2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar içim içime sıgmıyor 10aylık bebegi olan ablam yine hamile ve benim zorumla test yaptı o cift cizgiyi görmek süperrrrrr bişey 2.defa teyze oluyorummmm:52:

Canim benim doktorum 4.aydan sonra hap kullanabilirsin diyo onumuzdeki ay rutin konbende hap istiycem zira ben o heiflerin kontrunmasindan hic haz etmiyorum zevk meselesi:27:
Buarada ekgida isindede hazir kavan seftali erlma aldim bizim kiz versem hepsni yiycektide ben yarisini verdim.
Hepsini versem cokmu olurki aca 125 grlik kavanozlar sonucta
Kizlar bide ek gida icin bi soru devamsutu memede 175i iciyor 3 saat araylaornegin pirincunu yptigimda kac cc suyla yapmaliyim sizde bi ogun.

heh ya agzını opeyım.
Bende kullancam cnm bu aksam son ıctım ıctım
ozel bır hapmı yoksa yasmın olurmu
off bnm dr yokkk yahuuu
hemen cvp ver cnmmmm olurmu

arkadaslar içim içime sıgmıyor 10aylık bebegi olan ablam yine hamile ve benim zorumla test yaptı o cift cizgiyi görmek süperrrrrr bişey 2.defa teyze oluyorummmm:52:

beykoz herkes senden bekliyordu
itiraf edeyim henüz aranıza katılmamışken ben bile senden bekliyordum:23:
ablanı tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun..

Kızlaaarr kız kardeşimle birlikte annemde geldi süpriz yapıp.Kapıda görünce şaşırdım :52:
Normalde babamdan ayrılamazdı hiç ama torununa dayanamamış :9:
Kayra da ilk defa yabancı görünce ağlamaya başladı.Tiyatrocu gibi çocuk yaaa.Bana bakıyor gülüyor,anneme bakıyor ağlıyor :8:..
Neyse vakit buldukça yazarım size de.

Yavrukedi ,yade1 ,lillac kızlarınıza ba yıl dımmmmmmmmmmm ba yılllll dıııııııııııım :16:.
Maaşallah..Rabbim esirgesin

Beykoozz ablanında gözü aydın.Hayırlı olsun,sağlıkla doğsun inşaallah.

Son düzenleme:
mybabylove
bnm eşimde bana diyor....
bir dakika kızım annen yazıyor şuanda...
şuanda tamda yorumu yazarken aynen şunu dediii
bırak yazmayı internetiiiiii izlesene hatunnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)(asyaya değişik şeyler yaptırıyooo:) ))))
yine döndü ve izleseneeeeee dioooo kırcak kafamııı:)
dioki şimdi de acele etme kızım önce internettttt:):1:

beykoz
tebrikler ablana cnm bnmm
o hepimizin bebesiii
diye diye birini hamile bıraktınnn:1:
ablan ne yaptı merak ettmmm

beykoz herkes senden bekliyordu
itiraf edeyim henüz aranıza katılmamışken ben bile senden bekliyordum:23:
ablanı tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun..

ben hala istiyorum ama sadece istiyorum yapmıcam hamile kalmak cok güzel bişey ama hayatım anlattım ya ben 2sine bakamam eşim asker olcak bide normal istiyorum yani bunlar için oglusum büyümeli birinin eline verip gezebilmeli herseyi eline alıp yemeli ben rahatca hamileligimin tadını cıkarmalıyım yoksa sıkıntıyla ne hamilelikten anlarım nede 2 bebegimden demem oku hayatım düşüncende haklısın ama kalmam kazaya bile olanak vermiyoruz artık gecikince kocamda korktu şimdi cok cok cok temkinliyiz rabbim isteyenlere versin ben bir taneyi büyütüyim yaptıgımda ilk siz duycaksınız zaten hayatım:27:

Kızlaaarr kız kardeşimle birlikte annemde geldi süpriz yapıp.Kapıda görünce şaşırdım :52:
Normalde babamdan ayrılamazdı hiç ama torununa dayanamamış :9:
Kayra da ilk defa yabancı görünce ağlamaya başladı.Tiyatrocu gibi çocuk yaaa.Bana bakıyor gülüyor,anneme bakıyor ağlıyor :8:..
Neyse vakit buldukça yazarım size de.

Yavrukedi ,yade1 ,lillac kızlarınıza ba yıl dımmmmmmmmmmm ba yılllll dıııııııııııım :16:.
Maaşallah..Rabbim esirgesin

Beykoozz ablanında gözü aydın.Hayırlı olsun,sağlıkla doğsun inşaallah.

saol hayatım Allah razı olsun:16:

mybabylove
bnm eşimde bana diyor....
bir dakika kızım annen yazıyor şuanda...
şuanda tamda yorumu yazarken aynen şunu dediii
bırak yazmayı internetiiiiii izlesene hatunnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)(asyaya değişik şeyler yaptırıyooo:) ))))
yine döndü ve izleseneeeeee dioooo kırcak kafamııı:)
dioki şimdi de acele etme kızım önce internettttt:):1:

beykoz
tebrikler ablana cnm bnmm
o hepimizin bebesiii
diye diye birini hamile bıraktınnn:1:
ablan ne yaptı merak ettmmm

testte idrar ilerlerken ben ve kız kardesim wcyi bastık ablam aaa yok diyecektiki ben keskin göslerimle ne diyosun hamilesin diye bir cırladım ablam güldü kaldı hemen belirginleşti wcde bir sevinç anlatamam sonra ablamın içi içine sıgmadı cıktık gezdik herkezi aradık :52:

Son düzenleme:
testte idrar ilerlerken ben ve kız kardesim wcyi bastık ablam aaa yok diyecektiki ben keskin göslerimle ne diyosun hamilesin diye bir cırladım ablam güldü kaldı hemen belirginleşti wcde bir sevinç anlatamam sonra ablamın içi içine sıgmadı cıktık gezdik herkezi aradık :52:

Canim gozunuz aydinnnn Allah tamamina erdirsin insallah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin

hepinizden Allah razı olsun dualarınız için Allah kimseyi ayırmasın evlatlarından...

mybabylove gözün aydın tekrar tekrar geçmiş olsun...

yine güzeller geçidi olmuş forumda hepsine maşallah:nazar:

yavrukedi cimcimemiz çok fotojenik:21:

beykoz 10 aylık bebeği var ve hamile abowww diyorum:) hayırlısı ile alsın kucağına 2013 mayıs annesimi olacak yoksam:))

lillacım şimdi önümde bir 10 günlük bayram tatilimiz var kayınvalidelerde ankarada. orada vukuat olmaz bana iyi davranırlarsa istanbula gelirim ama baktım yine pislik yapıyorlar avuçlarını yalarlar torunlarını göremezler yani:) geçen görümcem facebookta ecenin resminin altına yazmış ' korkarım ki beyaz lokumum benim en zayıf noktam olacak' diye. bende sürekli bileniyorum şimdi benim devrim başlıyor diye hürrem gibi:))

kızlar ece mememi emerken parmağınıda sokuyor kızım ikisi bir arada mı içiyon, biraz zorlasan ayak parmağını da sok üçü bir arada olsun diyorum annemler de gülüyor:52::52::52:

ya en önemlisi onun kendini ii hissetmesiii
kız siz 3 kızkardeşş süper yaaaa
benide alın anacımm kaldım yapayalnız gurbet ellerdeee:)

kızlar ece mememi emerken parmağınıda sokuyor kızım ikisi bir arada mı içiyon, biraz zorlasan ayak parmağını da sok üçü bir arada olsun diyorum annemler de gülüyor:52::52::52:

ecenin güzel gözlerini tatlı yanaklarını birde dötünü yerimmmmmm
napsın annesi çocuk doyamıyorrrr anam tipi geldi yine aklımaaa offf offffff
bayramda bana da gelin kalın yahuuuuuu mis gibi bakarım sizeee....
börek açamam ama yufkadan yapabiliyorum:1::1::1::1::1::1::1:

$IMG_4823.webp bu da benim böcüğüm....:nazar:

hepinizden Allah razı olsun dualarınız için Allah kimseyi ayırmasın evlatlarından...

mybabylove gözün aydın tekrar tekrar geçmiş olsun...

yine güzeller geçidi olmuş forumda hepsine maşallah:nazar:

yavrukedi cimcimemiz çok fotojenik:21:

beykoz 10 aylık bebeği var ve hamile abowww diyorum:) hayırlısı ile alsın kucağına 2013 mayıs annesimi olacak yoksam:))

lillacım şimdi önümde bir 10 günlük bayram tatilimiz var kayınvalidelerde ankarada. orada vukuat olmaz bana iyi davranırlarsa istanbula gelirim ama baktım yine pislik yapıyorlar avuçlarını yalarlar torunlarını göremezler yani:) geçen görümcem facebookta ecenin resminin altına yazmış ' korkarım ki beyaz lokumum benim en zayıf noktam olacak' diye. bende sürekli bileniyorum şimdi benim devrim başlıyor diye hürrem gibi:))

evet hayatım zaten ablamla benim aramdada okadar zaman var o bu foruma takılmıyor tv keyfi var pc basında oturmuyor durumu cok iyi eşi askerligini yaptı evliyken bebek yokken bekledi ve ilk bebegi cok uysal bir bebek agzı var dili yok uyuyordu tüm gece oyuzden bakacak yanında olacak kişilerde var sanslıdır kendisi oyuzdn istedi ve rabbim verdi cok sükür:52:

heh ya agzını opeyım.
Bende kullancam cnm bu aksam son ıctım ıctım
ozel bır hapmı yoksa yasmın olurmu
off bnm dr yokkk yahuuu
hemen cvp ver cnmmmm olurmu

Canim ya gec kaldim hala uyumadi zilli besik altina saklandim telden yaziyom :) valla ismini soylemedi doktorum bu ay icinde gidicem prospektosunr bak canim kategorilendirilmistit mutlaka. Ben bekarlen bile yasmkn kullanirdim adet duzensizligim var diyr evlenincedr ona devam ettim cok memnundum umarim doktorda onu kullanmams izin verir

ya en önemlisi onun kendini ii hissetmesiii
kız siz 3 kızkardeşş süper yaaaa
benide alın anacımm kaldım yapayalnız gurbet ellerdeee:)

ecenin güzel gözlerini tatlı yanaklarını birde dötünü yerimmmmmm
napsın annesi çocuk doyamıyorrrr anam tipi geldi yine aklımaaa offf offffff
bayramda bana da gelin kalın yahuuuuuu mis gibi bakarım sizeee....
börek açamam ama yufkadan yapabiliyorum:1::1::1::1::1::1::1:

gercekten kız kardes olmak paha biçilemez bişey imrendirmek istemem ama.. ben uzaga evlencem dedim hep ama yakındaymıs askım büyük konustum yürümelik mesafe var baba evime ablamda aynı sekilde yani oyuzden yan yanayız hep gel sende bizle takıl bacım 4 kızkardes oluruz ayıpsın :52:

Back
X