2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım senin durumunda zor ya ne yapacan hemen nasıl bulacaksın bakıcıyı..acele etmen lazım...
keşke hala burda olsaydın sen bakıcı bulana kadar ben bakardın bebegine...

Canım çok incesin teşekkür ederim. Keşke orda olsam gönül rahatlığıyla bırakırdım:16:.
Ama çocuğum senin gibi neşeli birinden sonra bana gelmek istemeyebilirdi:1::1::1::1:.
O yüzden vazgeçtim orda olsam bırakmazdım. Beni çocuğumdan mı edecen sen hıı :20::20::20::20::20::20:
Ağlanacak halime gülüyorum deli miyim neyim:111:

ama haksızlık bu, öyle değil mi arkadaşlar :) benim oğluşumun bir tane bile yoktu, sırada biz vardık :( çok tebrik ederim, güzel günlerde kullansın inş. bu arada 2. veya 3. dişiyse çok kıskanırım :((((

yok ilk dişi cnkü bende burda 50kez yazdım dişimiz yok diye hem sıra nerden sizde biz büyüküz sizden ve ben bu topikte yaslandım :34:darısı başına canım...

Son düzenleme:
canım cok saol cok güzel olmus ben bu günleridemi görecektim bütün ümidimi kaybetmeye baslamıstım bütün tebrik edenlere Allah razı olsun canım arkadaslarım siz gercekten kalbi temiz muhtesem insanlarsınız ben sizin pozitifliginizi cok seviyorum rabbim sizi yoluma cıkardıgı için sükürler olsun ya ben cok mutluyum bütün bebişlerimizin sorunsuz dişleri cıkar inş :66::66::66::118:

Beykoooozzcuumm:66::118::122::124::122::124: bizde seni ve Enes'i çok seviyor :119:ve mutluluğunu paylaşıyoruz:124::118::122:
Dimi kızlar:23:
Eeeeeveeeeet:124::124::124::124::122::122::122::122:

Canım çok incesin teşekkür ederim. Keşke orda olsam gönül rahatlığıyla bırakırdım:16:.
Ama çocuğum senin gibi neşeli birinden sonra bana gelmek istemeyebilirdi:1::1::1::1:.
O yüzden vazgeçtim orda olsam bırakmazdım. Beni çocuğumdan mı edecen sen hıı :20::20::20::20::20::20:
Ağlanacak halime gülüyorum deli miyim neyim:111:

kız daha ne istiyon:1::1:hem güldürecem hem bakacam bebegine:1:
korkma para falan istemiyorum:1:ha sen dayanamazdın illa birşey almak
isterdin biliyorum:1:
ee o zaman çağla ya çocuk bezi al..valla babası yetiştiremiyo artık:1::1:

Tabikiii enesss:1:agzindaki butun disler dolsunnn ve hepsi teker teker dokulene kadar uzunnn bir omrun olsun insallah
hayirli olsun Beykozcum okis yolu acti Enes in dis basiretini baglamis benim kiz:1:kesin Asya ile ömer de cikartir sirayla

canım cok saol okişimize bir öpücük yolluyorum saol teyzesinin gülü:54::54::54: inş ömercigimin asyacıgımın ve orhan cemalinde incileri cıkar :10:

zeynebimmm cok gecmiş olsun ne oldu böyle salgın var sanırım kıyamam ömer pasaya inş iyileşir evinize döner birdahada hastalık nedir bilmezsiniz inş...

nagişcim sanada tekrar gecmiş olsun atlatmana cok sevindim yarennurumuzunda daha iyi olduguna rabbim bir daha hastalık vermesin kimseye ...

kız daha ne istiyon:1::1:hem güldürecem hem bakacam bebegine:1:
korkma para falan istemiyorum:1:ha sen dayanamazdın illa birşey almak
isterdin biliyorum:1:
ee o zaman çağla ya çocuk bezi al..valla babası yetiştiremiyo artık:1::1:

Kurban olsun ona çocuk bezi. Besteye bakmasan da alır ona teyzesi ; ama önce totosunu ısırır sonra bezi bağlar ona göre:34:

$14805_10151400626486259_2089220192_n[1].webp $319842_406218159460044_186546626_n[1].webp
:82::1::1:

Uffff burnuma kızımın kokusu geldi,,evi aradım,yorgunum da biraz,iptal olmak üzereyim:14:
Yavruları yanında olan anneler...Benim için öpün bi kez meleklerinizi:14: Anne olunca kaybetme korkum çoğaldı kızlar,,sizinde öyle oldu mu:14:
Ayyy sizin de canınızı sıkmiyim dicem ama sıkmışımdır çoktan:14: $anne2.webp $karikatur-inekler-leylekler.gif $motherljz5vw1oq1.webp $soru.webp

planner__aslında bende emin degilim zehirlenme olup olmadıgından ama durum onu gösteriyo..
bakalım bugünde geçmesse gidecem doktora ama biraz daha iyiyim bugün:))

mutluanne__balkonda onu görsem ben inanki bir daha asla balkona ugramam:))
çattıya falan çıkarım heralde:1:

bu arada yazmadan geçemeyecem,
chihiro79 numaralı arkadaşımızın biraz fazla üstüne gitmiyomuyuz:26:
ben üzüldüm yazılanlara..
herkes aynı kalıptan çıkmadı ki espirilerimiz aynı olsun...
ki sürekli bebekler hakkında konuş konuşta nereye kadar...
evet biraz degişik bir insan ama o da bir insan sonuçta..
kırmayalım birbirimizi:ssz:
atatürk ne demiş..damlaya damlaya göl olur...
alakaya maydonoz oldu:1:

babycerencim ama ben burda oturmak için zaman bulmaya calısırken kelime avına cıkmayla ugrasamıycam tamam yararlı olacak dolu bilgiside vardır ama neden onları degilde ilacta ne oda ne buda ne demesi tuhaf benim enesim 1kere ilac kullandı ve ben bütün ilacları ögrendim sizden tutup oda ne buda ne demedim ilac kullanma taraftarı degilim ama gecmiyorsa yapacak bişey yok pasa pasa ögrenceksin herseyi senin bebegin hasta olmadıysa basıma her an gelebilir diye kulak kesceksin 12 yasında bir cocuktan bahsetmiyorum 33 yasında bir kadından bahsediyorum ben ...fitili bilmemesi sacma bir ton seyleri biliyor edebiyat yapıyor hemde eşim doktor diyor
dalgaya alıyor diye hissetmem normal bence ..

not: seni kırmak degil istedigim ama seni okuyup ne desem derdine düşmek istemiyorum sen benim ablam yasındasın lütfen yaptıklarımız ters geliyorsa sana ozaman ya söyle yada dalga gecmeyen bir uslupla yaz ve hakkını helal et son yazısım senin için bu ...

babycerencim ama ben burda oturmak için zaman bulmaya calısırken kelime avına cıkmayla ugrasamıycam tamam yararlı olacak dolu bilgiside vardır ama neden onları degilde ilacta ne oda ne buda ne demesi tuhaf benim enesim 1kere ilac kullandı ve ben bütün ilacları ögrendim sizden tutup oda ne buda ne demedim ilac kullanma taraftarı degilim ama gecmiyorsa yapacak bişey yok pasa pasa ögrenceksin herseyi senin bebegin hasta olmadıysa basıma her an gelebilir diye kulak kesceksin 12 yasında bir cocuktan bahsetmiyorum 33 yasında bir kadından bahsediyorum ben ...fitili bilmemesi sacma bir ton seyleri biliyor edebiyat yapıyor hemde eşim doktor diyor
dalgaya alıyor diye hissetmem normal bence ..

not: seni kırmak degil istedigim ama seni okuyup ne desem derdine düşmek istemiyorum sen benim ablam yasındasın lütfen yaptıklarımız ters geliyorsa sana ozaman ya söyle yada dalga gecmeyen bir uslupla yaz ve hakkını helal et son yazısım senin için bu ...

ewet haklısın canım ilaç konusunda bende senin gibi düşünüyorum..bildigini ve edebiyat yaptıgını daha önce burda bir arkadaşa da yazdım..ve kesinlikle
ne seni nede bir başkasını kırmak için yazmadım ben bunları...
sadece kırmayalım kimseyi üzmeyelim diye yazdım..
herkesi oldugu gibi kabul edelim diye yazdım..ben o arkadaşı korumak veya arkasında oldugumu belirtmedim ki...
bende bazen anlamaıyorum yazdıklarını ve 2 defa okuyorum..yani herkes yazabilir ne istiyosa paylaşabilir diye düşündüm o yüzden üzüldüm..

notuna geliyim...
ne demek istedigini anlamadım..ben kiminle dalga geçiyorum..kime ters yazıyorum...
bazen ciddi yazdıgım bir konunun altına espiri yapıyorum ciddiyeti kaçsın diye kimse alınmasın diye...
ben nerde hata yapıyorum yaa anlayamaıyorum.....
hakkım kimsede yok arkadaşım olduysada helal olsun...
ben buraya fazlamı gelmeye başladım...
kimseyi kırmak üzmek istemedigim halde kalp kırmayamı başladım...
ben ne biçim bir insan olmuşum yazıklar olsun banaaaaaa

ewet haklısın canım ilaç konusunda bende senin gibi düşünüyorum..bildigini ve edebiyat yaptıgını daha önce burda bir arkadaşa da yazdım..ve kesinlikle
herkesi oldugu gibi kabul edelim diye yazdım..ben o arkadaşı korumak veya arkasında oldugumu belirtmedim ki...
bende bazen anlamaıyorum yazdıklarını ve 2 defa okuyorum..yani herkes yazabilir ne istiyosa paylaşabilir diye düşündüm o yüzden üzüldüm..

notuna geliyim...
ne demek istedigini anlamadım..ben kiminle dalga geçiyorum..kime ters yazıyorum...
bazen ciddi yazdıgım bir konunun altına espiri yapıyorum ciddiyeti kaçsın diye kimse alınmasın diye...

Bence o not sana değil canım:34:

notuna geliyim...

kız o not sana degil be :9:

babycerencim ben seni anlamazmıyım gülmekten ölüyorum sana diye kac kere yazdım seni cok seviyorum balım aaa cok üzüldüm yerim seni güzeller güzeli arkadasım :16:

Son düzenleme:
Uffff burnuma kızımın kokusu geldi,,evi aradım,yorgunum da biraz,iptal olmak üzereyim:14:
Yavruları yanında olan anneler...Benim için öpün bi kez meleklerinizi:14: Anne olunca kaybetme korkum çoğaldı kızlar,,sizinde öyle oldu mu:14:
Ayyy sizin de canınızı sıkmiyim dicem ama sıkmışımdır çoktan:14:

canım o kokunun burnuma gelmesi olayını bende okadar çok yaşıyorumki gün içinde çok zor gerçekten, annelik tam bir delilik hali denmesi çok doğruymuş yaşamayan bilemez asla, hem zor hem şahane duyguların en uç noktalarını yaşamak anne olmak işte yine deliye bağlıyorum bendeeee:14: gidince miss gibi kokusunu içime çekicem yine zeynomun:16:

babyceren bencede o not sana değil şekerim anlaşılıyor zaten canımcımm:34:

buarda farkındamısınız bilmiyorum ama siz burda birbirinizi kırma noktasına geliyorsunuz ama konunn asıl muhatabı arkadaş kendine yazılan eleştiri yada mesajlarla ilgili hiç fikir belirmiyor gibi geliyor banada, kendi adıma söyleyeyim evet farklılıklar güzeldir her farklı görüş ve düşünceye sonsuz saygı duyarım ve beni zenginleştirdiğine inanırım ancakkk bazı noktadalarda kantarın topuzunun kaçırılması sıkıcı gelebiliyor banada açıkcası, kendi adıma burda gördüğüm ve beklediğim tek şey samımıyettir böyle olmadığını hissettiğimdede üzülüyorum ve amaç nedir diye düşünmeye başlıyorumm:26:

chihiro79... yupppii sonunda benden daha yaşlı bir anne gelmiş...benim canım kardeşlerim...özellikle de beykozcum çılgın kızım benim...ne desen haklısın...biz yaşlardaki bazı kadınlar hafif kırık olabiliyor...65 yaşa hacet yok vesselam:))) iyi olmuş güzel olmuş foruma ayrı bir renk getirmiş chihiro79...fitil bilmez,ilaç sevmezmiş....doğum gününü bile karşılıksız kutlamazmış:

-oğlum sen taşmayan kahve icad ettin de ben mi kutlamadım doğum gününü yahuuuu.....

ben sevdim bu arkadaşı...oy oy demek dişi de çıkmamış bebişin...ne önemi varki...zamanı gelince çıkacak demi...altı üstü diş demiii...burada oğlumun dişi çıktı diye ortalığı yıkmanın ne anlamı var demiii...ahhh.ahhh biz yaştaki kadınlar işte...30 undan sonra bebek yapınca böyle heyecansızlaşıyor herşey...hoş beykoz yaşında olsam da şu doğum günü partisini sizler kadar abartamazdım ne yalan söyleyim:))))

ben sizi böyle olduğunuz gibi seviyorum...eminim chihiro79 da kendini böyle olduğu gibi sevebiliyordur kiii ben onu da böyle bu haliyle sevdiimmm...

saygılar sevgiler.....öpüldünüz efem....

Back
X