2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bebeleri uyuttunuz mu kızlar :35:
Bugün pek bir kalabalığız :52:

Bazen ben de sasiriyorum nasil bu kadar cenesi dusuk olabiliyoruz diye
Sanirim bagimlilik yapti bazen evimin isini birakip yazdigim oluyor
Azicik silkelenecegim ve galiba onceligi eve verecegim artik
Zaten 3ay sonra ise baslayacagim mumla ararim bugunleri
Gidip Omeri uyurken izleyeyim bari :19:

Allah nazarlardan saklasın ne guzel bebişler bunlar böylee saglıkla anneleri babalarıyla buyusunler inşallah :) kızlar ne olur yolda bebegnızı sevmek ısteyenlere,bizee kızmayıınn valla kötu nıyetle bakmıyoruz o kadar tatlılar kı kendımızı tutamıyoruz sız esırgeyıp sakladıkca da cok utanıyoruz :) bebek ama ya nasıl sevılmez nasıl duralım dı mı ama şimdiiii hepinizin o tatlı yavurlarının mınık ellerınden öpuyorumm .basımızın tacı guzel anneleeer :)

amin canımm..ben kendimi bildim bileli bebek hastasıyımdır çok seviyorum bebekleri,çocukları.bazen yolda gördüğümde dayanamam sevmek isterim.bazı anneler izin verirken bazılarıda istemiyo..bi gün eşimle alışveriş yaparken eşim bi bebek görmüş ve bana söyledi baksana ne kadar tatlı diye.bunu duyan annesi hemen bebeğinin üstünü örttü..şaşırdım bende:)benim bebeğim ilk doğduğu günden beri hep üstü açık gezer Allaha emanet yavrum..sevenlerede izin veririm..bende seni öpüyorumm:16:

benimki dogdugundan beri aramızda emmesi gerekiyor kalkıp almak eziyet oyuzden veriyorum memeyi bende yarı gözüm acık uyuyorum :ssz:

tembel gacıı:9:

yaklaşık bir saat sonra kuzuşumu göreceğim.şuan var ya burnumda tütüyor.kokusunu duyuyorum sanki.gece uyutmadı ama o benim canım kızım ya.sevgime muhtaç,ilgime muhtaç,gülüşüme ve huzuruma bile muhtaç.Allah yokluklarını göstermesin.

çalışan anneler için ben çok üzülüyorum..ben yavrumu uyurken bile özlüyorum..akşama kadar sürekli saate bakıp bebeğini düşünmek çok zor olur canım:( Allah yardımcınız olsun

yeni bi yol buldum, uykusu hafiften gelmeye başlayınca emzirme önlüğünü takıyorum boynuma, içerisi karanlık oluyo tabi, gece oldu sanıyo :) başlıyorum ninni söylemeye, başta biraz debeleniyo, sonra sakinleşiyo bi bakıyorum o da ne memeyi almış başlamış emmeye, bi süre böyle idare ederim artık,

:128:loş ışıklı karanlığa yakın bi oda bizde çok işe yaramıştı cnm.tabii sessizde olursa daha iyi olur..inş önlüğünle bu sıkıntılı ve zor sürecin üstesinden kısa zamanda gelirsin:34:

turuncum ve tatlıcadım peygamberimiz (sav) buyuzden kimseyi kınamayın yasamadan ölmezsiniz demiş bende sallıyorum ayagımda ve konusmamaya calısıyorum inş konusmam:ssz:

:1:tatlım kınamak demeyelimde büyük konuşmak diyelim:1:şimdi söylediklerimin zıttını yaptıkça çok büyük konuşmuşum diyorum..yaşamayan bilemez derler ya öyle valla..şimdi kimseye bi çıt demiyorum:23:

Bizim aile hekiminin yanindaki ebe her ay ariyor durumumuzu soruyor
Rapor konusunda da yardimci oldu bugune dek sagolsun

ayyy gecen yil dogumdan onceki son gunum geldi aklima!
Omer kanala inmemisti ve 4kiloya yaklasmisti boynunda da kordon gorunuyordu
Ya cok zorlu olacakti ya da sez.
Korktum ogluma birsey olursa diye ve kabul ettim
Ablamlar baby shower duzenledi dogumdan onceki son gezmelerimi yaptim
Son bir sans cuma tekrar gittik yine inmeyince hemen yarin alalim dedik
Esime dogum hediyesi aldim eve vazo cicek bocek deli gibi gezdim ve arabaya sigmadigim icin otobusle gezdim!

Dogum yaptigim gun ertesi gun hep uyudum ahha hhh bugunku aklim olsa son dakikaya kadar gezer miyim!
Son gunu gectim son hafta son ay oooylece yatardim ahh kafam ahh:27:

canım bende son güne kadar gezdim gece 11den sonra bişey yiyip içmek yasak dedi dr latte içmeye gittim eşimle 11.e 10kala patso yemege gittik ve sabah oldu gece heyecandan uyuyamadım zaten gittim dogum oldu ogunden sonra zombi gibiydim ösledim hamileligimi yaaaa:52:

turuncu canim yatabilsem yatacagim da son gun malum ve hastayim. Ayrica da bu koca gobekle artik uyumak namumkun :27:

Benden söylemesi canım.Koca göbekle yatmak kucakta ağlayan bir bebekle yatmaktan daha kolay :35:

yeni bi yol buldum, uykusu hafiften gelmeye başlayınca emzirme önlüğünü takıyorum boynuma, içerisi karanlık oluyo tabi, gece oldu sanıyo :) başlıyorum ninni söylemeye, başta biraz debeleniyo, sonra sakinleşiyo bi bakıyorum o da ne memeyi almış başlamış emmeye, bi süre böyle idare ederim artık,

Anne olmak böyle bir şey işte... :46:

canım ben ona baktım alcaktım vazgectim salya için 2li mavi kırmızı önlük varya kocaman ondan aldım cok kullanıslı uzun süre kullanılır hem boyutu uzun hemde renkli ya sık duruyor :27:

Canım ek gıdaya geçince önlük çok gerekiyor.Benim şuan 15 tane falan var.Anca yetiyor :52:
Mama yerken bir önlük,salya için bir önlük,kusunca değiştirmek için önlük.Günde 4-5 tane kirleniyor herhalde :49:

turuncum ve tatlıcadım peygamberimiz (sav) buyuzden kimseyi kınamayın yasamadan ölmezsiniz demiş bende sallıyorum ayagımda ve konusmamaya calısıyorum inş konusmam:ssz:

Evet canım,kul kınadığını yaşamadıkça ölmez miş...Çok iyi biliyorum bu sözü...
Benimki kınamaktan ziyade büyük konuşmak idi hep.Ama yaşamayınca insan anlayamıyormuş.
Artık bir söz söyleyeceğim zaman çok daha temkinli davranıyorum.:34:

Merhaba arkadaşlar,

Sizleri uzun zamandır takip ediyorum fakat bi türlü yazmaya fırsatım olmadı. Benim kuzumda 7 mayıs doğumlu iştahsızlık problemini bizde cok yasıyoruz. malesef 2.5 ay emzirebildim ve yaklaşık 1 aydırda ek gıdaya (meyve suyu,çorba,pirinç mama) geçmiş bulunduk. gayet güzel bi düzen oturtmuşken 1 haftadır m.suyu hariç diğerlerini kesinlikle veremiyorum agzı kilit resmen. önceleri formül mamalarda sorun yasıyorduk isteyerk içmiyordu suan tersine dönmüş vaziyetteyiz ek gıdayı bıraktık mamaya döndük. Sıkıldığını düşünerekten Turuncunun vermiş olduğu yayla çorbasını yaptım ve uyanmasını bekliyorum umarım onu sever...

selam hanımlar pek yazamıyorum ama takıp edıyorum oğluşumu sunnet ettırdık zaten tıkalıymış doktor amcası ikı kez acı cekmesın dedı.

sızler nasılsınız

Bazen ben de sasiriyorum nasil bu kadar cenesi dusuk olabiliyoruz diye
Sanirim bagimlilik yapti bazen evimin isini birakip yazdigim oluyor
Azicik silkelenecegim ve galiba onceligi eve verecegim artik
Zaten 3ay sonra ise baslayacagim mumla ararim bugunleri
Gidip Omeri uyurken izleyeyim bari :19:

Canım çok haklısın da insan bebişler uyuyunca biraz da kendisine zaman ayırmak istiyor.Yani en azından ben öyleyim...
Arada yykuya yatırdığımda kendime zaman ayırıyorum ki uyandığında daha güzel zaman geçirebilelim diye.Mesela sabah yatırdığımda evimi toparladım falan,şimdi yatırdığımda ise kendime zaman ayırmayı tercih ettim.Zaten 45-50 dakika anca uyuyor.
Dinlenmek benimde hakkım :kkk:

benim üst komşu çok ama çokk rahatsız ediyodu bizi özellikle oglu hiperaktif sesi hala kulaklarımda...:36::36:
kötü komşu ev sahibi yaptı bizi dayamadım taşındık ev aldık krediyle:9::9:
bizim için iyi oldu amaküçük çocuk olunca gerçekten hiç çekilmiyo böyle insanlar

selam hanımlar pek yazamıyorum ama takıp edıyorum oğluşumu sunnet ettırdık zaten tıkalıymış doktor amcası ikı kez acı cekmesın dedı.

sızler nasılsınız

hayırlı olsun hayatım bende düşünüyorum sünnet ama eşimin gidişine yakın yaptırcaz yasını gecsin istiyorum cnkü hem oda görsün hem bebegim diş sıkıntılarıda biraz olsun azalsın .....

Nasil guzelsin sen oyle yaa Allah bahtinid a guzel yazsin prenses!

Sifa olsun tesekkur ederiz 2hafta sonra teker teker deneriz bakalim bizimkiler sevecek mi

benimki duzene girdi 4.yu oldum ama bazilarini sutu koruyor

Ben bildigin damizlik ciktim yumurtlama tam gaz!

Bu arada prensesine layik olabilirsek ne mutlu kizina bayildim!:8:

damızlıkmı :1: saol canım layık olmak ne demek :ssz:

kızlar geçmişi okudum şimdi bayağı bi sayfa vuuuu :52::52:
özetle hasta bebişlerimize şifa
yorgun annelere bol bol uyku versin allah
kızlar hatırlarsanız annem uyku tulumu dikiyo deimştim onun fotosunu koyıyım dedim.
bide bizim zilllinin saç modeliyle mama sandalyesi pozu var :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 529916 :nazar::nazar:
Eki Görüntüle 529915 :nazar::nazar:

eline sağlık annenin:16:

maşallah sübhanallah bebişine saçlarına bayıldım valla benim tavşanım kel daha çıkan saçlarıda dökülüo :27:

kızlar madem doğum fotoğraflarından konuştunuzzz bende ameliyathanede çekilen fotolarımı ekliyorum:)
ilk günkü gibi aklımdaaa en özel anlarımız buyrunnnnn:):nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 530423
Eki Görüntüle 530424
Eki Görüntüle 530425
Eki Görüntüle 530426

akşam ikeadaydımmm
kızımı mama sandalyesine asya yı oturttuğum anda almaya karar verdik eşimle öyle mutlu görünüyordu kiii
mama kasesi mama kaşıkları önlükleride aldımmm
kızım ek gıdaya hazırdır komutanımmm:)
Eki Görüntüle 530428
Eki Görüntüle 530429
Eki Görüntüle 530430
Eki Görüntüle 530431

şuanda sandalyesinde bana bakıyorrr
bütün kaseleri yere fırlattııı kahkaha atarakkk
şimdide tepsisine vurarakkk sesler çıkarıyoorrr:)

uyandığında uyuması gerekirdi ama bu hali hoşuma gitti bu akşam 1 saat uykuya ara verebilirizz sanırım:1:

çok güzel fotolar benim eşim olcak AYU girmedi doğumhaneye içimde hala yaradır:30:

Eki Görüntüle 530712 Eki Görüntüle 530713 Eki Görüntüle 530711 Eki Görüntüle 530710

sonunda jokere gidip bu harika şeyi aldım kızıma yakışmışmı teyzelerii.:16:

amanın çok datlu maşallah sübhanallah sexsi şey ne olcak ilerde düşünemiyom ben bunu:17:

Bebeleri uyuttunuz mu kızlar :35:
Bugün pek bir kalabalığız :52:

Canım çok haklısın da insan bebişler uyuyunca biraz da kendisine zaman ayırmak istiyor.Yani en azından ben öyleyim...
Arada yykuya yatırdığımda kendime zaman ayırıyorum ki uyandığında daha güzel zaman geçirebilelim diye.Mesela sabah yatırdığımda evimi toparladım falan,şimdi yatırdığımda ise kendime zaman ayırmayı tercih ettim.Zaten 45-50 dakika anca uyuyor.
Dinlenmek benimde hakkım :kkk:

ne uyutması yaw uyutuyorum kendi adıma 10 dak sonra başlıo zırlamaya altı kuru mamada yedi sallıyorumda bu zilli daha ne istiyo :ssz:

ah her yerim ağrıyo tavşanla uğraş babasıyla uğraş 2 bölümsende kurtulsam:37:

inşallah sizin gününüz güzel geçiyordur mayıs bebişleri ve çilekeş anneleri:3:

bide misafir gelcek:35:

benimki memede hayatım öle yazıyorum melegim hala yok ortalarda kızlar haber alan varmı...

Ben de merak ediyorum meleğim'i..En son eşiyle gaziantepe gidecelerdi ama haber gelmedi hiç.

Merhaba arkadaşlar,

Sizleri uzun zamandır takip ediyorum fakat bi türlü yazmaya fırsatım olmadı. Benim kuzumda 7 mayıs doğumlu iştahsızlık problemini bizde cok yasıyoruz. malesef 2.5 ay emzirebildim ve yaklaşık 1 aydırda ek gıdaya (meyve suyu,çorba,pirinç mama) geçmiş bulunduk. gayet güzel bi düzen oturtmuşken 1 haftadır m.suyu hariç diğerlerini kesinlikle veremiyorum agzı kilit resmen. önceleri formül mamalarda sorun yasıyorduk isteyerk içmiyordu suan tersine dönmüş vaziyetteyiz ek gıdayı bıraktık mamaya döndük. Sıkıldığını düşünerekten Turuncunun vermiş olduğu yayla çorbasını yaptım ve uyanmasını bekliyorum umarım onu sever...

Merhaba canım...Kayra da en sevdiği şeyleri 3-4 gün boyunca red etti ama dün biraz daha iyi idi.
Bakalım bugün nasıl geçecek...
Yoğurt çorbasınıda sever umarım :34:

sızler nasılsınız

Hayırlı olsun canım...:34:

damızlıkmı :1: saol canım layık olmak ne demek :ssz:

eline sağlık annenin:16:

maşallah sübhanallah bebişine saçlarına bayıldım valla benim tavşanım kel daha çıkan saçlarıda dökülüo :27:

çok güzel fotolar benim eşim olcak AYU girmedi doğumhaneye içimde hala yaradır:30:

amanın çok datlu maşallah sübhanallah sexsi şey ne olcak ilerde düşünemiyom ben bunu:17:

ne uyutması yaw uyutuyorum kendi adıma 10 dak sonra başlıo zırlamaya altı kuru mamada yedi sallıyorumda bu zilli daha ne istiyo :ssz:

ah her yerim ağrıyo tavşanla uğraş babasıyla uğraş 2 bölümsende kurtulsam:37:

inşallah sizin gününüz güzel geçiyordur mayıs bebişleri ve çilekeş anneleri:3:

bide misafir gelcek:35:

ayuuuu bu lafa cok güldüm siz beni öldürceksiniz....:46: banada misafir gelmişti gecen halada gelemedik kuranına gelcez diyen kişiler var ya ne demek gelemedim dag bayır gezersiniz ben dogum yaptım gelmediler kurana gelmediler utanmadan gelcez diyolar öle diyene direk yasına geldi zaten diyorum banane gelmiyosan hiç gelme 2 takıma ihtiyacım yok morale önemsenmeye ihtiyacım vardı ama şimdi onada gerek yok iyi günümde yanımda olmasınlar hepsinin yüzüne haykırasım var ama nese :41:

kızlar herkese günaydınlar iyi öğlenler kızı zorla uyutup da ev işi yapmayıp burada takılanlardanım... ev işini yap yap nereye kadar her gün aynı...kurbandan sonra bir de işe başlıycam..o zaman ipin ucu iyice kaçacak... bu arada kızımda bir ses var sormayın...ağlamıyor resmen çığlık atıyor...dün mudanyaya balık yemeğe gittik ...arabada avutamadık...oyuncak bana mısın demedi...dışarı çıkık ses yok...eve dönmek için tekrar bindiğimizde abartmıyorum eve kadar zırladı..göz de tek damla yaş yok...eve geldiğim de ilk iş banyo oldu..hani ateşi söner diye... son zamanlarda iyice odasını arar oldu...bayramda eşimin tarafına gideceğiz...naparız bilmem...ek gıdaya başladık bir aydır..az az veriyorum..bu gün kızım hiç bir şey almak istemedi..yoğurdunuzu meyve suyunuzu ve sebze çorbanızı nasıl aralıklarla ne kadar veriyorsunuz...zeynepcim bu konuda denenmiş tecrübelerine ihtiyacım var..

Back
X