2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım ahhh bizimkide babasını nasıl okuşuyo..ben kucağıma alınca suratıma pençe atıyo babasına gidince yüzünü,saçını,kulaklarını hayran bi şekilde suratını izleyerek okuşuyo çok bozuluyorum:51:
bıyda bıyda bıydaa euheueh çok tatlı yaa..nemmi ve dıgıl dıgıl ne demek acaba:1:

benim minnoşumda baba,anne,dede,dehh,hadi,meme,ananne ve benim ismimi söylüyo..telefonu kulağına tutunca heee diyo:1:kafasını aşağı yukarı sallayıp kuş taklidi yapıyo,her gün gangnam yaptırıyorum:1:
kızlar bi de tarık buğra hedettt diyo ne demek acaba..o hedettt dedikten sonra bende hedettt diyorum kahkaha atarak tekrar hedettt diyo:9:
küçük çocukları görünce çıldırıyo..yeğenlerimle bi araya gelince,reklamda görünce çok seviniyo
yere yatırıp bacaklarını sevmek için mıncıklıyorum gıgıgıgı diye beni tekmeliyo:1:
babasına aaaa diye oyuncağını veriyo,bana vermiyo:25:

Uzulme be cnm varsin babaci olsunlar bakalim ilerleyen zamanlarda goruruz biz bunlari..anneci olmayana yemek yok arkadas :)) altini degistirme yok :)) uyutmak icin ninni yok :)) gitsin baba yapsin ..o zaman anneci olurlar iste suan akillari basmiyor basar basmaz sana bin koyarimki bizden olurlar..
Masallah aslan oglanumuza yalniz bunlarin hepsi gercekten guzel..bizimkinda babu babu birde hayalim gerceklesiyor galiba aneyy gibi birsey diyor :))
son bir ay 600 gr almis iyimi sizce..bugun tartildikta:44: yalniz benim kafaama takilan oglumun gobegi buyuyor fakat diger yerleri halan siska nasil oluyor bu sizce:44:

Günaydın arkadaşlar...İki gündür ailecek ev gezmelerindeyiz.Doğa da iyi,yalnız hergün mutlaka 1 defa kusuyor bence reflü gene depreşti.Doktora görünmeli artık.Gezmeye giderken bayanlardan ve çocuklardan korkmuyor,gülücükler saçıyor fakat erkekler oldu mu başlıyor ağlamaya,erkek arkadaşların bulunduğu odaya bile gidemiyoruz.Bekliyorum alışır diye bir iki saat sonra alışır gibi oluyor ama bir şartla,illa yanında oturacağım..

Masallah, tabiki gezin Doga kizimizda alissin insanlara..birde cok guzel demek bayan ve erkek ayrimi yapabiliyor cok iyi bence..bizimkinde farketmiyor yabanci oldumu basliyor aglamaya ama su son zamanda sanki duzelmeye basladi..ne kadar cok insan gorurse o kadar iyi oluyorlar.. kusma icin uzuldum cnm bir turlu atlamadi senin fistik o isi. ins duzelir

günaydın tatlışkolar...

kızlar Ada hafta sonundan beri anne nerde göster diyince elini kaldırıp beni gösteriyo, baba nerde diyincede babasını..isimlerimizi söyleyincede aynı şekilde gösteriyor...biz yokkende duvardaki büyük düğün resmimizi gösteriyor...
işaret parmağıyla dudağına bub bub bub yapıyor...ve müzik duyunca iki eliyle birden deli deli yapar gibi oynamaya başlıyor(tel sarar kızım diyincede aynı hareketi yapıyor iki elle)..salla kafayı diyince hayır yapar gibi kafayı sallıyor..salla popoyu diyincede ileri geri popo sallanıyor..artık söylediklerimizi anlıyorlar...çok alemler bu bıdıklar ya..büyüdükçe dahada tatlı olmaya başladılar...Allahım hepsini nazarlardan korusun...

Ayy ben o totosi isiririm yaa..nasil yani simdi fistik salliyormu :)) oyy ne sirindir o simdi...gercekten gelisimi cok iyiye gidiyor masallah.:nazar::nazar::nazar:.darisi bizim basimiza bende oglana horon tepmeyi ogretmeyi dusunuyorum:)) ama once saydirmayi ogrenmesi lazim..daha ortada birsey yok, anasi gibi azimli degil bizimki lazy oglan..
Bakin ne anlaticam burda 13 aylik bazen 15 aylik bebekler goruyorum soruyorum kac aylik diye soyluyorlar bende hemen yuruyebiliyorlarmi peki diye soruyorum onlarda nooo lazy boy or lazy girl diyorlar ..oluyorum gulmekten yaa..bir bellemisler lazy yi..suna desene bizimki daha ogrenemedi..bende o misal benim oglan lazy ..sittt ogrenemedi yok tamam mi :))

Ruşeym, buğdayın en tepesinde embriyo olarak adlandırılan, tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlayan kısımdır. Buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. İçinde neler yok ki... Doğal bir E vitamini kaynağı. Folik asit ve demirden zengin. Lif değeri çok yüksek, sindirime çok iyi gelir. Kan şekerini dengeler, ani şeker iniş çıkışlarının önüne geçer. Kıymetini size şöyle özetleyelim; 1 ton buğdaydan sadece 1 kilogram ruşeym elde ediliyor!

Anne şeflere iyi haber, artık marketlerde bile kolayca bulunuyor. Buğday ruşeymi toz halinde satılıyor. Hemen her yiyeceğe ekleyebilir, vitamin ve mineraller açısından zenginleştirebilirsiniz. Küçük gurmenin ruşeyminden arada bir kaşık çalmayı ve kendi yiyeceklerinize hem tat, hem de zenginlik katmayı ihmal etmeyin. Ruşeym büyüklere de çok faydalı.

Oglum 7 aylikken 9.400 kg si 8. Ayda da 9.400 dü bugun tarttım 9.500 bu cocuk kg almıyor dis çıkartıyor diye iştahsız sürekli beni emıyor zorla yediriyorum ne yapmam lazım yardım edin lutfen :((((

Ayy aklima ne geldi bak...hadi senin bilet paran cekilir ama dusunsene benimkini cektiginizi ehueheuhu topu diktiririm herhalde :))
Yani velhasil seninki kolay olmazsa ben geldigimde sana acik bilet yollarim cocuklarla beraber olmazmi..bizde misafir ederim seni cigerim..

ay canım senin biletide ben alırım ne olacakki canın sagolsun..
beni bir tek sen düşünmüşsün:14:
1 kişide çıkıp dememiş gel ben sana bilet alıyım diye:14::14:
vallahiçok duygulandım cigerim:14:

Oglum 7 aylikken 9.400 kg si 8. Ayda da 9.400 dü bugun tarttım 9.500 bu cocuk kg almıyor dis çıkartıyor diye iştahsız sürekli beni emıyor zorla yediriyorum ne yapmam lazım yardım edin lutfen :((((

pek yardımcı olamayacam ama dedigin gibi dişten olabilir..
diş yüzünden kilo veren bebekler bile olabiliyo..
en iyisi doktora sorsan..belki başka sebepleri vardır araştırmak gerekiyodur..
ama önemlibirşey oldugunu sanmıyorum biraz bekle bakalım iştahı düzelmesse dr git canım..

Azra ece mmm bi ikimiz varız herkes firari. Napıyosun ne ediyosun???

pilates yapıyorum desem:)) kaç zamandır başlıcam diyorum ki daha önce hiç yapmadım. yarım saat yaptım her yerim ağrıyor:)) ya inanırmısın eve tatlı hiç birşey almıyorum ona rağmen dün akşam üşenmeyip hayatımda ilk defa(süt, şeker, vanilya, pirinç unu) ile muhallebi yaptım bir güzel yedim:)) bu tatlı krizlerim mahvedecek beni. ne güzel 6 kilo vermiştim eşimin gelmesiyle izmire gitmem 2 kiloyu geri getirdi. ya alması neden bu kadar kolay:(( yazın herkesin beni görüp aaa eski zeynep olmuşun demesini hayal ediyorum:)) ne zaman eskisi gibi zayıf, dinç, uykusunu almış olucam ben ya:(( valla ömrümü yedi bu cadı kız benim:))

bir ruşeym dir gidiyo,ruşeym ruşeym allah aşkınıza nedir bu ruşeym bi anlatatında bilelim..:1:
neyse şekersizyeşilçay anlatmış sagol cicim..
nerden bulacaz bunu..hemen araştırayım yarın..inşallah burda vardır

$521979_10151442347051259_476785525_n[1].webp$539340_364906760214518_311231865582008_1020321_1338179089_n[1].webp
:76::76::76:

bu gün yavrum canavarlaştııı:27:
mutfakta yoğurdunu hazılıyodum kaşla göz arasında şarjda telefonum vardı kablosunu tutmuş telefonu yere düşürmüşşş çatt çatt ses geliyo
bende kendi oyuncaklarını genelde yere vurduğu için oralı olmadım..mutfağı toparladım bir de ne görimm telefonummuş o sesi çıkaran darbe aldı ama kullanılabilir halde:)
yoğurdu yedirirkende telefon çaldı 3 adımlık yerden almaya kalktım kalkmamla birlikte yoğurt kasesini mama sandalyesinden fırlattı,akşam baktım halıyı yerden kaldırıyo yakında benide kaldırır bu sıpa:27:

bebişler ne güzel oynuyolar ya..
benim kızımda kolbastı oynuyo teyzeleriii:1:
oturdugu yerde kollarını uzatıyo nasıl sallanıyo görmeniz lazım..:1:
reklamlar çıktıgında oynuyoruz kolbastıyı:51:
kızım modası geçti bunun diyorum anlamıyo:1:

euheuhe yerim ben o boncuk kuzuyuu:nazar:
minnoşun karşısına geç oryantel öğret:27:
bizimkide bu gün parmak şıklatmaya çalışıyodu:37:

zeynepcim güzel yorumların için çok sağol. valla ömercimin çok talibi var. benim kız anası gibi olursa kıskanç olur:)) ne diyelim nasip benimde içimde kalmıştır kır düğünü ilk düğünümüz öyle olacaktı iptal olunca orduevine kaldık kızıma nasip olur inşallah.

komşumda işler iyi değil ya. sütü yok mama almışlar bebek onuda almıyor hep ağlıyor. ptesi emzirdim ama dün pek sütüm yoktu seslenemedim bugün yine çağırcam emzircem.
kızda psikiyatriye gitmiş pasiflora içip duruyor ki hamileliğinde de kullanmış. dün kapı çaldı baktım o 20tl istedi verdim napıcan dedim falcı gelmiş fal baktırıyormuş. umudu onlarda kaldı kızamadımda. adam demeye dilim varmıyor buna evde yaşacaksan deyip kurallar koyuyormuş kocası. nolucak bende bilemiyorum.

mutluanne ve planner bende düşündüm demin:)) nisanda istanbula gelicem nasipse bende takılırım size olurmu:))

bu istanbul muhabbetinede eşim çok arada kalıyor üzülüyorum haline:(( kayınvalideyi kandilde aramadım yani içimden gelmiyor saat dokuz olmuş yüzsüz arıyor noldu kide zeynep beni aramıyor diyor. işte kızkardeşi abisine güceniyormuş eceyi onlardan mahrum ediyormuş. çok özlediyseniz siz gelin dedim soğuklarda gelemem oraya. bunlar ciddi manyak görümcem diyormuş ki ben çocuk için evlenmeyim zeynep eceyi bize versin bir tane daha yapsın.:47::47::47: muhabbete bakarmısınız. dedim nisanda havalar güzel olursa gelirim. tabi eşime kimbilir neler diyorlardır:(

görümcene sinir oldumm:22:ayrıca çok özleye çıkıp gelir görmek içinn:47:

bakıyorumda herkes buluşma ayarlıyo..ama bizi davet eden yok:ssz:
arkadaşım gel bilet paranı biz öderiz diyen yok:14:
bende sizi dost sanmıştım:14:
yanılmışım:14:
beni beni babycereninizi:14:unuttunuz haa:14:
annezeynep benim içinde yala o dondurmayı:14:

elifçim bizde birgün buluşalım tamammı..onlar eminönünde buluşacaklar bizde ulucami önünde yada
kral künefenin önünde ve hatta attarların orda bile olur..:1::1:
boy boy foto çekilelim :21:

canım yaa bilet paramı ödermisin kral künefenin önüne bende gelmek istiyorumm:1:

kızlar ya o kadar yoğunum ki dönüp sizi zor okuyorum.genellikle geceleri okuyabiliyorum.gün içinde de bölük pörçük malesef.herkese yazasım,dilekler dileyesim var ama malesef zaman bulamıyorum.

dün mybabylove yazdım çıktım sadece.şekerimşerbetime ulaşmasını istedim.onda teli vardı çünkü.ameliyat olacam demiş.bu bel fıtığı ameliyatları ile duyumlarım hiç iyi olmadığı için geçen hafta bir müşterim anlatıyordu müşterimi koltuklarına girerek götürmüşler çok fena bir halde.edirnede lisanslı prof. fizikçi.masaj ve kemerle çok iyi bir şekilde tedavi ediyormuş.80 tl hiçbirşey değil.müşterimin 2 fıtığı varmış.adam oradan dimdik yürüyerek çıkmış. diyorki 15 yıldır sapasağlamım.yönlendirdiği kişiler de çok memnun kalmış.

benim patron geçen h.sonu eşini götürmüş.o da suan daha iyiymiş.kadın ameliyat olacaktı vazgeçtiler.o yüzden keşke hemen müdahale edebilseydim ve 1 hafta önceden şekerimşerbetime ulaşabilseydim. inş bu yazımı görür.

ayrıca tatlıcadı cnm sende bir git istersen.kadınlara kendi yetiştirdiği kızı masaj yapıyormuş.isteyene özelden telini verebilirim.ne olur ne olmaz diye aldım bende.malum bel ağrılarım vardı ama yatağın yönünü değiştirince 2 gündür ağrım yok şükür.herhalde yataktan.devam ederse gideceğim bende.tarık buğranın dişi hayırlı olsun.

defneank,yavrukedi diş buğdayınız hayırlı olsun.darısı başıma daha yapamadım.

azraece; o eceyi ısırmalıyım,öpmeliyim,koklamalıyım.maşallah kuzuma:nazar:

diğer cnm arkadaşlarım hepinizden haberim var.ama malum yazamıyorum.

hepinizi çok öpüyorum...:54:Mis kokulularınıza ve kendinize çok iyi bakın...

ilgin için sağol canım..bi süredir belimden yana sıkıntım yok çok şükür ama malum fıtık bu ne zaman tutacağı belli olmaz:)
numarasını mesaj gönderirsen sevinirim canım..bende ameliyat için iç açıcı şeyler duymadım:50:

Uzulme be cnm varsin babaci olsunlar bakalim ilerleyen zamanlarda goruruz biz bunlari..anneci olmayana yemek yok arkadas :)) altini degistirme yok :)) uyutmak icin ninni yok :)) gitsin baba yapsin ..o zaman anneci olurlar iste suan akillari basmiyor basar basmaz sana bin koyarimki bizden olurlar..
Masallah aslan oglanumuza yalniz bunlarin hepsi gercekten guzel..bizimkinda babu babu birde hayalim gerceklesiyor galiba aneyy gibi birsey diyor :))
son bir ay 600 gr almis iyimi sizce..bugun tartildikta:44: yalniz benim kafaama takilan oglumun gobegi buyuyor fakat diger yerleri halan siska nasil oluyor bu sizce:44:

bende babasına aynı şeyi söylüyorum şu anda seçim yapmak için çok küçük ileride kesinlikle beni seçicek diyorum:1:
yataktan düştüğü zaman babasının kucağından bana geldi ikimizde şok olduk eşim acaba bi şeymi oldu çocuğa diye düşünmeye başladı:)
aneyy derse çok komik olur:9:
bence 1 ayda 600 gr iyi canım mahir çok hareketli bi bebek:nazar:
bizimkininde göbüşü var..geçen görümcemle telde konuşurken göbüşü var dedim çok iyi çok iyi dedi
kendisinin 3 çocuğu var..2 tanesi göbekliymiş bebekken..göbekli olan bebekler uzun olur dedi boy atarmış yanii..tabii ne kadar doğru bilemem:51:
acaba mahirde boya mı gidiyo belki diğer yerleri ondan aynıdır:44:

canım gece emzirmeyi denesen..kilo alımı artabilir
zorla yemek yiyen bebekte çok zor Allah yardımcın olsun
yedirdiklerinide daha yoğun kıvamlı hazırlarsan az yediği için daha doyurucu olur
aklımada başka bi şey gelmiyo ki:50:
birde diğer aylarda tartıldığı tarı ile son ay tartıldığı tartı aynı mı?
boy uzaması nasıl canım oda çok önemli?

bir ruşeym dir gidiyo,ruşeym ruşeym allah aşkınıza nedir bu ruşeym bi anlatatında bilelim..:1:
neyse şekersizyeşilçay anlatmış sagol cicim..
nerden bulacaz bunu..hemen araştırayım yarın..inşallah burda vardır

canım gurmebebek sitesine girip tahıllar hakkında bilgi edinebilrisin..
ruşeym tok tutan bi tahıl olduğu için ben hiç gerek duymadım..benim sıpa gündüz emmediği için gece emmesi işime geliyo:34:

tatlıcadı__espirin güzeldi canım:1:sen gel ben sana otobüs biletini alırım canım..tahminimce
sen uçaktan korkarsın o yüzden otobüs daha mantıklı..zaten tarık buğra da kucak çocugu oldugu
için kucagında gelecek:1::1:1 biletle hallederiz bu işi:1:
sonrada künefe yeriz:56: ama sonra evde çocuklar beni bekler gitmem lazım hadi bay bay:1::1:

ya bende bulaşıcı hastalıkmı var:))ben gelince herkes kaçıyo:))
valla yeni banyo yaptım..hani duş alıcam diye geçmiştim de saçımı fönleyip çıkmıştım ya işte o zaman:))
hadi gelin ama:27:
teti teti teti:1:

yedirdiklerinide daha yoğun kıvamlı hazırlarsan az yediği için daha doyurucu olur
boy uzaması nasıl canım oda çok önemli?[/QUOTE]

Canım gece kalkıp 3-4 kere emıyor zaten hazırladığım seyler hep koyü kıvamı sulu olunca yemiyor zaten tartıya gelince önceki aylar Dr da tartildi bi ay evde kendim tartım gecen ay ay boyu 4,5 santim arttı 76,5 tu bu ay 78 cm babasıAmcasi dayıları hep uzun hepsi 1'90 in uzerinde boyu uzun sanırım kg gostermiyor

Oyyy maşallahh Zeynep Ada'ya:16:O salladığı popsunu ısırırıımm:56:Ya büyüdükçe iyice tatlı oluyorlar,,bizimki babaya baba, bana aba diyor hala:9:kızım diyorum ben anne:52: bakıyor,abaaa diyor:53:yani elaleme karşı ayıp dimi öğren şunu:1:anneee,,cevap:abaaa.Düğün resmimizde beni tanımıyor,eşimi seviyor uyuz oluyorum:51:
Gerçi çokcuk haklı,düğün resmimize bide kendime bakınca tanınmaz haldeyim:50:
Kapıya kadar emekleyip hoşçakal yapıyor:9:Galiba sıkılıyor evde:9: yeni öprendiği uzun kelime bıyda:1:sürekli bıyda bıyda bıyda diyor:nazar:
Alkışla deyince alkış yapabiliyor:nazar:Dede,dedüüü,nemmi,mama,dıgıl dıgıl ve diyor birde:nazar: Unutmadan,ağzında bişey varken püskürtmede üstüne yoktur:1:

Mutlu-anne ve ilkim81 canlarim sagolun guzel dilekleriniz icin ins iyi cikar dediginiz gibi sonuclar..dualarinizi daima bekledigimi bilin optum sizleri
Masallah Mina sultana, bu guzellige yakisir hersey..yerim onun agzini seker yaa. soylediklerini ben duysam kesin yerlerde yatardim gulmekten..hele su digil digil ben bile telefuz edemiyorum o nasil soyluyor yaa..birde biyda biyda iyimis yaa :9: Mavisim benim ins seni yemek nasip olur bizede,,yemek derken sevmek yani :34:

ya bende bulaşıcı hastalıkmı var:))ben gelince herkes kaçıyo:))
valla yeni banyo yaptım..hani duş alıcam diye geçmiştim de saçımı fönleyip çıkmıştım ya işte o zaman:))
hadi gelin ama:27:
teti teti teti:1:

Oh mis mis olmussun ne guzel..saatler olsun sekerim..ben geldim hadi kaynatalim.
Bu arada ben varya acaip tembel oldum yaa , banyo yapmaya bile o kadar cok useniyorum ki.kokacam yakinda beni biri sureklesin kis kis desin:4:
Burda da kis bitmek bilmiyor usuyorum o yuzden galiba banyodan cekiniyorum...benim ufom da yok..

Masallah, tabiki gezin Doga kizimizda alissin insanlara..birde cok guzel demek bayan ve erkek ayrimi yapabiliyor cok iyi bence..bizimkinde farketmiyor yabanci oldumu basliyor aglamaya ama su son zamanda sanki duzelmeye basladi..ne kadar cok insan gorurse o kadar iyi oluyorlar.. kusma icin uzuldum cnm bir turlu atlamadi senin fistik o isi. ins duzelir

Ayy ben o totosi isiririm yaa..nasil yani simdi fistik salliyormu :)) oyy ne sirindir o simdi...gercekten gelisimi cok iyiye gidiyor masallah.:nazar::nazar::nazar:.darisi bizim basimiza bende oglana horon tepmeyi ogretmeyi dusunuyorum:)) ama once saydirmayi ogrenmesi lazim..daha ortada birsey yok, anasi gibi azimli degil bizimki lazy oglan..
Bakin ne anlaticam burda 13 aylik bazen 15 aylik bebekler goruyorum soruyorum kac aylik diye soyluyorlar bende hemen yuruyebiliyorlarmi peki diye soruyorum onlarda nooo lazy boy or lazy girl diyorlar ..oluyorum gulmekten yaa..bir bellemisler lazy yi..suna desene bizimki daha ogrenemedi..bende o misal benim oglan lazy ..sittt ogrenemedi yok tamam mi :))
İnşallah tatlım.Bugün gene gezmedeydik,eşimle tatilin tadını çıkarıyoruz.Onun da ihtiyacı vardı çünkü.Bu arada sen doktora gitmiştin tahlil sonucun ne oldu?Bugün aklımdaydın gelince bir sorayım dedim.
boy uzaması nasıl canım oda çok önemli?

Canım gece kalkıp 3-4 kere emıyor zaten hazırladığım seyler hep koyü kıvamı sulu olunca yemiyor zaten tartıya gelince önceki aylar Dr da tartildi bi ay evde kendim tartım gecen ay ay boyu 4,5 santim arttı 76,5 tu bu ay 78 cm babasıAmcasi dayıları hep uzun hepsi 1'90 in uzerinde boyu uzun sanırım kg gostermiyor[/QUOTE]
Maşallah kuzumuz yediklerini boya vermiş gibi.Ttlım madem seni emiyor o zaman sütünün kalitesini artır mesela ceviz,badem,fındık,tahin,tereyağlı yumurta,meyve,süt tüket.Ayrıca hamileyken hangi vitamini kullanıyorsan bir süre daha kullan derim,çünkü iyi gelir.Kahvaltısına cici bebe yumurta sarısı ceviz fındık tahin muz püresi,devam maması ekle.Meyve verirken de devam maması da ekle.

Ruşeym, buğdayın en tepesinde embriyo olarak adlandırılan, tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlayan kısımdır. Buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. İçinde neler yok ki... Doğal bir E vitamini kaynağı. Folik asit ve demirden zengin. Lif değeri çok yüksek, sindirime çok iyi gelir. Kan şekerini dengeler, ani şeker iniş çıkışlarının önüne geçer. Kıymetini size şöyle özetleyelim; 1 ton buğdaydan sadece 1 kilogram ruşeym elde ediliyor!

Anne şeflere iyi haber, artık marketlerde bile kolayca bulunuyor. Buğday ruşeymi toz halinde satılıyor. Hemen her yiyeceğe ekleyebilir, vitamin ve mineraller açısından zenginleştirebilirsiniz. Küçük gurmenin ruşeyminden arada bir kaşık çalmayı ve kendi yiyeceklerinize hem tat, hem de zenginlik katmayı ihmal etmeyin. Ruşeym büyüklere de çok faydalı.

Tsk ederiz cnm bilgilendirme icin, bu ruseym neymis oyle masallah yok yokmus..guzel buunu ogrendik gelelim benim burda bulma cabama,nasil bulurum bir arastiriyim bakalim..anason u bile en son yunan aktarcida bulmustum ben yine komsu esnafa soruyum..

Oh mis mis olmussun ne guzel..saatler olsun sekerim..ben geldim hadi kaynatalim.
Bu arada ben varya acaip tembel oldum yaa , banyo yapmaya bile o kadar cok useniyorum ki.kokacam yakinda beni biri sureklesin kis kis desin:4:
Burda da kis bitmek bilmiyor usuyorum o yuzden galiba banyodan cekiniyorum...benim ufom da yok..

hoşgeldin mahirin güzel annesi:)
valla mecbur 2 günde bir duşa giriyorum ben..koşturmaktan terliyorum..
şu kış bitsin sevmedim ben..
zaten yaz gelir kış gelsin derim,kış gelir yaz gelsin derim:1:
en güzeli mayıs haziran sanırım...
ne üşüyecem ne terleyecem..buranında yazı igrenç ya hiç çekilmiyo..yapış yapış:1:

Back
X