Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
Hosgeldinizzz! Giderek cogaliyoruz masallah bize! bebisinin o tatli yanaklarini operim!
kızlar herkese günaydınlar iyi öğlenler kızı zorla uyutup da ev işi yapmayıp burada takılanlardanım... ev işini yap yap nereye kadar her gün aynı...kurbandan sonra bir de işe başlıycam..o zaman ipin ucu iyice kaçacak... bu arada kızımda bir ses var sormayın...ağlamıyor resmen çığlık atıyor...dün mudanyaya balık yemeğe gittik ...arabada avutamadık...oyuncak bana mısın demedi...dışarı çıkık ses yok...eve dönmek için tekrar bindiğimizde abartmıyorum eve kadar zırladı..göz de tek damla yaş yok...eve geldiğim de ilk iş banyo oldu..hani ateşi söner diye... son zamanlarda iyice odasını arar oldu...bayramda eşimin tarafına gideceğiz...naparız bilmem...ek gıdaya başladık bir aydır..az az veriyorum..bu gün kızım hiç bir şey almak istemedi..yoğurdunuzu meyve suyunuzu ve sebze çorbanızı nasıl aralıklarla ne kadar veriyorsunuz...zeynepcim bu konuda denenmiş tecrübelerine ihtiyacım var..
Canim şu donemde dis agrilari ve algilamada artis nedeniyle dikkatleri daginik o nedenle cogumuzunki emmek ya da yemek istemiyor
Pes etmeden teklif etmeye devamm
3gun kuralini uyguladin mi tum meyve ve sebzeler icin?
Ilk defa verilen her yeni besini 3gun boyunca deneyip alerjisi var mi diye kontrol ettikten sonra:
Ogleden once meyve suyu ya da puresi (ilk zamanlar birkac cay kasigi sonra yarim cay bardagi kadar verdim)
Ogle vakti ya da biraz sonra sebze corbasi (zeytinyagi ile hazirlayarak sindirimini kolaylastirabilirsin. Sebzeleri buharli pisirici ya da kevgirli tencere ya da az miktarda suda pisirip ezerek verebilirsin. Ben blendir kullanmadim temiz pamuklu bir tulbentin icinde suzme ve ezme yaptim.)
Ogleden sonra aksama dogru yogurt(bulabiliyorsan keci sutuyle gunluk mayalarsin)
Bu arada biraz buyudugunda baebanin aroma veren minik bir aparati var icine tarcin karanfil fln koyup tencerenin ustune takiyorsunuz kokusu yemege geciyor
Tatsiz tuzsuz ama faydali seyler pisirecegim zaman onu kullanacagim
Üst kattakiler kurtlar vadisini izliyorlar.Sesi benim oturma odama geliyor 
Fanatik anam bunlar.Her perşembe aynı şey 
Uykuda bastırdı iyice..Gece 3ten sonra bölük bölük uyuduğum için şimdi gözlerim kapanıyor.:18:
Yinede bu halimle üşenmedim ve mozaik pasta yaptım.Neyse bu pasta da bitsin de öyle başlayayım diyete :86:
Yarın kız kardeşim gelecek.Çok özlemiş benim yaramazı.Kayrayı bütün haftasonu onun ellerine bırakayımda görsün :111:.
Ben de dip köşe misleer gibi temizlik yapayım.Özendim size
ohh kizkardes gibisi yoktur benimki 10dk mesafede oturuyor cok yardimi oluyor sagolsun
Ben tembelim sanirim yarin yine temizlikci cagirdim yarim gun:26:utandim herkes kendi temizliyor ne guzel
dip kose detayli istiyordum ondan cagirdim cunku evde ilginc bir bocek gordum herseyi cekip temizletecegim
BIYOLOG benim halilar bugun geldi sahane olmus resmen temizlik kokuyor cam gibi parliyorlar
Koltuklarini nereye yikatiyrsun?
Ben buharika ile kendim temizleyecegim
Hosgeldinn cig gibi buyuyoruz

masallah findiklara masallah!
C.tesi mevlüt için arkadaşım bu şekerlerden yaptı :) Nasıl olmuş[/QUOTE]
Cok guzel olmus Allah simdiden kabul etsin
Ben mevlidindeki susleri keceden kendim yaptim kurabiyeleri de annemler hazirladi hersey mavi ve nazar boncukluydu bardak ve tabaklara hosgeldin ömer yazmistik cok guzel oldu
Pecetelerin kosesine de ugur bocegi ve nazar boncugu yapistirmistik aklinda olsun
Bir de hediyelerin magnetlerin fln takildigi sepetlere mavi ucan balonlar takmistik
Kizlara t
Ugurbocekli tka erkeklere de balon vermistik:)
Ayyy cok ozendim disi bir ciksin dis bugdayi yapacagim
Senin bu kurabiyelerden yaptiracagim dis seklinde
Temamiz dis lacak pecetelere fln dislek bir cocuk figuru kyacagim
Mavi tulumuna da dis sekli isleyecegim
Ahh daha neler var aklimda hele bir gelse su dis
MYBABYLOVE findigimiz nasil oldu bugun takip edemedim gozumden kacmis olabilir
BIYOLOGGG Melegim gelince salidan sonra bulusalim mi bende araba yok su an gelmem cok zor olur Omerle

Ayyy sahane olacak 2bocek ve 1cicek