Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese meraba:)
bir şey sormak istiyorum..
bebeklere günlük yemek yapıyoruz ama ben yinede tencerede artanı dolaba
atıyorum çünkü heran herşey olabilir bir anda misafir gelebilir veya aniden evden
çıkmak zorunda kalabilirim diye hemen dökmüyorum...ertesi günü eger evdeysem döküp
yenisini yapıyorum...
mesela bugün yapmadım dünkü yemegi yiyecek...çünkü birazdan çıkmam gerekiyo
eşim yedirecek yemegini...
sizler ne yapıyosunuz...dişarıya çıktıgınız zaman..
biyolog__teşekkür ederim canım..evet aslında ek gıda olayını bende pek takmıyorum..
ne kadar yerse yediriyorum zorlamıyorum kafamada takmıyorum...
ilk çocukta çok yıpranmıştım bunda biraz daha rahatım..
evde oldugum için genelde hergün yapıyorum yemegini ama
bazende yapamıyorum ne yapıyım...çeşit üretmekte zor..
en iyisi evet biraz rahat olmak..
öptüm seni ve güzel asya yı..
yeni resimler yokmu özledik prensesi..
Asya hala canıma okuyor şekerimmmmm
Ek olarak kimseye gitmiyor iyice yapıştı bana babasıda dahil
Spora bile zor kaçıyorummmmmmm
Çok bunaldım son zamanlarda
Kışın dışarı çıkılmıyor
Hastalıklar
Birde eşim 2aydır çok yoğun haftasonları bile çalışıyor akşamları geç geliyorlar
Kendim için birşeylere yaparak kendimi rahatlatttımm şekerim napiimmmm
Bunun dışında toplam 16kg mı devirdimmmmm
4beden küçültmüştüm geçen mağazada pantolon denerken farkettimmmmmm
Böyle işteeee damadım nasıl keyfi nasılllllll???![]()
herkese meraba:)
atıyorum çünkü heran herşey olabilir bir anda misafir gelebilir veya aniden evden
çıkmak zorunda kalabilirim diye hemen dökmüyorum...ertesi günü eger evdeysem döküp
yenisini yapıyorum...
Rosalde ve Accacia yazdiklarinizi ciddi anlamda dusundum
Kimseyi olcup bicmeden haksiz yere incitmek istemiyorum hayatimda bunu 1kisiye yaptim ve sizisini hala yasarim
Sizin normalde yazmayip boyle bir zamanda yazmaniz da dusundurucu aslinda ama sadede geleyim
chihiroyu anlamiyorum
Yazdiklarinda samimi mi dalga mi geciyor saka mi yapiyor diye uzun uzun dusunsem de anlamiyorum
Herkes ayni usluba sahip olmak zorunda degil tabi ki. Zaten oyle olmadigimiz icin bu kadar mutluyuz bu grupta
Ama samimiyetsizlik hissedildigi anda fazla korumaci oldugumuz dogrudur
Usluptan bagimsiz olarak Chihiro.ya sormak istiyorum:
*esin doktor. Cevrenizde bir suru doktor var. Gercekten fitil ne bilmiyor musun?
* orhan cemali dogdugundan beri gercekten her ay kontrole goturmedin mi?
* goturmediysen aylara ozgu gelisim gostergelerini nasil takip ediyorsun?
Samimiyetinle bunlara ozelden ya da buradan cevap vermeni istiyorum. Ben de hastane odasinda zaman ayirip geri donup yanlis bir elestiride bulunmamak adina zamanimi ayirdim.
Cenaze ve hastalik meselesi icin buyuk gecmis olsun.
Dogru ya da yalan, ben insana olan inancimi yitirmek istemiyorum
Ve bu grubu ciddi anlamda cok seviyorum. Burada tatsizlik yasanmasini da istemiyorum.
Hicbirsey olmamis gibi alakasiz birsey paylasmak yerine lutfen bizde biraktigin soru isareetlerine aciklik getir
Ya da bende bircok arkadas gibi adini gorunce okumadan gececegim
Cnm yuvanin icinize sinmesine sevindim
2yas alti cocuklara bakan yuvalar oldugunu bilmiyordum
Ise ne zaman basliyorsun? Bir yandan bakici da arayacak misin hep yuvada mi devam edecek?
Sorunsuz olsun hersey canim, kizimiz orda cok mutlu olsun!
hoşbulduk canım...tekrar hosgeldin ...
Çiçekciğim ;mübarek ,kocan Allah korusun mahkum olsa daha çok görüşürdünüz kanımcaTum sayfayi ben dolduruyorum,umarim sikmamisimdir sizi kizlar,suanda cok musayitim,birde yarin tum gun elektirk kesik olcak o yuzden bugun doya doya yazim istedim.Bugun hava cok guzeldi,ben hava guzelse mutlaka cikiyorum kizimla disariya.Erkenden basliyorum hazirlanmaya corbami falan yapiyor kilifina koyuyorum. Bugun parka goturdum,salincakta sallandik cok hosumuza gitti,kikir kikir gulduk durdukKizimla disari cikinca cok mutlu oluyorum,isil isil gunes vurdukca ohhhh icim huzur doluyor
![]()
Ama kotu bir haberim de var malesef esim izne gelemeyecekmis,bende Mart ayinda gelcek diye haftalardir sabirsizlaniyordum,zaten iki haftada bir ariyor artik,6 dk konusuyoruz,iste maille haberlesiyoruz,hayirlisi olsun Allah can sagligi vesin de geisi bos.
Tatlım ben de sebze yemeğimi 2 günlük hazırlıyorum.Doktorumuza sordum onay verdi,hatta kendisi 3 gün veriyormuş.herkese meraba:)
yenisini yapıyorum...
Eşine kızmak konusunda haklısın canım,keşke o akşam daha bir özverili olsaydı.Anne olarak hastane odalarında geceli gündüzlü hem hasta hem refakatçi olarak bulunman çok yorucuydu zaten.Ama eşin telafi eder zannımca,çünkü anlattığın kadarıyla düşünceli biri bence.O an eşref saatiymiş diyelimbabyceren cnm ben bugune dek hep gunluk yaptim
Disari da ciksam yapip termos cantaya koydum
Sebzeleri gunluk hatta anlik tukettirmek hala hedefim ama baklagil tarzi corbalar 2.gune de bekler diye dusunuyorum
Ihtiyac duyarsam yaparim yani nolcak dedektif gadget miyiz herseye yetisilmiyor
pinardam esin badiyi yirtmis ya cok guldum babam da biseyi giydiremeyince hemen yirtardi aklima o geldi
Biz de beyimle darginiz
4gecedir hastanedeyim evime geldigim gece TV karsisinda uyudu
Uyanip da onu orda gorunce oyle bir estim ki baya kendine gelemez
Hic de pisman degilim ilk gecemizde biraz daha ilgili olmasini beklerdim
kizlar annem beni sadece 2.sinifta 1kere dovdu
Babam da 5.sinifta 1kere enseme vurdu
Baska da dayak yoktur tarihimde
Arasira popoma bari vursalardi anlatacak hikayem olurdu
Ha ama ablam kardesimi cok dovdu o ayri
Kiskanc ablaa kiskanc ablaa (3kiziz da biz. Evde hep dovusurduk)
Aksam sesiini en son nerde duydugumu hatirlamadigim kuzenim gelecek
Hicbirsey hazirlamadim
Annem kek ve borek yapmis ben sadece cay demleyecegim
Haketmeyene sumugunu atmican derdi bir komsumuz ne igrenc ama yerinde bir tabirmis![]()
kızlar misafirlerimi ağırladım..mamaların hepsini çok beğendiler özellikle kabaklı tatlıyı...bende kara kız kekine bayıldım bide regli olmuşum şuan bütün hormonlarım mutluluktan göbek atıyor...
kabaklı tatlıyı denemek ısteyenlere tavsıye ederım gerçekten muhtesemdı..tabı bnm rejım bugun gıttı(
geçmişi okuyamadım size resim eklemek ıcın girdim cem yılmaza gıdıcez kocısle hepinizi cok opuyorum...
son sayfada biyolagcumu gordum hosgeldın cnm özledik seni...
Eki Görüntüle 622878 Eki Görüntüle 622877 Eki Görüntüle 622879 Eki Görüntüle 622880 Eki Görüntüle 622881 Eki Görüntüle 622882 Eki Görüntüle 622883 Eki Görüntüle 622884