2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar enesin dişi cıktııııııııı :3::3::3: yuppiiiiii:9::9::9:

ama haksızlık bu, öyle değil mi arkadaşlar :) benim oğluşumun bir tane bile yoktu, sırada biz vardık :( çok tebrik ederim, güzel günlerde kullansın inş. bu arada 2. veya 3. dişiyse çok kıskanırım :((((

emzirme döneminde lazer epilasyon yaptıran var mı arkadaşlar? yada bilgisi olan? eşime sordum hiiiç birşey olmaz dedi ama sanırım tecrübe eden birinden de duymak istiyorum.

emzirme döneminde lazer epilasyon yaptıran var mı arkadaşlar? yada bilgisi olan? eşime sordum hiiiç birşey olmaz dedi ama sanırım tecrübe eden birinden de duymak istiyorum.

eşiniz daha iyi bilir ama göğüs bölgesine yaptırılacaksa sakıncalı olabilir,onun dışında sorun yoktur diye biliyorum.

ben daha iyiyim soran herkese teşekkürler...
neyden zehirlendigimi bilmiyorum..2 gündür tuvaletle pek samimi olduk ama bugün
daha iyiyimmm:))

öncelikle
annezeynep__çok geçmiş olsun canım inan okudum çok üzüldüm..merak ettim neyden ateşi
bu kadar çıkmış ömerin..sana ve eşinede geçmiş olsun..çıktınızmı hastaneden..acil şifalar

beykoz__inciniz hayırlı olsun canım.

nagihan__sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..iyi niyetli insan:))

şöyle bir baktımda konu doğum günü sanırım...
ben ilk dogum günü oldugu için herkesi çagırmayı düşünüyorum..
cereninki de öyle olmuştu ilk dg herkes vardı ama sonraki yıllar kimseyi çagırmadım...
gittik bir yerde yemek yedik sonra eve geldik pastamızı kestik..
tabi bu yıl okulda arkadaşlarıyla kutlayacak:))
herkesin düşüncesinede saygı duyuyorum...
sonrada hepinizi öpüyorummmm:54:

arkadaş listemden bir kişi azalmış bir hafifleme olmuş listemde:))
kimdi kimdi bakıyorum hatırlayamıyorum..
eline saglık diyorum ...

Yaaa arkadaslar ben nacizane fikrimi soylemek istiyorum cihihiro 79 paylasimlarina bakiyorum da hic bizim topik e hitap eden tarzda degil:50:daha cok geyik muhabbetii gibi geliyor bana farkindamisin bilmiyorum ama biz burada kimsenin bebegine de sahsinada laf soylemeyiz hatta biri hasta olsa hemen kendi yavrumuz hastalanmis gibi uzulur hayiflaniriz ama aaaa onun bebegi hasta benimki hic olmadi deyip kesinlikle bilmesek bile incitmemek adina ilac adi dahi sormaya cekiniriz dun Omer hastanede iken ben burda kahroldum ki zeynep ne durumdadir ve biliyorum ki buradaki bir cok arkadasimiz da ayni hisleri paylasiyorlardir benimle ama ben seni anlayamadim kusura bakma yaaa
dogum gunu cocugun psikolojisi acisindan onemli bir gundur sevdiklerinin yaninda olmasi ve o mutlulugu oaylasiyor olmasi bu gunude bir kac kare fotografla percinlemek cocugun ileriki yaslarda ailesinin ona deger verdigini onu ne kadar cok sevdiginin bir ispati gibi gorur haaa sen parti yapmazsin esin sen ve bebeginke kutlamak istersin senin bize saygi duydugun gibi bizde zana saygi duyariz hatta cogul konusmayim bende sana saygi duyarim
ben kizimin dogum gununde elimden ne geliyorsa imkanlar dahilinde yapacagim hatta bir parti evindemi olsa diye bile dusundum yani
neyse toparlayim paylasimlarin cocuk uzerine yogunlasirsa senide keyifle okurum ama uzulerek soyleyim es geciyorum cunku geyik muhabbetine sariyorsun
:46:

hayırlı olsun şekerim....

Kızlar,yakın bir akadaşım mail atmış,çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedik:34:
:54:

Eklentiler

• $image001.webp
    $image001.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 34
ben daha iyiyim soran herkese teşekkürler...
neyden zehirlendigimi bilmiyorum..2 gündür tuvaletle pek samimi olduk ama bugün
daha iyiyimmm:))

canım daha iyi olmana sevindim, belki sehirlenme değildir ya eminmisin, önemli olan iyi olman şekerim:54:

arkadaş listemden bir kişi azalmış bir hafifleme olmuş listemde:))
kimdi kimdi bakıyorum hatırlayamıyorum..
eline saglık diyorum ...

sen deyince bende arkadaş sayıma baktım biri beni silse haberim olmayacakk:1:

"konsepsizliği konsept edindim, ben de parti ne arar...."
Selahattin İnal'ın kürdili hicazkar şarkısınıandıran sözlerimle bugünkü konuşmama başlıyorum. arkada tarflar kaynatmayalım lütfen :)
öhüm öhüm

eşimle karar verdik: doğumgünü yapmayalım. yani kendi çocuğumuz bizim için iyiki doğdu, iyiki oldu, gerçekten çok mutluyuz hatta çok geç kaldık anne-baba olma konusunda (eşim 43 yaşında baba oldu) ama neden başkaları "iyiki doğdun" desinki? yani onların hayatını çok değiştirmemiş olabilir bu durum yada valla iyi ki doğdun sensiz ne yapardık bilmiyoruz derler mi emin değilim :) insanlığa faydalı birşey yapsın, insanların hayatlarını gerçekten değiştirsin, o zaman herkesle beraber "valla iyiki doğdun" deriz.

bakınız google hergün ayrı bir insanın doğumgününü kutluyor: " BİLMEM KİMİN 128. DOĞUMGÜNÜ" diyor, neden? e adam çok faydalı birşey icat etmiş vs, herkes iyi ki doğdun diyor. velhasılı kelam biz iyiki doğdun demeyelim, sadece ufak bir yemek yiyelim ve böyle bitsin.

ama mesela şunları bulabilse: ne güzel olur:

1) taşmayan kahve
2) sönmeyen fön
3) dibi gelmeyen boya
4) yapışmayan tava (ne? o icat olundu mu? ha, pardon)
5) toz tutmayan mobilya
6) emeksiz emekleme aracı (yok yürüteç değil, emekletecek olandan)
7) iz yapmayan çamaşır (ne? o da mı icat edildi. tamam, olsun)
8) ne kadar çok yerseniz o kadar zayıflatan kremalı pasta
9) insanı sadece kilolarından değil kötü niyetinden de arındıran diyet (niyet-diyet kafiyeli olsun diye yazdım, ne bileyim işte)
....

liste böyle uzayıp gidiyor. tabiki bunların hepsi şaka ve "künyeden değil külliyen bünyeden" kaynaklanıyor :)))))

ama çekirdek ailemizle ufak bir yemekle yetinme ve olayı sade yaşama konusunda ciddi düşünüyorum. zaten baba tarafı hiç yok. anne tarafında da 3-5 kişi ancak var. dolayısıyla anlayışla karşılayacaklardır. illa birşeyler yapmak isterlerse parasını verin biz yaparız demeyi de düşünüyorum. :)

NOT: PİNTİ DEĞİLİM, CİDDİYİM :)
Bİ NOT DAHA: bu durum hediye çekilişine katılmama tabiki mani değil. seve seve katılır, hediyemi de gönderici ödemeli olarak gönderirim. yanlış anlaşılmasın
DAHA BAŞKA Bİ NOT: parti yapan arkadaşlara saygım sonsuz hatta fikir teatisinde bulanabilir ve bebeki olan birçok arkadaşıma tavsiye edebilirim

canım yanlıs anlama ama sanki 65yasında bir kadını okuyor gibi hissettim hani cıldırmıs yazarlar olur ya kitap yazarlar sıkılırsın okumaktan hep lüzumsuz bir sürü kelime dolu anlatmak istediginden sasıp tekrar konuya geliyorsun espri bile yapsan dedigini anlıyorum ama uzatıyorsun gülemiyorum bir günaydın diceksin dünyayı yazıyorsun nese biraz daha kısa ve öz yazsan emin ol daha cekilir olursun:34:

11 şubatta göreve başlıycam ve ben hala bakıcı bulamadım.:43::43:
Bu gidişle besteyi de okula götürecem.:4:
Annesi yanında olanlar sizi çok kıskanıyoruuuuuuuuuuuum:33:

Tabikiii enesss:1:agzindaki butun disler dolsunnn ve hepsi teker teker dokulene kadar uzunnn bir omrun olsun insallah
hayirli olsun Beykozcum okis yolu acti Enes in dis basiretini baglamis benim kiz:1:kesin Asya ile ömer de cikartir sirayla

11 şubatta göreve başlıycam ve ben hala bakıcı bulamadım.:43::43:
Bu gidişle besteyi de okula götürecem.:4:
Annesi yanında olanlar sizi çok kıskanıyoruuuuuuuuuuuum:33:

canım allah yardım etsin ya az kalmış bence acele et canım çünkü biraz seninle birlikte aynı anda görsünki bakıcıyı alışsın bestecik baksana benim zeyno ne zorladı bizi babaneyle birlikte, ayrıca bakıcıya düzenini anlatman açısından birsüreyi beraber geçirmeniz çok öenmli, hadi bakalım hayırlısı sende çalışan anneler arasına katılıyorsun demek, allah hepimzin yardımcısı olsun inş, amin...

planner__aslında bende emin degilim zehirlenme olup olmadıgından ama durum onu gösteriyo..
bakalım bugünde geçmesse gidecem doktora ama biraz daha iyiyim bugün:))

mutluanne__balkonda onu görsem ben inanki bir daha asla balkona ugramam:))
çattıya falan çıkarım heralde:1:

bu arada yazmadan geçemeyecem,
chihiro79 numaralı arkadaşımızın biraz fazla üstüne gitmiyomuyuz:26:
ben üzüldüm yazılanlara..
herkes aynı kalıptan çıkmadı ki espirilerimiz aynı olsun...
ki sürekli bebekler hakkında konuş konuşta nereye kadar...
evet biraz degişik bir insan ama o da bir insan sonuçta..
kırmayalım birbirimizi:ssz:
atatürk ne demiş..damlaya damlaya göl olur...
alakaya maydonoz oldu:1:

Ne demek:42:,,hoşuma giden şeyleri ben hep paylaşırım zaten arkadaşlarımla,önem verdiklerimi de fikrimi de söylerim...Erdal Atabek'ten de bir alıntı yapmak isterim:"Yetkin bir erişkinin üç önemli özelliği vardır:
1. Sonuçlarını ölçerek doğru karar verebilme,
2. Verdiği kararın sorumluluğunu alabilme,
3. Sonuçta kendi payını nesnel (objektif) görebilme.
Bu üç özellik de özdenetim, özeleştiri, özerk olma demektir."
Bu soylemleri dogumgunu cercevesinde dusunerek kendi fikirlerim de söyledir:
1.biliyorumki kızım hiçbirşey anlamayacak ilk yaş gününden fakat ilerde ona sunacağım birkaç foto bile ona mutluluk verecektir:16:
2.kendimce hazirliklarimi uygun renklerde ve en güzel şeklide yapıp başta ailemi olmak üzere,bebeğimin doğmasından mutluluk duyan yakınlarımla bunu paylaşacağım:16:
3.Nesnel payım,duyacağım haz olacak,,en büyük hazzım ise dünyaya getirdiğim kızımdır:nazar:

not:Bebeğimi sevmem ve doğumgünü kutlamam(sevdiklerimin yanımda olması) için buluşa gerek yoktur,bu da benim kendi fikrimdir.
Söylediklerine tamamen katılıyorum şekerim.:16:
Geçen bi ark bana niye bu kadar takıyosun sanki çocuk ne anlayacak dedi. Ben de çocuk o an belki anlamayacak ama ileride resimlerde ve videolarda gördüğünde annem babam benim için ne kadar güzel şeler yapmışlar diyecek ve kendisinin bizim için ne kadar önemli olduğunu anlayacak dedim. O senin fikrin bu da benim fikrim. Tabi ki herkesin fikrine saygılıyım ama söyleyiş tarzına sinir oldum. Dileyen dilediğini yapar.
Oleyyyyyyyyy günün güzel haberi. Hayırlı olsun canım inciniz:46:
Artık parti hazırlıklarına başlarsın:10:
canım allah yardım etsin ya az kalmış bence acele et canım çünkü biraz seninle birlikte aynı anda görsünki bakıcıyı alışsın bestecik baksana benim zeyno ne zorladı bizi babaneyle birlikte, ayrıca bakıcıya düzenini anlatman açısından birsüreyi beraber geçirmeniz çok öenmli, hadi bakalım hayırlısı sende çalışan anneler arasına katılıyorsun demek, allah hepimzin yardımcısı olsun inş, amin...

Canım bulduk ama kendi evlerine istiyolar ben asla o konuda taviz vermeyeceğimi söyledim. Ben de erken olmasını istedim ama bulamadık. Aslında annem de babam da emekli gelebilirler;ama babam öyle ortam değişikliğinden hoşlanmıyor. Annemi de fazla bırakmıyor neymiş sıkılıyomuş. Valla stres oldum ya. :18::18::18:
Amin canım teşekkür ederim.

canım senin durumunda zor ya ne yapacan hemen nasıl bulacaksın bakıcıyı..acele etmen lazım...
keşke hala burda olsaydın sen bakıcı bulana kadar ben bakardın bebegine...

canım cok saol cok güzel olmus ben bu günleridemi görecektim bütün ümidimi kaybetmeye baslamıstım bütün tebrik edenlere Allah razı olsun canım arkadaslarım siz gercekten kalbi temiz muhtesem insanlarsınız ben sizin pozitifliginizi cok seviyorum rabbim sizi yoluma cıkardıgı için sükürler olsun ya ben cok mutluyum bütün bebişlerimizin sorunsuz dişleri cıkar inş :66::66::66::118:

Son düzenleme:
Back
X