Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim doktorum 4.aydan sonra hap kullanabilirsin diyo onumuzdeki ay rutin konbende hap istiycem zira ben o heiflerin kontrunmasindan hic haz etmiyorum zevk meselesi
Buarada ekgida isindede hazir kavan seftali erlma aldim bizim kiz versem hepsni yiycektide ben yarisini verdim.
Hepsini versem cokmu olurki aca 125 grlik kavanozlar sonucta
Kizlar bide ek gida icin bi soru devamsutu memede 175i iciyor 3 saat araylaornegin pirincunu yptigimda kac cc suyla yapmaliyim sizde bi ogun.
arkadaslar içim içime sıgmıyor 10aylık bebegi olan ablam yine hamile ve benim zorumla test yaptı o cift cizgiyi görmek süperrrrrr bişey 2.defa teyze oluyorummmm![]()
Eki Görüntüle 531615
annesinin minik yavrusuuuuuu
birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var![]()
beykoz herkes senden bekliyordu
itiraf edeyim henüz aranıza katılmamışken ben bile senden bekliyordum
ablanı tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun..
Kızlaaarr kız kardeşimle birlikte annemde geldi süpriz yapıp.Kapıda görünce şaşırdım
Normalde babamdan ayrılamazdı hiç ama torununa dayanamamış
Kayra da ilk defa yabancı görünce ağlamaya başladı.Tiyatrocu gibi çocuk yaaa.Bana bakıyor gülüyor,anneme bakıyor ağlıyor..
Neyse vakit buldukça yazarım size de.
Yavrukedi ,yade1 ,lillac kızlarınıza ba yıl dımmmmmmmmmmm ba yılllll dıııııııııııım.
Maaşallah..Rabbim esirgesin
Beykoozz ablanında gözü aydın.Hayırlı olsun,sağlıkla doğsun inşaallah.
mybabylove
bnm eşimde bana diyor....
bir dakika kızım annen yazıyor şuanda...
şuanda tamda yorumu yazarken aynen şunu dediii
bırak yazmayı internetiiiiii izlesene hatunnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)(asyaya değişik şeyler yaptırıyooo:) ))))
yine döndü ve izleseneeeeee dioooo kırcak kafamııı:)
dioki şimdi de acele etme kızım önce internettttt:)
beykoz
tebrikler ablana cnm bnmm
o hepimizin bebesiii
diye diye birini hamile bıraktınnn
ablan ne yaptı merak ettmmm
o dötündeki ugur böcegini yerim senin maasallah hayatımmm![]()
testte idrar ilerlerken ben ve kız kardesim wcyi bastık ablam aaa yok diyecektiki ben keskin göslerimle ne diyosun hamilesin diye bir cırladım ablam güldü kaldı hemen belirginleşti wcde bir sevinç anlatamam sonra ablamın içi içine sıgmadı cıktık gezdik herkezi aradık![]()
testte idrar ilerlerken ben ve kız kardesim wcyi bastık ablam aaa yok diyecektiki ben keskin göslerimle ne diyosun hamilesin diye bir cırladım ablam güldü kaldı hemen belirginleşti wcde bir sevinç anlatamam sonra ablamın içi içine sıgmadı cıktık gezdik herkezi aradık![]()
kızlar ece mememi emerken parmağınıda sokuyor kızım ikisi bir arada mı içiyon, biraz zorlasan ayak parmağını da sok üçü bir arada olsun diyorum annemler de gülüyor![]()
Eki Görüntüle 531615
annesinin minik yavrusuuuuuu
birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var![]()
hepinizden Allah razı olsun dualarınız için Allah kimseyi ayırmasın evlatlarından...
mybabylove gözün aydın tekrar tekrar geçmiş olsun...
yine güzeller geçidi olmuş forumda hepsine maşallah
yavrukedi cimcimemiz çok fotojenik
beykoz 10 aylık bebeği var ve hamile abowww diyorum:) hayırlısı ile alsın kucağına 2013 mayıs annesimi olacak yoksam:))
lillacım şimdi önümde bir 10 günlük bayram tatilimiz var kayınvalidelerde ankarada. orada vukuat olmaz bana iyi davranırlarsa istanbula gelirim ama baktım yine pislik yapıyorlar avuçlarını yalarlar torunlarını göremezler yani:) geçen görümcem facebookta ecenin resminin altına yazmış ' korkarım ki beyaz lokumum benim en zayıf noktam olacak' diye. bende sürekli bileniyorum şimdi benim devrim başlıyor diye hürrem gibi:))
heh ya agzını opeyım.
Bende kullancam cnm bu aksam son ıctım ıctım
ozel bır hapmı yoksa yasmın olurmu
off bnm dr yokkk yahuuu
hemen cvp ver cnmmmm olurmu
ya en önemlisi onun kendini ii hissetmesiii
kız siz 3 kızkardeşş süper yaaaa
benide alın anacımm kaldım yapayalnız gurbet ellerdeee:)
ecenin güzel gözlerini tatlı yanaklarını birde dötünü yerimmmmmm
napsın annesi çocuk doyamıyorrrr anam tipi geldi yine aklımaaa offf offffff
bayramda bana da gelin kalın yahuuuuuu mis gibi bakarım sizeee....
börek açamam ama yufkadan yapabiliyorum![]()