2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selamın helooooo...nasılsınız fıstıklar:))ve fıstık ezmeleri...
malum haftasonu kimse yok...
benden pek farketmiyo haftasonu haftaiçi..her gün aynı...
çağlaya tavuksuyuna çorba yaptım içinede karabiber koydum..
nezleye çok iyi geliyomuş..
çok şükür nezle degiliz ama olsun içsin yavrum şifa olsun...

$251809_10151283351069102_1527308380_n[1].webp
14 şubata azkaldı:17:

Kızlar bu UFO,jartiyer,gece lambası da ne oluyo:27:neler kaçırdım bennnn:1:
Mayıs anneleri kuduruklaşmış yine kesin Beykoz herkesi yoldan çıkardı:52:

Dediğiniz gerçekleşemiyor,çünkü reglim devam ediyor.Ayrıca kızım gün boyu huysuzluk yaptı.Şimdi burnu tıkalı yavrumun.Uyurken serum da damlatamıyorum ve ara ara hırıltılı öksürüyor.İnşallah ileriye gitmez rahatsızlığı.

Geçmiş olsun tatlım inş dahada ilerlemez rahatsızlığı

günaydıınnnnnn güzel anneler ve onların tatlı mı tatlı yavruları:8:
bugün ben açıyorum dükkanı
tatlıcadı gelmiş çok merak ettik seni ve oğlunu canım hatta telefon numarası olsaydı arasaydık dedik neyseki herşey güzel gidiyormuş
çok mutlu oldum canım,doktorda güzel şeyler söylemiş herşeyine maşallah paşanın:nazar:

pınarda canım Doğa'da hasta olma yolunda herhalde umarım ilerlemez çabucak atlatır,burun tıkanıklığı biz çok çektik
doktor bize günde 5,6 tane serum bitireceksiniz dedi:ssz:bu ara her yerde salgın var bizim sıpa babasına bulaştırdı hastalığı şimdi eşim evde yatıyor
Allahım hastalıklardan korusun bizi:25:

planner sana geçen yazıcam şeyi buldum senin kuzunun profildeki resimlerine bayılıyorum hele o saç bantları yok mu
yerim onu ben ya çok tatlı maşallah

mybabylave dişiniz hayırlı uğurlu olsun,şu dişler ne zormuş ya yavrular çok zorlanıyor,darısı diğer incilere inşallah oğlum daha yeni toparlıyo kendini diş yüzünden
daha bi sürü dişler var,Allah yardımcısı olsun bebişlerin ve bizim:51:

beykoz zada ve diğer kuduruk arkadaşlarım muhabbetinize koptum resmen
iyi ki yokmuşum benim koca hasta zaten:27:

Sağol canımm bende sizleri merak ettim ve özledimm..öpüyorum seni ve kuzumu:54:

tatlıcadı hoşgeldin tatlım merak ettik seni hep bidaha giderken telini bırak birilerine tamammmı...
cok sevindim tarık buğranın iyileşmesine daha da iyi olsun yavrum..doktorda güzel seyler söylemiş, kan değeride süper..
annecin güzel güzel bakmış size..hoşgeldin tekrar hayatım...

hejarcım sanada günaydın...sizde atlatmıssınız gecmıs olsun..eşinde atlatır ıns. en yakkın zamnada...

Hoşbuldukk tatlım çok şükür atlattı kuzum..bu arada zeynep ada ayakta Durmuş maşallah prensesimee yerim onun minik ayaklarınııı:56:

TATLICADI,canim benim cok sevindim iyi olmaniza,inanilmaz merak ettik sizi,keske tel no olsaydi dedik hep,allah gostermesin birdaha hastalik falan ya biktik vallahi ama yinede cok sukur allah beterinden korusun.Esinin jestinede bittim,genelde benimki supriz olarak bir yigin bulasik camasir cor cop.......vb pislikle karsilar:1: senin esine kocaman:nazar:

PINARDA, canim cok gecmis olsun umarim ilerlemez hemen onlemini al tatlim cok optuk kizimla sizi:16:

ZADA, canim senin prensesede kocaman koooosskocaman:nazar: maasallah diyorum.Kizima bakta ornek al dedim,saka tabi kiyaslayipta oyguvenini zedelermiyim hic,icimden dedim:1:

Âmin canımm Allah dermansız dert vermesin inş..eşimin jestine bende bittim sağolsun bi iş bırakmamış bana:16:öptüm masalı ve seni kocaman:54:

Hoş geldin şekerim sizi çok merak ettik. Neyse ki her şey yolundaymış çok sevindim canım.:46::46::46::46:
Tarık Buğramız'a da kocaman maşallah:nazar::nazar::nazar: Hep böyle güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Öpüyorum canım ikinizi de:38::38::38:
:16::16::16::16::16::16:

Hoşbuldukk canımm çok şükür herşey yoluna girdi
Senin günaydınlarını özledim şekerim:1:
Bestemede maşallah :nazar::nazar:kontrolünüz iyi geçmiş
Bende sizi öpüyorumm:54:

tatlıcadı__sen neler kaçırdın biliyomusun,
t.nga,babydoll,fileli çorap,kırmızı ruj:1:
bunları birleştir bakalım denklemi çöz canım:1:

Ben 38. hafta başında yaptım ama gelişimi tamamdı kızımın,yakın bir arkadaşım 34. haftada doğum yaptı(suyu bitmişti)sezeryan oldu,,maşallah çok iyiler şimdi:nazar:

ben 38. haftada doğurdum çünkü suyum erken gelmişti. zaten 36 haftada bir bebek tam olarak bebek oluyor, bavullarını hazırlamış bekliyor oluyor :) 36. haftadan sonrası erken kabul edilmiyor, olacağı varmış deniyor :) 40. haftasında olmasına rağmen doğurmayan arkadaşım da var. 41 haftalıkken suni sancıyla doğurtmayı denediler, olmadı. ayyyy çık artık, korkacak birşey yok denilip sezaryen yaptılar. 30 haftalıkken doğuran başka bir arkadaşım daha var. erken doğum olmasına ve küvezde kalması gerekmesine rağmen, hatta akciger gelişimi tam olmadığı için surfaktan yapımı için ilaç da alması gerekirken bunların hiçbirini yapmadılar. bebek normal normal doğdu, normal odada kaldı ve büyüdü. yani 30 haftalıkken bile müdahele gerektirmeyen, son derece sağlıklı olan bebekler de var. ama normali dediğim gibi, 36 hafta kabul ediliyor. 36. haftadan öncesi erken sayılıyor.

erken doğumda neler yaşayacağınız ve bebeğe yapılacaklar sadece size ve bebeğe bağlı oluyor. bazı bebekler günlerce küvezde kalırken bazıları direkt eve gidiyor. dolayısıyla erken doğum yapan bir size bu konuda yanıltıcı bilgi verebilir. bu konuda size en iyi yardımı bebeği ve sizi tanıyan doktorunuz yapacaktır. çünkü bebeğe yapılacaklara bebeğin gelişimine bakarak karar veriyor doktorlar. böyle...

cnm ben 37. haftamın başında sancı ve 4 cm açılmayla gece 1de doktora gittim..hemen sezeryana aldılar gece 3:15 te kızım dünyaya geldi..

arkadaşlar ben ilk oglumda sezeryan oldum 2inci kızımda ise normal dogum oldum aradan 5 yıl geçti ve şuan 34 haftalık hamileyim ama hiçbi hastane normal yapmayı kabul etmiyor kasılmalarım ve agrılarım çok doktor erken dogum riski var diyor bende korkuyorum zamanım var diye ya bebegime bişey olursa ve dogum oldugunu nasıl anlayacagım blimiyorum ondan sizden bilgi almak istedim ve çok tşk ederim size

:3::3::3::3::3:
Eşim bugün mesaiye gitti evde kızımla yalnızız:43::43::43:. Sinir oldum ya bi hafta sonumuz vardı. :47::47::47::47: Forumda kimsecikler yok malum eşler evde tabiiii. :21::21:
Bu arada sabah kontrolümüz vardı. Her şey gayet güzel dedi dr umuz. Kızım 630 gr almış ve 3 cm uzamış çok sevindim:46::46::46::46::46:
Artık her şeyi yiyebilirmiş tabi tuzsuz olmak şartıyla.
Ayda 1 kez kuzu ciğeri verebilirmişim (ama az)
Yumurtayı gün aşırı, cevizi haftada 4 kez falan ver dedi.

Bizden haberler böyle şekerler. Kimsecikler de yok olsaydınız azcık kudururduk . Öpüyoruz sizi bestoşumla:54:

Cnm ya sorma bende dun gece topigin tozunu aldim, oyle yalniz kaldimki burda,malum herkes sozlesmis mercimegi firina verme konusunda ve banada yalniz kalmak kaldi..neyse herkesin keyfi iyi olsunda ..
Beste ye Masallah :nazar::nazar::nazar:allah daim etsin cnm,

melegim olsa derdiki,
''yavaş kız hızına yetişemiyorumm''
1 sayfayı kendi kendime doldurdum:1:

Aferin sana, devamini bekliyoruz cnm,
Sana birsey sormak istiyorum Ilkim81 in neden 81 i ile oynuyorsun merak ettim :)) 81 bir 80 oluyor bi 79 ..dedim acaba plaka falan mi ne is anlamadim , bir espri varda bana halan donk etmedi sekerim.,.adimida artik merakli melahat mi koysam ne,, herseyi merak eeder oldum,..biri cikar sanane derse :)) iste o zaman yedik..

selamın helooooo...nasılsınız fıstıklar:))ve fıstık ezmeleri...
malum haftasonu kimse yok...
benden pek farketmiyo haftasonu haftaiçi..her gün aynı...
çağlaya tavuksuyuna çorba yaptım içinede karabiber koydum..
nezleye çok iyi geliyomuş..
çok şükür nezle degiliz ama olsun içsin yavrum şifa olsun...

Ben fistik ezmesiyim,benim fistikligim yok artik ehueheuheu
Esim diyorki bir cocuk yaptin iskataya ciktin..

Bizde de bugun tavuk ezmeli tarhana corbasi var, ama icinde bir ben olmaya bilirim, icini doldursun diye atiyorum birseyler..baby pasta miz var ondan koyuyorum mesela ve karabiber isi benimde kafama yatti bunu uygulayalim tsk ederim cnm

Aferin sana, devamini bekliyoruz cnm,
Sana birsey sormak istiyorum Ilkim81 in neden 81 i ile oynuyorsun merak ettim :)) 81 bir 80 oluyor bi 79 ..dedim acaba plaka falan mi ne is anlamadim , bir espri varda bana halan donk etmedi sekerim.,.adimida artik merakli melahat mi koysam ne,, herseyi merak eeder oldum,..biri cikar sanane derse :)) iste o zaman yedik..

canım melahatım:1: pardon melegimmm:)
kimse çıkıp sana sananeee diyemez:)açıklıyım canım,
ilk yorum yaptıgımda tam olarak hatırlayamamıştım 81 mi,82 mi...kafam basmamıştı:1:
sonra ilkim84 yazmışım..sonrada ilkim 83:1:
dedim artık böyle devam etsin ,inebildigim sayıya kadar ineyim:1:
birde selam söyliyelim arkadaşa:)
selam ilkim78:))

Son düzenleme:
oh ya tatil gibisi yok...:32:
yok kurstu okuldu dersti derken ne kendime ne kızıma adam akıllı vakit ayırabiliyordum.
bu gün tatilimizin ilk günüydü yarın yola çıkacağım ama nereye gideceğimi bile bilmiyorum. kızıma şehriyeli çorba yapıp yedirdim.şimdi de babası bezini değiştiriyor ben de buraya takılmayı özlemişim valla herkese iyi akşamlar...:34:

tatlıcadı__sen neler kaçırdın biliyomusun,
t.nga,babydoll,fileli çorap,kırmızı ruj:1:
bunları birleştir bakalım denklemi çöz canım:1:

:69::69::69:
Anammm malzemelere bak euheuheuhe
İyiki kaçırmışım regl olmuştum zatiii:27:
Sizi kuduruk hatunlar siziiiii:86:

kızlar enes ayakta duruyordu ama düşüyordu 1saat önce uzun süre ayakta durdu megerse işin özü eline bişey vermekmiş onla ilgilenirken dengesi şaşmıyormuş zadacım zeynepadanında elindede vardı saol zeynepadacım ve güzel annesi :9:

zeynepcimankaraya kesin geliyorsunuz degilmi Allah in izni ile:16:
Beykozcumcanim bu sorumda sana acabaaa gebe olma ihtimalim varmiii:1:hani gecen hafta senin regl oldugun gun bende oldum yaa sozde regl diyeyim kanama falan yok bacim hani son gunu lekelenme gelirya aynen oyle oldum2-3 gun oldu baska yok oda anca yaprak pedle idare edilebilecek kadardi yani:44:neyse ben bir test yaptirayim yarin en iyisimi:37:

Kizlar bu arada okis oyuncagini bulmayi ogrendi guzel kizimmm:46:kedisi var pelus cok seviyor
"kizim hani pisi pisi miyavvvv"diyorum kosup aliyor sonrasi malummmm:1:ona birseyler anlatiyor ama neeee bu arada adini bir kac defa soyleyince oda hiii diyor:1:

kızlar enes ayakta duruyordu ama düşüyordu 1saat önce uzun süre ayakta durdu megerse işin özü eline bişey vermekmiş onla ilgilenirken dengesi şaşmıyormuş zadacım zeynepadanında elindede vardı saol zeynepadacım ve güzel annesi :9:
Maasallah sari sekerime:nazar:canim yere otur bagdas kur onuda dizine oturt ama sirti sana donuk olsun ve ayaklarinin yere tam basacagi sekilde onu kalkmaya tesvik et koltuga bir oyuncak koy mesela sevdigi gor bak dikilmek degil tazi gibi adim atiyor senin kuzu okisi o sekilde oturtuyorum kendi dizimden kalkar istemezse oturur sonra dizimde ziplar sonra kalkip yirumeye calisiyor ve bugun daha verimliydi her hafta adimlari gucleniyor ve 7-8 adim atti bugun:nazar:

zeynepcimankaraya kesin geliyorsunuz degilmi Allah in izni ile:16:
Beykozcumcanim bu sorumda sana acabaaa gebe olma ihtimalim varmiii:1:hani gecen hafta senin regl oldugun gun bende oldum yaa sozde regl diyeyim kanama falan yok bacim hani son gunu lekelenme gelirya aynen oyle oldum2-3 gun oldu baska yok oda anca yaprak pedle idare edilebilecek kadardi yani:44:neyse ben bir test yaptirayim yarin en iyisimi:37:

tabi var eger kaza olduysa yada gebeligi engelleyici bişey kullanmayıp geri cekilme yöntemini kullanıyorsanız ki bu onaylanan bişey degil riski yüksek buyuzden olabilmesi dahada yüksek rabbim gönlüne göre versin istiyorsan inş hamilesindir (doktor usulu yazdım)

canım sapka neyim kullanmıyorsan kalırsın hayatım sadece geri cekilmeyleyse hele heran hamileyiiimmm diye yazını okuruz yoksa kazayamı kurban gittin gııı hemen yap acil cvp bekliyorum balımmm:9: (beykoz usulu yazdım)

Son düzenleme:
Back
X