Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pınarda kaçar...Malum gece bir daha uyanacak ve süt sağacak.Sizlere tatlı rüyalar hoş sohbetler hanım hanımcıklar...![]()
Ben masterden mezun olali uc yil oldu cnm, ismini duymadim ama halan iletisiminiz varsa tel al bir ariyim onu,tanisiiriz olur olur valla
Ne okudu ve suan ne is yapiyor
Cigerim benim gozler agirlasti iyiceden gidiyorlar..sana allah rahatlik versin..fistiklara iyi bakiyorsun biliyorum ama lutfen kizlarin yemeklerine goz dikme :)) sakin ol oldumu..
Seni ve kizlari cok opuyorum iyi geceler cnm
bakıyorumda herkes buluşma ayarlıyo..ama bizi davet eden yok
arkadaşım gel bilet paranı biz öderiz diyen yok
bende sizi dost sanmıştım
yanılmışım
beni beni babycereniniziunuttunuz haa
annezeynep benim içinde yala o dondurmayı
elifçim bizde birgün buluşalım tamammı..onlar eminönünde buluşacaklar bizde ulucami önünde yada
kral künefenin önünde ve hatta attarların orda bile olur..
boy boy foto çekilelim![]()
Insanoglunu memnum etmek zordur sekerim..gel seni buraya tranfer edelim ne dersinHep kis adam gibi gunes yok bile
( burayada insa dayanamaz yaa..ilk geldigim zamanlar deprosyona girmistim nerde bu gunes diye..burda herkes havadan mutluka bahseder herkesin bir ozlemi vardir sicaga. gel gorki ulkemin degerini bilemiyoruz kuzum inan vatanim cennet her seyden var mevsimler bile 4 mevsim yaa..
Sizin oralar nemlidir az cok duydum, adanada kotuymus birde mersin galina. iklbahar ve sonbahar mevsim acisindan ideal gibi ama hepsinin guzelligi ayri bence,
herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşıeklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorumUygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?
herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşıeklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorumUygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?
Günaydın canım, ilk iş senin şu muhallebini denemek olacak beste bu gece 3 kere uyandı. Saerseme döndüm valla.meleğim ben de geçen sene torinoda çalışmıştım heryer gri güneş yok delirecektim fotoğraflarda bile gri çıkıyordu herşey photoshopla mavi yapıyordum gökyüzünü :) insanın ruhu sıkılıyor memleketim gibisi yok cidden her mevsimin tadını ayrı çıkarabiliyoruz
bugün ilkim ve mutluannemden önce GÜNAYDINN demenin haklı gururunu yaşıyorum
Ömer yine yoğun kıvamlı ruşeymli irmik muhallebisini yeyip sabaha kadar uyudu
tabi anasının babasının bünye çok alışık olmayınca bizim gözler 6'da açıldı
1kaşık fazla irmik ve çavdar ununa hayatımı kurtarmışlarcasına borçlu hissediyorum![]()
kızlar herkes doğumgünü ve diş buğdayı yapmıyor sanırım fazla detay konuşarak sıkıyor muyum acaba diye düşündüm
o nedenle detayları diğer konuda mı yazsam dedim :26:
dün şirkete bir tatil şirketi stand kurmuş bizim de erken rezervasyon ampulleri yandı tabi
Ömer'i kumlarda oynarken denize doğru emeklerken fln hayal etmesi bile çok keyifli
siz tatil planı yaptınız mı yazın ne yapacaksınız?
herkese günaydın,
ay canım senin biletide ben alırım ne olacakki canın sagolsun..
beni bir tek sen düşünmüşsün
1 kişide çıkıp dememiş gel ben sana bilet alıyım diye
vallahiçok duygulandım cigerim![]()
herkese günaydın,
pilates yapıyorum desem:)) kaç zamandır başlıcam diyorum ki daha önce hiç yapmadım. yarım saat yaptım her yerim ağrıyor:)) ya inanırmısın eve tatlı hiç birşey almıyorum ona rağmen dün akşam üşenmeyip hayatımda ilk defa(süt, şeker, vanilya, pirinç unu) ile muhallebi yaptım bir güzel yedim:)) bu tatlı krizlerim mahvedecek beni. ne güzel 6 kilo vermiştim eşimin gelmesiyle izmire gitmem 2 kiloyu geri getirdi. ya alması neden bu kadar kolay( yazın herkesin beni görüp aaa eski zeynep olmuşun demesini hayal ediyorum:)) ne zaman eskisi gibi zayıf, dinç, uykusunu almış olucam ben ya
( valla ömrümü yedi bu cadı kız benim:))
Çok sağolun canım arkadaşlarım, dr.u aradım, size yazdıklarımı söyledi yaptım hepsini,sadece ağız kokusundan şüphelendim işte.
12'de geliyor götürücem zaten hemen,,eltim var aynı apt.da oturan benimle,3 çocuğu var ve tecrübesine güvenirim,Mira ilaca alışkın değil diyor o da halsiz bırakır dedi,
sabah gözlerinin içi gülen bebeğimi,bayık bayık bakarken bırakıp işe gelmek bana çok ağır geldi sadeceUmarım ağır bişey yoktur.
Söylediklerinizi dikkate alıcam,hepiniz iyiki varsınız. Size de iyi haberler vericem inşallahHepinizi çok öpüyorum,ailenize ve meleklerinize Rabbim daima sağlık
ve huzur versin inşallah![]()