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: akşam 9 da uyur o saati de şaştıkmı uyutuyuta bilirsen :nazar::nazar::nazar::nazar:

Canim beniim oglaninmiyor asagi... buugun cikti ortaya. Kanala falan giircegi yok ve hala acilmam yok. Rahim agzina da ne yumusama ne bisey :) hareketleri de cok yavasladi. Dr. Artik mudahle edelm iske atmayalim ddi. Ben de atik sikildim. Ne olacaksa olsun. Tamam dedim. Onerilerinizi bekiyorum... bu prebiyotik seyleri de bilen varsa iyi olur. Baa bir anlatirsa...

Allah tez zamanda kurtarsın seni ve bebeğini .......
aynı durumu ben yaşadım 2 gün doğum hanede tuttular beni bebek inmedi aşağı suni sancıda denendi olmadı kesesini açtılar olmadı 6 cm açılma ile artık doğmayacağına kanaat getirdiler ve sezaryana alındım.İnmiyorsa bekleme boşuna derim 42 haftam dolmuştu oğlum doğduğunda

alismaz canim merak etme :1: ben eskiden yatagina koyup egilio pis pis kiyordum buyudukce dalmasi zorlasti uykuya eskiden pit diye uyurdu artik iyle degil bi bu yontem bi o yontem derken ayakta salliyorum suan :52: kesinlikle sallandiginin farkinda degil cunku sallanmanin yaninda dinlettigim muzik le sakilesip uyuyor yani rahat ol rahatca salllaaaa:9:

merakeden arkadaşlara, bitürlü yeni foto ekleyemedim sisteme beğendiremedim sanırım, çok güzel fotolar çekmiştim ama almıyor, tottiş kızıma maşallah ekleyebilirsem yeni fotolarda deniycem herkese sevgiler:16:
Eki Görüntüle 529270 Eki Görüntüle 529271 Eki Görüntüle 529280 Eki Görüntüle 529281

ay zilancım ya gerçekten de benziyormuş ya.o gülüşü.o sert bakıştaki hali.kafa yapısı.gerçekten benziyor ve çok tatlı.yerim ben onu ya.bir pamuk da oymuş annesi.maaşallah subhanallah.Allah kederini göstermesin.öp,kokla benim için.çok öptüm kızımızı.

merakeden arkadaşlara, bitürlü yeni foto ekleyemedim sisteme beğendiremedim sanırım, çok güzel fotolar çekmiştim ama almıyor, tottiş kızıma maşallah ekleyebilirsem yeni fotolarda deniycem herkese sevgiler:16:
Eki Görüntüle 529270 Eki Görüntüle 529271 Eki Görüntüle 529280 Eki Görüntüle 529281

ay zilancım ya gerçekten de benziyormuş ya.o gülüşü.o sert bakıştaki hali.kafa yapısı.gerçekten benziyor ve çok tatlı.yerim ben onu ya.bir pamuk da oymuş annesi.maaşallah subhanallah.Allah kederini göstermesin.öp,kokla benim için.çok öptüm kızımızı.

kızlar geçmişi okudum şimdi bayağı bi sayfa vuuuu :52::52:
özetle hasta bebişlerimize şifa
yorgun annelere bol bol uyku versin allah
kızlar hatırlarsanız annem uyku tulumu dikiyo deimştim onun fotosunu koyıyım dedim.
bide bizim zilllinin saç modeliyle mama sandalyesi pozu var :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
$IMG-20121006-00289.webp :nazar::nazar:
$IMG-20121010-00308.webp :nazar::nazar:

canım ek gıdalaar demişken ben bi gün verdim pirinç unu mama 70 cc kadar yaptım bayıla bayıla yedi ama o gun çok huzursuzlandı normalde2 gunde bir kakasını yapar benim kız o gun iki defa üstüste yaptı yaparken zorlanması yada kabızlığıda yoktu ama günboyu huysuzdu acaba dedim mama ağırmı geldi ama öyle olsa kakasından falan belli olurdu sanki .bende daha vermedim haftaya bidaha deniycem ama huzursuzlanır diye korkuyorumda ne ypasamki

merhaba bende veriyorum pirinç unu ama oldukça cıvık kıvamlı yapmıyorum fazla koyu yaptıysan rahatsız etmiş olabilir..ama huzursuzluğunun nedeni o değildr ben 1 haftadır günde 1 öğün veriyorum 200 gr almış gerisi anne sütü

:44::44: ne diyeyim.deneyeyim diyecektim ama geç kaldım:)))))kaza malumunuz....

sen kesin 2 aya kalmaz ikinciye hamile kalırsın kız :1::1::1::1::1::1:
kaza kaza en sonunda tutar valla :1:
gerçi allah gönlüne göre versin inşallahhhhhh. bazen diyorum yap peşepe ikisi bir büyüsün sıkıntısıda bianda bitsin bazen diyorum yok yok en az 3 sene
bakalım ya kısmetttttt

resmen perisan oldu oglum... Dogru duzgun ilgilenemiyorum yemek yapmaktan... Hala ogle yemegimi yiyemedim.... Bulgur pilavim ve tatlim hazir corbam pisiyor kofteyi de yogurdum ama daha tepsiyi hazirlayacagim... Salatasi ayrani offf Allahim yardim et bana... Makinada da camasirlar bekliyor 2saattir /:19:[/:B]

annezeynep
valla helal olsun ne diyim iyi performans sergiliyosun misafirdi uykusuzluktu helal
ama cidden şu bebekli eve gidenlerde nasıl anlayış olmaz.ben bekarken bile bebekli bi eve gittiğimde ayak üstü bile olsa mutlaka arar sorardım az oturmaya çalışırdım
hatta öyleki gittiğimde kapının ziline bile basmaz telden aradığımda bile 3 4 ten fazla çaldırmazdı
acıyın biraz be kardeşimm günah bizede :5:

kızlar hatırlarsanız annem uyku tulumu dikiyo deimştim onun fotosunu koyıyım dedim.
bide bizim zilllinin saç modeliyle mama sandalyesi pozu var :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 529916 :nazar::nazar:
Eki Görüntüle 529915 :nazar::nazar:

Kurban olurum yaaa nede isveli bakiyor maasallah nurun'a misget gibi gozleri valla:54:

merhaba bende veriyorum pirinç unu ama oldukça cıvık kıvamlı yapmıyorum fazla koyu yaptıysan rahatsız etmiş olabilir..ama huzursuzluğunun nedeni o değildr ben 1 haftadır günde 1 öğün veriyorum 200 gr almış gerisi anne sütü

canım mercimek çorbası kıvamında vermiyorum. gerçi dünde bugunde veriyorum ama öyle bi sıkıntı yok çok şükür başka bişydenmiş o. sen hangi pirinç nununu veriyon ben mama olanını yapıyorum sen nasıl yapıyosun bıde kaç cc su ile veriyosun 1 öğünü

Selamlar öncelikle sana tavsiyem eğer alışık değilse sakın ayakta sallamaya başlama.benimki 4,5 aylık sabaha kadar ayağımda sallayarak uyutuyorum bıraktığım an uyanıyor daha 1 kez bile beşikte uyutmayı başaramadım fena alışık çok derin uyuduğunda ayağımdan bırakıyorum uyansında iş yapayım die bekliyorum resmen üstelik sadece uykuda emen bir bebeğim var uyuduğu zaman bende felç oluyorum resmen:45:

valla canım inşallah alışmaz ama sanmıyorum bi kereden bişy olmaz heralde. benim nur da geçenlerde uykuya dalmaya zorlanıyodu artık 6 saattir de ayaktaydı akıyodu gözerlinden uyku ama ne hikmetse uyumuyodu işte. neyse bende dedim ayakta bi sallıyım yastığa koydum bi iki sallamama yıktı ortalığı ağlamaktan resmen sallama beni diyo zilli kaldırdım bi yarım saat sonra baktım uyumadı gene denedim gene kıyameti kopardı:1: bizimkide kendi kendine uyur hep resmen sallanmaya karşı çıktı zilli neyse ogun 8. saatin sonunda kendikendine uyudu da bi oh çektim. aslında benim durummda kötü uykuya inat ederse bi çarem yok hanfendini keyfini bekliycem ama maşallah gündüz bile 2 saatte bir 1 saat şekerleme yapar zilli eskaza saati geçse yada dışarda olsak uyut diye ağlar resmen :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: akşam 9 da uyur o saati de şaştıkmı uyutuyuta bilirsen :nazar::nazar::nazar::nazar:

alismaz canim merak etme :1: ben eskiden yatagina koyup egilio pis pis kiyordum buyudukce dalmasi zorlasti uykuya eskiden pit diye uyurdu artik iyle degil bi bu yontem bi o yontem derken ayakta salliyorum suan :52: kesinlikle sallandiginin farkinda degil cunku sallanmanin yaninda dinlettigim muzik le sakilesip uyuyor yani rahat ol rahatca salllaaaa:9:

Alismaz yaaa alismaz alismaz ama hicte kolay olmadi benim icin zor oturdum yere zor kalktim valla 40 dk uyudu gozler faltasi gibi acik suan yani yarim saat 40 dk icinde o isgenceye katlanamam valla kizlar yaa neyse bakalim babasi gelsinde bir daha temizlesin burnunu sabah cigerlerim patlayacak sandim ben burnunu temizleyecem diye Allah tan gece guzel uyuyor cok sukur:46:

Hamilelikte varmiydi sende demir eksikligi?

evet canım ben demir ilacını günde iki adet kullanıyordum.

yerim senin o saçlarınııı :16:
uyku tulumuda çok güzel olmuş.güle güle kullanın.

resmen perisan oldu oglum... Dogru duzgun ilgilenemiyorum yemek yapmaktan... Hala ogle yemegimi yiyemedim.... Bulgur pilavim ve tatlim hazir corbam pisiyor kofteyi de yogurdum ama daha tepsiyi hazirlayacagim... Salatasi ayrani offf Allahim yardim et bana... Makinada da camasirlar bekliyor 2saattir /:19:[/:B]

Sen yazarken ben yoruldum...Bu misafirden sonra bir müddet dinlenmeni şiddetle tavsiye ediyorum !!

mybabylove ; benim kuzu her telden çalıyor valla...
Bazen yatağına bırakıyorum öyle uyuyor,bazen sarılıp öyle uyuyoruz...hiç durmayınca da ayakta sallıyorum ama çok şükür sallanmaya alışmadı henüz...Arada bir bu yöntemi kullanıyorum mecburen...
Sende merak etme alışmaz öyle hemen :34:

dilek mete kızının saçlarına bayıldım.bıraksan hepten at kuyruğuyla falan çıkacakmış dışarı herhalde:))):52::52:maaşallah totişine.Allah bağışlasın.biraz seninkinden bizimkine saç ekelim:37::37:

Back
X