- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
ahh canım ahhh bizimkide babasını nasıl okuşuyo..ben kucağıma alınca suratıma pençe atıyo babasına gidince yüzünü,saçını,kulaklarını hayran bi şekilde suratını izleyerek okuşuyo çok bozuluyorum
bıyda bıyda bıydaa euheueh çok tatlı yaa..nemmi ve dıgıl dıgıl ne demek acaba
benim minnoşumda baba,anne,dede,dehh,hadi,meme,ananne ve benim ismimi söylüyo..telefonu kulağına tutunca heee diyokafasını aşağı yukarı sallayıp kuş taklidi yapıyo,her gün gangnam yaptırıyorum
kızlar bi de tarık buğra hedettt diyo ne demek acaba..o hedettt dedikten sonra bende hedettt diyorum kahkaha atarak tekrar hedettt diyo
küçük çocukları görünce çıldırıyo..yeğenlerimle bi araya gelince,reklamda görünce çok seviniyo
yere yatırıp bacaklarını sevmek için mıncıklıyorum gıgıgıgı diye beni tekmeliyo
babasına aaaa diye oyuncağını veriyo,bana vermiyo![]()
Uzulme be cnm varsin babaci olsunlar bakalim ilerleyen zamanlarda goruruz biz bunlari..anneci olmayana yemek yok arkadas :)) altini degistirme yok :)) uyutmak icin ninni yok :)) gitsin baba yapsin ..o zaman anneci olurlar iste suan akillari basmiyor basar basmaz sana bin koyarimki bizden olurlar..
Masallah aslan oglanumuza yalniz bunlarin hepsi gercekten guzel..bizimkinda babu babu birde hayalim gerceklesiyor galiba aneyy gibi birsey diyor :))
son bir ay 600 gr almis iyimi sizce..bugun tartildikta:44: yalniz benim kafaama takilan oglumun gobegi buyuyor fakat diger yerleri halan siska nasil oluyor bu sizce:44: