inan okuyunca öyle üzüldüm ki gözlerim doldu..
gittim 2 sigara içtim..nerde yanlış yaptım ben diye düşünüyodum..
dur ben sana bi kelime bişey yaziim o zaman cicim neşen yerine gelsin

"BAŞLIK"

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittim 2 sigara içtim..nerde yanlış yaptım ben diye düşünüyodum..
dur ben sana bi kelime bişey yaziim o zaman cicim neşen yerine gelsin
"BAŞLIK"![]()
şu doğum günü partisini sizler kadar abartamazdım ne yalan söyleyim:))))
Bence şu cümlen çok yersiz olmuş.
Gittim 2 sigara içtim..nerde yanlış yaptım ben diye düşünüyodum..
ah benimde içime oturdu neden isim yazmadım dedim anlarsın sandım özür dilerim canımıniçi ben anlamazmıyım samimiyetinle yaptıklarınla ayrı yerin var bende hepinizin degişik huylarını seviyorum ben renk kattınız hayatıma suan sana sarılıp aglardım bende babycerenim benimmm
Ama sanırım ben cok edebiyata gelemiyorum neysen öyle yaz degişik insanları severim ama ben onun kişiliginin normal hayatta böyle oldu inancında degilim bizle dalga geciliyor gibi ama buaralar bize alıstı sanıyorum bizden kopamıyor gercek halini gösterirse daha mutlu olurum bir kişi daha kazanmak kadar güzel bişey yoktur ama anlat canım senin amacın ne ???
şu doğum günü partisini sizler kadar abartamazdım ne yalan söyleyim:))))
Bence şu cümlen çok yersiz olmuş.
ah benim canım kuzum...bu cümleyi yersiz yurtsuz bulup dışlamış olabilirsin ancak her insanın farklı yapısı,kişiliği,zevkleri falanı filanı var ya...bu cümlede anlatılmak istenen: ben tembel adamımdır oturup peçeteden bulut yapacam diye uğraşamam,3 ay öncesinden ne yapsam diye düşünecek kadar planlı biri de değilim...v.b. bilmem anlatabildim mi? ha hala cümleyi yersiz buluyorsan o cümleyi alır memleketine yollarım senin için canım![]()
not(bu ara not düşmek revaçta sanırım): o cümle benim yapamadıklarımı yapanlara dokundurma yapma amaçlı kullanılmamış olup.tamamen kendimi bilmemden kaynaklı olarak kurulmuş bir cümledir.
ah benim canım kuzum...bu cümleyi yersiz yurtsuz bulup dışlamış olabilirsin ancak her insanın farklı yapısı,kişiliği,zevkleri falanı filanı var ya...bu cümlede anlatılmak istenen: ben tembel adamımdır oturup peçeteden bulut yapacam diye uğraşamam,3 ay öncesinden ne yapsam diye düşünecek kadar planlı biri de değilim...v.b. bilmem anlatabildim mi? ha hala cümleyi yersiz buluyorsan o cümleyi alır memleketine yollarım senin için canım![]()
not(bu ara not düşmek revaçta sanırım): o cümle benim yapamadıklarımı yapanlara dokundurma yapma amaçlı kullanılmamış olup.tamamen kendimi bilmemden kaynaklı olarak kurulmuş bir cümledir.
Buradaki cümlende: YAPTIKLARINIZI ABARTILI BULUYORUM anlamı çıkıyor canım.
Ben de doğum günü için daha şimdiden hazırlıklara başladığım için açıkçası üzerime alındım ve belirtmek istedim.
Kendini düşünüp yazdıysan SİZİN GİBİ YAPAMAZDIM diyebilirdin. Yani sorun söyleyiş tarzında.
Neyse daha fazla uzatıp ne senin ne de kimsenin canını sıkmak istemiyorum.
İnsanların kalbini kırmaktan hoşlanmam.
yavrukediii magnetleri bende çok beğendim çok güzel bi fikir..bende yaptırabilirim gelecek olan kişi sayısı az olucağı için tercih edebilirim sağol canımm paylaştığın içinpuhahaha diyerek sinemisi ve seni öpüyorumm
Bu soylemleri dogumgunu cercevesinde dusunerek kendi fikirlerim de söyledir:
1.biliyorumki kızım hiçbirşey anlamayacak ilk yaş gününden fakat ilerde ona sunacağım birkaç foto bile ona mutluluk verecektir
2.kendimce hazirliklarimi uygun renklerde ve en güzel şeklide yapıp başta ailemi olmak üzere,bebeğimin doğmasından mutluluk duyan yakınlarımla bunu paylaşacağım![]()
3.Nesnel payım,duyacağım haz olacak,,en büyük hazzım ise dünyaya getirdiğim kızımdır
not:Bebeğimi sevmem ve doğumgünü kutlamam(sevdiklerimin yanımda olması) için buluşa gerek yoktur,bu da benim kendi fikrimdir.
kızlar enesin dişi cıktıııııııııyuppiiiiii
![]()
Kızlar,yakın bir akadaşım mail atmış,çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedik
![]()
Buradaki cümlende: YAPTIKLARINIZI ABARTILI BULUYORUM anlamı çıkıyor canım.
Ben de doğum günü için daha şimdiden hazırlıklara başladığım için açıkçası üzerime alındım ve belirtmek istedim.
Kendini düşünüp yazdıysan SİZİN GİBİ YAPAMAZDIM diyebilirdin. Yani sorun söyleyiş tarzında.
Neyse daha fazla uzatıp ne senin ne de kimsenin canını sıkmak istemiyorum.
İnsanların kalbini kırmaktan hoşlanmam.
canım forumu meşgul etmek hoş olmaz ben sana özelden tekrar açıklıyorum ok. bu arada ben kırılmam ve üzülmem sen hiiiççç merak etme....
chihiro79... yupppii sonunda benden daha yaşlı bir anne gelmiş...benim canım kardeşlerim...özellikle de beykozcum çılgın kızım benim...ne desen haklısın...biz yaşlardaki bazı kadınlar hafif kırık olabiliyor...65 yaşa hacet yok vesselam:))) iyi olmuş güzel olmuş foruma ayrı bir renk getirmiş chihiro79...fitil bilmez,ilaç sevmezmiş....doğum gününü bile karşılıksız kutlamazmış:
-oğlum sen taşmayan kahve icad ettin de ben mi kutlamadım doğum gününü yahuuuu.....
ben sevdim bu arkadaşı...oy oy demek dişi de çıkmamış bebişin...ne önemi varki...zamanı gelince çıkacak demi...altı üstü diş demiii...burada oğlumun dişi çıktı diye ortalığı yıkmanın ne anlamı var demiii...ahhh.ahhh biz yaştaki kadınlar işte...30 undan sonra bebek yapınca böyle heyecansızlaşıyor herşey...hoş beykoz yaşında olsam da şu doğum günü partisini sizler kadar abartamazdım ne yalan söyleyim:))))
ben sizi böyle olduğunuz gibi seviyorum...eminim chihiro79 da kendini böyle olduğu gibi sevebiliyordur kiii ben onu da böyle bu haliyle sevdiimmm...
saygılar sevgiler.....öpüldünüz efem....
bilgisayar başında oturacam diye çağla yı emme manyagı yaptım
çocuk istemiyo ben agzına tepiyorum
''yeter anne istemiyorum doydum''
kızım biraz daha em hadi kk ya bakmam lazım
''anne emmiyecem kaka mı yapıcam ben''
tamam hem em hem kaka nı yap..bende kk ya bakıyım
''anne benim kaka ma baksan taşacak artıkkkk''
bende kaçar..
yemegim ocakta yanmasın..
akşama aşür varr
ohh buyrun yiyelim..aşür ne merak ediyosanız girin google dan bakın![]()
canım nedemek herzaman paylaşırım
bence hepimiz ortak sipariş edelim ve ben pazarlık yapayım
caddebostandaymış yerleri ben gidebilirim ve hepimiz için toplu bir fiyat alırım indirimli olur en azından
ne dersiniz ?
doğumgünü konusunda bende bir iki şey söylemek isterim ;
sadelik başka birşey bugünün anlamı daha başka birşey
nasıl kutlanacağı herkes için tabiki farklılık gösterir
önemli olan anafikirdir.
önemli olan anne oluşumuzun sebebi varlığının biz olduğu yavrumuzun doğumunun yıl dönümü!
bu ne özel bir gün ... sanırım 1 yaş en özeli olmalı onunla geçirilen hayatımızda eşi benzeri olmayan koca 1 yıl
sanırım hayatımız boyunca onların bizim için nekadar özel olduklarını söyleyecek ve göstereceğiz
onun dünyaları keşfetmesine gerek yok ki yada kaşif olup buluş yapmasına
yaparlar inşallah tabi ama ozaman başkaları içinde değerli oldukları zamandır
o zaman kendisi karar verir nasıl değer görmek istediğine
şuan bizim bebeklerimiz onlar yahu böyle acayip anlamlar yüklemeyelim
onları sevelim sevelim ve sevelim
saygılarımla![]()
Canim benim sen uslubunu bozma hayatim herkes ozgur irade ile firini paylasiyor cihihiro dogum gunu yapmayabilir dedigin gibi kimse onun aaaaa neden dogumgunu yapmiyorsun diye tenkit etmedi edemezde esas sorun giyabinda adi gecen ve tartirmaya magal vern kisi hic sesini cikartmiyor ve ben artik suphe duymaya basladim hatirlarsaniz ortaligi karistiranlar vardi iki ay once kizlardan birirnin verdigi kuru fasulye tartismaya acik bir konu haline gelip lafi ortaya atan kisi ortaliklarda yoktu ve benim suphem nick ini degistirip tekrar gelme ihtimaliyine bir tartisma ve uzlasamama var ama arkadasin hic sesi cikmiyor
giyabinda adi geciyor ama cevap hakki dogdugu halde hic ses seda yok lutfen meydan vermeyin boyle tartismalara