2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkseee:16:

yeni bir haftadan daha merhaba, inş çabucak geçecek bir hafta olurr:9: umarım herkes iyidir, bizim için bol dinlenceli, zeynomun mis kokusuyla dolu güzel bir haftasonuydu, geçmişi nasıl okurum bilemiyorum:( hepinizi çokk öpüyorumm ve mutlu bir gün diliyorumm:54: buarada zeynomun üstten 3 dişi birden çıkıyor birtanede alttan, bugece yine uyumadı yani:37: olsun yinede çok mutluyum bugun, çok şükür:16:

Öncelikle cuma günü için özür dilerim anneler veda etmeden kaçmak zorunda kaldım.Acilen izin aldım ve acilen çıktım işyerinden Hastaneye gittik eşimle çalışabilir raporu almaya.Harika bir haftasonu geçirdim.Cumartesi günü bebişimin kıyafetlerini yıkadım(Çok heyecanlandım bir an önce gelsinnn.) ve kv ve görümcemle oruk(içli köfte) yaptık.Pazar günüde yine kv ve görümcemle kız kıza takıldık önce özsüte gittik latte ve fıstıkçikolatalı pasta yedik sonra çarşıda uzun bi dolaşmanın sonunda antikhanda iskender yedik :D.Kv bizi gülmekten mahvetti tam bir antakya kadını çok seviyorum onu.:D.Vee sizleride çok seviyorum yeni hafta hayırlı olsun inşallah :)

Kızlar bu UFO,jartiyer,gece lambası da ne oluyo:27:neler kaçırdım bennnn:1:
Mayıs anneleri kuduruklaşmış yine kesin Beykoz herkesi yoldan çıkardı:52:

Geçmiş olsun tatlım inş dahada ilerlemez rahatsızlığı

Sağol canımm bende sizleri merak ettim ve özledimm..öpüyorum seni ve kuzumu:54:

Hoşbuldukk tatlım çok şükür atlattı kuzum..bu arada zeynep ada ayakta Durmuş maşallah prensesimee yerim onun minik ayaklarınııı:56:

Âmin canımm Allah dermansız dert vermesin inş..eşimin jestine bende bittim sağolsun bi iş bırakmamış bana:16:öptüm masalı ve seni kocaman:54:

Hoşbuldukk canımm çok şükür herşey yoluna girdi
Senin günaydınlarını özledim şekerim:1:
Bestemede maşallah :nazar::nazar:kontrolünüz iyi geçmiş
Bende sizi öpüyorumm:54:
Teşekkür ederiz teyzesi:16::16::16::16::16:
tatlıcadı__hoşgeldin canımçok merak etmiştik seni..tarık abimizede kocaman maşallah..
gelişimi çok güzel ve kan degeri süper:)
eşinede bravo diyorum..

pınarda___geçmiş olsun canım..aman dikkat edin ilerlemesin..hemen iyleşsiz doğa mız...

ilkim79__tatlım begendim kaçtım işim vardı..kendimi hiç iyi hissetmiyorum..dünden beri başım dönüyo:((
ayrıca 80 yorumdan sonra -1,-2 falan devam ederim heralde canım:)))
Geçmiş olsun şekerim. Ne diyeyim sana kolay gelsin o zaman aklında tutabilecen mi bakalım:1::1::1:
Cnm ya sorma bende dun gece topigin tozunu aldim, oyle yalniz kaldimki burda,malum herkes sozlesmis mercimegi firina verme konusunda ve banada yalniz kalmak kaldi..neyse herkesin keyfi iyi olsunda ..
Beste ye Masallah :nazar::nazar::nazar:allah daim etsin cnm,
Teşekkür ederiz canım öpüyoruz sizi:54:
canım melahatım:1: pardon melegimmm:)
kimse çıkıp sana sananeee diyemez:)açıklıyım canım,
ilk yorum yaptıgımda tam olarak hatırlayamamıştım 81 mi,82 mi...kafam basmamıştı:1:
sonra ilkim84 yazmışım..sonrada ilkim 83:1:
dedim artık böyle devam etsin ,inebildigim sayıya kadar ineyim:1:
birde selam söyliyelim arkadaşa:)
selam ilkim78:))
Selamın hello şekerim:3::3::3::3::3::3::3:
kızlar enes ayakta duruyordu ama düşüyordu 1saat önce uzun süre ayakta durdu megerse işin özü eline bişey vermekmiş onla ilgilenirken dengesi şaşmıyormuş zadacım zeynepadanında elindede vardı saol zeynepadacım ve güzel annesi :9:
Aferin enes paşaya:46::46::46: yakında yürüme haberlerini alırız inşallah kuzucuğun:16:
Dun yaptigim ve kabarmadigi icin tuh bu seferde beceremedim galiba dedigim pocalar cok guzel oldu,
Aksam 7 den sonra gelen arkadasimi agirlamakla birlikte kendisine bir paket bile yapip verdik, oyle cok begenildi yani ehuehuehu ben ben olali boyle pogaca olmamisti...:9:
Gece 11 gibi gittiler misafirlerim ve kostura kostura geldim yine pek kimse yok, acep bu gecede mi mesaidesiniz kizlar:9::9:neyse allah muhabbetinizi bozmasin ins
Ohhhh afiyet şeker olsun demek güzel oldu. Tarifini paylaşır mısın şekerim.:34:
Malesef üzülerek söylüyorum kızım daha da kötüleşti:Ateşi 37,5 oldu sonra düştü,fakat şu an hala burnu tamamen tıkalı ve ağzı açık nefes alıyor o yüzden emzik ememiyor.Serum damlatıp otriyle çekiyoruz ama nafile...Sırtını dinledik hırıltı yok ama öksürünce boğazına bir şeyler takılıyor.Hanfendi huysuz oldu çıktı ne serum damlatabiliyoruz ne de çekebiliyoruz ağlaya ağlaya yapıyoruz biz de.Şu an eşim sallıyor uyuması için ben de mecburen geldim süt sağıyorum.
Demek daha da kötü oldu. Yavrum benim inşallah bugün daha iyidir. Çok geçmiş olsun canım
Kizlar bu arada yaa ben hala adet olamadim dogumdan beri kücücük bi kanama bile olmadi 40 imdan beri.
Jinekologa gidicem gidicem bi türlü gidemedim
bi gitsem yumurtaliklara baktirsam iyi olcak

herkes olmus bi ben kaldim bu kadari da normal degil heralde:44:
Canım 1 sene olmayanları biliyorum, bence endişe edecek bi durum yoktur ama için rahat etsin diye dr a görün istersen.
çağla ''mam mam mama'' demeyi biliyomuşta bizim haberimiz yokmuş:1:
az önce cerenle haylayf yiyorduk,çağlada bize bakıyodu..
biraz elimle ezdim agzına koydum:17:
tadını aldı ve dedi ki''mam mammm'':53:
şaşırdım:52: ilk defa duyuyorum çünkü...

sonra dedim belki yürümeyide biliyodur önüne degişik bir oyuncak koydum..
bıraktım çağlayı:1:
hadi kızım git al dedim:1:
2 adım attı oturdu poposunun üstüne:1:
neyse ögrendikki daha yürümeyi bilmiyo benim kızım:55:
Onun mam diyen ağzını yerim ben aferin kuzuya:nazar::nazar:
canım kapalıyım ama içim acık :9:
normal basörtülerimi alıyor eline yüzünü örtüyor enes nerde diyorum acıyor gülüyor sonra tekrar kapatıyor oyun oynuyor böcügüm:8:
Beste de yastıkla yapıyor aynısını ne tatlı bunlar ya yerim hepsini ben:56:
mrb arkadaslar ben siteye yeni katıldım suan 25 haft gebeyim malesef sorunlu geciriyoruz bu süreci bebeegim hidrops fetalis benm gibi sorunu olan varmı acaba ve bebegini saglıklı doguran yada bu sorunla karsılasan
Ben ilk defa duyuyorum bu hastalığı umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Perşembe günü Tuana nin kontrolü vardi 9.75 gr 71 cm olmus
anlamadim ama evde on kg geciyo.

gelisim grafigi iyiymis yükseliyomus :nazar:

kan ilaci veriyomusun dedi ebemiz arada bi dedim tamam dedi arada ver aslinda hic vermiyorum
sizler veriyomusunuz toplatilcak dedi diye vermedim hc
Tuanaya kocaman:46::46::46:
Maşallah canım:nazar: İyi beslenmiş kuzucuk. Umarım hep böyle devam eder.
Ben de hiç kullanmadım canım.
Kızlar bu hafta sonu kızım tamamen düzeldi.. İştahıda geldi yavrumun... Ek gıdalarını iki katı yedi.. Anne sütünüde hiç itirz etmeden emdi cok mutlu oldum.. 9. Ayda memeyi keşfetti yavrum. kendi yanıma geldi hep emzireyim diye.. İnş bölede devam eder..

Ve biz her pazar muhakak balık yaparız. Bugün fırında hamsi yaptık inanamazsınız ama kızım resmen bayıldı.. Ihm ıhm diye diye yedi.. Hamsi ilk defa veriyorum.. Genelde büyük balık yapıoduk yemesi kolay diye.. Ama artık hamsiye öncelik vericem sanırım.. Yeterki kızım yesin..
Bugün ne çok iyi haber var çok sevindim ya maşallah zeynoya:46::46:
Umarım iştahı hep böyle devam eder ve hep emer kuzucuk:16::16::16::16:
Teyzoslar ben okis e hic balik vermedim daha yarin vereyim diyorum ilk once hangi baliktan basladiniz?

Ben levrek verdim canım çok sevdi.
Okişimize de afiyet olsun yarasın:56:

Öncelikle cuma günü için özür dilerim anneler veda etmeden kaçmak zorunda kaldım.Acilen izin aldım ve acilen çıktım işyerinden Hastaneye gittik eşimle çalışabilir raporu almaya.Harika bir haftasonu geçirdim.Cumartesi günü bebişimin kıyafetlerini yıkadım(Çok heyecanlandım bir an önce gelsinnn.) ve kv ve görümcemle oruk(içli köfte) yaptık.Pazar günüde yine kv ve görümcemle kız kıza takıldık önce özsüte gittik latte ve fıstıkçikolatalı pasta yedik sonra çarşıda uzun bi dolaşmanın sonunda antikhanda iskender yedik :D.Kv bizi gülmekten mahvetti tam bir antakya kadını çok seviyorum onu.:D.Vee sizleride çok seviyorum yeni hafta hayırlı olsun inşallah :)

Günaydın Pınar,Zada,Planner,İlkim ve Elifcan:16:Forumun erkencileri bizi:9:
Pınarda kahvaltı koymuş,sende yediklerini yazmışsın,,ağzımın sularıyla masamı silicem simdi:35:
Senin bebiş yediklerinden sonra içerde halay çekmiştir kesin canım:66:Afiyet şeker,bal olsun:16:
Herkese hayırlı haftalar,,bu arada yavru kediiii:92:1 gün rotarlı olsa da işlem tamam şekerim:128:

Günaydın Pınar,Zada,Planner,İlkim ve Elifcan:16:Forumun erkencileri bizi:9:
Pınarda kahvaltı koymuş,sende yediklerini yazmışsın,,ağzımın sularıyla masamı silicem simdi:35:
Senin bebiş yediklerinden sonra içerde halay çekmiştir kesin canım:66:Afiyet şeker,bal olsun:16:
Herkese hayırlı haftalar,,bu arada yavru kediiii:92:1 gün rotarlı olsa da işlem tamam şekerim:128:

Haa bide o işi ben zamanında hallettim :D Hemde ufomuz uzaktan kumandalı :D:D

Mercimekli bir hafta sonundan sonra pztesi işemi gelinir yaaa :9::9::9:
bu hafta cuma kullanıcam süt iznimi yavruma diş buğdayı yapıcam kısmetse
sağolsun mutlu annemizin desteği ile sevimli hatıralarımız olacak hepsini ekleyeceğim :34:

hafta sonu sadece erzak için sokaa çıktık aslan ailesi gibi o koltuktan bu koltuğa
oradan buraya derken miskin ama mis gibi bir hafta sonuydu
soğuk olunca evde olmak çok şeker birde mis kokulu bir yavrun varsa tadından yenmezz :nazar: :1:

hadi kolay bir gün ve güzel bir hafta olsun hepimizeee öpüyorum sizleri :54:

aaaa birtek benmi uyguladım fanfinifinfonu yavrukedicim okadar anons yaptı duy sesimi canım uygulama gercekleşmiştir :9:

afferin kızım beykoz :1: çalışkanlığını takdir ediyor ve başarılarının devamını diliyorummmm :9::9::9::9:

Günaydın teyzoşlarım canlarım:16:
Ben Mira:emir_bebek:
Zeynep Ada,Enes ve Okyanus'un öğyendiklerini ve Çağla'nın mama demeşini kışkandım ve bende yazmayı öğyendim haftasonu:51:
Arkadaşlayımı çoook tebyik ediyoyum:46::46::46:
Annem beni emziyip işe gitti,,babam da hazırlanıyo evde şuanda,evden gitse de yahat etsek:emir_bebek:Annemin dediğine göre bu akşam arkadaşım Defne Karen'le yemeğe gidicekmişiz ama biz bişey yemeyecekmişiz anlamadım ama sevindim Defne'yi göreceğim diye:30:
Biyazdan kahvaltımı edicem,yarısı yiyip yayısını tüküyücem yine:33: Sonyada kaka yapıcamm:9:Bütün arkadaşlayımı öpüyorum,,onlara iyi bakın teyzeleyyy:nazar:

oyyy çok tatlısın seeennn :nazar::nazar: o maviş gözlerine bakıp bende bir yemek isterdim ki sormaaa seni tatlı niyetine :16::16: :56:

günaydınn annesi :1:

yeni bir haftadan daha merhaba, inş çabucak geçecek bir hafta olurr:9: umarım herkes iyidir, bizim için bol dinlenceli, zeynomun mis kokusuyla dolu güzel bir haftasonuydu, geçmişi nasıl okurum bilemiyorum:( hepinizi çokk öpüyorumm ve mutlu bir gün diliyorumm:54: buarada zeynomun üstten 3 dişi birden çıkıyor birtanede alttan, bugece yine uyumadı yani:37: olsun yinede çok mutluyum bugun, çok şükür:16:

günaydın canımmm maşallah zeynoya ve incilerine kolaylıkla gelsinler :nazar:

biran evvel sinemisin üstler gelsede rahatlasak çünkü sürekli bi uyanmaca var bizimkindede :27:

:3::3::3::3::3:
nasılsınız bakalım bugün. umarım keyifler yerindedir:21::21::21::21::21:

günaydınn şekerim beste yi öpüyoruz inşallah seninde keyfin yerindededir. :nazar: :ssz:

slm kizlar omerin yarinki sutunu sagiyorum su an
Esimle de baristik gayet mercimekli bi pazar oldu
Kusken inadimdan acik sacik giyindigimi anlamis oh olsun :1:

Aksam komsuya gittik cnm skildi
Omer bu ara bildigin sarki soyluyor bagirarak dedim
Biz ondan cok seni duyduk dun dedi goz kirparak
Esimle tartismami ima etti cok moralim bozuldu
Bi daha asla malzeme vermem kimseye cok uzuldum

Şöyle insanların gırtlağını sıkasım geliyor:47:Bizim altta iflas etmiş bir komşu var(Allah kimseye yaşatmasın),,bende durumlarına çok üzüldüm adamın elinde kalan fason malları için yakın bir tekstilci yakınımızdan rica ettim alması için,,eşim adamın icra davalarına ucretsiz olarak baktı sırf iyilik olsun diye,,Allah kimseye iş bozukluğu vermesin dedik yardımcı olmaya çalıştık,,size karşılığını yazayım birde: Biliyorsunuz benim kız uyumuyor ve bazı geceler saat 2-3 hiç uyumak istemiyor,bende evde;kızım uyu artık...Hadi kızım..Yüksek sesle ninniler falan ses yapıyorum diye bizim çok değerli komşumuz eşimi yolda çevirip sizin kız uyumuyo ama yengenin sesi yüzünden bizde uyumuyoruz demiş,,eşim bana kızdı tabi,,geçenlerde de yine bizim yatakodasında salıncak çok ses yapıyormuş diye eşimi aramış,yağladık ama kayışları demir olduğu için yine ses yapıyor,,ki bu anlattıklarım tölere edilmeyecek kadar abartılı değil.Ama ben suçlu oldum :ssz: İnsanız neticede..Beğenmeyen,azıcık tahammülü olmayan dağ başında yaşasın...Laf sokmakta neymiş...

Kızlar size bir kaç sorum olacak:

1) Tam yumurta sarısı ve cevizi her gün mü gün aşırı mı veriyorsunuz?
2) Ekmek hala veriyor musunuz 'evet' ise ne kadar? Bir de hangi ekmek?
3) Yulafı nasıl veriyorsunuz ve nereden bulabilirim?

Mercimekli bir hafta sonundan sonra pztesi işemi gelinir yaaa :9::9::9:
bu hafta cuma kullanıcam süt iznimi yavruma diş buğdayı yapıcam kısmetse
sağolsun mutlu annemizin desteği ile sevimli hatıralarımız olacak hepsini ekleyeceğim :34:

hafta sonu sadece erzak için sokaa çıktık aslan ailesi gibi o koltuktan bu koltuğa
oradan buraya derken miskin ama mis gibi bir hafta sonuydu
soğuk olunca evde olmak çok şeker birde mis kokulu bir yavrun varsa tadından yenmezz :nazar: :1:

hadi kolay bir gün ve güzel bir hafta olsun hepimizeee öpüyorum sizleri :54:

afferin kızım beykoz :1: çalışkanlığını takdir ediyor ve başarılarının devamını diliyorummmm :9::9::9::9:

oyyy çok tatlısın seeennn :nazar::nazar: o maviş gözlerine bakıp bende bir yemek isterdim ki sormaaa seni tatlı niyetine :16::16: :56:

günaydınn annesi :1:

günaydın canımmm maşallah zeynoya ve incilerine kolaylıkla gelsinler :nazar:

biran evvel sinemisin üstler gelsede rahatlasak çünkü sürekli bi uyanmaca var bizimkindede :27:

günaydınn şekerim beste yi öpüyoruz inşallah seninde keyfin yerindededir. :nazar: :ssz:

Günaydın tatlım biz de seni ve güzel kızın sinemisi öpüyoruz ben de iyiyim canım çok sağol.
Demek diş buğdayı yapacaksın merakla bekliyoruz fotoları inşallah çok güzel geçer.

bu saatte söylenen günaydın, onlarca günaydın arasında kaynayacaktır ama adettendir diyelim. günaydın, hayırlı işler, bol güneşler

1: Ben her gün veriyorum,sadece bazı günler yumurtayı daha az yediriyorum(1/2 kadar)
2:Ekmek(bebek ekmeği ise 1 adet),yoksa tam buğday ekmeği(1 dilim içi)sulu sütle cevizle karışıtırıyorum kahvaltısında,
pek sevmiyor benim kız,hiç yemezse aynı ölçüde çorbasına karıştırıyorum.
3: Tam Yulaf unu marketten alıyorum,2 çorba kaşığı kadar unu yarım bardak su ,(bazen çok az tarçın blendırdan geçen ceviz) ve kuru meyveyle iyice karıştırıp(topak oluyo cunku) muhallebi hazirliyorum canım.Migrosa bak.

Kızlar belki bu ne acelecilik diyeceksiniz ama ben ayrıntıcı bi insan olduğum için son bir kaç güne sıkıştırmak istemiyorum.
Kızımın doğum günü kıyafetini beğendim(unnadodan) ve bugün int'ten alıcam
Yalnız 6-12 ay mı 1-2 yaş mı alacağıma karar vermedim üzerinde kocaman dursun istemiyorum;
O kadar para verip de sadece 1 kez de giysin istemiyorum.
Çok kararsız kaldım acil yardım.
Bir de doğumdan bugüne kadar olan fotoların slaytını yapıcam(aralara hissettiğim duyguları yazıcam)
Müziğimiz de hazır.
Süslemelerde zeynebin paylaştığı paçeteden bulutları yapıcam.
Ayyy heyecanlandım bak şimdi:18::18::18::18::18:

gün geçmiyorki Zeyno'nun yeni bir dişi çıkmasın. Allah'ım ya Rabiim bizimkilerden alıp size mi veriyor ne :) "çok dişli çıktı bu kız" diye kötü bir kelime esprisi yapmamak elde değil :)

1: Ben her gün veriyorum,sadece bazı günler yumurtayı daha az yediriyorum(1/2 kadar)
2:Ekmek(bebek ekmeği ise 1 adet),yoksa tam buğday ekmeği(1 dilim içi)sulu sütle cevizle karışıtırıyorum kahvaltısında,
pek sevmiyor benim kız,hiç yemezse aynı ölçüde çorbasına karıştırıyorum.
3: Tam Yulaf unu marketten alıyorum,2 çorba kaşığı kadar unu yarım bardak su ,(bazen çok az tarçın blendırdan geçen ceviz) ve kuru meyveyle iyice karıştırıp(topak oluyo cunku) muhallebi hazirliyorum canım.Migrosa bak.

Teşekkür ederim canım cevabın için kipada baktım bulamadım bir de migrosa bakayım:16::16::16::16:

Teşekkür ederim canım cevabın için kipada baktım bulamadım bir de migrosa bakayım:16::16::16::16:

Ne demek şekerim,,yalnız sorularını ben kendi şeklime göre cvpladım bilgin olsun,bazı dr.lar yumurtayı gün aşırı verin diyor,hergün aynı şeyleri vermeyin de diyor,seni yanıltmak istemem,,bizim kız bi yumurta ve peyniri güzel yediginden ben hergun az da olsa vermeye çalışıyorum:16:Ama yulafununun,cevizin faydalı oldugunu biliyorum.

Perşembe günü Tuana nin kontrolü vardi 9.75 gr 71 cm olmus
anlamadim ama evde on kg geciyo.

gelisim grafigi iyiymis yükseliyomus :nazar:

kan ilaci veriyomusun dedi ebemiz arada bi dedim tamam dedi arada ver aslinda hic vermiyorum
sizler veriyomusunuz toplatilcak dedi diye vermedim hc

"kan ilacı" derken demir içeren bir preparatı kastediyorsunuz sanırım. ben hiç vermedim, duymadım bile bebeklere demir preparatı verildiğini. beslenmesi vs normalse gerek yok çünkü. o tarz preparatlar, eksikliği olduğunda dışardan veriliyor çünkü. et süt yumurta vs yiyiyorsa gerek görmüyorum. şimdiye kadar doktordan da böyle birşey hiç duymadık. içiniz rahat olsun, demir eksikliği yoksa vermeseniz de olur. kan testi hiç yaptırdım mı? hayır. demir eksikliği gibi şeylerin fiziksel göstergeleri varsa gereken testler bunlar. yani bebekte bu tarz bir testi gerektirecek kadar bazı şeylerin eksikliği görülüyorsa (aşırı morarma, deri döküntüsü, gelişim geriliği gibi) yapılıyor. tabi bu gereklilikler gittiğiniz hastaneye göre değilşir. özel hastanelerde nedense herşey "çok gerekli ve mutlaka yapılması gereken" şeylerdir :)

Kizlar bu arada yaa ben hala adet olamadim dogumdan beri kücücük bi kanama bile olmadi 40 imdan beri.
Jinekologa gidicem gidicem bi türlü gidemedim
bi gitsem yumurtaliklara baktirsam iyi olcak

herkes olmus bi ben kaldim bu kadari da normal degil heralde:44:
durumunuz çok normal. süt yapımını tetikleyen prolaktin hormonu aynı zamanda regl olmayı da önler, emzirme boyunca hiç regl olmayabilirsiniz de. hatta bazı çiftler buna güvenerek korunmasız cinsel hayat yaşarlar. ben de kırkımdan sonra sadece 1 defa oldum 4 aydır olmuyorum. ne olur ne olmaz diye de korunuyorum. buna rağmen bebeğim olursa adını İSA koyayım bari :)

cevaplar: (kendimi yazılı sınav günlerimde hissettim nostalji oldu:9:

1- tam yumurta sarısını gün aşırı veriyorum, cevizi ise hergün
2-ekmek vermiyorum çünkü bütün öğünleri gayet dıyurucu oluyor ve ekmeği neyle vereceğimi bilemedim birtürlü, bende şimdilik vermiyorum
3- yulafı bende muhallebi yapıyorum, bakınız mıgros:)

Kızlar belki bu ne acelecilik diyeceksiniz ama ben ayrıntıcı bi insan olduğum için son bir kaç güne sıkıştırmak istemiyorum.
Kızımın doğum günü kıyafetini beğendim(unnadodan) ve bugün int'ten alıcam
Yalnız 6-12 ay mı 1-2 yaş mı alacağıma karar vermedim üzerinde kocaman dursun istemiyorum;
O kadar para verip de sadece 1 kez de giysin istemiyorum.
Çok kararsız kaldım acil yardım.
Bir de doğumdan bugüne kadar olan fotoların slaytını yapıcam(aralara hissettiğim duyguları yazıcam)
Müziğimiz de hazır.
Süslemelerde zeynebin paylaştığı paçeteden bulutları yapıcam.
Ayyy heyecanlandım bak şimdi:18::18::18::18::18:

hangisini beğendin şekerim, bende baktım unnadodan ama karar veremedim ya, böyle bir tütü kıyafet yaptırıcam sanırım zeynoya, ama hazırlıkları düşünmeye başlasak iyi olur, senin fikirlerin gayet güzel, bence kıyafet konusundaki kararı besteciğin kilosuna ve boyuna göre karar ver canım, 6-12 ya küçük gelirse oda hoş durmaz, ben şuanda bile zeynonun birsürü kıyafetini 12 ay alıyorum ancak denk geliyor:1:

gün geçmiyorki Zeyno'nun yeni bir dişi çıkmasın. Allah'ım ya Rabiim bizimkilerden alıp size mi veriyor ne :) "çok dişli çıktı bu kız" diye kötü bir kelime esprisi yapmamak elde değil :)

aynen ya sorma bizede süpriz oluyor, mızmızlık tam gaz devam ama dişler çok dişli, canımıza okuyor:9: buarada ilk dişi yaklaşık 1 ay önce çıkmıştı sonrakiler arkaarkaya çıkıyormuş zaten, meraklanma çıkar sizinkide yakında ama çok yorucu ve sinir bozucu bir süreç doğrusu:1:

cevaplar: (kendimi yazılı sınav günlerimde hissettim nostalji oldu:9:

1- tam yumurta sarısını gün aşırı veriyorum, cevizi ise hergün
2-ekmek vermiyorum çünkü bütün öğünleri gayet dıyurucu oluyor ve ekmeği neyle vereceğimi bilemedim birtürlü, bende şimdilik vermiyorum
3- yulafı bende muhallebi yapıyorum, bakınız mıgros:)

hangisini beğendin şekerim, bende baktım unnadodan ama karar veremedim ya, böyle bir tütü kıyafet yaptırıcam sanırım zeynoya, ama hazırlıkları düşünmeye başlasak iyi olur, senin fikirlerin gayet güzel, bence kıyafet konusundaki kararı besteciğin kilosuna ve boyuna göre karar ver canım, 6-12 ya küçük gelirse oda hoş durmaz, ben şuanda bile zeynonun birsürü kıyafetini 12 ay alıyorum ancak denk geliyor:1:

aynen ya sorma bizede süpriz oluyor, mızmızlık tam gaz devam ama dişler çok dişli, canımıza okuyor:9: buarada ilk dişi yaklaşık 1 ay önce çıkmıştı sonrakiler arkaarkaya çıkıyormuş zaten, meraklanma çıkar sizinkide yakında ama çok yorucu ve sinir bozucu bir süreç doğrusu:1:

Teşekkürler tatlım. Ben incili tütü takımı almaya karar verdim. Dediğin doğru, aslında giydirip almak en güzeli ama ben burada bulamadım malum ilçede yaşıyorum.
Zeynonun o tütü giyen totosunu yerim:56: ben kimbilir ne tatlı olur:21:

Back
X